IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
![]() ![]() ![]() |
IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
Zurich |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 1 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|||
simon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 735 Joined: 30 October 04 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
Zurich |
![]()
|
QUOTE(simon @ 23 Jun 2005, 22:50) Evident la autoturisme, nu despre asta vorbim aici? Ai povestit despre cum sa ne punem folie Llumar si ne-ai indrumat unde sa ne ducem. Multumesc pentru 'Dute la CARa 0721/430430'. Scuza-ma daca cumva te-am ofensat cu "dute la Cara" . Nu am vrut sa te irit cu expresia asta. CARa este cel mai abilitat din punct de vedere al calitatii montajului si nu numai, pt ca dintre montatorii LLUMAR bucuresteni are si preturi rezonabile raportat la calitate. Totodata, poate se ofere servicii legate de protectie solara la cladiri. Cu stima, Zurich |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
simon |
![]() ![]()
|
OK. Multumesc pentru pentru precizari. Cind imi vine masina voi trece pe la ei. Nu sint interesat sa pun folie mai inchisa la culoare dar ca antiefractie imi pare interesanta pentru geamurile laterale.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
dj_17_PAC |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 June 05 From: craiova ![]() |
QUOTE(andrei_dum @ 10 Jun 2005, 21:17) Osirius ai perfecta dreptate.Am asistat la darea jos a unei folii Llumar care statuse lipita de 4 luni.(tipul voia mai inchisa pe geamurile fata si de aceea o dadea jos) iti venea sa plangi.Cred ca zile intregi o sa frece pana reuseste sa dea jos tot lipiciul ala.Nu degeaba au facuto americanii antiefractie cica.( atunci cand se sparge geamul raman toate cioburile la loc) eu am dat jos folia pusa pe gemurile din fata cu Ajax pt geamuri si in 10 min nu am avut ce face.S-a curatat impecabil.Precizez faptul ca era pusa de doua luni jumate.Asa ca,cu datu jos greu e o porcarie.Se da foarte repere jos daca stii cu ce sa cureti. ![]() |
--------------------
logan ambition
ambition
- dj 17 pac
|
|
simon |
![]()
|
De ce ai dat-o jos?
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
dj_17_PAC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 9 June 05 From: craiova ![]() |
Am pus mai inchisa
![]() |
--------------------
logan ambition
ambition
- dj 17 pac
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
dj_17_PAC poate la tine a mers usor ca nu ai prins toata vara cu ea pe geamuri. Sa vezi daca la anul pe vremea asta o mai dai tu jos in 10 minute. Eu pun pariu ca nu. Si stiu ce vorbesc, ca am frecat de mi-au iesit ochii din cap sa dau jos o folie din asta (motivul a fost talonul saltat de politie pt folie neautorizata si eu zic ca o folie de firma se prinde mult mai bine poe geam decat una de 100k).
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
As vrea sa intreb si daca stiti cumva daca in Baia Mare sau undeva prin apropiere as putea gasi o firma care se ocupa cu folie pt geam la masini , dar care sa dea si autorizatie de circulatie , sa nu am probleme cu talonul.
Multumesc anticipat.Rabadu. ![]() |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX
|
|
dj_17_PAC |
![]()
|
QUOTE(bogdan_o @ 28 Jun 2005, 22:53) dj_17_PAC poate la tine a mers usor ca nu ai prins toata vara cu ea pe geamuri. Sa vezi daca la anul pe vremea asta o mai dai tu jos in 10 minute. Eu pun pariu ca nu. Si stiu ce vorbesc, ca am frecat de mi-au iesit ochii din cap sa dau jos o folie din asta (motivul a fost talonul saltat de politie pt folie neautorizata si eu zic ca o folie de firma se prinde mult mai bine poe geam decat una de 100k). Pai degeaba ai frecat daca n-ai frecat cu ce trebuia.Si da fac pariu ca o dau jos in 10 min oricand.Te mai tine pariul???? This post has been edited by dj_17_PAC: 29 Jun 2005, 14:19 |
--------------------
logan ambition
ambition
- dj 17 pac
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Cu benzina si diluant am frecat de mi-am terminat degetele, asta plus duhoarea de dupa din masina. Intr-un final s-a dus dar nu mai fac asta in viata mea.
Cu sapun lichid am dezlipit rovigneta si a iesit de pe parbriz intr-o bucata, de poti jura ca-i noua. Atata tot ca nu mai are lipici pe ea. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
simon |
![]()
|
QUOTE(dj_17_PAC @ 29 Jun 2005, 14:18) Pai degeaba ai frecat daca n-ai frecat cu ce trebuia.Si da fac pariu ca o dau jos in 10 min oricand.Te mai tine pariul???? Pai, descrie si tu tehnica in amanunt pentru ca foliile se lipesc pentru a avea ce dezlipi si totdeauna ti se va pare ca mergea una mai neagraaaaa ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane III
2009 Dinamique 1.6 16V
|
|
Zurich |
![]()
|
QUOTE(RABADU @ 29 Jun 2005, 10:17) As vrea sa intreb si daca stiti cumva daca in Baia Mare sau undeva prin apropiere as putea gasi o firma care se ocupa cu folie pt geam la masini , dar care sa dea si autorizatie de circulatie , sa nu am probleme cu talonul. Multumesc anticipat.Rabadu. ![]() Salut, cauta-l pe Cormos Silviu: 0744/503-720 Cu stima, Zurich |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
RABADU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 7 June 05 ![]() |
Multumesc tare mult Zurich.
Am sa-l caut si o sa vad ce rezolv. Cu respect.Rabadu. |
--------------------
DACIA
LOGAN PREFERANCE 1.4
- MM05XXX ,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Stiti cumva vreo firma de ionizare in Cluj sau prin zona.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
dj_17_PAC |
![]()
|
QUOTE(bogdan_o @ 29 Jun 2005, 14:43) Cu benzina si diluant am frecat de mi-am terminat degetele, asta plus duhoarea de dupa din masina. Intr-un final s-a dus dar nu mai fac asta in viata mea. Cu sapun lichid am dezlipit rovigneta si a iesit de pe parbriz intr-o bucata, de poti jura ca-i noua. Atata tot ca nu mai are lipici pe ea. pai e o prostie sa cureti cu benzina si diluant.Incearca cu Ajax si in 10 min nu ai ce face |
--------------------
logan ambition
ambition
- dj 17 pac
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cam scumpe si inestetice geamurile-astea fumurii.
Recomand niste perdelute cu model la ganitura niste mileuri din macrame in spatele banchetei. Iar cand se si foloseste masina, in scopul care a fost creata initial si nu acela de bibelou, recomand sa se foloseasca 2 perdelute in dreptul parbrizului care se pot strange cu o pamblica la mijloc, sub forma de evantai. Eu zic ca iesiti mult mai ieftin si rezultatul estetic va fi unic. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Pai pune o poza cu masina ta sa vedem cum ar arata! Poate ne facem si noi...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie pusa perdeluta la luneta ca nu se mai vad catelusul "care da din cap" si Nina balerina !!
Voi ce CD-uri mai puneti la oblinda, cu licenta sau pirat ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Aia-i Cici balerina (copyright Marty).
Io la oglinda am un blank no name dar am sa-l iau sa pun pe el pozele cu masina lu' vis-a-vis. |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Maine ma deplasez la Pitesti pentru ionizarea geamurilor , eu unul m-am saturat de ventuze pe geamuri , pun niste poze dupa ce ma intorc
![]() Din cate mi-a spus doamna de la firma , pretul este de 100 RON cu tot cu manopera , mai mult ma costa drumul . This post has been edited by Charlton: 1 Jul 2005, 13:32 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Manuel |
![]()
|
Charlton, vezi ca esti off topic.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Zurich |
![]()
|
QUOTE(tony-s @ 30 Jun 2005, 09:18) Salut, Nu exista in zona, decat in Pitesti, Craiova, Bucuresti. Poate gresesc, dar ultima in zona, a fost la Tg-Mures. Pune folie la Cluj, la SalStar Srl: 0745/607-993; tel fix: 0264/450-007 Cu stima, Zurich This post has been edited by Zurich: 1 Jul 2005, 13:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2005
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Scuze,
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
AstralMonk2005 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 15 February 05 ![]() |
Multumesc frumos
|
--------------------
Dacia
Soleza
|
|
Duke |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 20 December 04 ![]() |
QUOTE(Charlton @ 1 Jul 2005, 13:28) Maine ma deplasez la Pitesti pentru ionizarea geamurilor , eu unul m-am saturat de ventuze pe geamuri , pun niste poze dupa ce ma intorc ![]() Din cate mi-a spus doamna de la firma , pretul este de 100 RON cu tot cu manopera , mai mult ma costa drumul . Salut!M-ar interesa unde iti faci tu geamurile in Pitesti? Ti le ionizezi la Durdui cumva? Daca da, spune-mi si mie, te rog, pe unde s-a mai mutat ca din cate stiu eu nu mai are sediul pe langa CNCD. Un numar sau o adresa. Multzam mult, Duke |
--------------------
Logan
1,6 MPI Ambition
- OT-04-DUk
|
|
uzzykok |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 June 05 ![]() |
Salutare la toata lumea ! Baieti ...vorbiti despre geamuri fumurii la LGN , eu imi iau unu acum in o saptamana ..asa daca nu mor intre timp
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- ot 88
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
@uzzykok citeste tot topicul si gasesti ce te intereseaza
ceea ce sugerezi tu e ilegal si nu vei primi raspuns aici |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Bobocel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 February 05 ![]() |
In primul rand va rog sa ma scuzati daca am mai deschis un post despre aceasta problema dar chiar nu am gasit aici la imbunatatiri aceasta problema.
As vrea ca saptamana viitoare sa investesc niste bani in a-mi pune folie sau a-mi ioniza geamurile de pe spate si luneta. Am tot vazut "frati" cu Logan cu geamuri fumurii si as vrea sa ma consiliati unde (la ce firma) ar trebui sa execut lucrarea si daca e mai bine cu folie sau ionizate? Si as mai vrea sa imi dati un sfat..pentru rosu toreador parca sunt mai misto mate decat lucioase! Nu e asa? Merci! |
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Preferance - 21 februarie 2005
|
|
ice cube |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 13 November 04 From: Tg-Jiu ![]() |
QUOTE(Charlton @ 1 Jul 2005, 13:28) Maine ma deplasez la Pitesti pentru ionizarea geamurilor , eu unul m-am saturat de ventuze pe geamuri , pun niste poze dupa ce ma intorc ![]() Din cate mi-a spus doamna de la firma , pretul este de 100 RON cu tot cu manopera , mai mult ma costa drumul . Spune dom'ne care-i firma aia, da un numar de telefon si daca le-ai facut spune cum ti-au iesit. Te-a mai intrebat cineva de firma si n-ai zis nimic. |
--------------------
dacia
logan ambition
- Gj-03-XYB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:33 |