ADEVARAT sau minciuni?, MITURI
![]() ![]() ![]() |
ADEVARAT sau minciuni?, MITURI
bomicabomic |
![]()
|
||
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
IHI!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Vedeti ca marti la Discovery se da Mythbusters!
![]() Sptamina asta au emisiunea despre bujii si cum sar ele prin capota! Cica au gasit una care a sarit la Miami si a aterizat la LosAngeles! Si dup-aia a facut autostopul inapoi! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Imi dati voie cu un mic refren:
Voi nu sinteti normali, Voi nu sinteti normali, Ura, bujia mea, Voi NU SINTETI NORMALI. PS. Pacat ca initiatorul a calcat pe bec, ca subietul era misto. Andrei, poate te induri de bietul om (sau oama) si-l eliberezi conditionat ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa ramina acolo unde a fost pus!
Poate intre timp" i sa aprinde bujiile" ca lumea si o sa posteze cum trebuie! Desi trebuie sa mai si ridem, totusi aici nu-i " Circul Globus - Forum" Si nici macar Circul de Stat! Asta din urma- i pe undeva pe la Casa Poporului! ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
eu ma intreb cum a trecut si pseudonimul janet1faq...daca tot s-a trecut pe accept manual de useri...sa vedem daca si anume clona janet2faq mai trece?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Bre Bogdane bre nu respiratie buson la buson se face in caz de stat in git! Se aplica metoda Heimlich - io am incercat da a inceput blocu motor sa trosneasca si mi-a fost frica sa nu-l crap. Mai ales ca ati vazut ce scump este lipiciul...4gr. 300.000...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce faci acolo? Hemlich? Se confisca!
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Bre, stateti pasnici, am/avem atitia prieteni de nu mai ai loc de ei pe net! Ar fi de enumerat aici numitii Mares Cosmin, SGN 1310 , frustratu' ala viitor posesor de Logan care m-a amenintat cu bataia si cred ca m-a batut in contumacie (eu am fost prezent la intilnire dar probabil ca m-a batut pina sa ajung sau dupa ce am plecat). Mai sunt si altii da' nu-mi aduc aminte pe moment.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
sa dam un telefon la SPP sa se ocupe
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Martinezule, ai nevoie de bodyguarzi? Sa cautam niste pretorieni? Sau vorbim cu don' Jiji sa ti-l imprumute pe baiatu' lui?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ce, care, cum? Bataie? Vin si eu! Am facut karate fratilor ( ssstt...o luna de zile...adicatelea 2 antrenamente ca la alelalte nu m-am mai dus ca m-au cotonogit aia acolo)! Meserie de meserie!
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Eu am facut 4 ani de karate-ntr-o vara asa ca nu ma tem de nimeni!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Si daca afla ala ca esti caine pana la moarte?
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
bataia, ca si violul in contumacie, se pedepsesc drastique....
alte fapte cu caracter penal: vatamarea corporala grava metafizica: "m-ai rupt cu chestia asta", sau expunerea indecenta metempsihotica scatologica balistica cu circumstante agravante de incendiere "ma p*s cu bolta pe ideile tale de ca*at si le dau foc!" This post has been edited by adso: 1 Feb 2005, 13:33 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
Slider |
![]()
|
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Se pedepsesc de asemenea:
- atribuirea de coercitii ce presupun petrecrea de timp la izolator (te bag in p***a ma-tii) - falsul in declaratii prin acordarea de titluri fara ca (,) candidatul sa absolve o forma avizata de calificare in domniu (bai boule/animalule etc) - actele sexuale cu desfasurare in public cu/fara acordul celeilalte parti (sa te f*t in gura) - instigarea la profanare de morminte (du-te-n m***ii ma-tii) |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 18:24 |