Preturi carburanti, benzina, motorina, GPL
![]() ![]() ![]() |
Preturi carburanti, benzina, motorina, GPL
Vallybz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|||
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IsNa @ 13 Feb 2009, 10:40) Pricepeti odata: Petromul este o companie libera intr-o piata libera. Este datoria lor fata de actionari sa produca cu costuri cat mai mici si sa vanda acolo unde pot cere un pret mai mare. Noi, cumparatorii, concuram cu drepturi egale cu nemtii si francezii. Principial, iti dau dreptate - asa este, sunt o companie privata, intr-o economie libera si implicit pot face ce doresc cu produsele lor. Le pot vinde la 3 ron/litru sau la 6, daca au cui. Numai ca, numai ca, aici vorbim de un cvasi-monopol de produs. Pentru ca desi sunt 150 de companii care vand combustibili in Romania, nu stiu cum se face ca toti vand cam la aceleasi preturi. Nu este acelasi lucru cu a cumpara o casa, o sticla de suc, un computer, un televizor, un medicament sau mai stiu eu ce, unde daca nu iti convine pretul, poti si vei gasi optiuni diferite, cu preturi diferite. In cazul nostru TREBUIE sa dai cat vor ei, Nu dai - nu mai mergi cu masina, alte optiuni nu mai exista. Ti se anuleaza o nevoie din start. Ori, in contextul economic actual cu un pret scazut la baril si cu o criza mondiala in desfasurare, gasesti ca este normal ca ei sa aplice doar metoda cea mai facila de a-si mentine sau chiar spori rata profitului (marim pretul la aia care mai merg cu masina), avand in vedere ca cel putin scriptic, ar trebui sa faca o grama de bani, avand costuri de achizitie mult mai mici la materie prima, decat anul trecut? Ca nu exista decenta sau constiinta in economia de piata, o stim prea bine. Nu exista decat profit. Dar ce chestie, uite unde ne-a adus optica asta, la nivel mondial... Uite unde am ajuns cu totii. De aceea, da-mi voie ca macar sa ii injur inclusiv de rude, pentru ca sunt niste japcari. Asta e termenul - japcari. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
Departe de mine gandul de a interzice cuiva sa injure Petromul ( si daca as putea... oricum nu cumpar combustibili produsi de Petrom de multi ani, din alte motive).
Dar, pune-ti intrebarea daca ai fi in locul lor, ai scadea pretul asa, din marinimie? Adica sa ai posibilitatea sa-ti vinzi produsul cu 4 lei (pt. ca nici concurenta nu poate mai putin), dar tu sa zici: "hai dom'le, mi-e mila de bietii de voi cu rate la masini scumpe, si va dau benzina cu 3 lei". Ai face TU asta? |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Isna, evident ca prea putini dintre noi ar fi buni samariteni, in situatia descrisa de tine. Pe de alta parte, nu ii opreste nimeni ca maine sa anunte un pret de 6 ron/litru, de ex., pentru ca vor sa depaseasca obiectivele de profit. Ce vom face noi?
Iar cu pozitionarea asta (a lor), chiar nu pot fi acord. Pentru ca daca Petrom ar mari pretul la 6 ron, iar restul ar ramane la 3.5, ar fi normalitate. Ar fi optiuni. Am putea alege. Dar cum a doua zi, toti benzinarii vor vinde la 6 ron, spune-mi te rog cum se numeste asta si cum suntem noi protejati de o asemenea situatie? A, inca un lucru - nu toti romanii au rate la masini scumpe sau masini scumpe. Hell - cea mai vanduta masina la noi e Logan 8000 de euro. Nu mai vorbesc de modelele mici de la Chevrolet, Fiat, Hyundai, etc.. Dar ca sa vezi, inca 0.6 ron in plus la litrul de benzina si iata cum rasar 12 Mercedes E Classe pentru consiliul director de la compania petroliera (e un exemplu). La cei cu venituri modeste, gen 36 de rate la Logan, se gandeste cineva? Or fi putini? Ce vreau eu sa zic este ca statul ar trebui sa aiba o modalitate de control a preturilor la produsele care pot genera situatii de genul celei pe care o dezbatem acum. In momentul asta suntem efectiv in fundul gol, iar cand li se scoala la petrolisti ne-o mai trag putin, si tot asa.. Fara numar, fara numar, fara numar... This post has been edited by dack: 13 Feb 2009, 15:58 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
acum citeva minute am bagat GPL la pretul de 1,8 roni , am bagat data trecuta de la petrom si este excrecabil gazul abia mergea masina , acum am bagat de la o statie obscura si se simte ( in bine)
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
De ce nu vreti sa intelegeti ca aici e de vina si statul Roman,pt ca 65% din pretul carburantilor sunt defapt accize si taxe.
Pregatiti-va ca in viitorul apropiat sa se mai scumpeasca benzina,pt ca statul in momentul de fata are nevoie URGENTA DE BANI LA BUGET. Si cu cat se vinde mai multa benzina si motorina la un pret mare,inseamna banii la BUGET. La noi nu exista o piata libera, totul e controlat de stat.Sa incerce cineva sa-si deschida o benzinarie cu un pret al benzinei de 2.70 pe litru si sa vedeti atunci ce se intampla....daca nu dansezi cum canta ei,e nasol,pt tine. Singura masura de protest in acest moment este sa renuntam pe cat se poate la mersul cu masina.Ei si-au propus un buget pe anul 2009 pt o numita cantitate de combustibil vanduta.Daca nu le iasa acesti bani,or sa se gandeasca de mai multe ori,inainte sa scumpeasca benzina pe viitor. Eu nu sunt deacord sa fiu furat de stat,pt ca ei nu au bani la buget. Deci masina pt mine de de Duminica,si numai la nevoi speciale, si care nu mai necesita amanare Sa faca benzina si 6 lei din partea mea,ca o sa pun si mai putina benzina in rezervor.E un adevarat razboi psihologic...... |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(dack @ 13 Feb 2009, 17:35) Iar cu pozitionarea asta (a lor), chiar nu pot fi acord. Pentru ca daca Petrom ar mari pretul la 6 ron, iar restul ar ramane la 3.5, ar fi normalitate. Ar fi optiuni. Am putea alege. Dar cum a doua zi, toti benzinarii vor vinde la 6 ron, spune-mi te rog cum se numeste asta si cum suntem noi protejati de o asemenea situatie? Apreciez abordarea nuantata pe care o ai tu. Spre deosebire de altii care doar se vaita... Dar spune-mi tu: ce-l opreste pe distribuitorul MOL, spre exemplu, sa importe benzina din Ungaria daca Petromul creste pretul exagerat? Va putea vinde mai ieftin decat Petromul si va acapara piata. Pe partea de Vest a Transilvaniei cel putin nici macar costurile de transport nu le va avea mai mari... Sau din Bulgaria pt. partea de Sud? Sau de la Rompetrol? LukOil? Sunt multe rafinarii in regiune. Deocamdata niciuna nu poate oferi preturi mai bune ca si Petromul. Cauta rapoartele financiare ale rafinorilor si vei vedea ca in anul 2008 au avut profituri destul de mici. Nu te uita la cifra absoluta, ci la marja de profit, pt. ca pt. investitori asta conteaza, cifrele de afaceri sunt enorme, investitiile sunt enorme. Deci banii multi din produsele petroliere nu-i castiga refinorii. MArii castigatori sunt statele care iau accize mari, si cateva state care inca mai au rezerve de petrol usor accesibile (nu si Romania) |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Nici mie nu-mi convine ca scumpeste Petrom toata ziua benzina, dar ... De exemplu in anul de dinaintea privatizarii, CRP (Compania Romana de Petrol, aproximativ actualul Petrom) a adus o gaura bugetului de 1.000.000.000 Euro. Intr-un singur an !!! Pe cand acum, sub conducerea OMV, aproximativ 60% din pretul litrului de benzina si aprox 70% din pretul litrului de motorina ajunge in bugetul statului, prin impozite, TVA, accize si alte taxe !!! Dupa ce se scad toate taxele si se calculeaza profitul companiei, nu uitati ca 49 din actiuni sunt ale statului, deci are dreptul la inca 49% din profit ! Desi aici a facut OMV smecheria cu statiile care habar nu am in cat timp de va amortiza. Deci hai sa ne mai gandim inca odata cine are cel mai mult si mai mult de castigat de pe urma preturilor mari la carburanti ... exact cand are cea mai mare nevoie de bani ...
This post has been edited by smailmiami: 13 Feb 2009, 18:50 |
--------------------
Daewoo
Leganza
- DJ-10-DKL
2004
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Am bagat azi de la PetrOMV carrera 95 cu 3.45 litrul.De teama ca s-ar putea scumpi am facut plinul!
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si petrolul e 35$ barilul.
Stie cineva cu ce altceva merge motorul de dacie(ieftin)? |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
http://www.mediafax.ro/economic/petrom-rec...ml?1686;3912388
Nu vi se rupe inima cand ii vedeti cum se roaga de oameni sa le returneze banii? "Există printre dumneavoatră persoane care au decis să nu acționeze în instanță compania. Înțelegem că a fost dificil să luați această hotărâre, motiv pentru care dorim să ne exprimăm aprecierea pentru loialitatea de care ați dat dovadă" ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- B-XX-XXX
2005 Ambition
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
|
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(IsNa @ 12 Feb 2009, 17:32) Deci jur ca citesc topicu' asta si numa reclama aia cu "cat e halatu?" imi vine in minte! Bai, dar ati dezvoltat o adevarata psihoza cu pretul asta la benzina! De parca ati respira benzina! Eu unul abia astept sa fie peste 5 lei litrul, macar atunci se mai golesc drumurile. Sau daca nici atunci, sa fie 6 lei, sau 7, cat e nevoie! Hai noroc si la mai mare! ![]() ![]() Banuiesc ca maine daca se scumpeste painea o sa plangi pe-aici ca mori de foame! Hai ca e de ras, totusi... Uite ca eu nu ma plang de scumpirea benzinei, am ajuns cat de cat la un nivel la care imi permit sa merg de la plin la plin. Daca nu imi convine consumul de la Clio, iau Matizul lui taica-miu si am plecat unde am nevoie. Si gata. Ce ma deranjeaza e pretul actual la benzina in conditiile in care barilul a ajuns 35-40 de dolari, sau cat naiba mai este. Pai platesc la benzina acum cam cat plateam prin octombrie, cand barilul era 80-90 de dolari. Atunci, ce sa mai inteleg din asta, ca in curand pretul barilului nu va mai avea nici o relevanta, ci doar atunci cand va creste peste 100 de dolari? QUOTE(IsNa @ 13 Feb 2009, 14:46) Dar, pune-ti intrebarea daca ai fi in locul lor, ai scadea pretul asa, din marinimie? Adica sa ai posibilitatea sa-ti vinzi produsul cu 4 lei (pt. ca nici concurenta nu poate mai putin), dar tu sa zici: "hai dom'le, mi-e mila de bietii de voi cu rate la masini scumpe, si va dau benzina cu 3 lei". Ai face TU asta? Pai daca as fi in locul lor, m-as uita ca flotele de la firmele de constructii, agentii imobiliare, si a tot felul de agenti care treceau zi de zi pe la mine si bagau carburant in prostie, acum trec din ce in ce mai rar, ca nu mai au cui vinde, si deci nema bani de gaz, m-as orienta spre fidelizarea persoanelor fizice, ca de pe urma lor voi trai in curand. Eh, si daca il obisnuiesc pe clientul persoana fizica cu un pret mai mic la carburant, el s-ar putea sa se obisnuiasca sa faca plinul, nu doar sa puna de 50 de lei, eventual sa se obisnuiasca sa mearga mai des cu masina, chiar sa cheltuie cu carburantul mai mult ca inainte. Si atunci, nu imi va fi bine asa? Dar neahh, lasa, mai bine asa, umflam preturile, cumparam Tuaregu din profit si...mai vedem noi maine din ce traim si nu-i problema, suntem obisnuiti sa ne vaitam ca toate-s scumpe si ca vine recesiunea. This post has been edited by Laurentziu83: 13 Feb 2009, 23:06 |
--------------------
.
.
.
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
sa spun ca inca pretul nu ma deranjeaza prea tare dar recomand celor ce isi (ne) doresc acum un pret de 6 sau mai mult (lei/l) sa faca urgent o vizita la supermarket sa ia ceva produse (numai alimente strict necesare sa fie) si ulterior sa ne spuna impresiile asupra preturilor.
nu uitati (asa cum spunea cineva si drept) ca in RO mersul preturilor este doar in sus. spun asta pentru ca la ieftinirile succesive ale carburantilor painea (e un exemplu simplu dar elocvent) nu s-a ieftinit de loc insa cand carburantii cresteau in pret painea facea la fel pentru ca atunci carburantii erau cu influenta mare in pret. inteleg ca fiecare firma trebuie sa aduca profit investitorilor si inteleg ca statul are nevoie de cat mai multi bani dar ... carburantii sunt monopol ca majoritatea statiilor vand carburanti Petrom doar ca sub alt nume si (asa se soune) cu aditivi diferiti functie de marca. |
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
dack |
![]()
|
QUOTE(Andrul @ 13 Feb 2009, 23:21) http://www.mediafax.ro/economic/petrom-rec...ml?1686;3912388 Nu vi se rupe inima cand ii vedeti cum se roaga de oameni sa le returneze banii? "Există printre dumneavoatră persoane care au decis să nu acționeze în instanță compania. Înțelegem că a fost dificil să luați această hotărâre, motiv pentru care dorim să ne exprimăm aprecierea pentru loialitatea de care ați dat dovadă" ![]() Am citit scrisoarea pe site. Este pur si simplu incredibil. "Va rugam sa dati inapoi banii pe care i-ati castigat in instanta (pentru ca noi am fost incompetenti - lipseste completarea asta).Va rugam sa nu ne dati in judecata (noi v-am da afara maine, dar nu putem pentru ca riscam sa pierdem alte procese - si asta lipseste)". Nu am crezut ca pot vedea asa ceva, vreodata. O firma de doi lei vechi, cu un management compus din taranoi, cel putin asa pare. Pai IsNa, uite de ce mai creste pretul la benzina...Uite management la Petrom.. This post has been edited by dack: 14 Feb 2009, 00:32 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Yutcaru @ 13 Feb 2009, 17:37) Sau gasirea de surse alternative. Incep sa dau crezare din ce in ce mai mult informatiilor pe care le-am primit si care spuneau ca pretul unui litru de benzina va fi undeva la 5 lei sau chiar peste pana in toamna. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
Azi dimineata am bagat de la MOL cu 3,42...de la 3.32 acu cateva zile
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
3.35 Petrom
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
QUOTE(dack @ 14 Feb 2009, 00:26) Am citit scrisoarea pe site. Este pur si simplu incredibil. "Va rugam sa dati inapoi banii pe care i-ati castigat in instanta (pentru ca noi am fost incompetenti - lipseste completarea asta).Va rugam sa nu ne dati in judecata (noi v-am da afara maine, dar nu putem pentru ca riscam sa pierdem alte procese - si asta lipseste)". Nu am crezut ca pot vedea asa ceva, vreodata. O firma de doi lei vechi, cu un management compus din taranoi, cel putin asa pare. Pai IsNa, uite de ce mai creste pretul la benzina...Uite management la Petrom.. Am citit-o si eu ![]() ![]() ![]() PENIBILOR, RUSINE ... plecati cu tot cu OMV-ul vostru de KKT din Romania si mergeti la cersit la voi in Austria!! HOTILOR!! |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
in cluj omv carrera 95 3.57 rompetrol efix 95 3.5 ron. meah mai are un pic si ajunge la 4 lei cu barilul tot la 50$
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Pacat ca nu sunt oamenii uniti ... Ar trebui sa nu mai alimenteze nimeni de la petrom (cu "p" mic) sa-i invatam minte pe fariseii astia ca nu suntem tara de papuasi. Ma gandesc eu in nemernicia mea ca daca oamenii s-ar orienta catre Luckoil sau Moll i-ar obliga pe nemernicii de la petrom sa reduca pretul la carburanti.
Nu va dura mult si vom avea, vorba colegului de mai sus, benzina la 4 lei litrul la un pret de 50 de coco pe baril. Inca o data simt nevoia sa zic: JEPCARILOR!! MARS la voi in Austria, hotilor!! ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ionut.tanase: 14 Feb 2009, 18:47 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
- CS-01-TMS
1995/1397cmc Mandru posesor de Dacia
|
|
addictyv3 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 February 09 ![]() |
3.52 efix azi , cu cate 10 bani pe saptamana de 8 martie bagam cu 4 ron
|
--------------------
VOLVO
S40
2006 Viata este ceea ce se intampla in timp ce planificam viitorul !!!
|
|
cata70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 537 Joined: 1 September 05 ![]() |
Titlul topicului nu mai este,din pacate,de actualitate...
Imi aduc aminte ,acum ceva timp, dupa ce Presedintele a spus ca va analiza privatizarea unei companii,aceasta din urma ,imediat parca, a anuntat o ieftinire a combustibilului,prima dupa perioda de scumpiri ... This post has been edited by cata70: 14 Feb 2009, 20:46 |
--------------------
Toyota
Avensis
2013
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
3.35 Petrom 95.Sunt orase in care pur si simplu detin monopolul, cum este si cazul meu, pur si simplu nu ai de unde sa bagi benzina din alta parte, decit de la ei...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
3,4 lei la omv (sucpi)
![]() |
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
Odata de nevoie am pus diluant in loc de benzina....
![]() Oricum sunt cu rezervorul pe 0 adica imi arata autonomie 0, "distance to empty 0 km", maine dimineata trebuie sa alimentez, insa daca va fi pretul mai mare decat era miercuri, imi iau adio de la petrom. Haideti sa ii boicotam, Nu mai cumparati benzina din petrom si omv!!! pentru yahoo-mass: Petrom detine monopolul carburantilor pe piata, de cateva saptamani ridica preturile constant dar NEJUSTIFICAT! Pretul barilului de petrol se mentine la acelasi nivel scazut ~50$ pana la 35$ si totusi compania petrom ridica preturile: benzina depaseste deja 3,5 ron pe cand in urma cu 2 luni era 2,7 ron. Haideti sa-i boicotam: NU MAI ALIMENTATI LA STATIILE PETROM SI OMV. (da mai departe) This post has been edited by driver: 15 Feb 2009, 12:52 |
--------------------
Nissan
Leaf
- RLU
cu baterie
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ps driver..
Petrolul cu scadenta in Aprilie este undeva la 32-33 USD/baril. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
si scadenta litrului undeva in aprilie este (trebuie sa fie) 4 lei (sau mai mult ca este loc)
|
--------------------
Kia
Cee'd
- IS-96-AEU
2008 SW BEST
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:47 |