S-a retras Teodor Stolojan
![]() ![]() ![]() |
S-a retras Teodor Stolojan
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cassius_clay @ 15 Dec 2008, 13:03) Draga Stolo ... eu unul m-am dus la vot sa nu "guverneze" din nou PCR-ul....aaaaaa FSN-ul....aaaaaa pardon...PDSR .... ba nu...PSD...of...m-am pierdut... Daca asta a fost motivul retragerii atunci...bravo lui! Se pare ca ai votat in necunostinta de cauza, Stolojan e fost prim ministru desemnat de Iliescu, a umblat prin strainataturi pe vremea lu Ceao... deci eu tot un comunist imputit. Iar PD e o aripa desprinsa din FSN, asa ca, pleaca ai nostrii, vin ai nostrii ![]() Ce repede uita lumea... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
cassius_clay |
![]()
|
![]() Diesel power Group: Members Posts: 150 Joined: 6 November 07 From: Buzau ![]() |
@ vis-a-vis:
Am zis ca am votat anti PSD...nu am zis ce...din pacate atat de putine alternative... A fost premierul lu' nea' Nelu...a fost in FSN...dar poate perioada petrecuta la Banca Mondiala l-a "destupat" putin. This post has been edited by cassius_clay: 15 Dec 2008, 13:19 |
--------------------
Renault
Megane
Authentique 2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Boc nu vrea sa declare absolut nimic, iar Stolojan e numai cu ochii in pamant. Dealtfel, arata ambii de parca au iesit din sectia de militie, dupa o noapte de ancheta.
Mai bine cadea "de tot" in emisiunea lui Andrei Gheorghe, Boc asta... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Pana in alegeri toti urlau "HAI LA VOT".
Pentru ce?Vad ca acum sunt "alegerile"...Pana acum s-a facut act de prezenta,sau ce-o fi fost. |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
Oricum, premier e tot Basescu.
Boc, insa, e de-a dreptul gretos prin prostie si lipsa de demnitate, ma simt jignit cu asa un specimen sef la guvern. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
firechief, intoarce-te din nirvana. lumineaza-ne tu care-s dedesubturile intamplarilor recente.
exista si-un lucru pozitiv in retragerea lu' robocop: "Leul s-a apreciat față de euro după ce Stolojan s-a retras" This post has been edited by cristib: 15 Dec 2008, 13:46 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bogul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 12 February 08 From: Timisoara ![]() |
Dupa parerea mea Stolo este o polita de asigurare politica pentru vitor,oricum viitorul premier stiu majoritatea va fii un "sacrificat" si uitat,politiceni nostri stiu un singur lucru "tot timpul sunt in campanie electorala"
In concluzie Stolo va fii Presedinte daca romanii si dupa cum pare il vor "rupe" pe Base din cauza circului care continua de mult timp. |
--------------------
Renault
LagunaII
2001/08/Dynamique/1.9 dci
- TM 01 BOG Symbol 2007 1.5 dci TM 13 SMP
Life's a B*** and then u die... |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Bun actor Băse..
![]() This post has been edited by MHY: 15 Dec 2008, 13:56 |
--------------------
------
------
------
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 15 Dec 2008, 22:47) Inca raman la ideea ca noi am facut un pas inapoi in '90. Si dau un exemplu incontestabil, China Nu ni se aplica. Romanii nu au fost si nu vor fi niciodata chinezi. Chinezii muncesc de rup sub orice regim politic, romanii freaca menta de ia foc sub orice regim politic.![]() Comparatia e aleasa gresit ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
A tinut atunci, tine si acum...
E clar ca marinaru' vrea o marioneta drept prim ministru... E grav... un singur om sa aibe atata putere... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Sunt curios sa vad daca mai plange acum
![]() Un om mai scarbos si pupincurist ca lingaul de Boc nu cred ca exista. Sa vedem totusi ce guvern vom avea si care si cine unde va fi pus... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(adip @ 15 Dec 2008, 13:56) Nu ni se aplica. Romanii nu au fost si nu vor fi niciodata chinezi. Chinezii muncesc de rup sub orice regim politic, romanii freaca menta de ia foc sub orice regim politic. Comparatia e aleasa gresit ![]() Cred ca stii mai bine ca toti romani care lucreaza p-afara, isi cam rup carca, atfel nu rezista... si chiar fac treaba buna. Poate n-am avut mediul prielnic de a ne apuca cu adevarat de treaba ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Conferinta presedintelui in direct
http://www.realitatea.net/live.php?tv=1 Mda... N-a spus nimic. In schimb era nervos nu gluma. This post has been edited by Victoras2001: 15 Dec 2008, 14:09 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Mama era negru Basescu
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
A recunoscut ca nu-i niciunu' capabil in PD-L.
Ba, fir-ati ai dracu', de ce ati mai participat ma la vot daca nu sunteti capabili sa conduceti o tara? O sa ne fie dor de tariceanu... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dantes |
![]()
|
Ia stricat niste ploi....nu cred ca se astepta...sau e doar un actor bun...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
TEATRU ieftin!!!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Cu Emil Boc prim ministru... Nu stiu ce sa spun, da nu-i de bine.
Din cum arata, nu cred ca juca teatru Basescu. Cum nu cred ca mai e ceva intreg prin biroul lui. Oricum, vai de mama noastra... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Da' Nastase... Nastase nu era disponibil?
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Cred ca asta urmarea Base,dupa atatea meciuri cu Tariceanu acum e "Prezident" si Prim...Ce poate fi mai frumos pentru el?
Boc e doar colacelul de la "Animat Planet Show" |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da mai, dar nu-s de acord ca joaca teatru. Ce interes avea sa nu-l numeasca de prima data pe Boc, atata timp cat PD-L nu-l inghite pe Stolojan?
Unde am mai vazut eu placa asta? Boc le multumeste clujenilor si-i lasa balta pentru tara ![]() This post has been edited by Victoras2001: 15 Dec 2008, 14:25 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
D-FENS |
![]()
|
Boc creeaza mai multa sila,probabil Stolo dadea bine la electorat,sau nu?
E o gluma? BOC PREMIER? Nu m-am uitat la tv,diseara la 7 This post has been edited by D-FENS: 15 Dec 2008, 14:31 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Stolo nu s-a saturat sa si-o tot ia in barba?
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Parerea mea ca a fost o lucratura a PSD -ului il au astia cu ceva la mina altfel nu se explica , poate de pe vremea comunistilor
Poate ne scapa si pe noi din C***T cu criza asta daca a fost la banca mondiala stia ceva smecherii ![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
cred ca m badea avea dreptate: "o sa ne ia dracu' pe toti"
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
pd-l dupa ce si-a impartit mandatele cu psd-ul,a vrut mai multi bani...si pe cineva pe care basescu sa il conduca cum stie el mai bine ..ca pe stolojan nu cred ca il putea manevra in stanga si in dreapta ca pe boc...pacat de imaginea pe care a lasat-o basescu ca taie si spanzura in 2004...in concluzie ne-am dat dracu ..frumos ar fi sa devina guvern minoritar ..mult numai e ..primul pas e facut de alegerea prim ministrului de la pd-l...
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 07:32 |