Chiar este nevoie de un topic nou?, probleme tehnice ale masinilor
![]() ![]() ![]() |
Chiar este nevoie de un topic nou?, probleme tehnice ale masinilor
zeus-iulian |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 16 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
daewoo/dacia
ex cielo/Logan 1.6 MPI
95/2004
- B-85-ZEU
|
|||
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
eu zis sa-ncepem o revolutie!!!
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
si uite asa a aparut un topic nou cu subiectul de ce sa facem un topic nou
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
pai asa se si intampla de obicei. respectivul este directionat catre topicul care-l intereseaza si se inchide topicul deschis de el.
in rest, mi se pare normal sa fie cat mai maulte topicuri deschise daca sunt tot atatea probleme. asta se intampla pe orice forum din lumea asta. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(Steel Tormentor @ 28 Nov 2008, 18:55) pai asa se si intampla de obicei. respectivul este directionat catre topicul care-l intereseaza si se inchide topicul deschis de el. in rest, mi se pare normal sa fie cat mai maulte topicuri deschise daca sunt tot atatea probleme. asta se intampla pe orice forum din lumea asta. nu e chiar asa normal . ii dau mare dreptate lui zeus-iulian . plus ca problema topicurilor facute numai de dragul de a fi facute se regaseste peste tot pe forum , nu numai la sectiunile strict tehnice. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
zeule te plictiseai teribil, pe cuvantul meu de nu. Cate odata e totusi destul de dificil de folosit search-ul forumului. Parere personala. Dar aici e treaba moderatorilor despre cum sa gestioneze topicuri si probleme semnalate de forumisti!
In concluzie ... asta se poate INCHIDE! ![]() |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
forumul este ceva activ, se schimba tot timpu
nu o sa ramanem sa topicurile invechite....le reinviem..le dublam..le triplam....in timp dispar..logic..... cum e si lb romana ceva activ.... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
adevarul este ca pentru probleme cu incarcarea sint citeva zeci cel putin de cind activez eu
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
zeus-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 16 August 05 ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 28 Nov 2008, 20:58) zeule te plictiseai teribil, pe cuvantul meu de nu. Cate odata e totusi destul de dificil de folosit search-ul forumului. Parere personala. Dar aici e treaba moderatorilor despre cum sa gestioneze topicuri si probleme semnalate de forumisti! In concluzie ... asta se poate INCHIDE! ![]() da ma plictiseam ingrozitor tocmai din cauza aceasta am deschis un topic nou... Din ce cauza este greu de folosit search-ul? Lene? No offence ! Dar nu mi se pare normal ca pentru a schimba o roata sa faci 10 topicuri cand aceasta problema se poate discuta intr-un singur loc foarte bine si foarte usor de urmarit aceasta problema decat back&forward printre cele 10 topicuri. La un moment dat uiti chiar si ce cautai in harababura asta. Iar cum spunea cristitranca, aceste topicuri trebuiesc dublate, triplate...GRESIT! De ce sa facem 20 de topicuri pe aceeasi problema cand este mult mai usor mai elegant sa facem unul singur astfel fiecare stie :"da dom-le aici gasesc informatie despre schimbat o roata" |
--------------------
daewoo/dacia
ex cielo/Logan 1.6 MPI
95/2004
- B-85-ZEU
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
am si o intrebare, am zis sa nu fac un topic nou
![]() deci masina mea a stat cam 1 an si ceva, afara, si nu a umblat nimeni cu ea, in consecinta ruginiind discurile de pe spate, si blocandu'se pistonasele. Am schimbat garniturile (pistonase) si functioneaza acum . Cu ce as putea da pe ele (discuri) sa nu mai aiba rugina?. Multumesc si astept niste raspunsuri This post has been edited by Ingerasu: 11 Dec 2008, 22:41 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.512 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vaselina
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
zeus-iulian, cam asta incearca moderatorii sa faca, numai ca tot timpul le sare lumea in cap, ca ei au cautat dar n-au gasit .... e suficient sa arunci un ochi pe la probleme administrative sa vezi cum se simte fiecare oprimat de sistem, ca se incearca o curatenie sau respectarea unor reguli mai mult decat elementare.
Ingerasu, sfatul meu ar fi sa dai 35 de euro/zi la o firma de inchirieri auto, atunci cand vrei sa conduci. daca masina a stat mai bine de un an, atunci impozit + rca + valoare ei le iei frumusel, le bagi intr-un cont si cu dobanda iti inchiriezi masina fara discuri ruginite ... cateva zile cat ai nevoie. nu mai vorbesc ca daca e parcata pe strada, mai ocupa si un loc aiurea. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
alex, masina mea functioneaza, umblu cu ea de 6 luni deja. Problema e ca inainte a stat in parcare. Nu imi permit sa inchiriez in fiecare zi masina, nu sunt fonduri
![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Acum cateva zile am descoperit (dupa 4 ani) ca-mi palpaie lumina de la CB. Am venit acasa chitit sa deschid un topic, sa aflu ce se intampla. Ma gandeam ca ma lasa releul in plina iarna. E, era deja deschis unu' si inca prin 2005 daca-mi amintesc bine. N-a fost prima data cand am avut o problema la cazan si am gasit topic deschis exact pe acea problema. Ca sa fiu cinstit, n-am avut inca o problema pentru care sa nu gasesc deja un topic.
Parerea mea e ca asta cu deschisul topicelor "deja deschise" tine de gradul de panica al autorului si de modul de cautare. Plus ca sunt moderatorii tinuti in priza. ![]() ![]() LE Ingerasu, daca nu merge cu vaselina incearca cu ceara de schiuri. This post has been edited by Victoras2001: 11 Dec 2008, 17:16 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ingerasu, daca circuli cu ea, se curata discurile singure. daca intentionezi sa dai cu vaselina pe discuri, sa ii rogi pe ov sau Victoras2001 sa mearga in fata ta cand pui prima oara frana. in functie de viteza, a doua oara nici nu o sa mi fie cazul.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
QUOTE(AlexV @ 11 Dec 2008, 18:22) Ingerasu, daca circuli cu ea, se curata discurile singure. daca intentionezi sa dai cu vaselina pe discuri, sa ii rogi pe ov sau Victoras2001 sa mearga in fata ta cand pui prima oara frana. in functie de viteza, a doua oara nici nu o sa mi fie cazul. scuze, dar eu nu ma prea pricep, tocmai de aia am intrebat. atunci le las sa se curete singur, mersi de raspuns |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Daca vrei sa devii ingeras da cu vaselina sau ceara .
Ce aveti mai, puteti sa radeti dar nu-l omorati, nu vedeti ca e elev? Ii da lu ta-su cu vaselina la discurile alea si ramane orfan. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
QUOTE(logan1.5dci @ 11 Dec 2008, 18:26) Daca vrei sa devii ingeras da cu vaselina sau ceara . Ce aveti mai, puteti sa radeti dar nu-l omorati, nu vedeti ca e elev? Ii da lu ta-su cu vaselina la discurile alea si ramane orfan. ii masina mea, nu a lu tata, nu are el treaba ce fac cu ea. Am intrebat ma gandeam ca nu va apucati de facut vrajeala, da asa sunteti voi ![]() |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
E, acum nu te supara si tu asa tare. Avem si noi problemele noastre si vrem sa ne mai destindem.
![]() Pana la urma ai primit raspunsul corect. Rugina se va duce singura. Numai sa mergi cu masina. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place de unii care se preocupa foarte mult de forumul asta. Ii afecteaza orice anormalitate. Am mai spus-o: exista viata si in afara forumului. Trebuie doar sa cautati.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Paul Gabriel |
![]()
|
o sa merg, mersi inca o data de raspunsuri
|
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 12 Dec 2008, 02:26) Ii da lu ta-su cu vaselina la discurile alea si ramane orfan. Not that there's anything wrong with that, ramane cu casa ![]() @Ingerasu, poti curata din rugina cu peria de sarma, dar tot la mers se ia cel mai bine. Daca mergi din an in pasti cu masina e bine totusi sa ii verifici regulat starea tehnica, sau sa mergi la un service. Cat o fi ea de veche, nu e bine ca vreo problema nedepistata la timp sa aiba efecte nedorite asupra ta sau a altora din trafic, care nu au nici o vina ca s-au aflat in raza ta de actiune la momentul nepotrivit |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(ionutctn @ 11 Dec 2008, 17:34) Mie imi place de unii care se preocupa foarte mult de forumul asta. Ii afecteaza orice anormalitate. Am mai spus-o: exista viata si in afara forumului. Trebuie doar sa cautati. Mie nu imi place de unii , imi place numai de unele. De unii in nici un caz, poate tie. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 11 Dec 2008, 17:43 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 Dec 2008, 18:31) E, acum nu te supara si tu asa tare. Avem si noi problemele noastre si vrem sa ne mai destindem. ![]() Pana la urma ai primit raspunsul corect. Rugina se va duce singura. Numai sa mergi cu masina. Nu mai glumiti cu chestii serioase,bolovanilor.Putea foarte bine ca dupa primul raspuns sa inchida calculatorul,sa se duca afara si sa faca ce ai zis tu si cu celalalt"istet",si sa plece cu masina.Glumiti cu vietile voastre nu cu ale altora! ![]() 11 Dec 2008, 21:28: QUOTE(Ov @ 11 Dec 2008, 17:53) Tu mai esti si moderator,bai,desteptule! This post has been edited by daniM: 11 Dec 2008, 20:28 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(zeus-iulian @ 5 Dec 2008, 11:05) Iar cum spunea cristitranca, aceste topicuri trebuiesc dublate, triplate...GRESIT! De ce sa facem 20 de topicuri pe aceeasi problema cand este mult mai usor mai elegant sa facem unul singur astfel fiecare stie :"da dom-le aici gasesc informatie despre schimbat o roata" le dublam ..le triplam..luam unu de la 0 ca se bat prea mult campii de ex..un topic ..."cum se regleaza carburatorul" de la postul 10 sa zicem se sare la cum se regleaza aprinderea altu incepe sa discute de gramatica altu se trezeste ca promoveaza un produs...sau critica o firma... nu se ajunge la nicio concluzie...trebuiesc facute niste topicuri pt toate problemele importante precum cel cu "cum am montat motorul fara mecanici" pentru care am tot respectul..si astfel se realizeaza un fel de biblioteca cuprinzatoare si "la obiect" iar pt cele cum e "alternator, releu de incarcare" sa ramana deschise deoarece se pot completa tot timpul macar sa se ramana on-topic pe topicuri..si dupaia sa comentati |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
propin continuarea discutiei pe "Chiar este nevoie de un topic nou?, probleme tehnice ale masinilor PARTEA A DOUA"
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Paul Gabriel |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 11 Dec 2008, 21:26) Nu mai glumiti cu chestii serioase,bolovanilor.Putea foarte bine ca dupa primul raspuns sa inchida calculatorul,sa se duca afara si sa faca ce ai zis tu si cu celalalt"istet",si sa plece cu masina.Glumiti cu vietile voastre nu cu ale altora! ![]() <span class='edit'>11 Dec 2008, 21:28:</span> Tu mai esti si moderator,bai,desteptule! Multumesc DaniM, esti intelegator. |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
poate era vorba de dat cu vaselina sau cu ceara pe pistonase pentru a nu se bloca
eu asa am inteles la prima citire a postului respectiv |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Paul Gabriel |
![]()
|
garniturile de la pistonase au fost schimbate, ma refeream la discurile de franare.
This post has been edited by Ingerasu: 11 Dec 2008, 22:42 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:08 |