Sfat masca fata
![]() ![]() ![]() |
Sfat masca fata
Alecs_TGA |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|||
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut eu unul doar cu plasa si cu "barele" orizontale taiate.
ARATA GROAZNIC si asta o spune un om caruia ii plac masinile cu plasa (gen vw sau audi) Pe logan cu parere de rau trebuie sa spun ca arata aiurea |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
este unul prin Iasi care are asa... IS xx UPS ...daca il prind pe strada ii fac poza...dar se vede oribil asa
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Dsign @ 14 Feb 2005, 03:24) @d3vil, e frumoasa masca, dar ascunde-i si tu urechile alea de prins cu suruburi... le indoi spre interior, si plasa va trebui sa fie mai mare un pic, o prinzi cu kiplinguri... o sa iasa si mai bine. garantez eu! Am vrut sa vad daca se observa ca ii facuta dintr-o cusca de ierpuri ![]() ![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
andrei_dum |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 4 January 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
andrei_dum |
![]()
|
[quote=osirus,19 Feb 2005, 13:56]
Eu am facut asa............... Daca mai dadeai un pic in mansalier cand ai bagat masina in garaj soto nu mai aveai oglinda di n stanga.ai grija pe viitor ca esti prea aproape de zid. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Stai linistit ca era departe ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
*mars-arriere
deci osirus...cu ce le-ai facut?...autocolant cromat? ![]() a iesit destul de bine...mai ales ca e pana in capat ![]() dar nu ma incanta ca idee in general ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
QUOTE(tazzz @ 22 Feb 2005, 22:58) *mars-arriere deci osirus...cu ce le-ai facut?...autocolant cromat? ![]() a iesit destul de bine...mai ales ca e pana in capat ![]() dar nu ma incanta ca idee in general ![]() Daca te uiti atent si de aproape se vede ca e facut de un amator ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
hyperyon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 04 From: Iasi ![]() |
ceva poze?
as vrea sa vad daca se merita si astea cum sunt de la firma? difera? |
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|
tazzz |
![]()
|
vezi ca sunt poze pe pagina din-ainte!
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
tazzz |
![]()
|
oricum..sigur nu era: "mansalier"
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
osirus |
![]()
|
QUOTE(tazzz @ 25 Feb 2005, 01:06) Hai sa-i mai arat o data! This post has been edited by osirus: 26 Feb 2005, 23:41 Attached thumbnail(s) poza_059.jpg ( Size: 668.19k ) Number of downloads: 878 poza_060.jpg ( Size: 678.19k ) Number of downloads: 841 |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
|
kml |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 21 November 04 From: Timisoara ![]() |
osirus , felicitari !
mie imi place foarte mult ce a iesit, si eu in general sunt pentru cat mai putine chestii cromate la masini ma gandesc acum cum ar arata pe un verde cameleon ?! ![]() |
--------------------
Dacia - RENAULT
LOGAN 1,4 MPI AMBI
- TM XX KML kml
V&A s.r.l. timisoara |
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
QUOTE(Alecs_TGA @ 19 Feb 2005, 16:35) Am facut yo acest lucru... folosindu-ma de photoshop ( nu prea ma ajuns mult ![]() sa va faceti o idee... despre cum arata masina cu plasa in fata intrati la http://www.daciaclub.ro/galerie/thumbnails.php?album=15 (aveti 2 poze) |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
tazzz |
![]()
|
cu parere de rau...mai puteai sa muncesti la ele putin...ca d-aia e photoshop si poti lucra cu layere si alte alea alea
![]() nu-s prea faine pleoapele alea...nu-mi plac... eu sunt de parere ca in cel mai bun caz se schimba farurile cu unelealtfel prin constructie ![]() edit: osirus...da unde ai gasit tu ornament d-ala cromat de calandru? ![]() This post has been edited by tazzz: 27 Feb 2005, 04:22 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
Rigor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 11 December 03 From: Iasi ![]() |
Chiar asa, de unde ai luat ornament de ala? Si, daca stie cineva, de unde as putea lua ornamentul ala rotunjit din partea de jos ca mie nu imi vine cu el.
|
--------------------
ZKR
Preferat
- IS-01
|
|
musicall |
![]()
|
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|
andrei_dum |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
tazzz |
![]()
|
pai tocma...a zis ca lui nu-i vine masina cu el(ornamentul)...deci nu o are inca...
puteai sa ceri sa-ti trimita masina direct c ornamentul ala....mi se pare ca si calandrul vopsit cu vro 20 de euro in plus ![]() oricum tre sa te duci la caremil sa intrebi de ala...cealalta optiune ar fii sa cumperi ornament d-ala autocolant pa 10.000(1 leu) metru ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Masca fata cu plasa:
Attached thumbnail(s) Image_29__b.jpg ( Size: 44.47k ) Number of downloads: 1537 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
musicall |
![]()
|
poza e modificata pe pc ???
ca nu prea da semne de realitate !!! This post has been edited by musicall: 28 Mar 2005, 20:11 |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
|
|
osirus |
![]()
|
Arata urit rau!Si calitatea pozei cam lasa de dorit!Poate numai jos e altfel,dar si sus e urit! |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
|
tazzz |
![]()
|
arata mai mult decat oribil...eu ce incercam sa spun pe aici?
![]() vad ca a aplicat si solutia lui klaus cu plasa la proiectoare... se vede urat tare si intaritura aia transversala de la bara fata....aia trebuie ori taiata ori ascunsa cumva... |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
|
|
andrei_dum |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
berlina
1970
- ag 22 pbm
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Poza este reala, facuta cu telefonul.
Attached thumbnail(s) Image_30_.jpg ( Size: 53.84k ) Number of downloads: 1357 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
musicall |
![]()
|
Eu am vazut la cineva in Galati in loc de logo-ul "DACIA" (pe albastru)
era pusa logo-ul "RENAULT" (rombul) Arata misto... cand mai am drum pe acolo ii trag o poza, sa vedeti si voi. |
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
|
|
KNIGHT_C |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 117 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu unul de AG (un taxi azur cu folie pe plafon) cu sigla de renault pe fond albastru dar nu mi-a placut deloc. Ne miscam la semafor ca altfel faceam o poza.
|
--------------------
DACIA
LOGAN Ambition
2004
- B 40 ZZZ Nu judecati oamenii dupa hotararile si faptele lor inainte de a intelege conjuctura in care le-au luat respectiv facut.
|
|
mariachi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 238 Joined: 8 November 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
osirus, mie imi place tare mult cum ti-a iesit. felicitari!
spune, te rog, de unde ai facut rost de ornamentul de pe calandru si la ce pret. si eu am tot rosu passion si te-as ruga sa ma pui o poza in care sa se vada toata fata masinii, cu capota cu tot. o imagine mai de ansamblu. multumesc |
--------------------
Dacia Logan
1,5 dCI
2006
- nr de CJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 03:42 |