IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
![]() ![]() ![]() |
IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
B08WLI |
![]()
|
||
![]() Membru ?? Group: Members Posts: 107 Joined: 27 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN
2006 Laureate
- B 08 WLI
|
|||
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am preferat folie pentru ca nu am vrut sa dau luneta jos(are stergator in ea).Mai am o masina cu geamurile ionizate si nu arata nasol nici dupa ani buni de la aplicarea tratamentului.
|
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
Zurich |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 1 March 05 ![]() |
Buna tuturor!
Folia auto 3M, nu are recertificarea facuta de cand a expirat ultima licenta RAR. Recertificariile se fac din 2 in 2 ani. Aviz amatorilor, legat de folii din Est sau asiatice! Eu m-as feri de ele. Nu doresc sa pronunt nume, marca, etc. Cunostinte de ale mele au purtat discutii cu reprezentantii lor care au recunoscut faptul ca stau prost la capitolul mentinerii culorii in timp. 1 an. Bineinteles, pretul este atractiv. Cu stima |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca am auzit eu bine...nu or fi doar zvonuri cu 3M-ul
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
Eu le am ionizate de 3 ani. Sunt inca bune si chiar isi fac treaba.
Acum 3 ani nu prea stiam mai nimic despre folie omologata, asa ca am optat pt ionizare deoarece eram sigur ca nu o sa am probleme cu ""militia". Acum nu ma mai intereseaza de "militie", si cred ca as pune orice fel de folie ( de calitate sa fie). |
--------------------
.
.
. .
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
situatia: am geamuri facute cu folie (pe fata-transparenta 73% cu timbru RAR....). As vrea sa mai pun o folie peste astea din fata sa fie putin mai inchise la culoare. Astfel pastrez timbrul original RAR si pun folia peste.
Probleme: 1. sa se observe ca sunt doua folii una peste alta, chiar daca a doua e pusa bine 2. daca ma opresc politistii si ma controloeaza, o pot da jos fara sa o deteriorez pe cea veche (cea cu timbru)? ms de sfaturi LE: vreau sa patrez folia initiala cu transparenta 73% in caz ca treb sa o dau jos pe a doua si pt ca are timbru. This post has been edited by Lostboy: 6 Aug 2007, 09:38 |
--------------------
.
.
.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
pui una cu transparenta 50% si daca te opreste garcelu ii arati autorizatia si drum bun.in cazu in care se prinde ca ai 2,o dai jos si vezi atunci rezultatul....daca se strica sau nu si prima
![]() p.s: eventual s-o lipesti pe aia noua putin peste terminatia geamului;in caz de urgenta s-o poti da usor jos |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Lostboy |
![]()
|
are cineva pe fata folie cu transparenta 50% sa vad cu "se vede" din afara?
v-as fi recunoscator daca ati pune niste poze! ms frumos si pt sfaturi |
--------------------
.
.
.
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
a mea e cu 35% transparennta si e pusa cateva pagini mai inainte
This post has been edited by router: 7 Aug 2007, 13:38 |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
Lostboy |
![]()
|
@router:
1. te-a oprit cineva pana acum? 2. ai vreo poza cu masina din lateral (dar sa nu reflecte soarele in ea)? |
--------------------
.
.
.
|
|
router |
![]()
|
1.nu m-a oprit nimeni si chiar daca ma opreste am autorizatie RAR
2. eu am doar lateralul spate si luneta cu 35% transparenta, acum daca stau sa ma gandesc parca era mai bine doar 20% transparenta (5% mi se parea prea mult) 3. la geamurile laterale fata nu am umblat din doua motive: -vreau sa vad foarte bine prin ele si sa am in oglinzile laterale destul de buna vizibilitate (nopatea se vede diferenta) -al doilea este ca arata destul de urat cand deschizi geamul fata si se vede diferenta la extremitatea superioara a geamului+posibilitatea de a se strica folia la geamurile din fata e destul de mare daca le tot deschidem. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Lostboy |
![]()
|
deci tu pe geamurile fata nu ai folie?
sau ai folie, dar in conditiile legale ( transparenta 73%)? eu am transparenta pe geamurile spate + luneta de 5% (cu timbru RAR) iar pe fata am 73% (cu timbru RAR). Ma interesa sa am geamurile de pe fata mai inchise. |
--------------------
.
.
.
|
|
router |
![]()
|
eu nu am si nici nu vreau
cat despre tine cred ca puteai sa-l rogi pe tipul care ti-a pus folia sa puna si pe spate cat a pus pe fata mai poti sa faci ceva, sa gasesti pe cineva care sa-ti scoata folia de pe fata si sa-ti spuna mai inchisa si daca te opreste politia arati autorizatia rar si te rogi la dumnezeu sa nu-si dea seama ca pe fata ai transparenta mai mica decat in autorizatie |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
Cleo11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 16 November 06 From: Tg-Jiu, Gorj ![]() |
Salve colegi forumisti. As dori sa imi pun folie Llumar pe Golanul meu. Stie careva daca in Tg-Jiu, Gorj se poate realiza aceasta operatiune cu garantie si autorizare RAR?
|
--------------------
BMW
E 46
2000 / 320i
- GJ 11 KGB
|
|
Lostboy |
![]()
|
@cleo11 - in tr severin daca vrei
QUOTE mai poti sa faci ceva, sa gasesti pe cineva care sa-ti scoata folia de pe fata si sa-ti spuna mai inchisa si daca te opreste politia arati autorizatia rar si te rogi la dumnezeu sa nu-si dea seama ca pe fata ai transparenta mai mica decat in autorizatie la asta m-am gandit si eu. Dar încă mă tot gândesc ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 8 Aug 2007, 07:41 |
--------------------
.
.
.
|
|
Zurich |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 1 March 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Cleo11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 16 November 06 From: Tg-Jiu, Gorj ![]() |
Multumesc mult pentru aceste informatii.
Cleo. |
--------------------
BMW
E 46
2000 / 320i
- GJ 11 KGB
|
|
balinusul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 October 07 ![]() |
salut prieteni am tot citit postările voastre ,si le-am gasit interesante .
am si eu un renault megan II si vreau sa ii pun folii, poate sa imi spuna si mie cineva o locatie mai aproape de SLATINA, OLT , va multumesc . |
--------------------
renault
megan
2007 sedan II
- OT.11.ATI
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Salutare posesorilor de folie. As vrea si eu sa-mi pun folie Llumar pe luneta si laterale spate, trasparenta 20-35%, inca nu m-am hotarat. Am si eu niste necunoscute si daca stie cineva sa ma lamureasca si pe mine:
-Folia de pe luneta afecteaza sau este afectata de instalatia de dezaburire? -La o eventuala iesire din tara ce prevede legislatia europeana cu privire la folie? -In cazul renuntarii la folie in momentul dezlipirii de pe luneta nu exista pericolul deteriorarii instalatiei de dezaburire? Astept parerile voastre si multumesc anticipat. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Lostboy |
![]()
|
1. Nu afecteaza instalatia de dezabuire - eu mi-am pus in ianuarie 2007 si nu am avut nicio problema
2. Nu sunt sigur. Vezi că parcă zicea ceva pe topic, câteva pagini mai înapoi. 3. Nu cred. Am văzut cazuri în care s-a dat jos și nu s-a intâmplat nimic rău. Cred că depinde și de cei care o dau jos. |
--------------------
.
.
.
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Multumesc Lostboy, astept si pareri despre legislatia in afara tarii. De dimineata tot lecturez la acest topic dar nu am gasit nimic legat de aceasta intrebare.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(crising @ 10 Oct 2007, 10:04) -Folia de pe luneta afecteaza sau este afectata de instalatia de dezaburire? -La o eventuala iesire din tara ce prevede legislatia europeana cu privire la folie? -In cazul renuntarii la folie in momentul dezlipirii de pe luneta nu exista pericolul deteriorarii instalatiei de dezaburire? 1.Nu afecteaza sub nici o forma 2.Daca e omologata si ai certificat RAR nu-i nici o porblema! 3.De pe luneta mi-au dat-o mie jos pentru ca facuse bule si s-a scos fara nici cea mai mica problema ![]() Bafta |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
crising |
![]()
|
Multumesc pentru sfaturi. O sa-mi pun linistit folie.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
router |
![]()
|
Eu am avut acealasi intrebari ca si tine inainte sa-mi pun folia acum 6 luni
Avem tot aceiasi culoare si transparenta pe care eu am ales-o a fost 35%. Nu o sa ai probleme cu dezaburirea. Folia da foarte bine pe culoarea pe care o avem noi. Gradul de transparenta e fosrte ok 35%. |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
crising |
![]()
|
Gata m-am hotarat sa-mi pun folie. Am gasit un atelier care monteaza Llumar cu autorizatie RAR. cred ca am sa-mi pun cu transparenta 15%. 20% nu aveau si din punctul meu de vedere 5% e prea inchisa si 35% e prea deschisa.
Ce parere aveti fac bine cu 15%? Pretul este 140 euro luneta si laterale fata. Cum vi se pare? |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
router |
![]()
|
eu am transparenta 35 si sunt destul de multumit
insa acumj as opta pentru 15 sau chiar 20% pretul e putin cam mare succes |
--------------------
Fost Supernovist
2007
|
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
crising |
![]()
|
Rectific, luneta si laterale spate. 35% am vazut din ce a postat router si ce ma vazut live si mi se par cam degeaba. Deci mai inchise ma coafeaza mai mult asa ca aleg 15%.
Pretul intradevar este cam mare dar fiind singurul autorizat din orasul meu isi face ce preturi vrea. Am programare maine si l-am sunat pe meserias spunandu-i ca mi se pare scump si ca parca as renunta ca in alt oras e mai ieftin. Mi-a promis un discount de 15%. Ar veni vre-o 120 euro. asa parca mai merge. Sa vad maine sper sa nu uite cand taie chitanta. Voi reveni cu pareri. |
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
Dany_Ar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 10 January 07 From: Arad ![]() |
Image000.jpg ( Size: 422.16k )
Number of downloads: 829
DSC06838.JPG ( Size: 827.48k ) Number of downloads: 852 DSC06850.JPG ( Size: 811.04k ) Number of downloads: 843 mentionez ca pozele nu sunt modificate folia este de 15% peste tot This post has been edited by Dany_Ar: 28 Nov 2007, 19:42 |
--------------------
Dacia Logan 1.4
Volvo S80
2005
- Ar-55-ROD
|
|
band206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 January 08 ![]() |
Folie MADICO in Iasi la Ager Service luneta si lateral spate 15% transparenta. Din interior nici nu se observa.Se vede perfect. Au 5 ani garantie si autorizare RAR cu certificat de garantie si timbru RAR. Totul la 3 mil. Maine am sa pun si cateva poze
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:20 |