IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
![]() ![]() ![]() |
IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
laurashgeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 5 December 04 ![]() |
Nu ai putea sa ne arati si noua ce o sa le arati tu politailor?Ai vreun certificat,o autorizatie, ceva, sau mai stiu eu ce!
|
--------------------
dacia
logan
- bc-o4-jen
|
|
Zurich |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 1 March 05 ![]() |
QUOTE(Mr.Symbol @ 4 Apr 2005, 17:06) Am gasit unde este in Cta.Am sunat la nr. dat de tine. Pentru cei interesati: vis a vis de Policlinica CFR(B-dul I.C.Bratianu) langa spalatoria Trompy. Cand mi-au spus pretul....m-au cam pus pe ganduri....140Euro fara TVA !!! Sa dau 6 mil. ca sa-mi pun folie...hmmmm ![]() Nu esti obligat sa dai atatia bani, dar banii acestia reprezinta calitatea produsului si a-l serviciului. Drept este ca sunt si alte posibilitati mai rezonabile, dar este un proverb strain ca: "supa poate deveni mai scumpa decat carnea din ea." Tu ce alegi? Este firesc sa alegi ce-ti este mai convenabil. In CTA sunt 4 firme acreditate LLUMAR si unul parca 3M. Ele nu prea difera semnificativ intre ele la preturi. Cat despre Poporului, mai bine sa nu pomenim. Ei monteaza sub un acoperis de garaj intr-o curte vis-a-vis de ei. Parca am fi in piata sau la Bazar. Dupa cate stiu, ei dau omologare neimputerniciti (nu sunt acreditati sau dau acte sub alte nume) si reprezentanta LLUMAR sta cu ochii pe ei. S-ar putea sa se aleaga cu un proces sau control OPC in viitorul apropiat. Nu te recomand sa lucrezi cu ei. Mai bine atunci ionizare, dar in zona CTA nu am auzit sa detina cineva de astfel de tehnologie. Crezi ca vreun discount de 20-30 EURO ti-ar satisface cerintele? This post has been edited by Zurich: 4 Apr 2005, 20:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Zurich |
![]()
|
QUOTE(laurashgeo @ 4 Apr 2005, 20:38) Nu ai putea sa ne arati si noua ce o sa le arati tu politailor?Ai vreun certificat,o autorizatie, ceva, sau mai stiu eu ce! Scuza-ma ca ma bag, dar crezi ca vreun act te-ar convinge? Cele doua firme LLUMAR si 3M "nu vand pisica in sac" sau " alba, neagra". Nu-si permit. Daca doresti trimite-mi numarul tau de fax sau e-mail si te asigur ca vei primi un specimen din fiecare. Cu stima, Zurich |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand, felicitarile mele.. pt tot.. ar fi interesant de vazut, daca ai putea sa mai postezi si o poza cu un geam deschis, ca sa se poate vedea mai bine diferenta (cum se vede prin si fara folie)... crezi ca se poate? mercic, bafta.. QUOTE(Manuel @ 3 Apr 2005, 20:16) Pentru luneta si geamuri spate ~ 1,5 m de folie cu latimea de 1,5. Pentru geamurile fata, probabil inca 0,5 m. Zurich, mi-au ramas niste puncte cat un varf de ac. Baietii m-au asigurat e normal si ca in 2-3 saptamani dispar. Asa e? Pot sa va spun ca se vede nemaipomenit prin ea, chiar si noaptea. Sunt superincantat de investitie ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Am vrut si eu anul trecut sa pun folie la ei..........Dar cind am aflat pretul m-am lasat pagubas!Pai cu banii aia ionizam 4 masini!Asa ca eu unul sa nu aud de asa ceva! ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
Mr.Symbol |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 14 October 04 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Zurich @ 4 Apr 2005, 20:47) Nu esti obligat sa dai atatia bani, dar banii acestia reprezinta calitatea produsului si a-l serviciului. Drept este ca sunt si alte posibilitati mai rezonabile, dar este un proverb strain ca: "supa poate deveni mai scumpa decat carnea din ea." Tu ce alegi? Este firesc sa alegi ce-ti este mai convenabil. In CTA sunt 4 firme acreditate LLUMAR si unul parca 3M. Ele nu prea difera semnificativ intre ele la preturi. Cat despre Poporului, mai bine sa nu pomenim. Ei monteaza sub un acoperis de garaj intr-o curte vis-a-vis de ei. Parca am fi in piata sau la Bazar. Dupa cate stiu, ei dau omologare neimputerniciti (nu sunt acreditati sau dau acte sub alte nume) si reprezentanta LLUMAR sta cu ochii pe ei. S-ar putea sa se aleaga cu un proces sau control OPC in viitorul apropiat. Nu te recomand sa lucrezi cu ei. Mai bine atunci ionizare, dar in zona CTA nu am auzit sa detina cineva de astfel de tehnologie. Crezi ca vreun discount de 20-30 EURO ti-ar satisface cerintele? Nu contest calitatea produselor si a-l serviciilor ,totusi sa dau atatia bani pe folie...chiar si cu acel discount ptr. care-ti multumesc.... Am sa mai caut... Poate totusi primesc si cateva indicatii de la cei din Cta. care si-au pus folie sau ionizat geamurile... Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
laurashgeo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 5 December 04 ![]() |
QUOTE(Zurich @ 4 Apr 2005, 20:54) Scuza-ma ca ma bag, dar crezi ca vreun act te-ar convinge? Cele doua firme LLUMAR si 3M "nu vand pisica in sac" sau " alba, neagra". Nu-si permit. Daca doresti trimite-mi numarul tau de fax sau e-mail si te asigur ca vei primi un specimen din fiecare. Cu stima, Zurich Vreau sa vad ce o sa arati tu politiei cand te opreste,cum ii explici tu ca e folie autorizata,si nu e cumparata din bazarsi lipita in fata blocului???????e-mail:laurashgeo@yahoo.co.uk |
--------------------
dacia
logan
- bc-o4-jen
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Hai ca-ti satisfac eu curiozitatea. Scuzati calitatea scanarii
Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 160.53k ) Number of downloads: 1753 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 4 Apr 2005, 20:18) N-o sa gasesti nicaieri sa-ti dea autorizatie RAR pentru geamurile din fata. Cum ti-au spus si ei, ti le fac, dar pe raspunderea ta. Si eu tot doar luneta si geamurile laterale spate le-am facut. Super a iesit pana la urma.Se cam vede din afara spre inauntru dar e ok.Asa ti-a placut tie. Astazi am trecut si eu pe acolo si mi-au zis ca ti-au terminat treaba pe la 3.A durat ceva. Peste vreo 2 - 3 sapt. imi pun si eu pana la urma,mai am nev. de ceva bani. Cred ca raman la cea cu tenta pe verde.Eu zic ca arata best.Am fost si la alt service care pune si lucrau de tot cenzuratul.Zgariau folia.Aveau si de la Llumar dar nu aveau voie sa dea autorizatie rar.de feon ce sa mai vorbesc. Felicitari inca o data ! E BEST ! |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
Manuel |
![]()
|
Mersi, Andrei! Sa-mi spui cand te hotarasti, poate-ti intorc compania
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Mr.Symbol |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 14 October 04 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- CT-31-SYM
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
E o simpla hirtie care tine loc de certificat de garantie si ca ei au voie sa vinda acel produs!Ai factura la asa ceva?Dar oricum nu merita banii!Fie ei si la negru! |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
Manuel |
![]()
|
QUOTE(Mr.Symbol @ 5 Apr 2005, 23:52) Nu! QUOTE(osirus @ 6 Apr 2005, 01:13) E o simpla hirtie care tine loc de certificat de garantie si ca ei au voie sa vinda acel produs!Ai factura la asa ceva?Dar oricum nu merita banii!Fie ei si la negru! Da, am si factura. Fa un calcul simplu: o ionizare costa la Pitesti 2,5 milioane. Drumul pana acolo ma costa cam 2 milioane. Am garantia ca pot folosi dezaburirea fara sa-mi curga ionii de pe luneta. N-are aspect de oglinda. Arata beton. Nu a necesitat dezlipirea si relipirea lunetei. S-au demontat doar geamurile laterale. Considerati ca nu merita, nu va puneti! E simplu! |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Zurich |
![]() ![]()
|
QUOTE(Mr.Symbol @ 5 Apr 2005, 22:52) In talon sau in cartea de identitate nu se marcheaza, pt ca nu este prescris de nici un regulament astfel nu se va marca. Acolo numai organele de politie sau RAR-ul are dreptul sa modifice. Cu stima, Zurich This post has been edited by Zurich: 6 Apr 2005, 15:06 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Zurich |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 5 Apr 2005, 19:39) Mersi, Andrei! Sa-mi spui cand te hotarasti, poate-ti intorc compania ![]() Manuel, cred ca am uitat sa-ti felicit Loganul, arata suberb. Precum ma tot uit la poza ei, cu atat imi place mai mult. Pe bune. This post has been edited by Zurich: 6 Apr 2005, 15:40 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Manuel |
![]()
|
Multumesc! Oricum, fara tine nu stiu daca reuseam. Ar trebui sa-si faca o reclama mai agresiva fiindca putina lume stie de existenta lor...
Apropo de masina, intre timp a mai suferit modificari ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Zurich |
![]()
|
QUOTE(laurashgeo @ 5 Apr 2005, 16:40) Vreau sa vad ce o sa arati tu politiei cand te opreste,cum ii explici tu ca e folie autorizata,si nu e cumparata din bazarsi lipita in fata blocului???????e-mail:laurashgeo@yahoo.co.uk Sunt situati cand cu orice fel de hartie tot nu esti bun de nimic, pentru ca agentul constatator uneori merge pe intimidare sau pe spaga. Sunt alti care se simt stapanii strazilor si mai presus de ei nu este nimeni ("cocosul strazii"). Din fericire situatia s-a mai ameliorat de dupa vremea "impuscatului" , dar se amelioreaza incetut. N-i se mai semnaleaza astfel de fenomene. Majoritatea problemelor provin din alte contraventii efectuate, sau esti "obraznic" cu politistu' si atunci se leaga de orice. Important este sa nu va intimidati, nu trebuie sarit la gatu' politustului, dar daca aveti folia pusa regulamentar, geamul marcat in acest sens, certificatul de conformitate in masina, eticheta de produs care atesta originea foliei si omologarea acesteia, dar nu va lasati intimidati. Nu DATI SPAGA si daca vreun politist nu recunoaste legalitatea foliei LLUMAR si va ia talonul, in plus va mai si amendeaza faceti urmatoarele: 1. nu platiti amenda 2. anuntati montatorul care v-a montat folia, care sa va mai sustina cu cateva acte. 3. solicitati audienta la Sefu' Brigazii politie Rutiere, si prezentati actele primite de la montator. Sunt unii care in pofida faptului ca este interzis folia cu o transp. de sub 70% pe geamul lateral fata, isi pun mai inchise. Aceste autoturisme vor fi vizate de politie mai mult decat celelalte. Cele descrise mai sus sunt valabile si pt ionizarile cu omologare. This post has been edited by Zurich: 6 Apr 2005, 16:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Zurich |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 6 Apr 2005, 15:48) Multumesc! Oricum, fara tine nu stiu daca reuseam. Ar trebui sa-si faca o reclama mai agresiva fiindca putina lume stie de existenta lor... Apropo de masina, intre timp a mai suferit modificari ![]() Dute inapoi la ei cu masina sa-ti puna etichetele pe fiecare geam cu folie pt ca din poze reiese ca au omis sa-ti puna. Ei sunt mai noi pe piata iesiana. Au nevoie de timp. Mai este cineva mai vechi dar n-am numarul lui. O sa fac rost de ea. This post has been edited by Zurich: 6 Apr 2005, 16:36 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Manuel |
![]()
|
Mi-au pus cum trebuie pe geamul din dreapta iar pe cel din stanga si pe luneta au lipit etichetele peste folie. Se vad, dar trebuie sa te uiti de-aproape.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
osirus |
![]()
|
De curiozitate.........cit te-a costat toata treaba?Si luneta o pot folosi cind vrea butonul meu de la bord ca nu fug ionii aia ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
|
Manuel |
![]()
|
Cu tot cu spaga si drum
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
osirus |
![]()
|
Cam mult.......de fapt ff mult pt 3 folii
![]() ![]() This post has been edited by osirus: 6 Apr 2005, 22:09 |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
|
Zurich |
![]()
|
QUOTE(osirus @ 6 Apr 2005, 21:56) De curiozitate.........cit te-a costat toata treaba?Si luneta o pot folosi cind vrea butonul meu de la bord ca nu fug ionii aia ![]() Poti folosi butonul tau de la bord cat iti doreste muschiul. Nu conteaza vara sau iarna. Eu am avut 3 masini, cate 3 ani am folosit fiecare, toate cu folie binenteles si nu a afectat deloc firele de dezaburire. Ele functioneaza ca si cum nici nu ar fi folie peste ele. Am prieteni care si-au pus folie de calitate, montate profesional de 6-7 ani si n-au nici o problema. Alt avantaj ar fi faptul ca, daca doresti sa le schimbi, eventual pt alta nuanta, o poti face fara prea mare deranj. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
Zurich: tu nu prea ai inteles ce a vrut el sa zica nu?...el contracara afirmatiile ce sustin ca ionizarea se decoloreaza pe rtaseele de degivrare...
Manuel: cum te costa pe tine 2 milioane drumul pana la Pitesti?...ce consum are loganu' tau de 1.4?...cu banii astia mergi de la Iasi la Bucuresti si inapoi si mai ai bani sa te plimbi si prin bucuresti o gramada.... faina traba cu foliile si ionizarea ca nu-ti mai bate soarele asa tare in cap dar cred ca am sa rezolv problema cu perdelute...ca n-am bani de folie d-aia de origine iar cu aia din tirg mai bine nu te chinui ca te opreste unu odata si o dai jos imediat ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
osirus |
![]()
|
Ca bine zici Tazzz!Si cu folia aia te opreste si daca vrea el sa te faca,te face!Si stii de ce?Pentru simplu fapt ca nu se vede in interior!Pe el nu il intereseaza ce scrie in hirtiile alea,ci vizibilitatea prin folia aia!Am vazut destule masini in Bucuresti cu folie dar pur si simplu nu se vede nimic in masina!Chiar daca au autorizatie,aia e data pt un anumit procentaj care e cam depasit in majoritatea cazurilor plus ca mai au si pe geamurile din fata!Zurich nu vrea altceva decit reclama si clienti pt cei care monteaza folia!Eu unul daca nu as fi gasit solutia asta pe care am aplicat-o as fi facut si eu ca Tazzz,as fi pus perdelute! ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
|
Manuel |
![]()
|
Nu se vede IN masina?? De ce ar trebui sa se vada IN masina? Ai vazut poza facuta din interior??
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
osirus |
![]()
|
[quote=Manuel,8 Apr 2005, 22:41]
Nu se vede IN masina?? Da colega,de afara nu se vede nimic in interior,ceea ce nu e voie,oricate autorizatii ai avea tu!Exista un anumit procentaj de transparenta dar 90% nu este respectat! |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
|
Zurich |
![]() ![]()
|
QUOTE(osirus @ 8 Apr 2005, 22:36) Ca bine zici Tazzz!Si cu folia aia te opreste si daca vrea el sa te faca,te face!Si stii de ce?Pentru simplu fapt ca nu se vede in interior!Pe el nu il intereseaza ce scrie in hirtiile alea,ci vizibilitatea prin folia aia!Am vazut destule masini in Bucuresti cu folie dar pur si simplu nu se vede nimic in masina!Chiar daca au autorizatie,aia e data pt un anumit procentaj care e cam depasit in majoritatea cazurilor plus ca mai au si pe geamurile din fata!Zurich nu vrea altceva decit reclama si clienti pt cei care monteaza folia!Eu unul daca nu as fi gasit solutia asta pe care am aplicat-o as fi facut si eu ca Tazzz,as fi pus perdelute! ![]() Politistul nu este in masura sa hotareasca daca vreun geam colorat este sau nu in legalitate dupa transparenta. RAR-ul este in competenta pt asa ceva. Deci daca politistului i se pare ceva dubios nu are decat sa "invite" autoturismul la verificare tehnica. Important este sa detii de acte ce certifica faptul ca tehnologia aplicata ulterior pe geamurile autoturismului sunt omologate de RAR. Nu conteaza cat de inchise sunt geamurile daca ele au fost colorate conform Regulamentului in vigoare. Poti sa-ti pui si tabla unde iti permite Reg.-ul. Cei care si-au pus folie mai inchisa pe geamurile laterala fata n-au decat sa raspunda personal in fata politistului. Din pacate, datorita acestora mai sunt vizate si alte autoturisme colorate regulamentar. |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Sharpe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 11 April 05 From: B u c u r e s t i ![]() |
Eu am avut geamurile laterale spate si luneta ionizate 80% .Erau cele mai inchise care se putea face...legal!
In timp din pricina prafului stratul de metal depus pe geam se zgarie si se vede naspa de afara. Tot naspa se vede daca ai atins cumva geamurile pe dinauntru cu mana(din pricina grasimii),raman urme urate si strica aspectul masinii.Asa ca dupa ce am vandut masina,la cea actuala am pus folie omologata RAR 3M.Omologarea este facuta pt laterale spate si luneta si la aplicare nu s-a demontat nici un geam. Are garantie 7 ani.Noaptea din interior se vede marfa pt ca folia iti mareste contrastul.Bineinteles daca folia este bine montata este fff clara!Aspectul laptos este dat doar de foliile naspa lipite in fata blocului cu apa sau mai stiu eu ce. Din '98 pana acum nu am fost oprit NICIODATA pt geamuri. |
--------------------
VOLVO
V70
III SUMMUM 2012
- B 74 BFL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:47 |