DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Am fost un idiot, sau?..., Refuzul de a cumpara un bun furat

GeorgeB
post 4 Feb 2005, 19:02
Post #31

the 7 stars of Pleiades constellation

Group: Members
From: Bucuresti

hai hai ... doar nu ma vezi profesor de IT .

si domnii studenti , va mai prezentam faptul ca trasmisia folosita in WRC de subaru se poate preta si la masinile de strada tongue.gif

--------------------
SUBARU Legacy 2.5 - ---
L7 2.5 all in black - edition -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MariusI
post 4 Feb 2005, 19:21
Post #32

Membru autentic

Bai !
Indienii astia bat Dorobantiul cat e ziua de lunga. Prin vara vindeau binocluri, dupa aia ceasuri, mai acu vreo luna cojoace si acuma aparatele astea foto. Umbla in gasti de 3-4, raspanditi pe vreo 100m, si sunt aceiasi.

Acum in alta ordine de idei, voi nu stiti mai bine decat sa cumparati de la minoritari ? Pai aia daca ciordesc ceva nu umbla cu el pe strada, se duc in vitan unde au mult mai putine sanse sa-i agate patrula...asa ca orice vand ziua in amiaza mare in centrul orasului sunt tepe

--------------------
Solenza Scala
Dixit.
+
Altis
post 4 Feb 2005, 19:23
Post #33

Membru autentic

parerea mea e ca unii dintre noi sunt prea saraci ca sa poata refuza...
de ex, cati dintre cei care sunt membrii aici, au licenta pt win?
E EXACT ACELASI LUCRU..imbracat in haine elegante...ar trebui un chestionar...

--------------------
Tucson JM - . 2007
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
MariusI
post 4 Feb 2005, 19:28
Post #34

Membru autentic

Inainte de a nu refuza gandeste-te ca poate sa existe la un moment dat cineva care sa nu refuze rotile de pe masina ta..sau casetofonul.
Ca sa nu mai vorbesc ca daca indianul declara ca ti-a zis ca sunt de furat, poti sa intri intr-un rahat mult mai mare.
Plus probabilitatea foarte mare de a lua teapa intr-un fel sau altul.

Tot mai esi prea sarac ?

--------------------
Solenza Scala
Dixit.
+
Al Cap0nE
post 4 Feb 2005, 19:38
Post #35

Lex talionis

QUOTE(Marty @ 4 Feb 2005, 18:07)
Daca as fi luat-o ??? HA HA HA HA .... ce intrebari sunt astea ?
DACA ERA ORIGINALA, negociam cu el la 500 de mii bucata si luam vreo 4-5. Cadou' perfect, sa moara Cici!
Bre da' ciunstiti ce sunteti si voi, sa traiasca balauru' din poveste! radmasa.gif
*

Beeey ! Stiti cum o luam ? Nici nu mai stateam sa ma gandesc (asta daca nu era facatura). Si daca nu aveam bani la mine il luam pe ala cu mine pana acasa sa iau bani, ca sa nu io dea lu' altu. icon_twisted.gif

--------------------
Dacia 1310 - KPN 84
+
Altis
post 4 Feb 2005, 19:40
Post #36

Membru autentic

Nu am zis ca as fii cumparat...doar ca totusi in unele conditii, tentatia de a face ceva imoral e foarte mare...daca as avea cateva mii de euro sa ii dau pe programele nevestemii de arhitectura sau sa ii strang sa imi iau o casa...tu cam ce ai face??
Poate esti baiatul lui tata din top 300?

--------------------
Tucson JM - . 2007
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
Valentine
post 4 Feb 2005, 20:21
Post #37

Old Timer

From: California

QUOTE(GeorgeB @ 4 Feb 2005, 19:35)
pe unii ii stiam si eu dupa fata ... biggrin.gif

dar acum nu mai am ocazia , pentru ca ... AM LUAT LICENTA SI NICI CA MAI TREC PRIN FACULTATEA AIA DE KKO !!!
*

Berea. Te-am vazut la intalnire Joi da' te-ai uschit repede smile.gif Probabil ca nu mai ai bani de bere nu? laugh.gif laugh.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
MariusI
post 4 Feb 2005, 20:45
Post #38

Membru autentic

QUOTE(altisone @ 4 Feb 2005, 19:40)
Nu am zis ca as fii cumparat...doar ca totusi in unele conditii, tentatia de a face ceva imoral e foarte mare...daca as avea cateva mii de euro sa ii dau pe programele nevestemii de arhitectura sau sa ii strang sa imi iau o casa...tu cam ce ai face??
Poate esti baiatul lui tata din top 300?
*

Nu sunt baiatul tatii, stai linistit, imi castig salariul, si nu usor. Recunosc ca si eu am fost tentat de cateva ori sa iau obiecte 'cazute din camion' , dar pana acum am reusit sa ma abtin..
Ca o paranteza, eu am licenta la toate programele pe care le folosesc ca sa castig bani. Mi se pare normal, atata timp cat eu obtin un venit folosind munca cuiva, sa obtina si ei un venit de pe urma mea.

--------------------
Solenza Scala
Dixit.
+
Valentine
post 4 Feb 2005, 20:49
Post #39

Old Timer

QUOTE(MariusI @ 4 Feb 2005, 21:45)
Ca o paranteza, eu am licenta la toate programele pe care le folosesc ca sa castig bani. Mi se pare normal, atata timp cat eu obtin un venit folosind munca cuiva, sa obtina si ei un venit de pe urma mea.
*

Dar la cele pentru entertainment? smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
costi
post 4 Feb 2005, 20:49
Post #40

Membru autentic

maddan cum naiba sa fi luat cutia aia de plastic? pe mine m-a abordat unul in parcarea de la Atheneu tot cu asa ceva; se numea Olympia dar arata jalnic (camera nu individul);
Oricum avem un standard moral ridicat pe aici
DragOn si-a dovedit responsabilitatea pe drumurtile publice, tu in parcarile publice smile.gif, putem sa fim mindri.

Ah si felicitari George. Wow esti ditamai licentiatul. Tre' sa te faci baiat serios si responsabil ( nu ca n-ai fi fost pina acum..smile.gif

This post has been edited by costi: 4 Feb 2005, 20:52

--------------------
DSN/SLZ
+
Valentine
post 4 Feb 2005, 20:52
Post #41

Old Timer

QUOTE(costi @ 4 Feb 2005, 21:49)
DragOn si-a dovedit responsabilitatea pe drumurtile publice, tu in parcarile publice smile.gif, putem sa fim mindri.
*

2 din 5000, nu prea avem de ce sa fim mandrii daca calculam procenetele smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
mil
post 4 Feb 2005, 20:55
Post #42

ocupat

From: x

ii uiti pe sinceri Marty si asarban care nu au marturisit ca nu rezistau, daca era pe bune... smile.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
LucVer
post 4 Feb 2005, 21:44
Post #43

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Pai eu am o metoda mult mai simpla de a scapa de indoieli (aka ingeras si diavol).
Pur si simplu nu ma uit ce are ala de vanzare. Ii arat din prima directia in care sa se duca si cu asta basta. Nu ma "chinuiesc amintirile"! 04.gif

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v - BV xx XXX 2011
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
ashu
post 4 Feb 2005, 22:36
Post #44

Membru erectil

Ba, chiar ma ingrijorati. Cum kilu meu sa cumparati lucru de furat? mad.gif mad.gif Casu de la masina tot din targ de la sutzi vi l-ati luat? Da mobilu?
Ma f*t pe ei de jigodii rrome, sa-mi aduca plasma de juma de miliard si sa mi-l vanda cu un milion si nu l-as lua. Kit ca stiu ca-i furat din Patagonia si nu ma prinde nici dracu. Nu de frica politiei nu cumpar io de furat, si cred ca nici macar de frica lui Dumnezeu. Pur si simplu mi-e atat de sila de fenomenul asta, m-a revoltat atat de tare atunci cand mi s-a furat telefonu sau altceva din buzunar, incat as bora pe mine insumi daca as incuraja fenomenu cumparand de la hoti. Daca n-ar cumpara nimeni ar mai fura cineva?
Maddan, sincer chiar si alea 10 procente care te-ar fi impins sa cumperi sunt prea mult. Daca era de furat, te simteai mai bine stiind ca unu care a dat 30 de milioane isi plange in pumni acum in timp ce tu te simti bine pe banii lui? Daca nu era de furat atunci era o facatura ordinara, deci tot nu merita. Io unu nici macar nu stau de vorba cu gibonii aia care incearca sa-mi vanda ceva pe strada, chiar daca ei zic ca e pe bune sau ca e pe naspa, ii flituiesc din prima.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
asarban
post 4 Feb 2005, 22:50
Post #45

Membru autentic

Group: Banned

Ashu..plasma cu 1 milion sigur luai!
Daca totusi nu...daca ti se ofera vreodata SUNA-MA!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
EEN
post 4 Feb 2005, 22:54
Post #46

Membru

Nasol momentul! Din pacate tara asta traieste sub impresia ca nu poate sa-ti fie mai bine decit daca "dai lovitura". Fie ca iei un comision gras la autostrada Bucuresti -Pitesti fie ca iti cumperi un Olimpus furat la pret de nimic tot asta inseamna. Si nu stiu daca suntem vinovati noi, astia din popor, de aceasta mentalitate cit timp pe toate canalele massmedia se vinde mereu aceeasi si aceeasi poveste a tipului care "a dat lovitura":Mutu,O-Zone, European Drinks (aka PDSR pentru cine nu stie), etc. Foame ne e la toti, toti vrem masini nu Dacie, Spania si Elvetia nu Busteni si Venus...Asa ca tot respectul meu pentru cel ce are curajul sa mearga impotriva curentului!

Eu nu as fi cumparat: cu cine te amesteci cu aia incepi sa semeni!

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2007
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
+
tazzz
post 5 Feb 2005, 00:33
Post #47

Membru autentic

From: Iasi - Romania

si pe mine m-a abordat un tuciuriu de-asta tot cu un Olympus am citit eu in viteza dar banuiesc ca era Olimpia de care ziceti voi smile.gif in geanta maro inchis cu ceva maro deschis pe margini...doar ca astea se intamplau aici in Iasi dar prea se portriveste descrierea...

l-am refuzat imediat fara sa fiu prea atent...dupa ce se indeparteaza il vad mai bine pe urat si-mi dau seama ca acum 2 luni l-am refuzat cu o bormasina si mai in vara vindea tigari 'eftine far' de timbru huh.gif inseamna ca omu' ala scoate bani din asta daca doar asta face

dry.gif hmm...ar trebui sa facem si noi asta, banuiesc ca iese banu gros wink.gif

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.6 - IS XX TAZ
si aici ar fii semnatura nu? :)
+
SiloS
post 5 Feb 2005, 01:35
Post #48

Gangester

From: Buzau

Alaltaieri am fost in orash cu un baiat :

Eu : Hai sa ne uitam la niste telefoane !
El: Atunci , hai sa intram !

Si EL se deplaseaza spre intrarea din magazin .

Eu : Nu acolo !!!

Si m-am deplasat frumusel la niste colorati si am inceput sa discut cu ei ... nu imi dadeau mai mult de 700 k pe telefonul meu iar daca voiam unul "nou" de la ei imi ofereau un milion . Si ai naibii colorati , aveau mai multe telefoane decat in magazin : vreo 4 colorati , fiecare cu vreo 4 telefoane .

Nu am cumparat nimic ... imi e teama sa nu imi iau teapa

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
deconectat
post 5 Feb 2005, 03:50
Post #49

Membru cu avatar de sezon

From: Brasov

Stati cuminti cu telefoane si in general cu marfa "cazuta din TIR", ca sunt tzepe. Eu ma cam pricep la telefoane si tot evit sa cumpar de la baieti.

Bonus: minoritarii au un stil propriu de a face afaceri, adica tu platesti si te mai cauta ei...(valabil mai ales cand umbla in grup).

Daca un rrom iti vinde un DSLR, atunci e facatura (nu prea se fura asa ceva, ca nu e piata); daca iti vinde ceva mai ieftin (gen Benq, Sony etc), atunci e posibil sa fie shutit pe bune...cu toate ca nici asa nu e recomandat sa cumperi.

Daca vreti telefoane furate, exista surse, da' tot nu va recomand.

Cas de masina ieftin si bun se aduce si la comanda destul de ieftin...da' e un fel de inchiriere pe perioada nedeterminata, ca s-ar putea ca sapt viitoare sa nu il mai ai...

--------------------
logan 1.6 8v ambition .
Ex. DSN Rapsodie
+
IonelP
post 5 Feb 2005, 09:25
Post #50

Membru incepator

acuma nu pot sa cred ca chiar toate sint contrafacute.
Totusi obiectele furate unde sint vindute? Ca doar nu fac hotii colectie de casetofoane, telefoane si aparate foto..... Cum nu mai exista "consignatii" sa fie spalate, trebuie sa isi plaseze chilipirurile cumva...

Ca acum nu o sa vad pe linga strandrul din lacul moriii personaje care sapa noptea la felinar sa isi ascunda comorile de Alcatel-uri sau injectoare de mercedes..... sau sa intre cu mertanul in beciul comorilor..

zic si eu

--------------------
+
SOR
post 5 Feb 2005, 10:41
Post #51

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

cel mai bine nu cumparati de la tiganii astia care vin cu cate un obiect la masina la tine ca persoana pe strada etc.. pt ca toate sunt chiftele...nu e nimik original la ele... si daca scrie nikon bosch clarion pe ele?
nu ati vazut chestii facaturi care sa aiba insemne aprox originale? smile.gif nu va bucurati la o reducere semnificativa de pret ca fiti siguri ca nici unu nu iese in paguba chiar daca va lasa 7 milioane din 8 smile.gif pt ca nimeni nu ar fi atat de nebun ca pt a face vanzare sa reduca pretul incat sa piarda el! deci... cu grija smile.gif

--------------------
DACIA BREAK 1988 - B 17 CFZ
CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
+
maddan
post 5 Feb 2005, 10:53
Post #52

Speedy Gonzales

Da, tocmai asta ma socase si pe mine, ma gandeam ca lucrurile de sutit se vand in Vitan, nu prin parcari la Unirea. Si mai ales sa spuna pe fata ca e sutita!

ashule, si eu as fi zis, in conditii normale, ca 100% nu voi cumpara un bun furat. De-aia am si deschis subiectul, ca au aparut alea 10% procente... tongue.gif Dar cred ca asta este natura umana.

Adevarul este ca am "furat" de mai multe ori in viata.

"Fur" si atunci cand stau ~30 min din timpul de la serviciu sa scriu pe forum (altii ies la o tigara), "fur" si atunci cand stau ~30 min din timpul familiei sa scriu pe forum (altii ies la o bere), fur si cand folosesc Win Xp professional si Win office pe compul meu si fara a fi platit un ban pe ele, fur si cand ascult mp3-uri cu Depeche Mode (ca acum tongue.gif), fur si cand ma uit la filme pe computer, si cand aduc camere din SUA trecandu-le de gat prin vama... Si fur si cang fug cu 160km/h pe autostrada, desi viteza maxima legala este 130...

Furam de multe ori si in multe feluri. Este stilul romanesc de a fi.

Dar cred ca fiecare dintre noi are anumite limite: unii pot "duce" mai mult, altii mai putin, altii, cel putin declarativ, deloc.

Ai un spirit de haiducie cand folosesti produsele Microsoft sau jocurile piratate, caci le trimiti gandurile tale dragi acelora care sunt multimiliardari in dolari si iti mai cer si o caruta de bani sa le folosesti lor bugurile si vulnerabilitatile.

Dar in acelasi timp, daca imi place realmente o trupa muzicala, cumpar si albumele, daca imi place realmente un joc, il cumpar in original, samd.

Cu camerele foto aduse peste vama, tine de o nesimtire a Statului aici, si de marginea legii, nu de incalcarea ei. Deci cred ca actioneaza un principiu al echivalentei, construit in noi. De aceea, nu tot ce pretinde legea si respectam, caci uneori legea pretinde prea multe.

In fine, ideea e ca lucrurile sunt cam gri, nu in alb-negru.

Cu privire la lucrurile de furat, la mine a functionat constiinta. Altora, ea le permite sa le ia. Nu ii pot condamna, insa acestia risca enorm. E la fel cu avocatul care "se baga" pentru parnaiasi. Daca intra in jocul lor, nu va mai iesi, oricati bani va avea. Unii rezista, altii nu.

Oricum, data viitoare, voi sti in mod clar cum sa actionez.... 04.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... - Bsiceva... 2006/7
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
SOR
post 5 Feb 2005, 11:42
Post #53

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

esti un infractor! dar infractiunile astea sunt trecute cu vederea pt ca sunt la ordinea zilei la majoritatea romanilor!:D biggrin.gif

--------------------
DACIA BREAK 1988 - B 17 CFZ
CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
+
ashu
post 5 Feb 2005, 14:31
Post #54

Membru erectil

Maddan, iti dau dreptate la tot ce ai spus. Si as completa ca "infractiunile" enumerate de tine sunt totusi departe de hotia sau talharia directa.
Andrei, tu daca vine un colorat la tine si-ti ofera un Rolex de 20k de coco cu 3 milioane, spunandu-ti "ia frate Rolexu asta, tocma i-am spart mecla unui papagal si i l-am luat de la mana", tu chiar l-ai cumpara? Ca io unu i-as distruge fatza cu bocancii, sincer.
Mi-aduc aminte ca primul lucru mai important pe care l-am cumparat din banii castigati de mine dupa ce m-am angajat prima oara a fost un telefon mobil. La cateva luni mi l-au furat. Nu pot sa va zic ca de mult m-am acrit atunci. Era valoarea sa sentimentala, era luat din primii mei bani, nu-mi venea sa cred ce mizerii de oameni exista, ce paraziti ordinari, io ma chinui si muncesc si ei o freaca aiurea bagand mana in buzunarul celor ca mine. In momentele acelea rememorarea cine-veriteurilor vazute de mine cu hoti carora li se taie mainile si picioarele cu cutitul in nu stiu ce tara islamica nu mi s-au mai parut salbatice. Io le-as fi taiat capul cu lama. Si n-as cumpara de la ei pentru nimic in lume.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi - - 2002
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
AIX
post 5 Feb 2005, 15:19
Post #55

quite a regular

ashu, l-ar cumpara, nu uita sa-l suni smile.gif

--------------------
. . .
+
Valentine
post 5 Feb 2005, 15:51
Post #56

Old Timer

QUOTE(ashu @ 5 Feb 2005, 15:31)
Mi-aduc aminte ca primul lucru mai important pe care l-am cumparat din banii castigati de mine dupa ce m-am angajat prima oara a fost un telefon mobil. La cateva luni mi l-au furat. Nu pot sa va zic ca de mult m-am acrit atunci. Era valoarea sa sentimentala, era luat din primii mei bani, nu-mi venea sa cred ce mizerii de oameni exista, ce paraziti ordinari, io ma chinui si muncesc si ei o freaca aiurea bagand mana in buzunarul celor ca mine. In momentele acelea rememorarea cine-veriteurilor vazute de mine cu hoti carora li se taie mainile si picioarele cu cutitul in nu stiu ce tara islamica nu mi s-au mai parut salbatice. Io le-as fi taiat capul cu lama. Si n-as cumpara de la ei pentru nimic in lume.
*

Exact aceeasi poveste am patit-o si eu! mellow.gif Numai ca nu eram angajat - stransesem alocatiile pe nu stiu cate luni ca sa imi iau telefonul ala si mi-a fost ciordit in RATB sad.gif

Oricum sunt curios daca are cineva rapoartele politiei din aceste tari cu privire la numarul de furturi smile.gif Se mai practica legea cu taiatul mainii?

--------------------
Ford Focus 2009

+
St
post 5 Feb 2005, 21:39
Post #57

Membru

QUOTE(Valentine @ 5 Feb 2005, 15:51)
Exact aceeasi poveste am patit-o si eu! mellow.gif Numai ca nu eram angajat - stransesem alocatiile pe nu stiu cate luni ca sa imi iau telefonul ala si mi-a fost ciordit in RATB sad.gif

Oricum sunt curios daca are cineva rapoartele politiei din aceste tari cu privire la numarul de furturi smile.gif Se mai practica legea cu taiatul mainii?
*

Ce coincidenta, si mie mi s-a intamplat la fel, numai ca mie mi l-a luat din clasa.

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Lolek
post 6 Feb 2005, 13:39
Post #58

Ignorog

Buna dilema.

Pe de o parte sunt destui care l-ar considera pe ashu, de exemplu, fraier rau la faza asta.
Aia care "dau la gioale", "sparlesc" si etc. sunt fraieri ca n-au fost in stare sa faca altceva mai sigur.
Astia de-al de noi cica ar fi fraieri ca nu profita de diversele "ocazii".

Eu am refuzat acu vreo 3 ani sa cumpar un laptop ultima generatie la pret de salata de varza, ca sa zic asa, pe o filiera oarescum ok (adica aveam o oarescare siguranta ca e ceea ce mi s-a spus).
M-am perpelit vreo doua saptamini pana sa realizez ce rahat de drama personala mai am si eu ("ocazia" se dusese oricum), pe urma am inceput sa dorm linistit, mi-am tras un desktop de mor gagicile si gata.
Am fost fraier? Daca e vorba de "oportunitate" in sine, pret si alte alea, categoric. Nici macar nu mi se spusese ca e "de furat".

Insa fiecare om are pretul lui. Tot acu multa vreme in urma mi-am tras niste placi la comp despre care stiam sigur ca sunt aduse ilegal din Ungaria. Vestea buna e ca "parca nu mai eram asa fraier". Vestea proasta e ca au picat alea de numa-numa.

Parerea mea e ca sunt doua directii in a fi destept sau fraier, calificativul de idiot n-are oricum sens in cazul asta. Daca esti tare playing by the common sense rules, aferim sa fie, iti poti permite sa fii aprox. curat, ceea ce e in sine o mare realizare si poti sa sforai cum iti place.

Insa inca o data, fiecare are pretul lui, si eu unul sunt convins de asta, pana una-alta. Si nu tine de romanism, btw.

In rezumat, way to go, maddan...dupa cum vezi, iti cam luai teapa. Lasa aia 10%, cel putin aia cred ca-i are toata lumea. Numa' 10% sa fie si eu imi scot palaria cand te vad pe strada.

Bai astia, care n-ati avea nici o problema...de ce nu va bagati, frate, in afacere cu aia? Cred ca ies bani cu toptanu', daca te tii tare. smile.gif

This post has been edited by Lolek: 6 Feb 2005, 13:39

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Vlad_solenza
post 7 Feb 2005, 08:57
Post #59

Membru incepator

Oare există cineva caruia să nu îi fi fost furat telefonul...??? sau casu de la mașină...sau să fi fost buzunărit prin autobuze...??? mad.gif
Aveam in cass Blaupunkt de care eram fff mândru...3 săptămâni - geam spart - la revedere cass... mad.gif
Acu vreo 2 ani eram in sheriffs la unirea. Am intrat cu telefon, am ieșit fără mad.gif
Mergeam cu autobuzu 385 full.Când cobor pâna să se inchidă ușile văd că zboară spre mine portofelu meu...Măcar au fost băieți de treabă n-au găsit nimic și mi l-au aruncat inapoi... mad.gif
Prietena mea a strâns un an monede de 5000 intr-o sticlă de 2l.Când sticla s-a umplut s-a dus și si-a luat un telefon pe care l-a ținut 6 luni...până când i l-a furat o jigodie intr-un magazin.
Ceea ce mă revoltă pe mine este faptul că trebuie să trăim lângă ei...și că legal au aceleași drepturi ca oricare dintre noi. I-as impusca, sau mai bine îi aliniez și îi calc pe cap cu roata mad.gif mad.gif mad.gif

--------------------
Dacia Solenza Europa - -
+
apunake
post 7 Feb 2005, 09:30
Post #60

Membru incepator

QUOTE(FLEX @ 4 Feb 2005, 18:20)
OOOOOOOO! deci e pe scara larga chestia!
Aparatul respectiv e un OLYMPIA, o chinezarie de cea mai proasta factura,
*

Corect. Nici urma de Olympus. Olympia toata ziua. Si mie mi-au oferit spre cumparare ceasuri Ralex si Smatch ca era sa ma bat cu ciocolatiii in parcare. Noroc ca i-am numarat inainte, ca altfel ma ducea consoarta acasa sa ma coasa direct cu masina de cusut sau sa ma capseze.

Oricum, oricat de atragator ar parea chilipirul, cred ca e mai bine sa nu ne bagam. Ziua cadourilor e doar odata pe an totusi, si doar in anii bisecti. Restul sunt tepe.

This post has been edited by apunake: 7 Feb 2005, 09:37

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 17:25
Forum Renault