A intrat unu in mine ai nu am mers la politie, Nu am fost la politie si acum am probleme. HELP!
![]() ![]() ![]() |
A intrat unu in mine ai nu am mers la politie, Nu am fost la politie si acum am probleme. HELP!
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 6 Nov 2008, 11:46) M-a sunat baiatul cu accidentul sa imi ceara bara si stopul ca a vorbit cu un baiat care are dacie si este deacord sa ii loveasca masina lu ala si sa faca masina lui pe rca-ul lu ala .... dar asta e treaba lui .... nu ma intereseaza..... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
madalin82_badescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 146 Joined: 18 October 07 ![]() |
[QUOTE]M-a sunat baiatul cu accidentul sa imi ceara bara si stopul ca a vorbit cu un baiat care are dacie si este deacord sa ii loveasca masina lu ala si sa faca masina lui pe rca-ul lu ala .... dar asta e treaba lui .... nu ma intereseaza.....
cred ca e clar....omu are probleme grave la mansarda .... |
--------------------
Dacia
Logan
2011 Laureat
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, masina ta trrebuie sa aiba o poponeata tare apetisanta...
Saptamana trecuta ti-a tras-o un Opel, acuma asta... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BMA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 25 May 05 From: Timisoara ![]() |
poate franeaza omu prea brusc daca i se intampla des treaba asta.
si sa nu va aud cu pastrarea distantei intre masini. ca in oras nu ai cum sa pastrezi distanta prea mare. daca lasi distanta mare apuca sa treaca 3 masini la semafor si gata. nici asa nu-i bine. e vorba de fluidizare. se poate merge aproape in intersectii dar cu multa atentie. normal cand s-a facut verde trebuie sa se puna in miscare toate masinile simultan si sa mearga cu o viteza cat mai apropiata posibil. in felul asta trec mai multe masini. daca fiecare se pune in miscare la 5 secunde dupa ce a plecat de pe loc cel din fata si mai si merge dormind deja minim 15 secunde de verde sunt pierdute. n-ar fi problema de 15 secunde dar astea pot insemna inca 90-100 de secunde de stat la semafor rosu. |
--------------------
Skoda Fabia
1.2HTP 12V
2007
- B-61-ZTF Ex. Dacia Nova R52319 T '96 si Dacia 1410 Berlina '96
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 6 Nov 2008, 11:46) M-a sunat baiatul cu accidentul sa imi ceara bara si stopul ca a vorbit cu un baiat care are dacie si este deacord sa ii loveasca masina lu ala si sa faca masina lui pe rca-ul lu ala .... dar asta e treaba lui .... nu ma intereseaza..... Deci tu te-ai dus la Politie si ai declarat ca unul care conducea autoturismul cu numarul de inmatriculare xx-yy-zzz te-a lovit si nu a venit sa declare. Ala mai loveste un prieten care trebuie sa declare ca el este vinovat,pentru ca idiotul cu daune mai mari sa-si faca reparatia pe RCA-ul respectivului prieten. Si cand aia doi o sa mearga la Politie sa declare ce s-a intamplat,sa vezi incurcatura. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Decefalus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 4 December 07 From: CLUJ ![]() |
Si cine e tatal? Jose Armando?? ... mama ce telenovela avem aici
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
1,5DcI Hatchback 2003
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Politaii o sa creada ca or venit Pastile si ca nebunii astia confunda masinile cu ouale rosii.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ba,voi astia implicati in eveniment,chiar credeti ca politistii aia sunt chiar atat de idioti si pun botu' la vrajeli de-astea?
Vezi sa nu cazi la mijloc in toata treaba asta daca aia vin si sustin sus si tare ca ei doi s-au "pupat". |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 5 Nov 2008, 21:56) daca zici ca ti-ai schimbat stopu si bara, cedovezi mai are el ca ai intrat in el, la o adica sa te bage pe tine vinovat! pai o fi aia garcea da' daca belesc ei bine ochii se pot vedea piesele schimbate recent apropo, faza cu accepti sa te dai vinovat si repara ala pe RCA-ul tau ... nu poti sti cum se intampla si ala nu se intelege cu RCA-ul tau si dupa aia te trezesti dat in judecata sa-i repari masina, ca doar esti "vinovat" ca asa ai vrut tu sa faci o fapta buna ... ca majoritatea, eu merg pe ideea de a nu ierta nimic ... te-a lovit, te duci frate la Politie etc. ... nu vrea sa mearga? nu-i nimic! te duci tu! primul! ... vorba cuiva, iata de ce platim fransiza!!!! ce zicea altul? ca declara ca s-a intamplat intr-o parcare de supermarket, curte firme etc. ... cititi contractele casco; s-ar putea sa aveti surpriza sa descoperiti ca avariile produse in afara drumurilor publice nu sunt despagubite de orice casco |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 6 Nov 2008, 13:30) Deci tu te-ai dus la Politie si ai declarat ca unul care conducea autoturismul cu numarul de inmatriculare xx-yy-zzz te-a lovit si nu a venit sa declare. QUOTE(BeciAcustic @ 6 Nov 2008, 11:46) Am declarat exact ce s-a intamplat... eu am oprit la stop el a intrat in mine ... clar ca el este vinovatul. Nu i-am zis nimic ca el mi-a cumparat bara si stopul. M-a intrebat daca baiatu asta vine la politie sau il da in urmarire ... si i-am zis sa astepte pana maine la ora 16:00 cand se fac 24 ore... QUOTE(cristio_79 @ 6 Nov 2008, 13:30) Ala mai loveste un prieten care trebuie sa declare ca el este vinovat,pentru ca idiotul cu daune mai mari sa-si faca reparatia pe RCA-ul respectivului prieten. Si cand aia doi o sa mearga la Politie sa declare ce s-a intamplat,sa vezi incurcatura. QUOTE(BeciAcustic @ 6 Nov 2008, 11:46) M-a sunat baiatul cu accidentul sa imi ceara bara si stopul ca a vorbit cu un baiat care are dacie si este deacord sa ii loveasca masina lu ala si sa faca masina lui pe rca-ul lu ala .... dar asta e treaba lui .... nu ma intereseaza..... pentru cei ce au deschis televizorul mai tarziu: Acu' sa vezi telenovela: Beci... s-a dus si a declarat ca unul cu xx-yy-zzz l-a pupat in dos si ii da 24 de ore sa se prezinte. Politia il da in urmarire si cand colo apare musiu cu alta buseala, cu alta masina. Deci, cineva minte. O sa fie uimiti politistii; n-o sa stie ce sa mai creada. Pana la urma probabil ca apare povestea si la stirile de la ora 17:00. This post has been edited by Illusi0n: 6 Nov 2008, 13:16 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Illusi0n @ 6 Nov 2008, 22:09) Beci... s-a dus si a declarat ca unul cu xx-yy-zzz l-a pupat in dos si ii da 24 de ore sa se prezinte. Politia il da in urmarire si cand colo apare musiu cu alta buseala, cu alta masina. Deci, cineva minte. O sa fie uimiti politistii; n-o sa stie ce sa mai creada. Pai tu, daca ai fi agent constatator, pe cine ai crede? Pe ala cu o buseala in 24h sau pe ala cu 2 buseli in 24h, in acelasi loc? ![]() (Sa nu imi spui ca garcea nu-si da seama de manevra) @BeciAcustic: cred ca ar fi fost ideal sa-i iei boului ceva copii xerox dupa toate actele pe care le avea la el, dupa accident. Permis, talon, CI, tot tot tot. Cred ca valorau acum greutatea lor in aur, la cub ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Sa pun si eu o bucatica la scenariu: mai in gluma mai in serios, zi-i aluia ca nu-i dai bara inapoi pana nu se duce la politie sa declare si el accidentul si sa-si admita vina. Dupa aia poate sa se tamponeze ("carmaghedonizeze") cu cine vrea.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(adip @ 6 Nov 2008, 14:25) Pai tu, daca ai fi agent constatator, pe cine ai crede? Pe ala cu o buseala in 24h sau pe ala cu 2 buseli in 24h, in acelasi loc? ![]() (Sa nu imi spui ca garcea nu-si da seama de manevra) Normal ca o sa-si dea seama de manevra dar probabil va gandi ceva de genul "ba, asta (cu 2 buseli) ori e prost, ori se face!" QUOTE(adip @ 6 Nov 2008, 14:25) @BeciAcustic: cred ca ar fi fost ideal sa-i iei boului ceva copii xerox dupa toate actele pe care le avea la el, dupa accident. Permis, talon, CI, tot tot tot. Cred ca valorau acum greutatea lor in aur, la cub ![]() Are bara si stopu' ![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Stau si ma intreb, inca de la inceput, care este legatura topicului cu Asigurarile?
Motivul pentru care nu am inchis este ca discutia este oarecum reprezentativa pentru starea generala de balacareala. ![]() Am o oarecare senzatie ca mai sunt detalii senzationale, formidabile si extraordinare de comunicat ... in direct! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
marksman |
![]()
|
@adi_ar: eu te rog sa n-o inchizi [discutia], ca e reprezentativa pentru ce se intampla in tara vizavi de asigurari, accidente si comportament.
Lumea poate vedea ce se intampla atunci cand: - cumperi o masina si nu-i faci casco apoi o dai pe mana unui oarecare - se intampla un accident si se insista in a nu declara la politie cele intamplate - se intampla un accident si se fac declaratii false - se intampla un accident si se incearca reparatii fara dovada agentului constatator This post has been edited by Illusi0n: 6 Nov 2008, 13:43 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
klaus .... si daca tot esti asa amabil, poate imi spui si mie ce patesti daca repari o masina implicata intr-un incident auto fara autorizatie de la politie?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu i le da inpoi ca nu ai fost tu de vina,trebua sa ti repare masina daca na vrut sa merga la politie
![]() ![]() 6 Nov 2008, 14:52: vreau sa mai zic ceva,legea asta cu pastratu distantei mi se pare cea mai stupida lege rutiera vreodata ![]() ![]() 6 Nov 2008, 14:53: luam un ex in cazul legi asteia,nimereste vita din fata ta la semafor in mansalier ,intra in tine ca vrea sa plece tare,te face varza,politia pe cine scoate vinovat pe tine ,care stateai linistit pe loc si iti baga pe gat ca nai pastrat distnata . This post has been edited by C@talin: 6 Nov 2008, 13:53 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
SCURT- sa nu plictisim : am patit exact ca tine, lovit spate, avarii minime, mers direct la politie, bara noua vopsita, suport numar, numar, manopera, totul pe banii aluia, ......., CURAT !!!!
|
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 6 Nov 2008, 13:45) legea asta cu pastratu distantei mi se pare cea mai stupida lege rutiera vreodata E stupida doar daca nu vrei sa o respecti... Daca iti place sa faci inventarul in protbagajul celui din fata e problema ta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 6 Nov 2008, 14:44) klaus .... si daca tot esti asa amabil, poate imi spui si mie ce patesti daca repari o masina implicata intr-un incident auto fara autorizatie de la politie? Raspuns romanesc: absolut nimic. Raspuns general: nu ti-o repara nimeni fara. Mi-am lovit masina singur, de destept ce is, si nu mi s-a pus nici o intrebare legata de dovada unde am fost sa schimb/vopsesc o aripa.(nu pe asigurari, ci pe banii mei) |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
QUOTE(jcdenton @ 6 Nov 2008, 15:00) E stupida doar daca nu vrei sa o respecti... Daca iti place sa faci inventarul in protbagajul celui din fata e problema ta ![]() Pe asta nu o stiam. Hai sa-ti zic cum se circula in Bucuresti daca tu nu sti...Ca circul si eu de ceva vreme, zilnic, in orasu asta. Daca las distanta intre mine si masina din fata mea, imediat o sa intre unu de pe o banda alaturata intre noi, si uite asa sa vezi cum distanta aia se reduce la sub 1 m... In teorie TOTI suntem experti. Unde mai pui ca te preseaza si ala din spate atunci cand lasi distanta prea mare intre tine si masina din fata. In fine... Ca sa fiu ontopic, si pe mine m-a lovit unu in parcare. Am iesit, m-am calmat, si apoi i-am zis cat se poate de elegant sa-si bage mintile in cap si sa vina la politie ca eu nu ma inteleg cu el. Vroia sa nu mearga la politie ca sa nu primeasca puncte si apoi sa-mi plateasca din buzunarul lui reparatiile. Banuiesc ca mai avea o caruta de puncte stranse fiind sofer de meserie. Oricum, pesemne ca nu stia cat costa piesele la reno ![]() This post has been edited by BogdanX: 6 Nov 2008, 16:14 |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(blak2oo8 @ 6 Nov 2008, 13:44) klaus .... si daca tot esti asa amabil, poate imi spui si mie ce patesti daca repari o masina implicata intr-un incident auto fara autorizatie de la politie? Asta e ce, intrebarea la raspunsul tau ca: QUOTE(blak2oo8 @ 5 Nov 2008, 20:54) Deci pentru ce ziceai ca-i dosar penal + puscarie? Ia sa vedem, ca devine din ce in ce mai interesant |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Destepti ca ala care te-a pocnit pe tine sunt destui. Pe mine anul trecut m-a lovit un taximetrist care a venit lansat intr-o curba. Duminica pe la amiaza, ma duceam in vizita la frate-miu, va dati seama mi-a stricat tot cheful. Cand am inceput sa stam de vorba, individul imi spune ca n-are RCA ca ii expirase cu o zi in urma si ca a iesit si el 2 ore sa mai faca un ban. I-am zis sa fie sanatos ca eu la politie tot ma duc. M-a rugat sa-l las doua ore ca face el rost de RCA. Eram in dispozitie de duminica, era vreo 6 ceasul asa ca i-am zis ca la 8 ne vedem la politie si daca nu vine sa fie sanatos.
M-a sunt la vreo ora dupa ce ne-am despartit prieteneste si-mi zice ca n-a reusit sa faca RCA si are 3 propuneri pentru mine. Eu: ?!? EL: Iti dau 200 EUR si declari ca ai gasit-o lovita in parcare Eu: Nu cred El: Mergem sa o declaram luni sau marti sa pot sa fac RCA Eu: Nu cred, ca n-am chef sa-mi iau liber de la servici pentru treaba asta El: Vin cu alta masina si declar ca eram cu aia cand te-am lovit Eu: Poti sa vii si cu tractorul daca are RCA valabil Asa ca ne-am intalnit la 8 la politie cum stabilisem si el a venit cu un prieten si cu masina aluia iar eu mi-am facut masina pe RCA-ul prietenului. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
jcdenton |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BogdanX @ 6 Nov 2008, 16:04) Pe asta nu o stiam. Hai sa-ti zic cum se circula in Bucuresti daca tu nu sti...Ca circul si eu de ceva vreme, zilnic, in orasu asta. Daca las distanta intre mine si masina din fata mea, imediat o sa intre unu de pe o banda alaturata intre noi, si uite asa sa vezi cum distanta aia se reduce la sub 1 m... In teorie TOTI suntem experti. Unde mai pui ca te preseaza si ala din spate atunci cand lasi distanta prea mare intre tine si masina din fata. <offtopic> Din pacate stiu prea bine cum se circula in Bucuresti, dar in opinia mea este de bun simt sa: - lasi o distanta suficienta intre tine si cel din fata ta pentru a evita un accident - il lasi pe cel de langa tine sa schimbe banda si sa intre chiar in fata ta, la nevoie franand usor - nu te deranjeze flashuri sau claxoane bizonice Cu totii ne plangem de trafic dar fiecare contribuie la haosul zilnic; hai sa ne ajutam si sa ne intelegem unii pe altii pentru a ajunge mai repede si in siguranta la destinatie. </offtopic> Am avut o patanie similara cu cea relatata de autorul topicului; pe un DN am fost lovit in spate de un tip cu un a-seiz (stiti voi profilul tipic al soferului de a-seiz). Din start mi-a propus procedura "ocolirii" politiei, apoi cand a vazut ca nu reactionez pozitiv a zis sa merg dupa el ca stie unde e postul de politie respectiv (eram la o oarecare distanta de Bucuresti, masina mea avea numar de B dar intamplarea a facut sa fie o zona pe care am tranzitat-o destul de des si stiam une trebuie sa merg). La o intersectie vinovatul a ccelerat puternic si "mi-a dat fum", bazandu-se pe faptul ca o sa las treaba balta si o sa plec acasa, dar eu mi-am vazut nestingherit de drum. La politie in mijlocul declaratiei a aparut spasit si "prietenul" meu, am dat declaratie fiecare, el si-a luat amenda si punctele, eu am luat copie dupa RCA si asta a fost. Doua lucruri mai am de mentionat: vinovatul nu avea casco la masina, avea pagube destul de serioase (bara, grila) si se tot vaita ca nu are bani de reparatie; dupa cateva luni intamplarea a facut sa ajung in spatele lui la casa in hipermarket - omul a fost nevoit sa lase laptele pentru copil la casa deoarece nu avea bani sa il plateasca. Concluziile le trageti voi. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate
2010
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Saptamana trecuta ti-a tras-o un Opel, acuma asta...
[/quote] Din pacate da... aceeasi faza mi s-a intamplat joi... stateam la stop si poc.. dar f f f usor QUOTE(BMA @ 6 Nov 2008, 12:22) poate franeaza omu prea brusc daca i se intampla des treaba asta. si sa nu va aud cu pastrarea distantei intre masini. ca in oras nu ai cum sa pastrezi distanta prea mare. daca lasi distanta mare apuca sa treaca 3 masini la semafor si gata. nici asa nu-i bine. e vorba de fluidizare. se poate merge aproape in intersectii dar cu multa atentie. normal cand s-a facut verde trebuie sa se puna in miscare toate masinile simultan si sa mearga cu o viteza cat mai apropiata posibil. in felul asta trec mai multe masini. daca fiecare se pune in miscare la 5 secunde dupa ce a plecat de pe loc cel din fata si mai si merge dormind deja minim 15 secunde de verde sunt pierdute. n-ar fi problema de 15 secunde dar astea pot insemna inca 90-100 de secunde de stat la semafor rosu. Tin sa te anunt ca eu STATEAM PE LOC!!!! nu eram in miscare .... si stand la stop a intrat ala in mine.... Deci faza cu franatu brusc pica din start!!!! Am rezolvat problema: sa va spun si deznodamantul. Baitaul s-a dus si a declarat accidentul exact asa cum s-a intamplat. Pe mine m-a sunat politia sa vin sa i-au procesul verbal si toate actele pentru a merge cu ele la asigurator. Eu mi-am primit toate actele necesare si am mers la firma de asigurari. In schimb baiatul a patit-o destul de nasol. Masina era din Spania, nu era inmatriculata pe romania, si nu avea drept de circulatie pe teritoriul romaniei, titularul nu exista nicaieri. Baiatul a primit 3 puncte penalizare, 4 puncte amenda adica 200lei si dosar penal + probabil puscarie depinde ce se hotaraste in instanta sau ceva de genu asta.... Deci pentru el situatia este destul de grava. In schimb baiatul nu mi-a mai cerut bara si stopul si fiecare a plecat pe drumul lui. In concluzie eu am ramas cu asigurarea lui si imi pot repara masina la service sa o fac ca noua fara sa ma coste nimic si am ramas si cu bara & stop, totul s-a incheiat cu bine pentru mine! P.S. cat crede-ti ca imi tine masina in service pentru problema mea? This post has been edited by BeciAcustic: 6 Nov 2008, 17:31 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
BogdanX |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 14 September 06 From: Deva ![]() |
@jcdenton Poate am fost si eu putin prea categoric. Exista bun simt si intelegere in trafic in Bucuresti, nu contest treaba asta, doar ca sunt si o gramada de situatii aiurea rau de tot...
@BeciAcustic Bine ca s-a terminat cu bine, pt tine. Nasol de tipul care te-a lovit, dar daca circula cu masina in astfel de conditii, ce sa-i faci. This post has been edited by BogdanX: 6 Nov 2008, 17:41 |
--------------------
Renault
Laguna II.2 2.0T
2006
|
|
BMA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 25 May 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 6 Nov 2008, 16:11) Din pacate da... aceeasi faza mi s-a intamplat joi... stateam la stop si poc.. dar f f f usor Tin sa te anunt ca eu STATEAM PE LOC!!!! nu eram in miscare .... si stand la stop a intrat ala in mine.... Deci faza cu franatu brusc pica din start!!!! in cazul asta sigur ca nu erai de vina. eu n-am zis ca ai fost sau nu pentru ca nu stiam cum s-a intamplat. am zis "POATE". Trebuie sa recunoastem ca sunt multi care merg foarte accelerat pe distante scurte sau chiar schimba banda foarte scurt si apoi franeaza pentru ca este rosu, desi el putea sa mearga calm si tot acolo ajungea....si in urma franarii pune si pe altul sa franeze care poate nu mai are timp si il loveste. sunt extraordinar de multi soferi in situatia asta. ma insel? |
--------------------
Skoda Fabia
1.2HTP 12V
2007
- B-61-ZTF Ex. Dacia Nova R52319 T '96 si Dacia 1410 Berlina '96
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Parca era a patronului... care n-avea Casco... sau ma uitam eu la alt film...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:04 |