O noua moda: criza financiara, Ce parere aveti de (noua) criza financiara
![]() ![]() ![]() |
O noua moda: criza financiara, Ce parere aveti de (noua) criza financiara
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
dizie |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 14 March 07 ![]() |
bulan
mergand pe acelasi rationament: apartamentele in bucuresti sunt cautate in continuare, lumea vine in continuare in bucuresti "sa faca bani", bani de apartamente yoc, creste si chiria ?!? This post has been edited by dizie: 14 Nov 2008, 16:38 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- CT-07-PXI
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
QUOTE(jcdenton @ 14 Nov 2008, 09:15) Aide bre, sustii si cu argumente ineptiile pe care le-ai debitat? Auzi la el, au platit saracii nemtalai doar 15% din valoarea imobilului, incredibil ![]() Aide 2, Bre 2 eu nu sustin nimic. Eu doar am transmis mai departe niste scurte spicuiri dintr-un reportaj TV si nimic mai mult. Daca tu acum faci din tîntzar armasar, nu e treaba mea. Eu de regula cretinitatile astea nu l-e bag în seama. De unele firme îmi pare rau. Firme ce lucreaza cinstit dar de firmele astea turcesti pe aici ce rasar ca ciupercile dupa ploaie si tot asa repede dispar, ma doare-n p***a si nici acolo. |
-------------------- |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(tarzy @ 14 Nov 2008, 16:06) In cazul in care ai uitat de la mana pana la gura, iti fac pe plac si iti reamnitesc, iaca aici: QUOTE(tarzy @ 14 Nov 2008, 12:14) ...de ce neaparat tot ce e antisemit e si tampenie? si de ce esti asa de convins ca hitler nu avea macat un dram de dreptate? ... In momentul in care faci apologia lui Hitler, si consideri antisemitismul ca fiind ceva util... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
asa si ... dupa capu' tau asta e definitia neonasismului???!!!!
si daca am spus ca Hitler a avut si un dram de dreptate inseamna ca ca-i fac apologia!!!???? amice .... esti .... chestia aia cu "i" cum spuneam daca ai chef de flame ... plimba ursu' si cauta holocausturi la alta masa This post has been edited by tarzy: 14 Nov 2008, 17:25 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(bulan @ 25 Jul 2008, 12:44) Eu am mers dupa principiul:Dupa mine potopul!Oricum daca se termina benzina ma retrag cu bebelusul in salbaticie si il fac:o coilba de 0 euro ca banii nici nu vor mai conta.Deja am cumparat o carte cu titlul:Plante si radacini salbatice comestibile.Voi astia mai tineri puteti sa emiteti pretentii gen:cum sa afumam carnea in lancer,cum sa tinem carnea departe de hoti intr-un mercedes blindat si restul vine de la sine. |
--------------------
a
b
c
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(mauru007 @ 14 Nov 2008, 14:36) Te incapatanezi degeaba. Teoria mea ramane valabila indiferent cat se vor ieftini apartamentele. Si daca ai cumparat apartamentul la 120.000 si acum face 70.000 tot poti sa il lasi bancii. Decat sa platesti 30 de ani mai bine pierzi 5000 euro bani care i-ai platit intr-un an. Cu conditia sa nu fi dat avans, lucru posibil daca apartamentul a fost evaluat la o suma mai mare decat cea la care s-a facut tranzactia. Am 3 rude in banca pe posturi mari, nu casieri si stiu cum merge treaba. Pe ei nu ii intereseaza ca ai dat teapa altei banci desi nu poate fi vorba de teapa prin faptul ca nu ai platit creditul si banca iti ia casa. Pe ei ii intereseaza sa ai venitul care sa justifice imprumutul si sa garantezi cu ceva acest imprumut in cazul in care nu mai platesti(ca sa aiba si ei ce sa iti ia). Restul e cancan. Concurenta intre banci e la obtinerea de clienti nu si la obtinerea lor prin credite mai ieftine sau dobanzi mai mici. L.E. Gic, banca nu are de ales. In contract este specificat, in prima faza daca nu platesti banca iti pune penalitati daca tot nu platesti iti ia obiectul (apartamentul) cu care ai garantat. Obiect evaluat de ei. Si cu asta basta. Asta s-a tot intamplat prin USA in ultima perioada. L.L.E. Vijelie are dreptate, dar pina la urma nu te obliga nimeni sa mai cumperi o proprietate poti locui in chirie, macar ai scapat de rate (iti creste si puterea de cumparare avand in vedere ca multi dau jumate de salariu pe rate) ![]() Si daca ai un credit de nevoi personale fara garantii,si nu il mai platesti ce poate sa-ti faca banca?Sau daca da faliment banca am inteles ca ce ai luat e bonusul tau,nu-ti mai cere nimeni banii inapoi,asa-i? |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Tossi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 14 Nov 2008, 14:53) QUOTE(argon @ 14 Nov 2008, 14:54) altceva iti ia doar daca ai girat cu respectivul bun. De obicei la creditul imobiliar ajunge doar imobilul respectiv. Chiar daca valoarea apartamentului in momentul executarii este mai mica decat cea a creditului contractat??? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.5 dci
2004
- B6SSSS
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Producatorul de elemente luminoase si sisteme electronice auto HELLA, frîneaza procesul de productie, MIERCURI fiecare saptamîna este zi scurta de 6 ore si plateste NUMAI 60% din salar.
S-a anuntat chiar acum la stirile TELE WEST regionala RTL pt. Landul NRW. |
-------------------- |
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Terminati cu intrebarile astea.
Lasati-i sa creada ca pur si simplu duc cheile la banca si pleaca la plaja fara nici o grija. ![]() ![]() ![]() Bancile ie fraiere, ei ie destepti. Intrebare: daca ai un credit de nevoi personale la o banca si vrei sa faci apoi un credit cu ipoteca la aceeasi banca, banca poate sa-ti execute garantia imobiliara pentru neplatirea creditului de nevoi personale? ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
>>>Decat sa platesti 30 de ani mai bine pierzi 5000 euro bani care i-ai platit intr-un an.
Pai nu pierzi numai ratele dintr-un an. Pierzi vreo 5.000-9.000 cheltuiti cu notari, comisioane si alte rahaturi, care inca se mai platesc in eventualitatea ca vrei sa-ti iei altul. Si mai pierzi cam 25% din pret dati ca avans ( de putina vreme <1 an e 15% avans). Plus ceva renovari, mobila la comanda, de la caz la caz.. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(b-45-wob @ 14 Nov 2008, 19:05) Chiar daca valoarea apartamentului in momentul executarii este mai mica decat cea a creditului contractat??? ![]() Valoarea e fixa .....cea de la evaluarea de inceput.........creditul adica banii nu se devalorizeaza ?..........think....oare de ce cresc dobanzile....think !!!!!!!!!!!! This post has been edited by l@u: 14 Nov 2008, 23:15 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(testike @ 14 Nov 2008, 19:49) >>>Decat sa platesti 30 de ani mai bine pierzi 5000 euro bani care i-ai platit intr-un an. Pai nu pierzi numai ratele dintr-un an. Pierzi vreo 5.000-9.000 cheltuiti cu notari, comisioane si alte rahaturi, care inca se mai platesc in eventualitatea ca vrei sa-ti iei altul. Si mai pierzi cam 25% din pret dati ca avans ( de putina vreme <1 an e 15% avans). Plus ceva renovari, mobila la comanda, de la caz la caz.. Pai la un credit de 100.000 euro pe 30 de ani dai inapoi probabil 250.000 euro. Preferi la o adica sa pierzi avans, rate comisioane si alte lucruri. Ce nu spune nimeni e ca in clipa in care un om obisnuit se baga la credite se baga sa aiba un loc al lui, nu sa speculeze pe viitor ca ar putea creste pretul. La fel si daca scade locul ala e tot al lui. (pina la primul cutremur serios). |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Totusi as trebui sa scada 30-40% ca sa "renteze" treaba.. Totusi inca nu m-am lamurit ce pot face bancile ca sa-si recupereze sumele neplatite, nu m-as mira sa poata sa te dea in judecata etc, sa fii nevoit sa vinzi si alte bunuri.. De ex. este o clauza in contracte ca pot cere toti banii in orice moment, chiar daca esti cu ratele la zi, fara sa fie nevoie de nici o motivatie, din ce am vorbit cu un avocat este legal , nu este clauza abuziva.
Mie personal de asta mi-e frica, pentru ca ratele pe care le mai am sunt relativ mici, si din credit am mai ramas doar cu ~35% din valoarea apt, dupa ce am si investit in el vreo 15%.. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:20 |