IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
![]() ![]() ![]() |
IONIZARE vs. FOLIE, Avantaje, dezavantaje, sfaturi.
stitchdulce10 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 March 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Break
1988
- BZ __ UHP
|
|||
stitchdulce10 |
![]()
|
QUOTE(tedy @ 10 Apr 2007, 17:12) Domne,te rog sa ma scuzi,dar eu n-am inteles mare lucru din ce ai zis....e un fel de " ba nene dar tu tii cu ursu?",eu m-am descurcat peste tot in service,la orice problema,fara sa ma intrebe nimeni de garantie.Lasa-ma pe mine cu garantia pierduta si nu-ti pune tu folie,ca nu au ramas aia de la GIP in banii tai ![]() ![]() nu stau in baza altora, am folie! |
--------------------
Dacia
1310 Break
1988
- BZ __ UHP
|
|
florinvfd |
![]()
|
![]() florinvfd Group: Members Posts: 163 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tedy @ 8 Apr 2007, 16:46) Acum depinde,eu ma gandesc ca Llumar nu este folia care zici matale ca ai pus-o din targ,sper sa nu se decoloreze.Oricum n-am auzit pe nimeni ca s-a decolorat folia ![]() Folia din targ se decoloreaza in 2-3 ani! mai ales daca parchezi masina numai la soare. Am avut la break si dupa 2 ani deja avea alta culoare si transparenta mai mare. Acum as vrea sa pun la Logan una mai de calitate (lumar sau 3m la care se da garantie 5 ani). Unde e mai ieftin de pus? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2006, Laureate bunul simt e cea mai buna regula de circulatie!
|
|
Ciumpalac |
![]() ![]()
|
![]() membru in devenire Group: Members Posts: 26 Joined: 31 October 06 ![]() |
Salut !
Ma puteti ajuta cu o adresa de contact din Oradea pt. aplicare unei folii, omologata, la un pret decent si cat se poate de profi ? Thx ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6 Laureat
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
KTC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 3 May 06 From: BUC -IF ![]() |
Am pus si eu folie unui prieten, mai la inceput de drum in tot ce se cheama dacie.
L-a oprit politia, bineinteles ca nu avea nici un act pe folie, s-a uitat la ea au zis ca e bine pusa(parerea mea e ca snu sau uitat cum trebuie) si au zis ca mai nou ai voie cu antiradar si folie pe spate+luneta. L-au lasat sa plece si gata. Am ramas masca cand am auzit. Chiar nu mai inteleg nimik. |
--------------------
Dacia
1310
`85 (54cp)
- IF 75 KTC BMW 325i `93 (192cp) - B 95 KTC
|
|
stitchdulce10 |
![]()
|
QUOTE(KTC @ 11 Apr 2007, 21:32) Am pus si eu folie unui prieten, mai la inceput de drum in tot ce se cheama dacie. L-a oprit politia, bineinteles ca nu avea nici un act pe folie, s-a uitat la ea au zis ca e bine pusa(parerea mea e ca snu sau uitat cum trebuie) si au zis ca mai nou ai voie cu antiradar si folie pe spate+luneta. L-au lasat sa plece si gata. Am ramas masca cand am auzit. Chiar nu mai inteleg nimik. a avut noroc sau politaiu a fost prost ! legea spune f clar :nu ai voie cu folie decat daca e autorizata. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1988
- BZ __ UHP
|
|
stiancu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 2 July 06 ![]() |
se cheama prostia politistului combinata cu norocul soferului!
![]() |
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si.a pus cineva folie la carglass? ...cei cu sediu pe B-dul Basarabia
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
stiancu |
![]()
|
de folie samurai a auzit careva? am gasit cu 2,9 mil la Epert detailing
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
ady85btz |
![]()
|
2,9 mil spate+luneta +omologare?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
|
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare pentru cei care au folosit serviciile lor: unde se afla firma GIS sau GIP despre care s-a tot vorbit?
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
@valiaviator: GIP Bucuresti: Bd. Preciziei nr. 1C, Sector 6, cod 062202, Bucuresti
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
BNG |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 January 06 ![]() |
Mai exact langa autogara Militari. Intri de pe Iuliu Maniu pe Valea Cascadelor si vis a vis de autogara.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru promptitudine si ajutor totodata!
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
stiancu |
![]()
|
transparenta:50,30,20. Iti alegi!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
ady85btz |
![]()
|
Pe fata da omologare-la samurai?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
am cautat acum pe site-ul lor si am vazut ca dau omologare si pe fata dar trebuie sa aiba transparenta minim 70%.cele mai eftine sunt samurai,dar ori fi bune?
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
stiancu |
![]()
|
nu da nicaieri omologare pe fata! si chiar daca da , nu e valabila!
|
--------------------
dacia logan
logan amiance
2004
- dj 77 yan
|
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
ady85btz |
![]()
|
M-am programat si eu pentru folie pentru vineri.Maine ma duc sa-mi aleg nuanta si transparenta pentru tot spatele iar pentru fata o sa optez pentru una cu transparenta 73%-toate cu omologare.Daca are careva pe fata montata cu transparenta 70-72-73% rog sa posteze o poza sa vad cum a iesit! Mersi
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
qulys |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady85btz @ 16 May 2007, 13:49) M-am programat si eu pentru folie pentru vineri.Maine ma duc sa-mi aleg nuanta si transparenta pentru tot spatele iar pentru fata o sa optez pentru una cu transparenta 73%-toate cu omologare.Daca are careva pe fata montata cu transparenta 70-72-73% rog sa posteze o poza sa vad cum a iesit! Mersi Poti sa imi spui si mie daca e ok, esti multumit de ea? As vrea si eu sa imi pun... Si care este costul exact.. Mersi! |
--------------------
DACIA
logan
2007 Laureate 1.6
- PH 90 RAP
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
m-am programat saptamana asta la expert detailing sa-mi fac toata masina cu folie de 70% transparenta.
Are cineva ceva de gen pe masina ca sunt curios cum se vede in poza? |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
ady85btz |
![]()
|
QUOTE(qulys @ 22 May 2007, 16:59) Poti sa imi spui si mie daca e ok, esti multumit de ea? As vrea si eu sa imi pun... Si care este costul exact.. Mersi! NU SUNT DELOC MULTUMIT !!!! Mi-am pus fata(73%) si spate(5%) !!! Luneta e EXECRABILA ![]() ![]() =========================================== QUOTE(router @ 22 May 2007, 17:22) m-am programat saptamana asta la expert detailing sa-mi fac toata masina cu folie de 70% transparenta. Are cineva ceva de gen pe masina ca sunt curios cum se vede in poza? Mi-am pus 73%pe fata-care e aceeasi mancare de peste cu 70%.Nici nu e sesizabila fata de un geam normal,dar e anti-efractie si anti-UV.Mai bine iti pui 70 pe fata si un 30-40 pe spate.O sa dea mult mai bine. This post has been edited by ady85btz: 22 May 2007, 16:57 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Prin Petrosani sau prin preajma stie cineva unde se pune folie?
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
qulys |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Pe moment n-am vazut cum a iesit,dar patronu a zis ca daca apar bule sau alte chestii sa vin sa mi-o schimbe! " Poti sa ma tii si pe mine la curent cu ce rezolvi, adica macar daca au dat-o in bara sa fie seriosi cu garantia, si sa rezolve repede... |
--------------------
DACIA
logan
2007 Laureate 1.6
- PH 90 RAP
|
|
ady85btz |
![]()
|
Revin maine cu impresiile
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
beraru_010384 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 15 May 07 ![]() |
salut bitza.....ia zi cand ai timp sa mi-o arati si mie poate imi pun si eu?
![]() |
--------------------
Dacia
DUSTER
1.33 Tce 150cp
- B721CVA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 23:08 |