ADEVARAT sau minciuni?, MITURI
![]() ![]() ![]() |
ADEVARAT sau minciuni?, MITURI
Slider |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni, aveti mila de mine...
Rad cu lacrimi pe aici si ma doare burta de de-abia mai suport ( de la ras)... ![]() ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tache |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 22 November 04 ![]() |
am vazut la un renault o gaura in capota facuta de o bujie. nu stiu ce motor avea
|
--------------------
dacia
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
un motor ce scuipa respectivele bujii ?
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
QUOTE(Marty @ 31 Jan 2005, 13:05) Ce-mi place mie cind apare cite un frustrat d-asta care s-antilnit cu P**DA doar in lift (era scrijelit cu cheia, pe pereti, mare "P**DA"), considera ca si-a atins menirea-n viata aruncind si el pe forum o pseudo gluma infectata cu acnee purulenta si imediat apar citiva "naivi" care-si dau cu parerea! P-asta nu-l buleste nimeni la cont ? @marty ... dupa nume se pare ca nu ai dreptate ... cum adica s-a intalnit ea cu ea da' n-a venit ![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
QUOTE(Slider @ 31 Jan 2005, 15:07) De ce va luati voi de om asa degeaba? Eu spre exemplu am patit-o! Adicatelea, din cauza filetului stricat in chiulasa. Ei bine ce credeti ca s-a intimplat? La admisie mi-a tras bujia in cilidru. Si apoi a aruncat-o pe evacuare de mi-a spart toba mica. Asa ca nu mai vorbiti voi .....acolo....etc, etc! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
AMZ |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Members Posts: 2.439 Joined: 13 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(milu @ 31 Jan 2005, 14:00) Povesti, si mie mi-a sarit bujia intr-o depasire intra-3-a la forja, ca era stricat filetul si a lovit in aripa interiora langa alternator(era bujia 4) si a infundat putin tabla si a belit vopseaua in locul unde a lovit, nici gand sa iasa prin capota! Trebuia sa te dai jos sa-i deschizi capota sa aiba pe unde iesi saraca bujie nu sa se dea cu capul ca ![]() |
--------------------
Renault
Renault Grand Scenic 3.1.6 Dci 130 HP.
2011
- B.XXX.AMZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Animale ce sunteti, chinuiti bietele bujii, parca ele nu este suflete!!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Cu dedicatie de la Adrian pentru toti baietii cu probleme la bujii
Da cu leul, da cu banu' Mamaaa, mi-am bulit Mertanu' Am avut bujie hoata Ce a iesit prin chiuloasa. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Vad ca tot discutati aici despre bujii. Am si eu o intrebare sa nu mi-o luati in nume de rau, dar nu prea ma pricep.
Ce sunt alea bujii? Masina mea are si ea? Daca da, Cum pot sa ma feresc de ele? Ce trebuie sa le dau de mancare? Multumesc. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
bomicabomic |
![]()
|
Pai bre, bujiile e alea, implanturile alea de portelan cu surup pe mijloc, colt de rechin la un capat.
Poti sa le dai de mincare orice, de preferat niscaiva corent. Dar nu prea mult ca face abces si iese afara. In caz de imbolnavire subita se trateaza cu peria de sirma, asa se cheama Biseptolul lor. This post has been edited by bomicabomic: 31 Jan 2005, 16:04 |
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Neste cremenali, dom'le, neste cremenali! I-am vazut io cum chinuia bujiile alea! Saracele! 'r'ati ai
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sa nu o dati din nou in rime si catrenuri
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Foaie verde de compresie
Bujia facu depresie Si de una si de alta Gaurii la capota tabla! P.S.: 'ti-ar lanterna a dracu'! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce dom George, daca ne supureaza glanda creativa?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Nuuuu, glanda criminalaaa!!!...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
GeorgeB |
![]()
|
eu si lanterna mea
caut bujia ta sub capota la reno ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mai si pina la urma ce are daca i-a dat in capota. Vorba aia, unde dai creste!
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
GeorgeB |
![]()
|
si face cultura de buji sub capota ... marfa
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai dar ce motoare aveti voi...Scuipa bujiile mai abitir decat lucratorii de la Rebu semintele. Slider, om rau ce esti. daca saracului motor i-a stat o bujie in gat trebuia sa-i faci si tu o respiratie gura la buson ceva. poate il resuscitai.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Stai linistit, daca-l lasa fara dantura?
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
janet1faq |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Banned Posts: 4 Joined: 1 July 04 From: constanta ![]() |
![]() Asarban dixit: Uite inca o intamplare pe care sa i-o povestesti tipului cu bujia: "Intram si eu pe un forum si nu mai pot intra. O fi adevarat?" Raspuns de la Radio Erevan! Da, este foarte adevarat! Acum ai timp sa-ti freci linistit bujia. This post has been edited by asarban: 31 Jan 2005, 17:22 |
--------------------
Dacia
1310 ....:::janet1faq:::....
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
upssssss eu cred ca se lasa cu warn !!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
ups ... eu n-am voie
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
e un nea care-a a facut o dedicatie muzicala p'aci! In locul lui eu as sterge urmele...ca o sa ii plezneasca MP de multumire daca o asculta destinatarul.
a retras...nice si bravo....sa speram ca nu a bagat nimeni de seama! This post has been edited by mil: 31 Jan 2005, 17:21 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:23 |