Cu ce personalitati v-ati intalnit?, in viata de zi cu zi...
![]() ![]() ![]() |
Cu ce personalitati v-ati intalnit?, in viata de zi cu zi...
yoncv |
![]()
|
||
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|||
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
M-am speriat ca e Antena HD.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Din japonia
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
QUOTE(M.C. @ 19 Aug 2010, 12:52) vezi bre' ca e topic separat: Cu ce personalitati de pe forum v-ati intalnit in viata de zi cu zi?... QUOTE(yoncv @ 19 Aug 2010, 15:03) ala e in fiecare zi pe scari la birou (New York) si supravegheaza traficu' si lumea de parca ar fi un traficant de droguri si/sau peste.... polamea, o fi stapanu' orasului si n-am aflat noi ... ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pionieru` Merced vine carve dupa mazutu` ala ca io nu ti-l pun la posta
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Dupa ce?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pai am zis cate sponzorizez cu o galeata de motorina
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
bion |
![]()
|
In curand nici mie nu o sa-mi mai permita boc sa ma dau cu masina
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Ca sa readuc discutia pe topic, acum un an l-am vazut pe Mihai Leu si i-am luat si autograful. In rest, i-am vazut pe toti ministrii tot acum vreun an-doi, dar eu nu i-as numi personalitati...
This post has been edited by solenza_scala: 19 Aug 2010, 17:08 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Mihai 90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 31 January 08 ![]() |
SERGHEI MIZIL..
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
bion |
![]()
|
Era vorba de personalitati nu de penalitati
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Ceausescu.
Bine, nu l-am "intalnit". A venit intr-o vizita de lucru in oras si ne-au scos si pe noi cu scoala sa aplaudam. A trecut cu masina (ARO decapotabil gri metalizat) la cativa metri de mine. Mircea Dinescu, la Cetate, la un chef. Atunci era la inceputurile afacerii lui de acolo, inca nu facuse mare lucru. |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
Asa la istorie sunt tare.MSR Mihai I, Dej,Ceausescu,Tito,Tokes, Mobutu Sese Seko Ngbengu Wazabanga
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
bre nea bioane bre, dar matale cati ani duci in spate de tot spui de Tut-ankh-Amon si altii??
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bion |
![]()
|
Sunt cu 14 erectii mai tanar decat mos corbex
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 19 Aug 2010, 18:08) acum un an l-am vazut pe Mihai Leu si i-am luat si autograful. ce i-ai luat, ma? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
QUOTE(bion @ 19 Aug 2010, 20:35) Sunt cu 14 erectii mai tanar decat mos corbex ![]() Voi aveti program de o erectie pe luna, sau cum? Asa e de la o varsta? ![]() Oricum vad ca lu' mos corbex i se ridica cand cadeau turnurile gemene, de ziua lui. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
Una la 30 de zile daca nu sunt perturbatii magnetice.
![]() Turnurile le-a dat mos corbex jos ca-l enervau ca stateau sculate ![]() @argon . pe luna e mai des ca-i de sase ori mai usurica ![]() This post has been edited by bion: 19 Aug 2010, 20:43 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Merced |
![]()
|
E un banc cu doi mosi care vorbesc despre sex, dar nu vi-l spun aici, daca-mi aduceti aminte, o sa spun la Ranca.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Deja ai probleme cu memoria?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Merced |
![]()
|
Bine ca n-am cu erectia.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Putintica rabdare, toate la timpul lor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
cu Sorinel C. (FCSB), era la plimbare singurel prin centru
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Furry-Rasputin |
![]()
|
![]() Membru clasic Group: Members Posts: 558 Joined: 22 January 09 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
Acum cateva zile m-am intalnit cu Florin Serban (regizorul de la "Eu când vreau să fluier, fluier" ).
|
--------------------
Fan
Dacia
1300
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu i-am montat niste mobila lu' Chifiriuc si l-am vazut si pe Petrisor, ala micu', ca ala mare nu era acasa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
Cui ma?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Noua fomeie a lu' petrica fara gat
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Doar pe ala il stiu, pe femeia lui nu.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:22 |