A intrat unu in mine ai nu am mers la politie, Nu am fost la politie si acum am probleme. HELP!
![]() ![]() ![]() |
A intrat unu in mine ai nu am mers la politie, Nu am fost la politie si acum am probleme. HELP!
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
cred ca mai bine scrii o carte
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(BeciAcustic) ... Am rezolvat problema: sa va spun si deznodamantul. Baitaul s-a dus si a declarat accidentul exact asa cum s-a intamplat. Pe mine m-a sunat politia sa vin sa i-au procesul verbal si toate actele pentru a merge cu ele la asigurator... Ei, daca s-a incheiat, s-a incheiat, inchidem si noi ca e tarziu! Topicul nu se sterge, spre luare-aminte, pentru pildele din'transul care reflecta starea de fapt ... care este! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:20 |