PIESE DE UZINA, lista de producatorii intr-adevar autorizati...
![]() ![]() ![]() |
PIESE DE UZINA, lista de producatorii intr-adevar autorizati...
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
AB-05-PIW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 15 June 07 ![]() |
pipa bieleta directie ETS de astea ce parere aveti?
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 20.23k ) Number of downloads: 1131 |
--------------------
dacia
1310 Li
2000 berlina
- AB 05 PIW
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
cat ai dat pe ea?
eu am pus bielete antirului ETS, au 1000 km, se tin bine... |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
QUOTE(STORMTROOPER @ 20 Apr 2010, 13:46) Dragi mosului permiteti-mi sa-mi bag **** in produsele „faimoasei” firma VM COMP. Este pentru a doua oara in mai putin de un an cind un produs al acestei tentative de firma imi face figuri. De data asta „picat” furtunul cu duza care vine in „T”-ul de la carburator. Cind am scos furtunul acesta este copt total, iar duza din el era facuta bucati obturind furtunul si circuitul. Tin sa spun ca am schimbat furtunul in data de 20.03.2010 si de la acel moment am facut 300 km. Asa ca dragii mei, daca citeste cineva din partea acestei firme am citeva dedicatii dragute sa va fac: sa va *** în ***, m*** cit cuprinde, sa aveti parte numai de piese de astea si sa va pice tot ceea ce va e mai drag fix atunci cind aveti mai multa nevoie. Muriti ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Astia ar trebui sa fie cercetati penal... ei si papagalii de la RAR care le-au omologat mizeriile. E inadmisibil asa ceva. This post has been edited by Danny_bb: 21 Apr 2010, 22:55 |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
davidut5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 9 July 09 From: Alexandria ![]() |
Mie i-mi spuneti, ca am schimbat intr-o luna 4 membrane la pompa de benzina din cauza ca se topea cauciucul pe ele de la benzina, pana la urma am luat una pe care am dat de trei ori mai multi bani, si pana acum se prezinta bine
|
--------------------
Volkswagen
Jetta
1991 wolfburg, 19e
- TR-01-LOW
|
|
medelin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 573 Joined: 23 May 10 ![]() |
Ceva tablarie :aripi ,fusta fata ,usi ,capota motor,mai fabrica cineva>?
|
--------------------
tractor u650, dacia
1300
1971
- b 22 auz 7-B-798 Chiar existand tractorul,plugul il trag cu inima!
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Ia legatura cu popasan, el parca avea niste aripi "negre" de 1300 care erau ceva mai bune calitativ decit cele de ASAM/CONEX sa-ti spuna numele producatorului.
Succes. |
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
razvan1985 |
![]()
|
![]() membru...unic Group: Members Posts: 2.046 Joined: 18 May 11 From: bucuresti ![]() |
nu se mai fabrica,nici alea,un producator de "aripi negre"era gean otomotiv(pitesti),iar celalalt,ela'69(bucuresti),dar ela nu mai produce,si cred ca nici gean.
|
--------------------
Dacia/Delta
1410/1310/L/MLS
1996/1988
- B 91 RZN/B 191 RZN decat una proasta,mai bine mai multe bune...(masina)
|
|
recinalcol |
![]()
|
![]() Membru : Amputat Group: Members Posts: 686 Joined: 19 November 09 ![]() |
La mine in oras se gasesc aripi negre.Nu stiu cine le fabrica,pentru ce model sant ca nu m-a interesat,le-am vazut din intamplare.
Daca e cineva interesat si vrea mai multe detalii sa ma anunte. |
--------------------
Dacia
1310 Li
2004
- VS-22-REC
|
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
legat de aripile de conex, am montat pe masina personala aripi fata model CN3.
Cea de pe partea soferului e intr-adevar jalnic executata. Nu se imbina la far cum trebuie, muchia aceea care vine in continuare cu cea de pe usi nu vine unde trebuie, a trebuit sa o salt mai sus dar tot nu a iesit perfect si ce era mai grav, nu venea deloc la nivel cu usa. era mai infundata si a trebuit sa bag niste chit ca sa o aduc la nivel. In schimb cea de pe dreapta e mult mai reusita. N-am avut prea multe lucruri de facut la ea. Ca idee generala, tabla e mult mai proasta, se poate indoi cu mana, sunt vopsite cu o porcarie de vopsea care a curs de m-am chinuit o gramada sa le aduc la lumina in vederea vopsirii finale. n-a iesit chiar de nota 10, dar sunt destul de multumit. A, si inca ceva: acolo unde se prind de masca din fata, nu vin deloc cum trebuie. Doar ca nu conteaza prea mult ca sunt mascate de bara din fata. In concluzie, aripile de uzina sunt de preferat, dar in lipsa de asa ceva, se poate si cu din astea de connex, cu ceva munca. Ele arata bine acum pe masina, dar daca doar le montam, fara modificari aratau ca naiba. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
- B-##-### Chuck Norris does not sleep. He waits!
|
|
alinworm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 844 Joined: 27 December 09 From: Bucuresti/Buzau ![]() |
am gasit niste placute de frana pt fata FERODO, sunt pt renault 5 dar am inteles ca merg si la dacia tradionala dupa ce polizez putin blocajul de pe fata. Problema e ca dimensiunile pt fermit sunt 108.8 + 49+ 14 unde 14 este grosimea placutei de frana. Problema e ca la ferodo grosimea este de 15. Oare se pot monta?
|
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
care blocaj sa polizezi>
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alinworm |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 844 Joined: 27 December 09 From: Bucuresti/Buzau ![]() |
|
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
ydaniel |
![]()
|
Nu trebuie taiat si placutele merg f bine.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
sper ca le-ai gasit pe strada, ca la magazin gasesti placute ferodo pt renault 12 care vin la marele fix
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
alinworm |
![]() ![]()
|
Sunt pt :
R5 Alpine Turbo 09/81-85 Fuego Turbo 10/83-07/86 R18 Turbo 07/82- R21 (abs) 02/86- Cica merg fara sa polizez acel blocaj ![]() This post has been edited by alinworm: 19 Jul 2012, 10:23 |
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
ydaniel |
![]()
|
NU auzi ca nu trebuie polizat nimica???
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
alinworm |
![]()
|
uite inca o poza cu bontul respectiv. Chedere (parbriz+luneta) bune se mai gasesc prin magazinele de piese auto??
Attached thumbnail(s) fotografie0169.jpg ( Size: 534.06k ) Number of downloads: 721 |
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si ce-i cu el? Il lasi acolo ca nu strica nimic. Trebuie doar sa presezi pistonul in etriersi placutele intra perfect. Am si eu perodo pe masina cu acel bolt si nu am avut treaba cu ele la montaj. Boltul intra in interiorul cilindrului si cred ca e pus acolo sa nu iti zboare placutele daca ai uzura mare
This post has been edited by kog: 29 Jul 2012, 19:01 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
alinworm |
![]()
|
eu aveam probleme cu scartaitul enervant al rotilor la franare. aveam de fermit, sper ca ferodo nu o sa mai faca la fel.
Chedere noi se mai gasesc? |
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
Ai vreun cod pt acele placute si eventual , sa scrii cat te-au costat ....ca urmeaza si eu sa schimb placutele ....
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
alinworm |
![]()
|
eu am dat 50 RON , amablajul e destul de vechi, cred ca persoana care mi le a vandut le avea de ceva vreme.
|
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
O veste (buna zic eu) pt. cei interesati: inca mai functioneaza fabrica Pulsor din Scornicesti (pompe, casete directie, etc.). I-am vizitat zilele trecute, si mi-am luat capac pompa de apa (82 lei). De ajuns se ajunge greu, drumul prin "oras" e de tot rahatul - se merge cu a 2-a, dar cred ca am facut o afacere buna.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
doiuxxl |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 24 January 09 ![]() |
Buna.
Revenind la placutele de frana ce producatori de calitate exista si care ar fi aproximativ viata unui set de placute in km pt diferiti producatori ? Exista de 50000 de km de exemplu ? Eu am schimbat de origine dupa 20000km. Exemple de pret ar fi de mare ajutor . Trebuie sa le schimb si eu si tot ce am gasit a fost un set de bluepad (import conex) si nu am curaj. Mersi This post has been edited by doiuxxl: 22 Aug 2012, 13:45 |
--------------------
Dacia
Logan
2019
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.234 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
In privinta "vietii", in numar km, depinde si in ce fel parcurgi kilometrii aia (urban - frane dese / extraurban - mers preventiv..., campie / munte, etc.), deci ar fi un factor in plus de luat in calcul.
|
--------------------
Dacia
1310
|
payty |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.329 Joined: 17 January 05 From: Bucuresti ![]() |
din experientele recente, ce NU va recomand sa cumparati. Probabil nu sunt noutati, dar cred ca merit mentionat.
Sonda de benzina pt carburatie. Nu luati in niciun caz de ASAM ca nici macar nu intra in rezervor. Trebuie sa decupati din gaura rezervorului ca sa intre. In plus nu garantez ca nu se topeste plutitorul de la benzina sau alte surprize. Ce am vazut la aceasta sonda e ca sarma care constituie reostatul din interior are alt pas de infasurare deci e 100% sigur ca ceasul va arata altceva decat la sonda originala. Eu am gasit pana la urma una de electroprecizia, dar m-am pacalit intai cu una din asta de asam. cilindri de frana de ASAM Am unul chiar acum pe birou si pistoanele au joc atat de mare in cilindru incat sunt mai rau chiar si decat cilindrii originali pe care i-am avut pe masina care erau vechi de 16 ani, de cand era masina. Singura solutie e s afaceti la strung niste pistoane. This post has been edited by payty: 23 Aug 2012, 09:29 |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
|
|
maho |
![]()
|
"ASAM - calitatea pe primul loc"
![]() Cine rasfoieste putin forumul o sa inteleaga ca sunt de evitat toate piesele ASAM. In privinta cilindrilor de frana (dar si alte piese, gen pompa de frana), eu am de Comefin Arges, si sunt multumit. |
--------------------
Dacia
1310
|
WGX |
![]()
|
![]() Dacia 1310 Owner Group: Members Posts: 388 Joined: 27 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Va zic si eu de Rulmenti roata spate de ORIGINE cutie albastra, holograma si alte bul-shituri, care dupa aproape 50 de km, mi s-au gripat si a trebuit sa tai cu flexul camasa interioara de pe axul rotii ,sa schimb puntea din motive de securitate si sa pun rulmenti de URB Alexandria?
|
--------------------
Dacia
Batranul REnAult Kombi
1999/1310 CL
- WGX'u ex:Dacia 1310 CL Break, Diamond Silver ,Gasoline with Gotronic Ignition Sensor inside
now: Opel Astra G Caravan 1.6 16V 101 HP |
|
alinworm |
![]()
|
rulmenti buni fata,spate KOYO, fostul rulmentul alexandria.
|
--------------------
Dacia/Skoda
1300/Octavia
1977/2004
- BZ77UAP DACIOARA 1310
|
|
payty |
![]()
|
stie cineva un magazin in Bucuresti de unde as putea lua niste simeringuri de supapa pt dacie?
Parca Goetze erau mai bune... Eu stiam unul care apartinea CNCD dar s-a desfiintat (sau mutat). N-as vrea sa merg in Vitan ca sunt numai porcarii acolo si la preturi mari. Ca si comparatie de preturi, la Pitesti se gasesc cuzineti de biela + palier la 80 de lei in total (ROMLAG) iar in Vitan sunt turcesti, doar de biela, la 75 de lei. Deci exclud targul Vitan. |
--------------------
dacia
1310
1996 1.6/2002 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:50 |