Am fost un idiot, sau?..., Refuzul de a cumpara un bun furat
![]() ![]() ![]() |
Am fost un idiot, sau?..., Refuzul de a cumpara un bun furat
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu :/
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
si in schimb le-ai luat licenta;
eu zic sa o duci inapoi ca poate le mai trebuie ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
of of mai mai ... bine schimb semnatura
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
BOBINATOR |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 3 November 04 From: Bucharest ![]() |
Nu mi s-a ciordit niciodata nimic, cunosc bine psihologia lor si sunt ca un pitbull nu conteaza cati sunt daca au lame, cutite cand sunt incoltit devin super violent nu conteaza daca iau bataie.De cumparat cumpar orice nu am scrupule.Am trait intr-o zona bine famata a Bucurestiului si stiu toate tricurile nu iau teapa.Daca incearca imi dau seama imediat.
AAA ...cred ca mint caci mi s-a furat pe nesimtite niste manusi din buzunar in timp ce stateam la coada la gogosi eram clasa 9-a!De atunci nimik.Au mai avut unii o tentiva in 102 da le-am dat in gura ca la coasa .Aveam un Phillips in bermude,telecomenzile sunt mici pe langa ala .Am simtit imediat si pe unu l-am bagat cu capul in compostor iar aleia i-am aplicat un cot in gura din intoarcere dupa care am coborat. |
--------------------
Dacia
1310 Berlina
- B-05-SIO Daca masinile ar merge cu apa , toti am fi miliardardari :)!
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
mă bucur să aud că sunt și oameni care riposteaza în fața acestor jigodii.
Si daca l-ai dat cu fața in compostor macar s-a taxat bine?? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bobinator, si eu aveam in Dacia veche o bata de baseball, dar aia era doar pentru situatii absolut disperate, in caz de atac fizic/viol alte alea - caci nu poti sa stii niciodata.
Pentru un furt nu merita sa omori un om. Dupa aia faci puscarie ani de zile si nici macar nu stii de ce. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
apunake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(BOBINATOR @ 7 Feb 2005, 10:34) Am simtit imediat si pe unu l-am bagat cu capul in compostor iar aleia i-am aplicat un cot in gura din intoarcere dupa care am coborat. Ninja???? ![]() |
-------------------- |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
- PAD
Active, 2011
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(BOBINATOR @ 7 Feb 2005, 10:34) .... Am simtit imediat si pe unu l-am bagat cu capul in compostor iar aleia i-am aplicat un cot in gura din intoarcere dupa care am coborat. D'aia nu mai dau compostoarele gauri... Anima-filme-naspa-cu-adulti prezinta Return of the Lolek pe traseul metrou + Reateebe!...brrrr...permiteti sa raportez, nu am observat nici un furt. Da' eu nici statia unde trebuia sa cobor n-am observat-o la timp... Una peste alta, daca i-ai dat cu capu de compostor, esti tare. Eu cand vad cutit fac pe mine (am patit mai multe jafuri, drept, non-RATB...Rahova, sa traiesti, fata. Esti frumoasa ca un bat manjit intr-un cazan cu smoala. N-are rost sa povestesc toate aventurile, treceti-ma la categoria lasi.). |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Obsedatilor
![]() Acum ca ne-am lamurit cu Olympus-Olympia, spuneti-mi si mie care este treaba cu bormasinile care umbla singure insotite de aceiasi indieni ? Cu astea ce teapa iei ? |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(costi @ 7 Feb 2005, 14:51) Obsedatilor ![]() Acum ca ne-am lamurit cu Olympus-Olympia, spuneti-mi si mie care este treaba cu bormasinile care umbla singure insotite de aceiasi indieni ? Cu astea ce teapa iei ? Du-te-n obor si ia-ti Bosch cu rotopercutor si viteza variabila la uimitorul pret de 150 mii lei. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
costi |
![]()
|
aha... si alea 1,3 rotatii date prin piata probabil
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am o masina "minune" din cele amintite de Marty. Dar la momentul X, al achizitiei, era singura posibilitate. Nu aveam bani de un Bosch din Bucur-Obor (era 900.000 atunci, cel mai ieftin model).
Si, ca sa tina mai mult de 1,3 rotatii, o scot din cutie doar de sarbatori si alte zile libere legale. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- B-18-X...
1990 "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
sau poate 1.3 rotatii ale pamantului
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
pe la tine pe sant elize n-au ajuns?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(Marty @ 7 Feb 2005, 14:55) Du-te-n obor si ia-ti Bosch cu rotopercutor si viteza variabila la uimitorul pret de 150 mii lei. ![]() De-aia e bine sa-ti iei vreo 3 in plus, sa ai de rezerva...sa nu ramai la jumatatea gaurii descoperit. Alternativ, poti sa faci o chestie si mai misto...iei o bormasina intr-o mana...una in cealalta, eventual o iesi si pe sotia cu ale ei doua maini si dati intre 2 si 4 gauri odata. Ei? la numai 150000x4=600000 lei. PS: si cu gaurile e la fel, dati mai multe, sa aveti in caz de... |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
sa fiti voi sanatosi...numa' ca p'aci lumea nu prea cumpara bormasini...cheama meseriasu' cand e fro problema.
La vara, cand vin americanii, vedem care e cota DSLR Olympus ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bey perversilor: bata este pentru self-defense in caz ca vreunul vrea sa imi atace familia/sotia...
![]() ![]() Despre hoti, numai de bine: nu au reusit sa ma faca niciodata, caci toti banii mi-i tin in buzunarele din fata de la blugi si geanta, daca o am pe umar, o tin in asa fel incat sa nu poata lua nimic din ea. Dar de taiat, mi-au taiat o mapa, o geanta, si mi-au umblat de vreo 4 ori prin buzunarele gecii, unde au dat doar de o batista mucoasa... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
- Bsiceva...
2006/7 Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 5 Feb 2005, 00:36) Ma f*t pe ei de jigodii rrome, sa-mi aduca plasma de juma de miliard si sa mi-l vanda cu un milion si nu l-as lua. Kit ca stiu ca-i furat din Patagonia si nu ma prinde nici dracu. Nu de frica politiei nu cumpar io de furat, si cred ca nici macar de frica lui Dumnezeu. Pur si simplu mi-e atat de sila de fenomenul asta, m-a revoltat atat de tare atunci cand mi s-a furat telefonu sau altceva din buzunar, incat as bora pe mine insumi daca as incuraja fenomenu cumparand de la hoti. Daca n-ar cumpara nimeni ar mai fura cineva? Sa nu uitam ca discriminarea ucide vise!! ![]() Bai! Ar trebui sa-i incurajam sa fure, ca, din cate am vazut intr-o reclama la metrou, astia vor sa ajunga cosmonauti si poate scapam draku de ei!! |
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
nici io n-as lua de la ciori nimic, din principiu...
si legat de asta, nu-mi vine sa ma duc sa cumpar nimic nici din talciocurilea astea de la noi.. nu ma duc in europa, nu ma duc in niro... dupa mine toate sunt cam acelasi lucru... ma uit in jurul meu, si vad oameni cu destul de multi bani, adica mii de $ pe luna si se duc si cumpara din nior jucarii pentru copii.. innebunesc.. la gradinita cand e vorba de cadourile pentru copii, toata lumea intr-un gand 'niro"... |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
ce-i asta Niro?
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
Angrou, nea, angrou. Linga Europa, in Colentina, la piciorul podului.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
|
|
costi |
![]()
|
Aaaaaaah s-avem pardon atunci !
Me baiat fin! Picior pod Grant mincatzas ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hai gata!
Concluzia e ca Maddan NU a fost un idiot! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:47 |