Firmele de Salubritate si Ninsoarea!, Prestatii Multumitoare.....sau....
![]() ![]() ![]() |
Firmele de Salubritate si Ninsoarea!, Prestatii Multumitoare.....sau....
DomnulK |
![]() ![]()
|
||
![]() ex kAndrei Group: Members Posts: 1.403 Joined: 7 September 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.6 MPI
2004 Asfalt Uscat!
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Niste nemernici. Zapada si alunecus la greu. Noroc ca n-a nins mai serios. Sint niste urme maro pe zapada, banuiesc ca-i faimoasa solutie care nu ataca asfaltul. Problema este ca nu ataca nici zapada
![]() La un stop am tras niste derapaje in spatele unuia cu berlina dar mai la distanta. Pina m-am apropiat s-a rezolvat si am schimbat si banda, oprind frumos linga el. Erau un nene si o tanti mai in virsta si prin geamurile aburite gesticulau de mama focului ![]() Oricum nu se cunoaste ca au facut ceva. Nici macar data cu plugul. Am vazut o singura masina cu perie intr-o ora: Crigasi - Dr Taberei - centru. In schimb in jurul Parlamentului e asfaltul curat de parca e vara. This post has been edited by costi: 29 Jan 2005, 11:08 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai mie imi place asa, problema mai nasoala este cand ramai infipt in zapada si nu mai poti iesi. in rest... abia astept sa plec maine la tara sa trag nisyte drifturi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Am votat da, dar trebuia pusa si o obtiune intre cele doua.
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Ionut_r2100 |
![]()
|
![]() Slow Mo Group: Members Posts: 87 Joined: 8 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Opel Corsa
Enjoy 1.3 CDTi Black Saphirre
2007
- B-x8-AIM
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Am impresia că totuși nu se poate face nimic în privința dezăpezirii având în vedere că nu fac față alții mult mai avansați decât noi!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
dragOn-ane nu ma asteptam de la tine sa le iei parte
![]() Niste nesimtiti; am vazut multe cisterne pe care scria "REBU" arzind motorina degeaba, cu plugul ridicat dar cu girofar ! Am vazut si o basculanta din care doi aruncau ceva cu lopata !!!!! sare sau nisip Toata ziua am vazut un singur tractor cu plug si perie care mergea intr-adevar. Era insa in dreptul spitalului 9 asa ca ..... E o nebunie. This post has been edited by costi: 29 Jan 2005, 19:59 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Am și eu o întrebare: aveți cauciucuri de iarnă pe mașini? Că dacă da, n-ar trebui să vă prea pese dacă firmele de salubritate își fac treaba sau nu. Să nu mă înțelegeți greșit, că nu le iau apărarea, zăpada trebuie oricum înlăturată, dar cauciucurile de iarnă ajută enorm mașina în condițiile care au dat acum peste țara noastră...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
costi |
![]()
|
eu n-am si n-am cum sa pun ca-i masina de serviciu;
dar si nesimtirea astora este maxima ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am cauciucuri de iarna.
Am mers cu 40km/h viteza medie Unirea-Floreasca si m-am aventurat si pe stradute dupa ce m-au enervat toti idiotii ce nu stiu sa semnalizeze nici pe vremea asta. Nu am derapat nici la o frana brusca dupa ce mi-a luat fata una. Dar e nesimtire ce-i afara. Chiardaca viscoleste tot trebuia curatata soseaua. Pe b-sul Unirii zapada de 10-15 cm pe asfalt?!? |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
costi |
![]()
|
Mada nu mai iesi pe vremea asta !
La ce bafta ai tu..... Ai grija oricum ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Stai linistit, Costi, mie mi se intampla lucruri neplacute cu masina numai in conditii normale de mers (zi, asfalt curat, uscat, trafic slabut, etc)!
![]() Trebuie sa ies din casa ca am o soradecrescut (micuta are "numai" 20 de ani si e in prima ei sesiune, asa ca ii duc eu de mancare in fiecare zi, o ajut la referete etc). |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Nu te teme, Mădălina, cu cauciucuri de iarnă se merge aproape normal în condiții de zăpadă, gheață, apă pe jos, ploaie și îngheț. După cum singură ai constatat, nici nu prea mai ai nevoie de frîna de motor, aceea pe care, (vă amintiți?) ne-o recomandau cu căldură în școala de șoferi. Pe scurt, aceste cauciucuri sînt mai moi, pentru că sînt făcute dintr-un material diferit față de cele de vară. Au profile mai adînci, care evacuează mai bine apa și noroiul. Chiar pe vreme foarte rea, distanța de frînare se scurtează considerabil pentru o mașină echipată cu asemenea anvelope. Nici eu nu am crezut că se poate merge atît de bine, pînă nu mi-am pus pe mașină. Vă recomand cu căldură tuturor să faceți același lucru. Cu aproape trei milioane (adică măcar pe roțile motoare) preveniți pagube mai mari, și oricum, anvelopele se pot folosi mai multe sezoane.
This post has been edited by Watchful snake: 29 Jan 2005, 22:34 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
madalina82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi m-am aventurat pe strazile capitalei
![]() Culmea este ca si anul asta ei spun ca au fost luati prin surprindere ![]() Asta nu-i fratilor bataie de joc????? |
--------------------
DSN
clima
- B 39 DSX
|
|
Watchful snake |
![]()
|
Repet: dacă ai cauciucuri de iarnă, nu trebuie să împingi deloc mașina. Poți ieși din zăpadă adîncă pînă la jumătatea roții doar cu motorul din dotare, fără nici un ajutor din afară.
This post has been edited by Watchful snake: 29 Jan 2005, 22:38 |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Se circula ca un r**** prin Bucuresti. Nu e posibil ca pe langa Palatul Parlamentului( 13 Septembrie) in panta aia de abia sa o urci.
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Gata m-am hotarat imi pun cauciucuri de iarna
![]() ![]() PS In mod ciudat ieri, parca nimeni nu a incalcat legea, toata lumea mergea civilizat, nu am primit flashuri ca mergeam cu 30 la ora ![]() This post has been edited by Valentine: 30 Jan 2005, 12:13 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am mers vineri pe trafic greu...bataie de joc...era patinoar...se mergea cu viteza 1-a , turatie maxima 1300rpm , coloana de masini pana la Razoare...repet , pe jos era PATINOAR ,,,nu am vazut nici macar o masina de dezapezire!!!!
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Azi noapte pe la 2AM m-am intors pe Maniu.. Erau niste camioane din astea mari (cred ca de gunoaie, semanau a asa ceva) care goneau cu vreo 60-70Km pe ora (eu abia mergeam cu 40). Aveau un plug imens, si ceva acolo care arunca cu violenta zapada in dreapta.
M-am speriat naibii sa vezi un camion din ala de 2 tone (sau cat o avea) ca vine ca naluca cu girofarurile aprinse (E INCONSTIENT?) ca te depaseste, sa vezi lama aia cum merge in paralel cu tine, si apoi sa asisti cu absolut tuturor masinilor de pe dreapta li se declansau alarmele de la atata zapada ce era aruncata cu furie pe ele. |
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
costi |
![]()
|
"trafic greu" e acum in tot orasul. am facut o tura azi dimineata prin Giulesti, Apusului, Cringasi si e dezastru. si am si cauciucuri de vara
![]() mai bine mergeam cu patinele.... REBU sau cum s-or cheme = cenzurat; nesimtire curata; bani aruncati. Atit de rau parca n-a fost in nici un an. |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Am votat nu, pentru ca e zapada cit casa pe sosele. Acum e si o treaba naspa tare. Astia de la REBU vin cu lama si o dau in dreapta si-n stinga. In dreapta sunt masini parcate in stinga linii de tramvai. Dupa ce trece REBU vin aia de la tramvaie si o arunca iar in carosabil. Si mai nou si cei cu masinile blocate. In concluzie o plimba de colo-colo. Am sta tvreo 2 ore afara de am dat zapada jos de pe masina si din jur. Am injurat toate zapezile din lume. O fi buna, frumoasa, dar nu la Bucuresti.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Haideti ca au inceput sa mai dezmorteasca un pic strazile.
Primaria capitalei se ocupa de arterele mari, dar pe stradutele mici e infernal.(primaria de sector cred ca doarme si nu ii pune pa astia responsabili cu deszapezirea la treaba) Daca nu ai pe cineva cu tine sa scoti masina dai la lopata de uiti pana la urma unde ai de mers. ![]() |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
daciaclub-Mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 November 03 From: Constanta ![]() |
Luate prin surprindere au fost fost firmele de deszapezire din Constanta. ABSOLUT NICI o strada, fie ea bulevard sau straduta de cartier nu a fost deszapezita, bun prilej pentru a incerca diverse tehnici de drift invatate din NFS..
![]() |
--------------------
Dacia
berlina I can't sleep...im afraid of clowns
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ce vrei de la Mazare in week-end? Daca o sa ninga in timpul de lucru, o sa incerce sa se ocupe, nu e logic?
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
In Crangasi nu e asa criminal mai oameni buni. Am cauciucuri de iarna si am mers din Crangasi pana la Carefour-ul ala de pe autostrada si nu m-am impotmolit de loc. Nu zic ca era luna (desi era o portiune cam de aprox 1km pe Iuliu Maniu la iesirea din Bucuresti unde era exact ca dupa ploaie) dar nici infernal. Chiar si pe stradute mai mici am vazut sa intre tractorul cu plug. Dar si cate masini aruncate , ca nu pot sa zic parcate, am vazut in mijlocul drumului....
|
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
si eu aveam pe cineva care locuia pe strada mea, si iarna venea cu un tractoras dala acasa , era perfect....ce vremuri..
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
costi |
![]()
|
Astia sint chiar tembeli.
Aveam ceva pretentii de la Murgeanu asta dar se pare ca de cind e primar/primar adj i s-a atrofiat organu' gindirii. A spus la stiri nici mai mult nici mai putin decit ca opreste circulatia in Buc daca la noapte mai ninge ca asta noapte. De circulatie nu au putut ei sa curete? Cind datul zapezii nu foloseste la nimic! Trebuie luata si dusa undeva. Daca opreste circulatia vor fi masini la bordura cit e Buc de lung ci lat. Total nepregatit si neadaptati situatiei. Nici macar plugurile si periile nu mai sint o solutie. Unde sa dai zapada? La bordura? Si vin soferii si o dau iar pe carosabil sa iasa. Bataie de joc. Ori o iau si o arunca la margine de Buc ori dau cu ceva sa se topeasca, ori sa opreasca naibii circulatia pina la primavara si gata. Mi-e si groaza sa ma gindesc cum va arata Buc miine dimineata! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
madalina |
![]()
|
De la ora 4 au trecut prin fata blocului meu niste camionae incarcate cu zapada luata de pe sosea.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Oare cite sute de camioane or duce la Glina? Si la primavara sa te tii inundatii.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 01:21 |