S-a retras Teodor Stolojan
![]() ![]() ![]() |
S-a retras Teodor Stolojan
mariuscond |
![]()
|
||
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ca ne-am dat dracu' e clar. Dar ia ganditi-va asa: astia s-au pus pe facut Guvernu'. Stolojan, ca prim ministru, s-a bagat si el in seama. O fi ridicat "pretentii". O fi incercat sa explice ca, fiind prim ministru, trebuie sa lucreze cu ministri desemnati de el. E, io aici zic ca e buba. S-au uitat aia la el si i-au zis "da-i ba drumu de aici, tu esti prim ministru da noi ne punem ministrii".
Altfel cum explicati declaratia lui in care spune ca a luat aceasta decizie pentru ca cei doi presedinti de partid care au semnat tratatul de colaborare sa-si asume toata responsabilitatea pentru posturile cheie in stat? Mie mi se pare clar. Asta a vrut oamenii lui, iar hienele l-au dat la o parte, ca sa-si puna oamenii lor in posturi cheie. Altfel cadea colaborarea PD-L PSD+PC si n-aveau majoritate in Parlament. LE Daca d-asta a plecat, io-l felicit. This post has been edited by Victoras2001: 15 Dec 2008, 22:50 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
stai putin ca trebuie sa treaca de parlament si atunci ras...ca sunt multi din psd care nu o sa voteze + pnl + udmr ...deci incep sa cred cum zice si badea ca e posibil ca pactul asta sa se rupa ( il rupe don base..si zice pd-l + udmr guvern minoritar ) si o sa o tinem intr-o veselie ...
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Parlamentarii o sa voteze. Ca au cheltuit mult. Trebuie sa treaca pe plus pana la urma. Cu chiu cu vai au iesit parlamentari. Crezi ca-s prosti sa se dizolve singuri?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ehe si daca reusesc pe ce sume de bani or sa puna mana ?numai discutam de mii ...miliarde de euro ..vorba aia nu zice hop pana nu ai trecut ( sau cum era)
ma gandesc in afara tarii,oare cum este privita jongleria asta "asta e prim-ministru',ba nu asta e prim-ministru'"..daca se mai uita cineva si la noi .. sunt curios ce se intampla la prezidentiale...ca trebuie sa fi nebun sa ii urci pe psd inapoi si la basescu ..multi or sa strambe din nas... il ascultam aseara pe geoana cand isi tinea el "manutele alea doua" ,mandru ca a ajuns psd ul la guvernare cu el presedinte,ca vrea sa dea incredere oamenilor ca fac ca dreg...unde dracu traieste ma omul asta ? nu isi da seama de ce il inconjoara? ca sunt multii oameni care trudesc pentru un salariu si el vrea sa fie votat dupa ce psd-ul si-a batut joc timp de 4 ani..au calcat in picioare tot ce au putut ..si de aia lumea a votat pd-lul ca poate schimba ceva si-a schimbat pe dracu....sa vedem cine o sa ii voteze pe circarii astia... da e o posibilitate ca stolojan sa fi fost pus intr-o situatie din care el pierdea orice alegea..."ori faci ca noi ori, hai inapoi de unde ai venit"..da nu se stie cum se invart aia pe acolo.. in romania orice e posibil ...asa ca sa vedem cat o sa dureze si "inventia" asta psd-pc + pd-l..desi tind sa cred ca incep sa apara primele semne de nervozitate si ca pd-l o sa faca guvern minoritar This post has been edited by abc: 15 Dec 2008, 23:02 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai nu cred ca Basescu a avut ultimul cuvant. Repet, au vrut sa-si numeasca ministrii lor, iar Stolojan n-a acceptat. Si mi se pare normal.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu unul nu suport politica, tocmai din astfel de motive... Niste mosnegi milionari in euro isi masoara organele genitale intre ei, totul in timp ce se prefac ca defapt le pasa de popor, de tara...
Oricum problemele incep de la popor. Foarte multi sunt la fel ca si politicienii, doar ca n-au nici putere si nici bani. Dar si ei, in locul lor, ar fura la fel de mult... De asta si tacem si inghitim atatea mizerii, doar stim ca si noi am face la fel. Evident nu se aplica la toti, dar fac o generalizare exagerata pentru impresie artistica ![]() Eu unul nici nu ma obosesc. Asta e, ce-o fi o fi. Noi sa fim sanatosi |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mai toate ca toate da asta e batut in cap zau ! Iar de Boc nu mai comentati la adresa lui pentru ca daca o s afie priemier va fi excelent pentru noi credeti-ma ... cei care stati in Cluj probabil vedeti si voi ... Dupa parerea mea ft bine frate ca a venit Boc
![]() |
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Deja spun tot mai multe voci ca ar fi primit foaia cu membrii guvernului. Si la cat se lupta astia pe portofolii, inclin si eu sa cred asta. Daca e asa, a facut bine ca s-a retras. Dar il condamn ca nu spune adevarul.
Despre Boc, o fi facut el multe lucruri bune-n Cluj. Da acolo n-avea Basescu de ce sa se bage peste el. Aici va face numai ce-i dicteaza presedintele. O fi bine, o fi rau... |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pe mine nu ma deranjeaza Boc. Decat Tariceanu, zic eu.. e mai bine. Plus ca, oricare ar fi fost motivul pentru retragerea lui Stolojan, e clar ca nu e un om ferm deci e mai bine si fara el...
Ce e penibil, e tot circul, ca nu ar fi prima data... Dar asta e... Din nou, I don't give a sh... err, rat's ass ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Stiti rolul "iepurelui" din atletism? In opinia mea, asta a fost Stolojan pana acum. E, probabil a crezut ca s-au schimbat lucrurile. Cand a primit lista cu guvernul deja format, probabil ca a cedat. S-a saturat de rolul "iepurelui". Mi-a greu sa cred ca s-a intamplat altceva, pentru ca n-ar avea logica. Numai ca repet, IL CONDAMN pentru ca nu spune adevarul. Indiferent de consecinte ar trebui sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat.
Sa nu va mirati daca-l pun astia ministru. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
A l e x |
![]()
|
Hai sa fim seriosi. Sa spuna adevarul ? Cine naiba spune adevarul in politica ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(danyhhh @ 16 Dec 2008, 14:01) Iar de Boc nu mai comentati la adresa lui pentru ca daca o s afie priemier va fi excelent pentru noi credeti-ma ... cei care stati in Cluj probabil vedeti si voi Si la bacau a fost bine cat a fost psd-ul la putere si sechelariu primar. Intre timp s-a imputit treaba, pentru ca banii de "la centru" nu au mai ajuns la fel la Bacau. In cluj e bine nu pentru ca gestioneaza Boc in mod fabulos finantele locale, ci pentru ca primeste subventii suficiente. Ceea ce a condus si la atragerea unor investitori seriosi in zona. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 16 Dec 2008, 13:56) I soldi ti da la potere,la potere ti da il dirito di comandare e comandare e megliio que fot. Banii iti dau puterea,puterea iti da dreptul sa comanzi si sa comanzi e mai bine decat sa f u t i. Ei oricum nu mai fac sex la varsta lor. |
--------------------
a
b
c
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(danyhhh @ 16 Dec 2008, 14:01) Mai toate ca toate da asta e batut in cap zau ! Iar de Boc nu mai comentati la adresa lui pentru ca daca o s afie priemier va fi excelent pentru noi credeti-ma ... cei care stati in Cluj probabil vedeti si voi ... Dupa parerea mea ft bine frate ca a venit Boc ![]() Ce-i asa bine la Cluj? Ii bine ca permite primariei sa cheltuie bani aiurea pe procese fara nici o reusita de izbanda? Si fac asta la nesfarsit, cu recursuri peste recursuri si amanari peste amanari? Si astia is bani furati din buzunarul nostru. Si pentru ce? Pentru niste mici ciuri buri cunoscuti de-ai lui, mi si frica sa ma gandesc ce se intampla in cazul celor cu foarte multi bani. De vreo 5 ani am fost in proces cu primaria pt un petec de pamant (~120mp), si am castigat peste tot si ei nu vroiau sa pana in aplicare sentinta, abia zilele trecute am reusit sa primim titlul de proprietate desi avem hotarea definitiva de peste un an. Si de ce? Pentru ca un amic de-al lui vroia bucata aia de teren sa aiba unde isi parca masinile. Timpul pierdut de angajatii primariei si banii pierduti pe proces au fost din banii lor sau ai nostrii? Si repet asta ii o nimica toata, un mic petec de pamant, dar cand ii vorba de chestii cu adevarat importante si mari? Marele corect Traian Poc, ma faceti sa rad. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ideal era sa fie numit un prim ministru care SA-SI FACA SINGUR GUVERNUL. Ca el lucreaza cu ministrii aia. El face strategia. Numai ca e IMPOSIBIL din cauza parteneriatului. Ei se omoara de o saptamana pe portofolii si voi voiati sa fie Stolojan lasat sa-si faca guvernu'? Voi cu cine lucrati mai bine, cu oamenii vostri sau cu oameni impusi de altii?
Din pacate, in urma rezultatelor din alegeri n-avea cum sa se ajunga decat aici. Si marii perdanti, ati ghicit, suntem noi. Ciudat e cum de n-a simtit Stolojan, inca de la inceput, asta? Ca asta pare a fi motivul. Si mai e ciudat ca nu vrea sa vorbeasca. Oare spera la un post de ministru? Chiar asa sa fi ajuns? This post has been edited by Victoras2001: 16 Dec 2008, 14:44 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(A l e x @ 16 Dec 2008, 14:07) Pe mine nu ma deranjeaza Boc. Decat Tariceanu, zic eu.. e mai bine. Probabil că ai și o argumentație serioasă nu? Nu numai ce-ai auzit de la super Băse. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Boc in limba turca inseamna kakat.Daca va ajunge prim ministru faceti pariu ca nu va avea nici o intrevedere cu nici un oficial turc datorita numelui sau.
|
--------------------
a
b
c
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 16 Dec 2008, 14:41) ...Oare spera la un post de ministru? Chiar asa sa fi ajuns? Nu. Speră să rămână în continuare ascunsă-n coteț afacerea megapauăr. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai si atunci de ce l-a lasat pe Basescu cu curu-n balta? Ca mai rau l-a enervat asa.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Serje @ 16 Dec 2008, 14:34) Si cu toate astea, trebuie sa recunosti ca pe langa treburile in interes personal a facut ce a facut, dar ALTFEL se misca treburile in CJ. S-au mai pus la punct mici probleme, s-au facut strazi dar cel mai important, parca s-a reusit sa se mai si atraga investitii, nu doar sa respinga cum facea Furnalu'. Nu is fan Boc, dar nici sa aruncam cu rahat degeaba. Nu crezi? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai ce are functia de primar, unde nu se baga nimeni peste tine, plus ca mai si obtii usor fonduri, cu functia de prim ministru, unde n-ai nimic de spus in fata presedintelui?
La cat e Boc de spontan si la cat de bine vorbeste, ieri chiar nu-si gasea cuvintele. Era verde tot. Ca sa nu mai spun ca-s sigur c-a primit lista cu ministri cu nodul in gat si fara comentarii. Ala nu poate deschide gura in fata presedintelui. Sa mai pun la socoteala faptul ca Basescu a declarat ca l-a numit pe Boc pentru ca n-a avut altul mai bun? Asta mi se pare jignirea suprema. Lui Boc nu i s-a parut, deci?? Cureaua de transmisie... This post has been edited by Victoras2001: 16 Dec 2008, 16:26 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca il compari cu Funar, da are merite, dar Funar a inchis Clujul nu a lasat sa intre nimic, el singurul lucru ce l-a facut a fost sa lase investitorii sa intre in Cluj. Dar toti investitorii minune pe care ii promitea in 2004, unde sunt? Ca io am vazut mai multi investitori promisi de Ioan Rus + Marius Nicoara, decat cei ai lui Poc. Si Funar a facut strazi destule, mai ales in primul mandat, cand Clujul chiar arata frumos, apoi ...
Sa mai zic de meritele lui Poc in haosul contructiilor fara nici o noima? Blocuri "lipite" de case, blocuri in care pica planseele, Mall in care pica tavanul, santier in acelasi mall in care au murit chinezi pe capete .... adica autorizatii date fara nici un minim de control. Sa mai zic de blocarea lui Marius Nicoara de a reabilita drumul Fagetului? Arunc cu rahat pe fapte reale, nu pe impresii auzite de la unu si de la altu transsmise la unu care mi le-a zis mie. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 16 Dec 2008, 16:24) Pai nu are nimic. Dar unii nu vad asta. Dar se arunca cu rahat. Post-ul meu anterior NU are ca scop sustinerea lui Boc sau sa induc idea ca daca totusi a facut ceva ca primar atunci automat ar fi si un bun prim-ministru. Departe de asta. Cred ca o sa il mance astia pe paine si Boc o sa schiaune disperat la Basescu...... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai o sa scheaune si mai tare daca se duce la Basescu, ca ala-l bate cu ziarul si face hă hă hă.
Ia uite ce-au filmat jurnalistii in mana lui Boc. Avea niste notite pe care scria: 1.Transporturile 2. Internele 3. Finante 4. Agricultura Ca a fost sau nu voluntar din partea lui Boc, nu poate sti nimeni... Se pare totusi ca a fost o neglijenta. Ai drecu' ziaristii astia. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 16 Dec 2008, 17:29 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Ce ma bucur ca au venit iar la putere rahatii care au semnat contractele cu Bechtel si Petrom !!
Nu ma mai duc la vot nici batut. ![]() This post has been edited by testike: 16 Dec 2008, 18:25 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
abc |
![]()
|
QUOTE(testike @ 16 Dec 2008, 18:24) de curiozitate ,ce ai votat? ![]() ca tot veni vorba de Bechtel ,sa vezi km de autostrada.."se face" tac pac despre boc eu nu am auzit mai nimic ..acum sincer da ce realizari are in cluj? chiar nu stiu ![]() ca persoana mi se pare o chestie mica si indesata,un titirez mai bine spus,care se invarte dupa cum vrea "jucatorul" ..in fine nu stiu ce o sa faca..mai mult ca sigur o sa faca si el ce au facut si ceilalti...adica nimic.. ![]() This post has been edited by abc: 16 Dec 2008, 18:45 |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Am vrut sa votez cu independenti, nu am gasit niciunul pe liste, doar partide si uniuni, asa ca am votat cu PDL si Uniunea Germanilor sau asa ceva
![]() Mie mi se pare ca Boc a facut destul de multe lucruri in CJ, imi place de el. A adus investitori, a reparat o gramada de strazi, parcuri pentru copii (doar la 200 metri de blocul meu sunt amenajate 2 parcuri pt copii f. frumos), si zonele verzi sunt ingrijite. Si strazile din zona sunt refacute recent (cele principale, cele mai mici peticite), inclusiv trotuarele cu borduri etc, si unde stau si unde lucrez. A facut si ceva parcari prin centru, e refacut si centrul mare parte, sosele, borduri, o zona pietonala amenajata dragut.. Mie sincer imi pare rau ca nu ramane primar, majoritatea clujenilor cred ca sunt de parere cu mine, pentru ca a iesit din primul tur, daca tin bine minte. Sper insa sa faca lucruri bune si ca prim ministru. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
driverx |
![]()
|
Si mie imi pare rau ca nu ramane primar dar si mai rau ca ajunge premier. Cum o fi el, nu conteaza, pare sa i se potriveasca rolul de primar. Nu ma intereseaza ce si cum, stiu ca se fura ORIUNDE, am ajuns sa ma multumesc daca din furaciunea lor imi ramane si mie ceva (o bordura, un spatiu verde, un parc, un drum mai bun). In schimb in rolul de premier cred ca iese varza murata.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 16 Dec 2008, 14:41) ...Ciudat e cum de n-a simtit Stolojan, inca de la inceput, asta? Ca asta pare a fi motivul. Si mai e ciudat ca nu vrea sa vorbeasca. Oare spera la un post de ministru? Chiar asa sa fi ajuns? Dragastolo vine din anturajul lui Basescu. Ii cunoaste foarte bine modul de lucru. Daca intradevar isi imagina ca va avea mana libera sa-si faca guvernul cum vrea el, fara sa tina cont de indicatiile lui Basescu, si de impartirea pe din doua cu PSDul, atunci chiar e un tampit. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 11:27 |