Filtru aer pe logan
![]() ![]() ![]() |
Filtru aer pe logan
Victorine |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|||
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
A aflat cineva daca in aeroterma exista sau nu filtru de habitaclu? Referinta la filtrul de habitaclu apare si in manualul in limba franceza. Dupa cum apare in desen filtrul (daca exista) ar trebui sa fie pozitionat in zona din stanga-spate-jos a consolei centrale.
This post has been edited by 13nov: 11 May 2006, 15:05 |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
george1582 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 3 June 06 From: Bucuresti ![]() |
salutari....din cunostintele mele de frigotehnist.....toate sistemele de climatizare trebuie sa aiba un filtru inainte de vaporizator (radiatorul prin interiorul caruia trece freonul)....pentru ca,este mai simplu sa schimbi un filtru decat sa demontezi si sa speli vaporizatorul an de an.
|
--------------------
Renault
Kadjar 1.6 DCI.4x4
2016 ZEN PLUS DIVERSE
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Poate intereseaza pe cineva:
Ieri in Oradea la Aconalex (langa piata Iosia), filtru habitaclu Clio III - cod 7701062227 (identic cu 7701059997 - Renault Modus???), pret 63.2 RON (TVA inclus) |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(GIC @ 4 Jan 2007, 11:05) identic cu 7701059997 - Renault Modus??? Folosesc acelasi tip de aeroterma. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marss41 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 20 November 06 From: Oradea ![]() |
Am primit o informatie da n-am avut timp s-o verific.Cica la Solenza clima ar exista filtru ala de interior care ar merge la fix pe logan.Poate verifica cineva cu o solenza clima si ne spune rezultatul adica daca exista acel filtru sau nu?
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA II
2002 ,1,9 DCI 120 CP
- BH11...
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
sa aiba solenza si loganu nu? greu de crezut
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Solenza are. Costa in novembrie 55ron la meridian vest. Se monteaza sub grila din fata, cam tot acolo unde se improvizeaza la Logan. Atentie, pt curiosi, cind se scoate se poate rupe usor.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
FotoGabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Dar acest filtru de Clio III se monteaza direct(fara alte modificari), pe gaura aceea, de sub bratele stergatoarelor, sau in alt loc?
LE: vad ca mai este un topic despre acelasi lucru ( aici ), unde se specifica ca se monteaza in aeroterma. ![]() This post has been edited by eXtenSion: 1 Dec 2007, 10:41 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
valispeed04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 March 08 ![]() |
salut !!!sunt nou pe forum dar urmaresc de mult discutiile cu privire la asa zisul filtru de polen.......daca te duci la reprezentanta dacia iti i-au aia 250 ron si te mint ca iti monteaza filtru de polen si k ti-au dat jos bordul...........vrajeala se demonteaza tormedoul si si rupe un plastic in locul caruia iti inghesuie filtrul....dar intra la fel praful si frunzele...deci eu raman la filtrul de hota .....te chinui un pic pana il montezi dar mege perfect
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
si cum ziceai ca se demonteaza "tormedoul"?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
nu se demonteaza nici un "tormedou". se decupeaza un capac de plastic si atat.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
valispeed04 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 March 08 ![]() |
mai greseste omul..........ideea e ca si cu filtru de hota tot e un dezavantaj.....scade volumul de aer circulat ......dar e mai bine decat cu tot felul de obiecte zburatoare in interior.Sunt curios cat o sa tina!!
|
--------------------
dacia
logan
preferance 2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu eram curios ce e "tormedoul", ca am inteles ca e torpedoul, eram curios cum se demonteaza si de ce in cazul dat.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu is curios de ce nea vali a incercat sa-mi dea cu minus la reputatie pt afirmatia de mai sus....si nici nu s-a semnat
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 09:45 |