Preturi carburanti, benzina, motorina, GPL
![]() ![]() ![]() |
Preturi carburanti, benzina, motorina, GPL
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Bucuresti- 2.98 Premium 95, 3.32 Eurodiesel5- Petrom
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
cireapd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 22 November 08 ![]() |
la carburanti nu va utati la pret ,nu acei 15 bani fac diferenta ci calitea lui .ex la laguna mea 1,6 benzina , cea de la petrom nu prea ii place , sincer , o ia cam greu din loc o fi diferenta.
in franta faceau publicitate la un carburant diesel cica ar consuma mai putin decat celalalt care ar fi mai ieftin dar consumul la masina care il foloseste e mai mare , deci se compenseaza |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
2001 II
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
Deci pana la urma am anticipat bine ca facusem ultimul plin under 3 lei /litru!
Ma intreb pe ce s-au bazat scumpind benzina mai mult decat motorina...Rusine lor.... |
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
3,11 roni Petrom brancoveanu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
s3v3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 March 06 ![]() |
3,17 efix 95 rompetrol petromidia, navodari
|
--------------------
dacia /Fiat
1310 lx break/G.Punto
1991/ 2008 1,4 77cp
- br-11-nyc/ ct 43 BUB
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
da, e o simpla presupunere a mea ca se ca se va duce la 5 - 5 si mai mult cand criza se va sfarsi.
Ganditi-va ca pentru un curs de 2,35 lei/USD si un pret de 150 USD/baril am platit 4,2 lei/.litrul de carburant. acum dam in conditiile de 3,3 lei/USD si 49 USD/baril 3,11 lei/litru (am folosit pretul litrului de benzina 95 fp LukOil). Cum credeti ca se va sta la (previziunea imi apartine si n-as vrea sa se indeplineasca niciodata...) 4 lei/USD si 200 USD/baril? Este clar ca inca o vreme va mai fi ieftin petrolul dar ... se stie ca e o resursa epuizabila. Pe urma tot mai multa lume (din aia care era in lumea a IV-a) vrea sa duca stilul de viata american si consuma din ce in ce mai mult petrol.... Nu dati cu pietre! dati cu parerea.... |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Legat de benzina am gasit o poza mai veche prin calculator:
V2T75.jpg ( Size: 73.33k ) Number of downloads: 826 ![]() |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
http://www.tmctv.ro/articol_60414/petrom_a...u__de_luni.html
nu mai inteleg nimic , cate 9 bani / saptamana desi barilul este tot 40 dolari |
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(bardu @ 26 Jan 2009, 15:45) Deci pana la urma am anticipat bine ca facusem ultimul plin under 3 lei /litru! Ma intreb pe ce s-au bazat scumpind benzina mai mult decat motorina...Rusine lor.... ce repde uita romanu,ca benzina era mai scumpa ca motorina ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
1.8 gpl
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
faganezu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 14 October 07 ![]() |
unde 1.8 gpl?
|
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
addictyv3 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 February 09 ![]() |
in tara lui papura voda, fiecare face ce vrea...drept dovada ca petromul a inceput sa scumpeasca regulat benzina, chiar daca barilul de petrol a ramas la 40$
![]() |
--------------------
VOLVO
S40
2006 Viata este ceea ce se intampla in timp ce planificam viitorul !!!
|
|
marinul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 18 August 08 ![]() |
lasa ca in alte tari nu prea gasesti sub 1 euro
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bh-05-aoa
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Astazi au ridicat preturile atat Rompetrol (cu 9 bani pe litru la toate sortimentele) cat si Lukoil (cu 9 bani pe litru la benzina de 95, 14 bani la cea de 98, 3 bani la Euro Diesel si cu 10 bani la Super Euro L Diesel).
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
am eu dreptate? se pare ca da! ca doar dolarul a obosit de atata urcat si s-a calmat iar barilul trage sa moara sub 40 USD si in ciuda acestor realitati internationale si locale pretul carburantilor urca ametitor si cred ca va fi un motiv serios de scumpiri in lant...
toate sunt la fel si se scumpesc mereu ca atunci conteaza si litrul de carburant si orice. Cand scadeau nu se ieftinea nimic ca nu conta in pret. Macar producatorii (care sunt in mare parte si vanzatori) ar trebui sa aiba bunul simt (da de fapt ce le cer eu unor speculanti de piata) sa recunoasca ca aceste cresteri sunt doar pentru a umple buzunarul cu bani cat mai repede........... Din ce in ce mai mult regret ca nu am plecat din cocina numita romania cand am avut ocazia si era timpul....... Sun curios daca ajunge pretul litrului de benzina 95 FP la 4 lei pana in iunie..... |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
bobi19xx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
MAi mult ca sigur va ajunge mai devreme decat iunie daca tine in felu asta scumpirile de 3-4 ori pe saptamana,ma-m plictisit sa tot schimb pretul in fiecare zii.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- B-34-PMN
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Eu de ceva timp am renuntat sa mai merg cu masina asa cand aveam chef,acum nu mai merg decat cand am nevoie urgent.Pana acum facem luna de luna plinul la masina,dar acum de cand sunt somer,o sa-i fac plinul o data la 3 luni.
Eu pot sa merg si pe jos,nu e o tragedie.Sa-i vad ce or sa faca cand va scadea consumul de carburant,pt ca deja tot mai multi,merg cu masinile numai cand e strict necesar. Asta e parerea mea personala,poate pe unii o sa-i deranjeze aceasta opinie. Baftalo! |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca barilul a ramas la 40 Usd, Dolarul a crescut cu 9% de la 5 ianuarie pana azi.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
akileon |
![]()
|
http://antena3.ro/economic/news/petrom-scu...itru_64044.html
motivul : cresterea pretului la titei , care crestere? naiba stie guvernul boc a aprobat bugetul pe 2009 , in buget este prevazuta si cresterea accizei la combustibili cu 33 % |
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Democratie....i-as impusca pe toti unu cate unu.
MOL - 3.34 Lei/litru. |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
asa-i 3,3 la OMV Craiova la sucpi...
![]() |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
cand era sub 3 lei aveam plinul mereu facut , acum merg cu 5-10 litri deja daca se scumpeste nu mai merg deloc cu masina , viata asta de kko din romania.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
QUOTE(marinul @ 3 Feb 2009, 15:20) Alte tari care?Ai uitat ca noi avem productie propie(vanduta in schimb)? Deci la noi nu traverseaza mari si tari. Cand CRESTE CEVA-CRESTE IMEDIAT SI LA NOI, cand scade ceva(dovada petrol-de la ~150$barilul acum e 40$).Unde e diferenta?In buzuarelor celor care merg cu Mercedes S-classe sau cu X5 nu in buzunaru meu care conduc un Megane,platesc rate,impozite, taxe etc. Tu locuiesti in alta tara?Compari preturile lor cu ale noastre?Cate taxe si impozite platesc ei?Cate accize au in combustibil?Ce sosele au ei(la noi-''AICI SUNT BANII D-VOASTRA''-in gropi si drumuri proaste). Diferenta nu e mare in schimb...dar salariile si traiul e diferit:) |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
2007
- B-08-BBM Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
akileon |
![]()
|
cand o sa am si eu salariul 2000 de euro poate sa se faca litrul de benzina si 2 euro , pana atunci petrom / omv sunt cei mai mari hoti
astept sa creasca iar benzina , doar a scazut barilul http://www.tmctv.ro/articol_61089/petrolul...rile_burse.html This post has been edited by akileon: 9 Feb 2009, 13:52 |
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
akileon |
![]()
|
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 14:12 |