IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
![]() ![]() ![]() |
IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
Paco_il |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Europa cu AC si Servo :)
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|||
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe viscol sau / si ceata densa (nu ma refer la de-aia de nu vezi la 5-10m in fata), in trafic ma refer, te poti folosi de oglinda retrovizoare int. sau tot asa, doar de laterale?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Paco_il |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.399 Joined: 17 June 08 From: Bucuresti - Fetesti ![]() |
Te poti folosi fara probleme, se vede totusi nu e chiar asa de rau
![]() |
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
flavyus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 28 February 11 ![]() |
ionizarea mi se pare mai buna decat folia,ofera foarte multa vizibilitate din interior decat folia si nici nu se vede in interior eu am la dacie geamurile ionizate si sunt foarte multumit de ele.
Attached thumbnail(s) Pryntu__143_.jpg ( Size: 1.35mb ) Number of downloads: 317 Pryntu__142_.jpg ( Size: 1.35mb ) Number of downloads: 351 Pryntu__112_.jpg ( Size: 889.97k ) Number of downloads: 344 |
--------------------
dacia
1310
1986
- ag-07-ryo
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Dar la ionizare ai mai putina vizibilitate noaptea, este doar o parere.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BennyORWO |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 403 Joined: 10 June 11 From: Alexandria-TR ![]() |
Am facut rost de niste geamuri ionizate de break,si vreau sa le montez pe dacia mea.
Problema e ca nu am niciun act pentru ele si vreau sa le omologhez la RAR.As putea intampina probleme? |
--------------------
Daewoo
Nubira 3
2003
- TR-09-BEN Dacia 1410 Break CN2 1994 B-65-LYL
|
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Gata, m-am tziplat!
![]() Am mers pe 20% transparenta. A iesit f. ok lucrarea, fara bule de aer sau alte imperfectiuni. Chiar arata f. bine masina cu geamurilea astea, din ext. se vede f. putin in interior, iar din int. in ext. se vede perfect, chiar si noaptea. Este exact ceea ce doream. Am primit toate hartiile posibile ptr. a fi in legalitate: de conformitate / omologare RAR, atat ale foliilor cat si a atelierului, autorizatia de fct. si cate un sticker rar aplicat pe fiecare geam in parte (3 bucati). Inca o chestie foarte importanta care ptr. mine era un "must have": folia pe luneta a fost decupata in dreptul lampii stop interioare, la limita conturului negru (carcasa) interior. Nu trec razele soarelui pe langa, a iesit ca turnat. In concluzie, va recomand atelierul: http://www.tinted.ro/ Baiatul care conduce biznisul lucreaza f. atent, curat si e receptiv la toate sugestile. |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
Paco_il |
![]()
|
E bine ca ai reusit. Felicitari! Pacat ca la luneta a trebuie sa decupeze in dreptul stopul se putea si fara.
|
--------------------
Dacia
2005 1.4 MPi
- IL 02 MAD
|
|
Kojak |
![]()
|
Mersi.
Dincontra, chiar am insistat eu s-o decupeze, desi ar fi facut-o oricum, Din ceea ce mi-a spus, RAR-ul nu-i da voie sa vina "otova" cu ea peste toata luneta. Ideea e sa nu fie obturata deloc lampa, respectiv intesitatea luminii pe stopul de frana. Vreau sa "fiu vazut" fara dubii. ![]() This post has been edited by Kojak: 30 Jul 2012, 14:55 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Si mie tot asa cum zice Kojak mi se pare normal.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 13:31 |