Termostat centrala, cum functioneaza?
![]() ![]() ![]() |
Termostat centrala, cum functioneaza?
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
madss |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 2 November 12 ![]() |
Am butonat pe modul manual exact langa receptor insa niciun rezultat. Mentionez faptul ca ledul verde sta tot timpul aprins. O alta sugetie? Scuzati-ma insa sunt incepatoare in ceea ce priveste subiectul asta
![]() |
--------------------
dacia
logan
2006
- is 86 thi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Centrala e trecuta pe modul de iarna?
Ca daca nu, degeaba incearca sa comande ceva termostatul, ca ea nu executa nimic. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Reseteste receptorul dupa aia un learn din cronotermostat si spor la citi manualul.
Nu te juga cu smarfonu pe lnga receptor ce e sensibilos. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Acu vazui . Ce am zis io e valabil la computherm.
Dar in brosurica scrie ce si cum e cu ledu verde. Trust me. Daca nu vre si nu vre faci ca la windowz: se scoate receptoru din priza bafteriile din termostat si reinstal. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
Ca sa vii sa te bag in ceva program guvernamenrtal de protezt falcile la gugu?
De ce urmasi dacilor refuza sa citeasca fituicile cu modul de intrebuintare? Probabil pen-ca dacii aia nu aveau scris si cetit in limba lor si user guide-urile erau in latina. Intai butoneaza in draci si dupa ca fac varza tot stau ca macacul si plang ca au bube This post has been edited by bion: 2 Nov 2012, 19:08 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(bion @ 2 Nov 2012, 19:56) Ce te ataci asa nea Gerula? ![]() ![]() Madss,stinge tot,scoate baterii si ia-o de zero,ca la instalare This post has been edited by daniM: 2 Nov 2012, 19:08 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
Acu cine-i ca pontelu.
![]() ![]() ![]() ON http://www.bizoo.ro/usermedia/downloads/sa..._1331716725.pdf |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
daniM |
![]()
|
Dreq' se ataca,eu am computherm oaierless,asa procedez toamna cand il bag in norma,ca nu mai recunoaste frecventa,mi-am dat cu parerea
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu anu' asta i-am setat doar ceasu' dupa ce l-am alimentat. Tot Computherm.
Noroc cu Cafeneaua asta in vremurile ei bune, ca altfel ma pricopseam si eu cu un rahat de Auraton. This post has been edited by Merced: 2 Nov 2012, 19:15 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
Io zicem de gugu.
Oierless de ala am si io. Are deja 9 ani merge pe 10.Cam o dat pe saptamana uita frecventa. Am observat ca Nokia il ataca. Si cam de doua ori pe sezon se lasa cu led verde si nu mai mai chinui il scot din priza.Mai naspa e cand ramane moldobozgo care e total atehnica si ma suna : Sa-ti f......centrala ca e frig si .... casa.... led.....mata.... io nu stiu... maritat cu tine.... fu... Io: Iubi scoate din priza ...apasa butonu... nu ala pixdo celalat. Vezi ca stii desteapta ....Te` n aripa de bozgo... ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
daniM |
![]()
|
QUOTE(bion @ 2 Nov 2012, 20:24) Aia e defect 2 Nov 2012, 20:26: QUOTE(bion @ 2 Nov 2012, 20:24) .Mai naspa e cand ramane moldobozgo care e total atehnica si ma suna : Sa-ti f......centrala ca e frig ....Te` n aripa de bozgo... ![]() Aia e ca nu stai pe acasa This post has been edited by daniM: 2 Nov 2012, 19:26 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
madss |
![]()
|
Deci sa inteleg ca scot bateriile din termostat si receptorul din priza, si apoi urmez pasii din manual la sectiunea "sincronizarea termostatului cu receptorul" nu?
|
--------------------
dacia
logan
2006
- is 86 thi
|
|
daniM |
![]()
|
Da
Bion,suna la celsiusplus.ro si vezi daca au receptoare separate,nu e ok sa-ti cada o data pe saptamana..... This post has been edited by daniM: 2 Nov 2012, 19:30 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bion |
![]()
|
Mi bine ii spun la moldobzgo sa nu vorbeasca la cepular in zona
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
daniM |
![]()
|
Lasa dreq ca poti sa pui si Digi langa ala si n-are cum sa-ti pice o data pe saptamana...
Eventual ,dintre doua, muta una in camara permanent |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
madss |
![]()
|
ok.revin dupa cu pareri
![]() This post has been edited by madss: 2 Nov 2012, 19:42 |
--------------------
dacia
logan
2006
- is 86 thi
|
|
Merced |
![]()
|
Cam da.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
Indepartati bateriile din termostat si asteptati pana cand
dispare afisajul. 2. Desincronizarea dispozitivelor se initializeaza prin tinerea apasata a butonului din dreapta (marcat cu triunghiul rosu ) pana cand led-ul semnalizeaza intermitent culoarea rosie. Receptorul ramane in modul de desincronizare 120 secunde, dupa care revine in modul normal de lucru. 3. Introduceti bateriile in termostatul Auraton 2020 RTH. Termostatul va receptiona automat semnalul de desincronizare. 4. Procesul de desincronizare s-a realizat dupa ce led-ul receptorului nu mai semnalizeaza intermitent culoarea rosie si receptorul revine la modul normal de lucru. In cazul in care desincronizarea nu s-a realizat, repetati pasii 1 si 2. In cazul in care nici dupa această operatiune nu s-a realizat desincronizarea, stergeti toate dispozitivele sincronizate prin RESETARE (vezi sectiunea RESETARE) si reluati procedura. 5.In cazul in care nu merge nici asta,phute-i una <span class='edit'>2 Nov 2012, 20:45:</span> QUOTE(madss @ 2 Nov 2012, 20:38) Aia cu camara era pentru Bion This post has been edited by daniM: 2 Nov 2012, 19:50 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
madss |
![]()
|
Am facut exact cum ati spus,am urmat instructiunile din manual insa fara niciun rezultat
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2006
- is 86 thi
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(madss @ 2 Nov 2012, 19:52) Am facut exact cum ati spus,am urmat instructiunile din manual insa fara niciun rezultat ![]() ![]() daca nu vrei sa mori de frig desfaci receptorul si legi cele doua fire ce merg la centrala si folosesti centrala fara termostat pana-i dai de capat..... bateriile le-ai schimbat? |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
daniM |
![]()
|
Explica-i femeii!Adica din = faci & nod,io asa inteleg
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
madss |
![]()
|
Receptorul l-am cumparat acum o luna si nu l-am folosit niciodata. Si nu m-as pricepe sa fac eu singura legaturile
|
--------------------
dacia
logan
2006
- is 86 thi
|
|
daniM |
![]()
|
Da' centrala cum se comporta?Ai un aparat foto sa ne pui macar poza care cum e legat?
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
nu-i mare lucru totul ie sa ai o surubelnita si sa nu ai doua maini pe stanga...
ca sa nu mai folosesti termostatul localizezi firul care merge de la receptorul termostatului la centrala si le desfaci din receptor si unesti cele 2 fire din intterior.....sau tai direct firul dezizolezi pe o portiune mica si le unesti....atentie firul care merge de la receptor la centrla, nu cel ce merge la priza... totusi eu nu imi dau seama de ce iti sta aprins becul verde pt ca normal trebuie sa stea inchis si a palpaie cam la un minut, sper ca nu gresesc. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
madss |
![]()
|
Mai clare de atat nu am cum sa fac pentru ca e capacul centralei care nu pot sa il deschid
2 Nov 2012, 20:46: Mai clare de atat nu am cum sa fac pentru ca e capacul centralei care nu pot sa il deschid This post has been edited by madss: 2 Nov 2012, 20:46 |
--------------------
dacia
logan
2006
- is 86 thi
|
|
daniM |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:38 |