WARN si BAN, cum sta treaba exact ?
![]() ![]() ![]() |
WARN si BAN, cum sta treaba exact ?
FLP |
![]()
|
||
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Te-a avertizat ca te-a pedepsit.......
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Daca este pentru aceiasi fapta(atentie nu vorbesc de repetarea faptei) este nedrept, nu se dau doua pedepse pentru aceiasi fapta .
Probabil ca s-au inspirat din Codul rutier, ca si acolo primesti pentru o fapta doua pedepse. Adica si puncte de amenda si puncte de penalizare. Dar corect nu e . Daca e cum zice Maersk(urmatoarea postare), e corect , ca asa am fost invatati (prin regulament), dar tot doua pedepse mi se par . This post has been edited by logan1.5dci: 26 Oct 2008, 09:56 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Neah... Motivația e probabil alta. Ai primit WARN pentru o abatere, și BAN pentru acumulare de WARN.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
nu stiu daca s-a propus insa ar fi bine ca la bursa sa se modifice regulamentul astfel incat sa nu ai voie sa dai mai mult de un up pe zi, unde zi este considerata intre ora 0-24. Astfel nu mai trebuie sa tina nimeni socoteala la minute si tot acolo se ajunge: un up pe zi, fara sa se tina seama cat timp a trecut intre up-uri, totusi fiind un singur up pe zi.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
aveam 10% si mi-a mai dat inca 10%.. asta sa fie motivul ?
26 Oct 2008, 11:31: la 2 warnuri iti iei ban ? This post has been edited by FLP: 26 Oct 2008, 10:31 |
--------------------
.
.
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Dar cine ziceai ca te-a fript ? AL?
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
FLP |
![]()
|
Da, domnul AL....
Astept raspunsu oficial momentan... sa vedem |
--------------------
.
.
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Dar cand ai luat ban?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
FLP |
![]()
|
pe 21 (cand am luat si warn`ul)
|
--------------------
.
.
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si cate zile ti-o dat pauza?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
FLP |
![]()
|
3 zile.
Deci se da ban 3 zile ptr 20 % warn ? This post has been edited by FLP: 26 Oct 2008, 11:05 |
--------------------
.
.
|
Serje |
![]()
|
Si nu ai primit un mesaj cu motivul?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu te astepta la un raspuns prea placut . E singurul moderator pe care eu l-am vazut pe aici nedrept (asta e, mi-o iau dar tot o spun). Ce poate sa-mi faca decat sa-mi dea bani
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 26 Oct 2008, 11:11 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
FLP |
![]()
|
Serje, motivul e acelasi ca si ptr ban...
logan1.5dci: mda..... ![]() |
--------------------
.
.
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
mai oameni buni ... ma bag si eu in seama...
![]() daca ma uit in coltul din stanga jos vad ca sunt 37224 de useri inregistrati pe forum din care, probabil nu toti "activeaza" constant dar totusi ,in acesta sectiune plangeri privind activitatea de moderare sau buna desfasurare o forumului sunt relativ putine ... deci nu cred ca forumul are o problema reala. acum ca poate mai sunt unele mici scapari din partea ambelor parti, a moderatorilor si a userilor ... poate , dar oameni buni ... e doar un forum! am luat si eu o data un warn de la cmandrei si desi pe moment mi s-a parut nemeritat , analizand "la rece" postul cu pricina i-am dat dreptate in final. dar repet ... ca am vazut in ultima vreme multe posturi pe aici in care lumea se simte discriminata,frustrata samd ... nu o mai luati asa personal ... relax ... la urma urmei e doar un forum auto! |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Si eu am fost , si sunt pentru pace si ingaduinta, dar personajul de mai jos, despre care e vorba si acum, are un comportament cel putin lipsit de ...dreptate, ca sa-i spun asa.
adrian mgm, citeste mesajul de mai jos, priveste si printre randuri : Citat din topicul "Scrisoare pentru un prieten" postare AL "He, he.... am reusit sa gasesc si eu topicul asta, intr-un final... si chiar daca s-a inchis, mai comit o nedreptate flagranta (ce mai conteaza una, nu?) si-mi spun si eu parerea... nu despre personaj... sa-i zicem "Dorel"... ci despre situatie se da un forum auto, cu sectiune de limba engleza... de ce aceasta sectiune?... pentru a crea un contact intre posesorii Dacia din afara tarii, adica strainezi, si intre acestia si membrii romani ai forumului... buuun... si se pun strainezii pe scris... unul dintre ei, cu state indelungate pe acest forum, cu contributii multe la intr-ajutorarea membrilor forumului, in special la sectiunea Calatorii, vrea sa vina in Romanica noastra draga... si pune o intrebare "ce ma sfatuiti sa fac in doua zile in Bucuresti... si ce informatii practice imi dati"... si se pune lumea pe raspuns la obiect... dar apare "Dorel", personaj de poveste si, netam nesam, trage o flegma in ciorba strainezului... "vin si io din fundu' tarii in Bucuresti, unde ziceti sa parchez?"... apoi foarte suparat ca n-a fost lasata flegma sa cada-n ciorba, se face foc si para ca de fapt flegma lui e data cupa ce a consumat leustean, deci e buna la ciorba, e ingredient... si ca ce nedreptate se face ca i se returneaza-ntre ochi ingredientul... bravo Dorele!... curat nedreptate ti s-a facut si pentru viitor, pentru "Dorei".... la sectiunea de limba engleza nu facem exercitii de limba engleza intre noi si nu ne bagam in seama ca stim si noi sa dam buna-ziua pe acolo, aruncand cate un mesaj pe ici pe colo, fara sa ne uitam ca e ca nuca in perete... eu zic ca e de bun simt... dar probabil ca sunt nedrept.... jos cu AL! pe viitor sa fie clar... daca cineva din Romania vrea sa afle pretul la branza in piata Matache nu va scrie in sectiunea de limba engleza intr-un topic despre "ce frumos e Bucurestiul iarna"... pur si simplu voi sterge asa ceva, considerand ca e offtopic... la fel cum am procedat si cu "Dorel", motivul oficial al warn-ului sau fiind "offtopic in sectiunea de limba engleza" si sa nu uit... @MAERSK... o zi buna si tie!... ca week-endul a trecut" This post has been edited by logan1.5dci: 26 Oct 2008, 11:51 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
imi aduc aminte de "scandalul" asta ... plecat tot asa de la un mesaj pe care moderatorul l-a considerat inoportun si a actionat in consecinta ... asa si ... ce mai conteaza daca e drept sau nedrept ... asta e ... da-l in colo de mesaj , de-asta zic e doar un forum.
si la servici... nu esti de acord intotdeauna cu deciziile sefului , doar ca acolo e pe bani si e obligatoriu ,pe cand aici e gratis si "benevol". Asa ca lasa ... noi sa fim sanatosi ... astea nu sunt probleme. ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
hellooo ce e aici?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(adrian mgn @ 26 Oct 2008, 12:59) Daca ai fi privit cu atentie, ai fi gasit foarte multe atacuri la persoana in acel mesaj, ai vazut asta ? Eu de asta zic, nu ca am primit eu warn. Si limbajul, elevat cu elevatorul . O sa se spuna ca era un pamflet... ![]() ![]() Ai dreptate . This post has been edited by logan1.5dci: 26 Oct 2008, 12:33 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
FLP |
![]()
|
Eu chiar astept un raspuns aici.... Si warn si ban sau cum e corect?
|
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi warn-ul e "la pachet" cu banul, ca să zic așa.
Nu se poate da numai ban fără warn. Invers, da. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Iar s-a inceput din nou cu Warn-urile?
![]() ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
FLP |
![]()
|
Ahaaa... Bine DragosP. Nu mi se pare corect, dar asta e....
Nu o sa mai postez acolo si aia e.... va doresc cel mai nasol lucru posibil, sa va invadeze sectiunile tehnice tuningaretii si copiii de 15 ani.... ca pe noi vad ca ne alungati usor usor... |
--------------------
.
.
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(FLP @ 27 Oct 2008, 08:40) Ahaaa... Bine DragosP. Nu mi se pare corect, dar asta e.... Vorbește cu cei de la Invision. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
Aha, deci e de la scriptu de forum, nu e din regulamentele voastre?
|
--------------------
.
.
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Acum ti-ai dat seama?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
Nu bre, s-a mai discutat acu' ceva vreme. Asta e... Se dă la pachet. Și până la urmă e cumva logic: warn-ul e o atenționare, ban-ul e o "pedeapsă", probabil că s-a ales acest mod pentru a fi un mod unitar de urmărire a "istoricului" unui user.
L.E. Uite: flpxo6.png Dacă se completează ceva la "Disable..." sau la "Suspend..." atunci e ban, dar warn-ul oricum crește cu 10%. Dacă nu, e doar warn. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
"Și până la urmă e cumva logic: warn-ul e o atenționare, ban-ul e o "pedeapsă""
Adica eu iti zic : Dragos, vezi ca daca nu esti cuminte iti sparg roata. A, tocmai ti-am spart`o. ![]() Ma rog, e de la ei... las`o asa.. mersi pentur timpul acordat... This post has been edited by FLP: 27 Oct 2008, 09:14 |
--------------------
.
.
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th June 2025 - 20:29 |