Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
cristinel_ro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 11 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,5 DCI
- TM03jpg
|
|||
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai costa si siliconul ceva in plus
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma intreb cat ar fi costat aceste mici imbunatatiri ale masinii la dealer, deci pretul cu care am fi ridicat-o noi. Ma refer aici la filtrul acesta, la chederul de la capota, la stergatoare inegale. Cred ca nu ar depasi 100E. Atunci sa scumpeasca domne masina cu 100E si sa faca treburile astea. Nu cred ca s-ar supara nici unul din viitorii clienti. Dar de ce sa nu o scumpeasca ei fara sa-i adauge nimic? Caci scumpiri au tot fost. Offff....
Acum ontopic: Am adoptat acum un an si ceva metoda lui cristinel_ro. Azi am schimbat filtrul. Numai ca siliconul vechi nu am mai putut sa-l mai dezlipesc de acolo. Azi am pus peste, alt strat de silicon. La anul, cand va trebui sa schimb iar filtrul trebuie sa curat siliconul. Can nasoala treaba din cauza accesului dificil. Sper ca pana atunci sa gasesc o metoda mai "desteapta". |
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
cristinel_ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 11 October 05 ![]() |
ar mai fii o metoda: sa gasesti un cheder de marime mica pe care sa il aplici peste marginile decupajului iar sub el sa prinzi filtrul respectiv.asta teoretic....si avem nevoie de un proiectant
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preference 1,5 DCI
- TM03jpg
|
|
vali2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 1 March 06 From: Iasi ![]() |
idee: cam empirica dar f ieftina si simpla :
dintr-o bucata de plasa de tantari ( impotriva , de fapt ) metalica ,se decupeaza si se modeleaza manual una bucata filtru la fel ca cel prezentat de moshu, peste care se coase sau pur si simplu se imbraca o soseta de matase de dama dupa care se monteaza la locul stiut. plasa metalica are rol de sustinere iar soseta filtreaza aerul multumitor ( nu mai am praf in masina ), nu se pierde prima treapta de ventilatie," filtrul " se monteaza f simplu doar prin fixare peste marginile locasului ( plasa fiind flexibila se modeleaza cu mana ), iar despre inlocuire : simplu ca " buna ziua " ( se schimba soseta ![]() costuri : intrebati sotia ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai 1.3 DIG-T 140 cp - Tekna+P2-magnetic red
2019 "Exista o lume mai buna........ dar este foarte scumpa."
|
|
JohnDoe |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 October 05 ![]() |
Toata tevatura asta cu filtrele o face si vreo firma specializata? Sau macar niste "mesteri" ?
Daca da, cam cat ar ajunge chestia asta? (in Bucuresti) |
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Ambition
- -
|
|
Daxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 423 Joined: 1 October 04 From: Iasi ![]() |
Aceeasi intrebare o am si eu..dar pt Iasi! Fiind un anti-talent in domeniu, bine mi-ar prinde sa faca cineva acest montaj (contra-cost, evident)..Multumesc!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
|
|
clan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 10 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca ciorapii de dama sunt de uz universal. Zugravii strecurau laptele de var prin ei....
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1,4
2005
- B-00-000
|
|
tedy |
![]()
|
![]() Membru Indoctrinat Loganist Group: Members Posts: 580 Joined: 7 July 05 From: Bucuresti ![]() |
vali2,daca ii iau ciorapii lui nevasta-mea,nu mai mananc o saptamana,sau poate sa halesc prin oras ceva din fuga....mai bine fur filtrul din hota,ca acolo nu cauta ea
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
paulica |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Validating Posts: 760 Joined: 2 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Salutare fratilor.
Ma gândeam pentru cei care isi monteaza filtru ala de clio3 si vor sa puna plasa de tântari pe gura de aspiratie ca ar fi mai lesne sa cumpere o rola de plasa de fibra de sticla autoadeziva, dintr-aceea care se folosest la reparat crapaturile din glet. S-ar putea sa fie scumpa dar o rola la latimea corespunzatoare cred ca ajunge la 50 de masini. Voi ce ziceti? Bafta |
--------------------
Pegas
22
2006
- TL 11 PAA
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu cat de aderenta ramane plasa aia in conditiile de vibratie de pe masina.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu tine adezivul ala man
![]() Prima impresie dupa montarea filtrului de CLIO III este ca nu mai intra ASA DE MULT praf...dar intra. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Va rog sa imi indicati si mie niste adrese de magazine(de preferat din Dr taberei-militari) unde se gaseste filtrul de clio 3 pt logan si pretul pe care il are acest filtru. Nu e pt mine, ci pt un coleg.
Va multumesc! |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Eu am cumparat plasa de tintari,70cm lungimeAm gasit la mine pe strada un model cu ochiurile foarte mici.Din care am confectionat 2 ciorapi in care am bagat cele doua grile de plastic negru de la aspiratia cum s-o chema.Mentionez ca am croit materialul in doua si dupa doua tigheluri trase cu masina de cusut a nevestei au rezultat ciorapii respectivi.Doua straturi sunt deasupra grilelor si fiind ciorapi alte doua straturi sunt sub grile.Prin cele 4 straturi fluxul de aer prin ventilatie naturala la viteza nu s-a diminuat si cu timpul plasa se inbacseste dar se spala cu apa si e ca noua.OFF-TOPIC:la ferestrele apartamentului am rame de lemn cu respectiva plasa de tantari si la doua saptamani le duc in baie sa le spal ca se inbacsesc cu praf.Deacolo mi-a venit inspiratiaON-TOPIC:plasa e dintr-un plastic moale si se muleaza bine pe grile si intra grilele la fix in locasul lor.
|
--------------------
a
b
c
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
ce contine un filtru de hota cu carbon ?
adica oare nu imi pun in pericol sanatatea folosind un astfel de filtru ? This post has been edited by avathan: 26 May 2006, 14:46 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Intamplator, baietii barbieriti de la Kent (in contrast cu baietii nebarbieriti de la Malboro) au pus filtru de carbon pe tigari sa le faca mai sanatoase.
Si la hote este cam acelasi lucru. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Acum am citit mai sus si am vazut ideea cu ciorapii de dama.Deci eu m-am ostenit degeaba cu plasa de tantari.Concluzie:cele doua grile negre se imbraca cu ciorpii de dama pe toata portiunea care are gauri iar la capat se strang ciorapii cu un elastic de ala folosit la bani la banca.Daca cumva mai intra praf sa se foloseasca doua perechi de ciorapi pentru o grila.Cand ajung acasa si dau jos plasa de tantari si trec pe ciorapi.
|
--------------------
a
b
c
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Filtrele sunt facute dintr-o vatelina presata impreuna cu ceva particule de grafit.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dr. taberei - militari, filtre de renault (sau de micra noua, ca e acelasi lucru): serus, meridian vest, al padrino, augsburg
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
adrianbunea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 May 06 ![]() |
[SIZE=7]
![]() am rezolvat va arat pozele |
--------------------
dacia
logan
- IS 04 BAA
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
cand?
|
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
tedy |
![]()
|
Peste vreo 3 luni,sa vada omul daca ii mai intra praf in logan
![]() |
--------------------
VW
bettle
1.9 tdi
- xxx
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Multumesc Klaus!
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
kinder74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 9 June 05 ![]() |
Mi-am pus si eu plasa de tantari peste plasticele alea negre, am lipit-o cu banda izolatoare.
E cam urat si nu cred ca o sa tina. Dar nu mai intra nimic in masina.... |
--------------------
LOGAN
1.4 LAUR
- B-25-MYB
|
|
claudius_m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 May 06 ![]() |
Sal. Sunt cam nou pe aici. Ma gandeam sa incerc sa fac o rama care care sa intre in gaura ai nenorocita cu ceva de genul unor cleme si pe care sa se poata prinde filtrul. Nu prea am timp, dar daca ma apuc si iese ceva, dau de veste
|
--------------------
Dacia
Logan
2004/Pref.
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Avind in vedere ca esti asa nou, citeste tot topic-ul asta - o sa ai cateva "revelatii".
De asemenea acelasi lucru este tratat in topic-ul Filtru de aer pe logan Uite niste variante: cu powertape profesional inca o poza filtru habitaclu cleme de prindere rama de carton pe spatele grilei This post has been edited by hash: 31 May 2006, 16:01 |
--------------------
-
-
-
|
|
claudius_m |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 31 May 06 ![]() |
Multumesc. Stau cam prost cu timpul si nu am putut citi toate mesajele din topic. ........
Multumesc pentru ajutor. |
--------------------
Dacia
Logan
2004/Pref.
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Am pus filtrul de clio 3 pe masina.
Costuri: 75RON filtrul si una jumatate de ora de lucru, cu tot cu curatenia de rigoare. Sper sa nu mai am praf in masina. |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
oli_h |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 May 05 From: Timisoara ![]() |
salutare
am cumparat azi filtru de polen de clio 3 (cod 7701062227) cu 49 lei de la autoeuropa din timisoara. este exact ca si cel al lui klaus abia astept sa il montez |
--------------------
Dacia
Logan
- TM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:45 |