Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
klaus,
dar chiar ca esti contorsionist ![]() o intrebare: filtrul, odata montat sta blocat in acel locas? off topic: a observat ca sub mocheta am o bucata dintr-un material ce pare a fi poliestern iar sub aceasta bucata pe toata suprafata podelei un material dintr-un cauciuc destul de gros. la voi e la fel? intreb pt ca stiu ca o parte dintre voi ati insonorizat cu aluband, pasla etc |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
IRONICK |
![]()
|
Este la toata lumea.
This post has been edited by IRONICK: 26 Apr 2006, 21:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ref. la o intrebare pusa pe pm, dar nu pot raspunde acolo:
Filtru nu are nevoie de garnitura de jur-imprejur, capacul lui intrand suficient de fix (adica e "de acolo") ca sa etanseze si sa nu iasa aer pe langa el (pe treapta 4 de fapt iese un pic (adica abia sesizabil) prin partea superioara). In zona inferioara are din fabrica o garnitura de burete/cauciuc ce-o fi. De asemenea in partea inferioara are si o prindere pe "clips", care intra peste marginea inferioara a bordurii locasului (facuta special pentru asa ceva). Pe scurt: locasul respectiv e special facut pentru acest filtru, asa cum este si pe modus, si pe clio 3, si pe micra. pt maxiK: am niste indoieli ca insonorizantul de cauciuc (cu pasla pe cealalta parte) pe care l-ai vazut tu (care este de fapt insonorizantul peretelui antifoc/tablier despartitor) este pe toata podeaua... Ia ridica polistirenul ala sa te uiti mai bine... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
maxiK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 346 Joined: 10 May 05 ![]() |
mea culpa
![]() intr-adevar sub polisitiren nu se afla decat pasla care e lipita de acesta. m-a inselat faptul ca acel cauciuc contiuna putin si sub polistiren |
--------------------
dacia
logan laureate1.6
- B 37 KNH
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
valiaviator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 9 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
logan/laureate
2006
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu monteaza, dar se mai intampla sa vanda articolul cu tot cu manopera.
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu monteaza pentru ca este cumparat de la magazie de piese Reno. Iar tu ai Dacie.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
M reusit si io sa montez filtrul in aeroterma, dupa lungi cautari pe la magazine de piese auto am gasit filtrul dar cu alt cod 77 01 059 997 cel care l-a pus klaus se gaseste numai la Automarcu's si are codul 77 01 062 227 . Se potriveste perfect si deja se simte ca nu mai e praf. A meritat 1 ora de munca.
|
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ala cu 997 e de MODUS (si e mai scump).
Ala cu 227 e de Clio 3 si e mai ieftin. Dar ele sunt unul si acelasi filtru |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
oare filtrul de la Megane 2 o merge? nu de alta dar 1 in plus pe acasa
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Klaus: pe 22 Apr ai montat filtrul de habitaclu. Cum lucreaza? Merita efortul?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
klaus |
![]()
|
da, merita
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
zmieu2go |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 25 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si io sunt multumit . am o saptamana si nici pic de praf pe bord.Mai am de pus plasa da tantari pe grilele de plastic dar nu am avut timp.
|
--------------------
dacia
logan
2006/ambition dci
- B 30 WZR
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Mi-am montat filtrul de praf artizanal facut de moshu_59 si este super. Intr-adevar s-a redus fluxul de aer, dar nu semnificativ, in schimb nu mai intra deloc praf in habitaclu.L-am montat relativ usor,nu am folosit o scula decat pentru coltul din dreapta sus, in rest cu degetele (deh, am niste degete de pianist
![]() ![]() Pe viitor, voi adopta probabil solutia cu filtrul din aeroterma. Am fost la dealerul din Craiova , Redac, si mi-au zis ca nu le-au sosit inca filtre de Clio3 sau Modus si nici nu pot aduce, bineinteles sunt categoric diferite intre ele si nu merg pe Logan, asta inseamna o modificare grosolana. ![]() Le-am zis ca modificare e ce a facut Dacia, eu doar vreau sa readuc aeroterma la conceptul original, au zambit cu subinteles ("-Asta e clar nebun" !), si eu am renuntat sa incerc a-i mai convinge. Cam atat de pe meleaguri oltenesti ! |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Un filtru care pare a fi si de Logan:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=226&st=75# |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
IRONICK |
![]()
|
Nu este de Logan. (sper ca vb. de userul @sagetator)
EL. Si nici de Clio3 This post has been edited by IRONICK: 8 May 2006, 20:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E de Clio I, si nu merge pe Logan.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cred ca o sa innebunesc ma chinui de nustu cat timp sa scot suruburile ala de plastic sa montez si eu un filtru da nu reusesc parca e blestemata masina rasucesc de ele la jumatate si cand trag de ele nu ies si mie si frica sa nu se rupa
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
rhadoo81 |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Putin OFFTOPIC: Eu am rupt clipsurile alea de plastic. Ce as putea sa pun in locul lor dar mai rezistent?
This post has been edited by rhadoo81: 10 May 2006, 20:24 |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(salutcalin2002 @ 10 May 2006, 19:28) cred ca o sa innebunesc ma chinui de nustu cat timp sa scot suruburile ala de plastic sa montez si eu un filtru da nu reusesc parca e blestemata masina rasucesc de ele la jumatate si cand trag de ele nu ies si mie si frica sa nu se rupa Presupunand ca vorbesti de suruburile de la acoperitoarea de plastic a compartimentului de stergatoare, le rotesti un pic si stai pregatit cu o surubelnita plata mai subtire, si cum se mai relaxeaza bagi surubelnita sub capul surubului si tragi in sus |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Klaus am inteles ca nu poti primi pm. Dar am si eu cateva intrebari legate de filtrul de polen pe care l-ai pus. 1. Cum se comporta? 2. Cat timp a durat sa faci operatiunea? 3. De unde ai cumparat filtrul si cat a costat? (Eu nu sunt din Bucuresti dar vin in uichend si as lua si eu) 4. Sta fix in locasul respectiv? 5. Am fost la dealerul de la Valcea si mi-au spus ca s-ar baga sa-mi faca lucrarea dar vor neaparat sa puna un capac. Crezi ca este necesar? 6. Poti sa pui o poza (daca ai nu sa faci special) cu cutia finisata inainte de a baga filtrul? 7. L-ai prins totusi cu ceva ca sa nu joace sau sa dea vibratii nedorite? 8. la valcea costa 20 de euro si cel de clioIII si cel de Modus 9. Mai este necesar sa punem ceva la parbriz unde sunt gaurile de absorbtie sau filtrul este suficient ? 10. sunt ceva schimbari la consumul masinii? ventilatorul functioneaza normal? Scuze pentru nr. mare de intrebari dar sunt cam tipicar . Multumesc |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
klaus |
![]()
|
1. Vezi postul 254 si 250
2. Vezi postul 250 3. De la orice dealer renault. Se mai gaseste si la Al padrino 4. Vezi postul 244 5. NU ARE NEVOIE DE CAPAC, el insusi fiind capacul 6. nu am facut 7. Nu vibreaza. Vezi postul 244 8. - 9. Poate o plasa de tantari ca sa nu intre funze in aeroterma. Am mentionat asta in postul 232 10. a) nu b ) da |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sa raspund si eu la punctul 2 . . mie mi-a luat 2 ore.
In prima ora am stat de vorba cu un prieten de una, alta . .., iar intr-a doua ora pauze multe si dese. Uitasem . . am mai dat si cu aspiratorul prin masina. PS. Ma rog, am mai vb si la telefon . . This post has been edited by IRONICK: 11 May 2006, 19:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
QUOTE(rhadoo81 @ 10 May 2006, 21:20) Putin OFFTOPIC: Eu am rupt clipsurile alea de plastic. Ce as putea sa pun in locul lor dar mai rezistent? Am spus mai sus ca si eu am rupt diblurile alea : dute la dezmembrari si ia niste clipsuri de prins capitonajele (braduti le mai zice), daca ai timp sa cauti vei gasi unii care intra foarte bine acolo si se scot usor in viitor. |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
feminabarr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 ![]() |
pana la urma e cineva pe aici sa vanda si sa monteze asemenea filtru in Bucuresti?
|
--------------------
dacia
LOGAN Laureate
- TL-28-WDT Locatia: Bucuresti/Tulcea/UK
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se poate cumpara de la orice dealer Renault...
This post has been edited by adiya: 14 May 2006, 13:02 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
feminabarr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 23 November 04 ![]() |
si e cineva pe aici care monteaza?contracost.
|
--------------------
dacia
LOGAN Laureate
- TL-28-WDT Locatia: Bucuresti/Tulcea/UK
|
|
adiya |
![]()
|
Dureaza 15 min sa tai un plastic...nu e mare treaba
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:36 |