Firmele de Salubritate si Ninsoarea!, Prestatii Multumitoare.....sau....
![]() ![]() ![]() |
Firmele de Salubritate si Ninsoarea!, Prestatii Multumitoare.....sau....
maddan |
![]()
|
||
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|||
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am votat nu!
Nu stiu dc toata lumea lauda atat centrul si bulevardele de legatura ca alea este normal s afie luna.deoarece acelea sunt creme a la creme si de ex daca ar fi jale in Universitate ai vedea la stiri:Vai Pta universitate sub zapada,nu si-au facut datoria..etc etc..pe cand asta n-o s aauziti de strada X care este inzapezita si este in zapada pana la gat!!!(si nu ma refer la o obscuritate de strada). Atata timp cat platesc taxe si para taxe, n-am pretentia sa stearga si sa usuce cu feonul de la primele 5 minute de ninsoare dar hai sa fim seriosi ca in afara de drumurile SUPER-PRINCIPALE nu s-a facut mai nimik...si sa ne si gandim ca acele SUPER-DRUMURI le-am facut si "noi" curate prin traficul intens si caldura degajata... Trebuia ca pe 80% din stradute sa NU fie gheata pe jos..dc nu se dau cu acele solutii magice,nisip,sare (ma rog ataca asfaltul super bun care-l pun firmele* lor in fiecare an ) etc???Dc...si daca se face zonal este aproape irelevant ca doar bucurestiul nu este format numai din artere principale. Si da romanul este nesimtit parcheaza unde vrea fara sa se gandeasca ca poate incurca pe cineva...Si da ar trebui sa avem cauciucuri de iarna ( am mixte recunosc)Dar cauciucurile de iarna nu fac minuni sunt f.f. bune DAR tot trebuie tinut cont ca nu o sa opresti cu nici o masina la aceste conditii cum ai opri vara in conditii optime ... Felicitari ptr cei de la OFF ROAD...de admirat.Jos palaria! PS:Acum cateva zile cand am trecut prin Victoriei am observat ca un mare maldar de zapada 2-3mh era fic in dreptul la cedeaza...nu e buba mare.dar la orice trebuie sa te gandesti un pic... Ahh si plus NESIMTIREA celora care vad ca nu pot trece intersectia in acel verde si o blocheaza ehhh pe astia nu pot sa-i sufar si sunt sub orice critica...si culmea..tot ei sunt cu gura mare si cu fitze de 2 lei(faza recenta de azi dimineatza-dar oricum se intampla constant,din pacate) This post has been edited by Lexy: 3 Feb 2005, 15:56 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:49 |