Cu ce personalitati v-ati intalnit?, in viata de zi cu zi...
![]() ![]() ![]() |
Cu ce personalitati v-ati intalnit?, in viata de zi cu zi...
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-e frica, am auzit ca se lasa cu ban de-o luna pentru ala de-o pune.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
nu ai sange in instalatie????
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Vai cat de bine ai zis-o.......
|
--------------------
.
.
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ohoho
gigi becali la restaurantul casa di T am facut pipi langa banel nicolita (eram in plaza romania, la film, si ghici cine vine sa se pise langa mine). era si ninu cu el aproape toata echipa stelei (autografe, poze) m-am intalnit de mai multe ori cu florentin dumitru (am vorbit..am si baut suc acolo, juca la concordia chiajna..si eu stau in chiajna, militari..la 1 minut de stadion). am asistat la o bauta a lui Lita Dumitru...era manga omu..eram la pizzeria lui ![]() Mihaela Radulescu am vazut-o in cora Mihai Gainusa la targul de carte ETC ETC....................................................... ![]() ![]() ![]() VISUL MEU ESTE SA COMENTEZ UN MECI DE FOTBAL IMPREUNA CU RADU BANCIU ![]() ![]() This post has been edited by Cosmin.nova: 27 Jan 2010, 12:18 |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.643 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Banciu cu Naum la Turul Frantei rullz.
This post has been edited by einstein1984: 27 Jan 2010, 12:28 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 27 Jan 2010, 12:28) stai ca poate nu ai vazut Cupa Africii pe Natiuni acu 2 ani! CRIMA...CRIMAAAA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu o sa-i enumar pe aia care i-am vazut in concerte ca am vazut multi asa, ci doar persoane cu care m-am intersectat pe strada, sau am schimbat doua vorbe.
- de la trasniti in nato, sau cum pisici se numeste, pe ala gras de ii zice gogoasa. era sa dea cu masina peste mine acum cativa ani, si anul trecut l-am vazut iar, tot cu aceeasi masina, un 206 - vreo 2-3 de la divertis, unii din ei mai sunt, altii au plecat din trupa - in carrefour cu mandruta si cosmin cernat, ditai omu' - renzo rossi in mallul din cotroceni - am dat mana cu dan nica si vanghelie, dan tudorache si am stat la cativa metrii de geoana, iliescu, nastase, anturajul lor la prezentarea candidatilor la europarlamentare si a lui geoana pentru presedinte. intre timp m-am lasat de sportul asta extrem pentru ca am fost pacaliti - am autografe si poze dupa un concert cu andreea banica, cristina rus, 3 sud-est pe vremea cand inca formau o trupa si romica tociu - cand am dat prima oara examenul auto, a dat cu mine si cornel palade - am fost coleg de liceu cu rupita junior, si cu unul din cantaciosii care refacusera trupa axxa, aia in care a cantat dinu mixer, si cu o tipa care prezenta nu stiu ce emisiune de copii pe la prima tv parca - pe toti cei de la mondenii (pe vremea cand bendeac era cu ei), am stat foarte aproape de ei. aia de face pe andreea marin e bunaciune rau, dar e infumurata. am asistat la o filmare de a lor - la o nunta a cantat un manelist, unul mic de inaltime cu maini lungi, apare si intr-un videoclip al celor de la activ, parca edi talent ii se spune - un alt manelar pe care nu stiu cum il cheama, mi-a acordat prioritate pe o trecere de pietoni nesemnalizata. era intr-un astra f decapotabil. masina arata deplorabil, dar avea in ea 3 pitipoance. - rica raducanu mi-a dat iar prioritate, era intr-un santa fe. - luminita anghel in carrefour baneasa. e mica de inaltime. - pe cheloo l-am vazut, statea la semafor intr-un land cruiser din ala preparat pentru curse de offroad. mai tarziu am aflat ca este fan al acestui sport. - au fost doua tipe malvina si albertina, parca faceau pictoriale prin go4it, si una a ajuns sa prezinte stiri pe la antena1. malvina a fost vecina cu mine. - era la protv o tipa care facea o emisiune despre filme, tunsa scurt si cu o voce groasa. cred ca si acum sta intr-un bloc langa mine. - mai sta pe langa mine un tranvestit care il tot dau astia pe la capatos si emisiuni de genul. - cu isarescu, croitoru la o conferinta la ase. - unul din cei mai mari bancheri romani, fost presedinte pe la bcr, actual consilier al bnr, mi-e prof de licenta. il cheama nicolae danila. - mi-a fost profesor de geopolitica negrut. si de produse si servicii bancare lucian anghel. pe ambii ii vedeti pe la tv. - pe cabral l-am vazut pe cand eram in liceu, era cu copilul in parcul din spatele muzeului antipa, parca doina ii zice. - aurel moldoveanu venea la aceeasi sala de forta, de asemenea un cantacios de la prima varianta a trupei romania. si o vedeta de carton venea tot acolo, "celebrul" stripper hamude. - pe moga si iulia vantur i-am vazut in herastrau. ea nu e deloc asa inalta. in adidasi e cat el. si e chiar frumoasa tipa. - pe prigoana si bahmuteanca i-am vazut la orangeul de la victoriei. ea era super slaba, mai slaba decat parea la tv. oricum era pana sa aibe copil. cam atat mi-aduc acum aminte. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
tu sigur îti notezi undeva
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu-mi notez, dar am o memorie buna
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
din categoria celor cu care am dat mina si am mai schimbat o vorba:
entertainment: Sarmalele Reci - dupa un concert la MusicPub in CJ i-am invitat la o sesiune de beroase, Fane Nagy de la Semnal-M (tot la Pub, tare omu') politica - Tokes, Frunda, Virgil Ardelean (aka Vulpea, pe atunci era la politia CJ si io student grevist) sport - Hagi, Rudel Obreja, Feri Vastag |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE Cu adrian copilu minune la bucharest ring... ![]() Cu radoi in gara de nord.... Cu fane la unirii.... Cred ca am mai spus... This post has been edited by Arhimede: 27 Jan 2010, 21:07 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Cu Vali de pe Crevedia si Fane spoitoru' pe strada Crevedia
si cu Mircea Nebunu cand traia, in Parcul Carol. ![]() am uitat de Vancica pe la Straja, linia lu'76 This post has been edited by verde57: 27 Jan 2010, 21:15 |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Cine-s astia?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
QUOTE(membru_DC @ 27 Jan 2010, 20:57) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Cosmin.nova @ 27 Jan 2010, 22:01) sunt stelist infocat de la 7 ani. si acu' ai 10.QUOTE fac parte din galeria stelei Ia uite unde era suporterul elev... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
sau pensionar
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
FLP |
![]()
|
|
--------------------
.
.
|
Cosmin.nova |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 28 Jan 2010, 09:26) am 20 de ani prietene, te-am jignit cu ceva? QUOTE(kaspersky @ 28 Jan 2010, 12:03) tie iti dau maxim 10 "vizite" pe paltinisanu QUOTE(FLP @ 28 Jan 2010, 13:26) sincer..ma gandeam la asta ![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
personal m-am vazut cu MINE ... auliu sa nu uit si cu MARTY o data ...
PS: asta pentru ca intrebarea a fost pusa "aproximativ" ... personalitate sunt EU nu Guta ... de ce pentru ca EU sunt csp grd I, expert tehnic grd I, un fel de doctor in stiinte si profesor invitat cate o data ... PPS: o data cu Schroder si de mai multe ori cu Baronul De Dietrich ... se pune ? ? ? This post has been edited by luxcor: 28 Jan 2010, 14:13 |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.643 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Rica Raducanu , juca tenis cu piciorul la Neptun
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axel_TUNING |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 December 09 From: Iasi ![]() |
Am uitat sa spun , Ioan Gyuri Pascu la o petrecere ...
|
--------------------
Daewoo
Cielo korean/Matiz craiovean
1996/2006 (\__/)
(- '.'- ) This is Bunny. Copy and paste Bunny into (")_(") your signature to help him gain world domination |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo', de la nenea asta am luat prima motocicleta... mai nou e "cascador"
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
de la romeo sau de la samurai?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 08:19 |