filtru sport...e o solutie?, filtru sport
![]() ![]() ![]() |
filtru sport...e o solutie?, filtru sport
abc |
![]()
|
||
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
scala
2003
|
|||
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
dar in afara k urca mai repede in ture nu simti nimik k ai forta si k tear baga mai bine in scaun
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
curentat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 10 December 08 ![]() |
ce regulament am incalcat\?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Acesta:http://www.daciaclub.ro/index.php?act=boardrules
This post has been edited by cristio_79: 12 Dec 2008, 15:04 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
numai scrie prescurtat
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
<span class='edit'>12 Dec 2008, 11:14:</span>
apropo pe site la 4tuning este de vanzare turbina electrica care se pot pune la motoarele pe benzina si alimentata la 12v ati auzit pe cineva cumparand aceea chestie? k cel care vinde asa ceva zice k o pui si se simte ceva caluti in plus ....asa o fi? [/quote] Daca nu ai pe ce sa atunci banii ......ia-ti! La turatii mari o sa -ti gatuie admisia acea asa zisa turbina(electric supercharger). <span class='edit'>12 Dec 2008, 21:38:</span> QUOTE(B-33 -SAC @ 11 Dec 2008, 23:22) Cumpara-ti tot ce trebuie si cand se mai incalzeste afara te ajut sa-l faci. ![]() This post has been edited by Brambus: 12 Dec 2008, 20:39 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
CorteZ_CTZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea sincera.Filtru sport daca nu e pus calumea sa traga aer degeaba l-ai pus.Diferenta la consum e foarte mica,sunetul e altul si mai mult ca sigur cand o sa auzi cat de sport suna calci mai tare acceleratia deci implicit consum mai mare.Turbina aia electrica e o mare caterinca dai banii aiurea.Un motor de mixer alimentat de la 12 volti a carui putere e foarte mica, deci prea multi bani dati aiurea.In concluzie mai bine pui un filtru sport BUN,il speli destul de rar nu cumperi altu cu o conducta care sa traga aer din spoiler fix in elSingura diferenta o sa fie sunetul, demaraj mai mare,mai stabila cand e subturata si un consum un picut de tot mai mic.Nu te astepta la 1-2 litri minus pentru ca iti faci slabe sperante
Mos,ce vrei sa spui ca daca ai facut tu un "test" gata inseamna ca filtru sport consuma mai mult.Stii cate variabile trebuie luate in considerare ca afirmatia ta sa fie adevarata.De unde ai pus bezina,starea masini,accelaratia,plecat de pe loc,vant,aprindere etc.Daca chiar vrei sa faci un test iei o masina cu filtru stock,o pui pe dyno dupa ii schimbi filtru si vezi. Mersi SAC pentru ca esti in asentiment cu mine.Asta e parerea mea si o sustin sus si tare ![]() This post has been edited by CorteZ_CTZ: 30 Dec 2008, 02:26 |
--------------------
Dacia
SolenZa
1.4MPI CLIMA
- B 34 WLR
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(CorteZ_CTZ @ 30 Dec 2008, 22:15) Mos,ce vrei sa spui ca daca ai facut tu un "test" gata inseamna ca filtru sport consuma mai mult.Stii cate variabile trebuie luate in considerare ca afirmatia ta sa fie adevarata.De unde ai pus bezina,starea masini,accelaratia,plecat de pe loc,vant,aprindere etc.Daca chiar vrei sa faci un test iei o masina cu filtru stock,o pui pe dyno dupa ii schimbi filtru si vezi. Si cum iti indica standul Dyno, consumul? Stiu cate variabile, si crede-ma ca stiu mai multe decat crezi tu. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg de ce v-ati aprins asa din cauza unui filtru sport?!
Consumul nu scade deloc cum am mai zis ,ba chiar creste in anumite situatii datorita sunetului care te indeamna sa calci pedala mai tare si aici vorbesc din experienta nu din carti si cred ca admisia care o am este montata destul de corect. Privind demarajul si raspunsul mai rapid la acceleratie mai trebuie tinut cont si de ambreiaj, bujii, resoftare, evacuare, anvelope etc. Parerea mea ! Hac This post has been edited by Brambus: 31 Dec 2008, 09:06 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
BRAMBUS.Ai pm.
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Brambus |
![]()
|
Imi pare rau dar nu am!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
CorteZ_CTZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact cum am zis si eu Brambus.Nu cred ca poti sa te abtii sa schimbi la 2500 ture,cand auzi sunetu ala.
Mos,da ai dreptate am pus aiurea DYNO.Daca erai baiat inteligent intelegeai ca vreau sa spun un stand de testare.Si daca tot stii atat de multe,nu te contrazic poate iti dai seama ca ce ai postat tu "mai la deal" e o mare aberatie.Ma rog fiecare cu parerea lui. Sac da-mi un PM cu id tau daca vrei.Sau da-mi add,am idul pus pe profil.Scuze dar nu pot da eu PM pentru ca nu am destule posturi. This post has been edited by CorteZ_CTZ: 31 Dec 2008, 12:20 |
--------------------
Dacia
SolenZa
1.4MPI CLIMA
- B 34 WLR
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
filtrul sport nu este o solutie fara multe alte modificari. apoi , pozitai filtrului este chiar naspa ca tot aer cald din compartimentul motor trage.. si castigul este forte mic, chiar nu merita.poate doar penrtu un sunet ceva mai agresiv. bani aruncati .
prefer sa fac masina mai silentioasa. voi puneti tobe care urla, filtre sport si va plangeti ca apoi sunt foarte zgomotoase? de ce nu vreti sa credeti ca tot dacie ramane? nu mai bine de banii aia schimbati ceasurile - de exemplu, ca sa vedeti si voi acele pe timp de noapte, ca sa aveti si un bc? bafta tuturor. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Brambus |
![]()
|
Pai si ce daca pune omul tot ce vrea si pune si ceasuri ce!
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Brambus |
![]()
|
La Multi Ani tuturor!
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Ca idee decat cu filtru mai bine cu evacuare.
Filtrul stoc tine pana la 6000 de ture conform fabricantului. Teoretic motorul nu este gatuit din cauza filtrului de aer. Poate cu criza asta sa mai scada preturile la Borla ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(dj_sweat @ 20 Jan 2009, 13:15) Ca idee decat cu filtru mai bine cu evacuare. Filtrul stoc tine pana la 6000 de ture conform fabricantului. Teoretic motorul nu este gatuit din cauza filtrului de aer. Poate cu criza asta sa mai scada preturile la Borla ![]() Are si filtrul rolul lui destul de important,parerea mea. |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea e ca daca vrei sa ai o admisie buna,trebuie sa asiguri o evacuare buna.......logic nu?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CorteZ_CTZ @ 31 Dec 2008, 12:18) Exact cum am zis si eu Brambus.Nu cred ca poti sa te abtii sa schimbi la 2500 ture,cand auzi sunetu ala. Scuze dar nu pot da eu PM pentru ca nu am destule posturi. La 2500 de ture nu stiu ce sunet auzi tu numai de la admisie , cat despre abtinut , fiecare merge cum vrea . Nu toti care si-au pus admisie sport sunt interesati neaparat de consum . Sa nu cumva sa-ti iei BMW , ca nu te poti abtine sa mergi numai cu 60 in oras si iei amenzi multe ! INCA nu ai destule posturi , dar daca mai bagi cateva consecutive , ca cele de pe data de 30 dec ... cine stie , poate ajungi la numarul dorit si vei fi mai cool , ca si altii de altfel ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
dj_sweat |
![]()
|
![]() DJ Group: Members Posts: 277 Joined: 20 February 07 From: Bucuresti (Militari) ![]() |
Am pus ieri un filtru sport si se simte putin diferit, la turatii mai mari de 3500 de ture se aude un suierat, o sa vad la mers normal daca are influenta la consumul instant, se aude frumos si nu m-as intoarce la filtrul de hartie. Deocamdata...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
QUOTE(dj_sweat @ 30 Jun 2009, 14:59) Am pus ieri un filtru sport si se simte putin diferit, la turatii mai mari de 3500 de ture se aude un suierat, o sa vad la mers normal daca are influenta la consumul instant, se aude frumos si nu m-as intoarce la filtrul de hartie. Deocamdata... detalii detalii ![]() firma pret de unde l-ai luat? etc |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
|
dj_sweat |
![]()
|
Salut,
De mult timp pandesc momentul si am citit multe informatii despre filtre pe net, am atasat o poza foarte asemanatoare si cu un test de unde rezulta ca tipul asta este cel mai ok. Am fost in targ in weekend si l-am luat pe cel mai scump, 80 ron dublu conic, rosu, are adaptoare pentru 3 marimi, am luat 2 coturi de teava de plastic la 45 grade si 60 grade pentru teste, e cot de scurgere din pvc din ala gri de 2'' de la "practicar" si am testat, imi atinge in baterie sau in capota daca il fixez in suportul negru din varful furtunului, vine fix dar inclinatia cotului e prea mare, imi trebuie unu de 30 grade dar nu am gasit la astia, poate in "bricostor". Filtrul se prinde cu colier de cotul de plastic in partea groasa si partea subtire de la cot intra in furtunul negru, e prins cu un colier mai mic. Filtrul se sprijina deocamdata pe un cablul gros care iese din cutia de releee si pe capacul din cauciuc care sta la mufa farului in spatele farului. L-am lasat pus in spatele farului stanga langa baterie, sta cam instabil deocamdata. Cutia verde pentru filtru de aer am lasat-o si am scos din ea filtrul de hartie. Nu am aparatul foto in bucuresti ca sa fac poze, poate la sfarsitul lunii. Este draguta senzatia si parca e mai usoara acceleratia, sa vedem dupa un drum mai lung daca scade consumul, special am sa fac un test si revin cu detalii, am un drum de 500 de km de facut la mijlocul lunii. This post has been edited by dj_sweat: 2 Jul 2009, 09:57 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
dj_sweat |
![]()
|
Am modificat putin dupa cum se vede in pozele din doc-ul atasat, am luat o teava dreapta mica, taiata la fix cat sa incapa in suportul negru rotund si sa nu iasa prea mult in afara, se roteste suportul cu 45 grade ca sa fie filtrul putin ridicat peste firele de la far si e ok.
Merita, din punctul meu de vedere, este putin mai zgomotos motorul peste 3000 de ture si am impresia ca a scazut consumul cu 0.5 % dupa datele din computerul de bord. Am facut 500 km cu o medie de 6,4 % fata de 6.9 % mai in vara. Sa vedem la ITP ce vor zice. Nu cred ca ma lasa cu el. This post has been edited by dj_sweat: 15 Jul 2009, 20:40 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
dj_sweat |
![]()
|
La ITP a fost ok, noxe co2 = 151
daca ajuta cu ceva... |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 - Clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:13 |