Am fost un idiot, sau?..., Refuzul de a cumpara un bun furat
![]() ![]() ![]() |
Am fost un idiot, sau?..., Refuzul de a cumpara un bun furat
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Bai !
Indienii astia bat Dorobantiul cat e ziua de lunga. Prin vara vindeau binocluri, dupa aia ceasuri, mai acu vreo luna cojoace si acuma aparatele astea foto. Umbla in gasti de 3-4, raspanditi pe vreo 100m, si sunt aceiasi. Acum in alta ordine de idei, voi nu stiti mai bine decat sa cumparati de la minoritari ? Pai aia daca ciordesc ceva nu umbla cu el pe strada, se duc in vitan unde au mult mai putine sanse sa-i agate patrula...asa ca orice vand ziua in amiaza mare in centrul orasului sunt tepe |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
parerea mea e ca unii dintre noi sunt prea saraci ca sa poata refuza...
de ex, cati dintre cei care sunt membrii aici, au licenta pt win? E EXACT ACELASI LUCRU..imbracat in haine elegante...ar trebui un chestionar... |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
MariusI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 344 Joined: 24 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Inainte de a nu refuza gandeste-te ca poate sa existe la un moment dat cineva care sa nu refuze rotile de pe masina ta..sau casetofonul.
Ca sa nu mai vorbesc ca daca indianul declara ca ti-a zis ca sunt de furat, poti sa intri intr-un rahat mult mai mare. Plus probabilitatea foarte mare de a lua teapa intr-un fel sau altul. Tot mai esi prea sarac ? |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Feb 2005, 18:07) Daca as fi luat-o ??? HA HA HA HA .... ce intrebari sunt astea ? DACA ERA ORIGINALA, negociam cu el la 500 de mii bucata si luam vreo 4-5. Cadou' perfect, sa moara Cici! Bre da' ciunstiti ce sunteti si voi, sa traiasca balauru' din poveste! ![]() Beeey ! Stiti cum o luam ? Nici nu mai stateam sa ma gandesc (asta daca nu era facatura). Si daca nu aveam bani la mine il luam pe ala cu mine pana acasa sa iau bani, ca sa nu io dea lu' altu. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- KPN
84
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am zis ca as fii cumparat...doar ca totusi in unele conditii, tentatia de a face ceva imoral e foarte mare...daca as avea cateva mii de euro sa ii dau pe programele nevestemii de arhitectura sau sa ii strang sa imi iau o casa...tu cam ce ai face??
Poate esti baiatul lui tata din top 300? |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
MariusI |
![]()
|
QUOTE(altisone @ 4 Feb 2005, 19:40) Nu am zis ca as fii cumparat...doar ca totusi in unele conditii, tentatia de a face ceva imoral e foarte mare...daca as avea cateva mii de euro sa ii dau pe programele nevestemii de arhitectura sau sa ii strang sa imi iau o casa...tu cam ce ai face?? Poate esti baiatul lui tata din top 300? Nu sunt baiatul tatii, stai linistit, imi castig salariul, si nu usor. Recunosc ca si eu am fost tentat de cateva ori sa iau obiecte 'cazute din camion' , dar pana acum am reusit sa ma abtin.. Ca o paranteza, eu am licenta la toate programele pe care le folosesc ca sa castig bani. Mi se pare normal, atata timp cat eu obtin un venit folosind munca cuiva, sa obtina si ei un venit de pe urma mea. |
--------------------
Solenza
Scala Dixit.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
maddan cum naiba sa fi luat cutia aia de plastic? pe mine m-a abordat unul in parcarea de la Atheneu tot cu asa ceva; se numea Olympia dar arata jalnic (camera nu individul);
Oricum avem un standard moral ridicat pe aici DragOn si-a dovedit responsabilitatea pe drumurtile publice, tu in parcarile publice ![]() Ah si felicitari George. Wow esti ditamai licentiatul. Tre' sa te faci baiat serios si responsabil ( nu ca n-ai fi fost pina acum.. ![]() This post has been edited by costi: 4 Feb 2005, 20:52 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
ii uiti pe sinceri Marty si asarban care nu au marturisit ca nu rezistau, daca era pe bune...
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Pai eu am o metoda mult mai simpla de a scapa de indoieli (aka ingeras si diavol).
Pur si simplu nu ma uit ce are ala de vanzare. Ii arat din prima directia in care sa se duca si cu asta basta. Nu ma "chinuiesc amintirile"! ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
- BV xx XXX
2011 ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Ba, chiar ma ingrijorati. Cum kilu meu sa cumparati lucru de furat?
![]() ![]() Ma f*t pe ei de jigodii rrome, sa-mi aduca plasma de juma de miliard si sa mi-l vanda cu un milion si nu l-as lua. Kit ca stiu ca-i furat din Patagonia si nu ma prinde nici dracu. Nu de frica politiei nu cumpar io de furat, si cred ca nici macar de frica lui Dumnezeu. Pur si simplu mi-e atat de sila de fenomenul asta, m-a revoltat atat de tare atunci cand mi s-a furat telefonu sau altceva din buzunar, incat as bora pe mine insumi daca as incuraja fenomenu cumparand de la hoti. Daca n-ar cumpara nimeni ar mai fura cineva? Maddan, sincer chiar si alea 10 procente care te-ar fi impins sa cumperi sunt prea mult. Daca era de furat, te simteai mai bine stiind ca unu care a dat 30 de milioane isi plange in pumni acum in timp ce tu te simti bine pe banii lui? Daca nu era de furat atunci era o facatura ordinara, deci tot nu merita. Io unu nici macar nu stau de vorba cu gibonii aia care incearca sa-mi vanda ceva pe strada, chiar daca ei zic ca e pe bune sau ca e pe naspa, ii flituiesc din prima. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ashu..plasma cu 1 milion sigur luai!
Daca totusi nu...daca ti se ofera vreodata SUNA-MA! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Nasol momentul! Din pacate tara asta traieste sub impresia ca nu poate sa-ti fie mai bine decit daca "dai lovitura". Fie ca iei un comision gras la autostrada Bucuresti -Pitesti fie ca iti cumperi un Olimpus furat la pret de nimic tot asta inseamna. Si nu stiu daca suntem vinovati noi, astia din popor, de aceasta mentalitate cit timp pe toate canalele massmedia se vinde mereu aceeasi si aceeasi poveste a tipului care "a dat lovitura":Mutu,O-Zone, European Drinks (aka PDSR pentru cine nu stie), etc. Foame ne e la toti, toti vrem masini nu Dacie, Spania si Elvetia nu Busteni si Venus...Asa ca tot respectul meu pentru cel ce are curajul sa mearga impotriva curentului!
Eu nu as fi cumparat: cu cine te amesteci cu aia incepi sa semeni! |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
si pe mine m-a abordat un tuciuriu de-asta tot cu un Olympus am citit eu in viteza dar banuiesc ca era Olimpia de care ziceti voi
![]() l-am refuzat imediat fara sa fiu prea atent...dupa ce se indeparteaza il vad mai bine pe urat si-mi dau seama ca acum 2 luni l-am refuzat cu o bormasina si mai in vara vindea tigari 'eftine far' de timbru ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Alaltaieri am fost in orash cu un baiat :
Eu : Hai sa ne uitam la niste telefoane ! El: Atunci , hai sa intram ! Si EL se deplaseaza spre intrarea din magazin . Eu : Nu acolo !!! Si m-am deplasat frumusel la niste colorati si am inceput sa discut cu ei ... nu imi dadeau mai mult de 700 k pe telefonul meu iar daca voiam unul "nou" de la ei imi ofereau un milion . Si ai naibii colorati , aveau mai multe telefoane decat in magazin : vreo 4 colorati , fiecare cu vreo 4 telefoane . Nu am cumparat nimic ... imi e teama sa nu imi iau teapa |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Stati cuminti cu telefoane si in general cu marfa "cazuta din TIR", ca sunt tzepe. Eu ma cam pricep la telefoane si tot evit sa cumpar de la baieti.
Bonus: minoritarii au un stil propriu de a face afaceri, adica tu platesti si te mai cauta ei...(valabil mai ales cand umbla in grup). Daca un rrom iti vinde un DSLR, atunci e facatura (nu prea se fura asa ceva, ca nu e piata); daca iti vinde ceva mai ieftin (gen Benq, Sony etc), atunci e posibil sa fie shutit pe bune...cu toate ca nici asa nu e recomandat sa cumperi. Daca vreti telefoane furate, exista surse, da' tot nu va recomand. Cas de masina ieftin si bun se aduce si la comanda destul de ieftin...da' e un fel de inchiriere pe perioada nedeterminata, ca s-ar putea ca sapt viitoare sa nu il mai ai... |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
IonelP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 6 July 03 ![]() |
acuma nu pot sa cred ca chiar toate sint contrafacute.
Totusi obiectele furate unde sint vindute? Ca doar nu fac hotii colectie de casetofoane, telefoane si aparate foto..... Cum nu mai exista "consignatii" sa fie spalate, trebuie sa isi plaseze chilipirurile cumva... Ca acum nu o sa vad pe linga strandrul din lacul moriii personaje care sapa noptea la felinar sa isi ascunda comorile de Alcatel-uri sau injectoare de mercedes..... sau sa intre cu mertanul in beciul comorilor.. zic si eu |
-------------------- |
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cel mai bine nu cumparati de la tiganii astia care vin cu cate un obiect la masina la tine ca persoana pe strada etc.. pt ca toate sunt chiftele...nu e nimik original la ele... si daca scrie nikon bosch clarion pe ele?
nu ati vazut chestii facaturi care sa aiba insemne aprox originale? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, tocmai asta ma socase si pe mine, ma gandeam ca lucrurile de sutit se vand in Vitan, nu prin parcari la Unirea. Si mai ales sa spuna pe fata ca e sutita!
ashule, si eu as fi zis, in conditii normale, ca 100% nu voi cumpara un bun furat. De-aia am si deschis subiectul, ca au aparut alea 10% procente... ![]() Adevarul este ca am "furat" de mai multe ori in viata. "Fur" si atunci cand stau ~30 min din timpul de la serviciu sa scriu pe forum (altii ies la o tigara), "fur" si atunci cand stau ~30 min din timpul familiei sa scriu pe forum (altii ies la o bere), fur si cand folosesc Win Xp professional si Win office pe compul meu si fara a fi platit un ban pe ele, fur si cand ascult mp3-uri cu Depeche Mode (ca acum ![]() Furam de multe ori si in multe feluri. Este stilul romanesc de a fi. Dar cred ca fiecare dintre noi are anumite limite: unii pot "duce" mai mult, altii mai putin, altii, cel putin declarativ, deloc. Ai un spirit de haiducie cand folosesti produsele Microsoft sau jocurile piratate, caci le trimiti gandurile tale dragi acelora care sunt multimiliardari in dolari si iti mai cer si o caruta de bani sa le folosesti lor bugurile si vulnerabilitatile. Dar in acelasi timp, daca imi place realmente o trupa muzicala, cumpar si albumele, daca imi place realmente un joc, il cumpar in original, samd. Cu camerele foto aduse peste vama, tine de o nesimtire a Statului aici, si de marginea legii, nu de incalcarea ei. Deci cred ca actioneaza un principiu al echivalentei, construit in noi. De aceea, nu tot ce pretinde legea si respectam, caci uneori legea pretinde prea multe. In fine, ideea e ca lucrurile sunt cam gri, nu in alb-negru. Cu privire la lucrurile de furat, la mine a functionat constiinta. Altora, ea le permite sa le ia. Nu ii pot condamna, insa acestia risca enorm. E la fel cu avocatul care "se baga" pentru parnaiasi. Daca intra in jocul lor, nu va mai iesi, oricati bani va avea. Unii rezista, altii nu. Oricum, data viitoare, voi sti in mod clar cum sa actionez.... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
SOR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 215 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
esti un infractor! dar infractiunile astea sunt trecute cu vederea pt ca sunt la ordinea zilei la majoritatea romanilor!:D
![]() |
--------------------
DACIA
BREAK 1988
- B 17 CFZ CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Maddan, iti dau dreptate la tot ce ai spus. Si as completa ca "infractiunile" enumerate de tine sunt totusi departe de hotia sau talharia directa.
Andrei, tu daca vine un colorat la tine si-ti ofera un Rolex de 20k de coco cu 3 milioane, spunandu-ti "ia frate Rolexu asta, tocma i-am spart mecla unui papagal si i l-am luat de la mana", tu chiar l-ai cumpara? Ca io unu i-as distruge fatza cu bocancii, sincer. Mi-aduc aminte ca primul lucru mai important pe care l-am cumparat din banii castigati de mine dupa ce m-am angajat prima oara a fost un telefon mobil. La cateva luni mi l-au furat. Nu pot sa va zic ca de mult m-am acrit atunci. Era valoarea sa sentimentala, era luat din primii mei bani, nu-mi venea sa cred ce mizerii de oameni exista, ce paraziti ordinari, io ma chinui si muncesc si ei o freaca aiurea bagand mana in buzunarul celor ca mine. In momentele acelea rememorarea cine-veriteurilor vazute de mine cu hoti carora li se taie mainile si picioarele cu cutitul in nu stiu ce tara islamica nu mi s-au mai parut salbatice. Io le-as fi taiat capul cu lama. Si n-as cumpara de la ei pentru nimic in lume. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
ashu, l-ar cumpara, nu uita sa-l suni
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 5 Feb 2005, 15:31) Mi-aduc aminte ca primul lucru mai important pe care l-am cumparat din banii castigati de mine dupa ce m-am angajat prima oara a fost un telefon mobil. La cateva luni mi l-au furat. Nu pot sa va zic ca de mult m-am acrit atunci. Era valoarea sa sentimentala, era luat din primii mei bani, nu-mi venea sa cred ce mizerii de oameni exista, ce paraziti ordinari, io ma chinui si muncesc si ei o freaca aiurea bagand mana in buzunarul celor ca mine. In momentele acelea rememorarea cine-veriteurilor vazute de mine cu hoti carora li se taie mainile si picioarele cu cutitul in nu stiu ce tara islamica nu mi s-au mai parut salbatice. Io le-as fi taiat capul cu lama. Si n-as cumpara de la ei pentru nimic in lume. Exact aceeasi poveste am patit-o si eu! ![]() ![]() Oricum sunt curios daca are cineva rapoartele politiei din aceste tari cu privire la numarul de furturi ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 5 Feb 2005, 15:51) Exact aceeasi poveste am patit-o si eu! ![]() ![]() Oricum sunt curios daca are cineva rapoartele politiei din aceste tari cu privire la numarul de furturi ![]() Ce coincidenta, si mie mi s-a intamplat la fel, numai ca mie mi l-a luat din clasa. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Buna dilema.
Pe de o parte sunt destui care l-ar considera pe ashu, de exemplu, fraier rau la faza asta. Aia care "dau la gioale", "sparlesc" si etc. sunt fraieri ca n-au fost in stare sa faca altceva mai sigur. Astia de-al de noi cica ar fi fraieri ca nu profita de diversele "ocazii". Eu am refuzat acu vreo 3 ani sa cumpar un laptop ultima generatie la pret de salata de varza, ca sa zic asa, pe o filiera oarescum ok (adica aveam o oarescare siguranta ca e ceea ce mi s-a spus). M-am perpelit vreo doua saptamini pana sa realizez ce rahat de drama personala mai am si eu ("ocazia" se dusese oricum), pe urma am inceput sa dorm linistit, mi-am tras un desktop de mor gagicile si gata. Am fost fraier? Daca e vorba de "oportunitate" in sine, pret si alte alea, categoric. Nici macar nu mi se spusese ca e "de furat". Insa fiecare om are pretul lui. Tot acu multa vreme in urma mi-am tras niste placi la comp despre care stiam sigur ca sunt aduse ilegal din Ungaria. Vestea buna e ca "parca nu mai eram asa fraier". Vestea proasta e ca au picat alea de numa-numa. Parerea mea e ca sunt doua directii in a fi destept sau fraier, calificativul de idiot n-are oricum sens in cazul asta. Daca esti tare playing by the common sense rules, aferim sa fie, iti poti permite sa fii aprox. curat, ceea ce e in sine o mare realizare si poti sa sforai cum iti place. Insa inca o data, fiecare are pretul lui, si eu unul sunt convins de asta, pana una-alta. Si nu tine de romanism, btw. In rezumat, way to go, maddan...dupa cum vezi, iti cam luai teapa. Lasa aia 10%, cel putin aia cred ca-i are toata lumea. Numa' 10% sa fie si eu imi scot palaria cand te vad pe strada. Bai astia, care n-ati avea nici o problema...de ce nu va bagati, frate, in afacere cu aia? Cred ca ies bani cu toptanu', daca te tii tare. ![]() This post has been edited by Lolek: 6 Feb 2005, 13:39 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Oare există cineva caruia să nu îi fi fost furat telefonul...??? sau casu de la mașină...sau să fi fost buzunărit prin autobuze...???
![]() Aveam in cass Blaupunkt de care eram fff mândru...3 săptămâni - geam spart - la revedere cass... ![]() Acu vreo 2 ani eram in sheriffs la unirea. Am intrat cu telefon, am ieșit fără ![]() Mergeam cu autobuzu 385 full.Când cobor pâna să se inchidă ușile văd că zboară spre mine portofelu meu...Măcar au fost băieți de treabă n-au găsit nimic și mi l-au aruncat inapoi... ![]() Prietena mea a strâns un an monede de 5000 intr-o sticlă de 2l.Când sticla s-a umplut s-a dus și si-a luat un telefon pe care l-a ținut 6 luni...până când i l-a furat o jigodie intr-un magazin. Ceea ce mă revoltă pe mine este faptul că trebuie să trăim lângă ei...și că legal au aceleași drepturi ca oricare dintre noi. I-as impusca, sau mai bine îi aliniez și îi calc pe cap cu roata ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLEX @ 4 Feb 2005, 18:20) OOOOOOOO! deci e pe scara larga chestia! Aparatul respectiv e un OLYMPIA, o chinezarie de cea mai proasta factura, Corect. Nici urma de Olympus. Olympia toata ziua. Si mie mi-au oferit spre cumparare ceasuri Ralex si Smatch ca era sa ma bat cu ciocolatiii in parcare. Noroc ca i-am numarat inainte, ca altfel ma ducea consoarta acasa sa ma coasa direct cu masina de cusut sau sa ma capseze. Oricum, oricat de atragator ar parea chilipirul, cred ca e mai bine sa nu ne bagam. Ziua cadourilor e doar odata pe an totusi, si doar in anii bisecti. Restul sunt tepe. This post has been edited by apunake: 7 Feb 2005, 09:37 |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:25 |