Propunere de intilnire, "generala"
![]() ![]() ![]() |
Propunere de intilnire, "generala"
PriesT |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 9 February 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4 MPI
- B-xx-PEY
|
|
Hatod |
![]()
|
![]() Membru simplu Group: Members Posts: 92 Joined: 17 May 04 From: Cluj-N. ![]() |
Hooo.....
De ce va speriati asa de repede? Mai e aprox. o luna intreaga pina ce se inchide poll-ul! Deci este timp pt. votare destul. Chiar, este cineva in situatia ca stie locul, dar data ii este aproape indiferenta (dintre cele doua propuse)? Gindind ca e mai greu sa-ti faci un weekend liber decit sa conduci cu 50-100 km mai mult (pe linga cele 300+), cred ca o sa votez data numai daca chiar nu-mi convine una dintre ele. Don't panic. Totusi inteleg ca cei care se duc la hotel sint intr-o situatie mai delicata (trebuie pus avans, rezervat camere, etc.), acolo intra in joc si bani si riscul de a nu avea pat. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004
- CV-nn-NNN /* There's no one like you */
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Imi cer scuze ca n-am mai intrat in ultima vreme da' legatura externa merge extrem de prost. Sa nu credeti ca am lasat totul de izbeliste, chestia ramine in picioare, ideea e ca nu mai pot intra pe forum decit in w/e, de acasa.
P.S.: Asarban, iar rinjesti ? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Ma..am vazut pe o ghereta la Universitate o reclama la ceva care "Regaseste Pasiunea" poate o merge si la legatura ta externa si poate intri mai des..
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
chichi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 28 December 04 From: Braila ![]() |
A mai avut loc intalnirea?...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.2V
2012
- BR
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
se pare ca nu
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Nu a mai fost nici o intalnire. Si dupa aia au picat si intalnirile din Bucuresti. Sau, cel putin nu s-a mai discutat o buna vreme despre intalniri.
|
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
sity_boy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 18 October 05 From: Buzau ![]() |
camcati membrii are clubul? nu putem face altfel? intalnirii locale sau pe judete....presupun ca la astfel de intalniri pot ajunge mai multi....si acolo cei care prind gustul intalnirilor,cred ca ar face un efort sa vina si la cele nationale.ce ziceti de idee?
|
--------------------
Dacia/Hyundai
1300/Accent
1979/2008
- BZ 79 UAP/BZ 82 TSC
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa nu mai vad alaturarea intre cuvintele "intilnire" si "nationala" ca fac o criza de nervi ce n-a facut Van Gogh cind il durea urechea!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Da' de sapunu "Cheia" ai auzit
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
@Marty - INTALNIRE NATIONALA
![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
sity_boy84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 18 October 05 From: Buzau ![]() |
bine ca te legi de cuvinte ,dar nimic de ideea mea in sine....incercam sa vin cu o idee sa putem sa ajungem si noi sa vdm o intalnire a membrilor......
|
--------------------
Dacia/Hyundai
1300/Accent
1979/2008
- BZ 79 UAP/BZ 82 TSC
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Boy, nu-l stirni pe asta, ca are traume vechi, si e irecuperabil
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate ar fi bine sa mearga cineva sa vada de locuri de cazare, parcare, Cheia ar fi ideal
![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
paulp |
![]()
|
Eventual in 2, si tractorasele sint binevenite
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(sity_boy84 @ 10 Jul 2006, 23:23) bine ca te legi de cuvinte ,dar nimic de ideea mea in sine....incercam sa vin cu o idee sa putem sa ajungem si noi sa vdm o intalnire a membrilor...... Inainte de a te juca neglijent (si de-a dreptu' inconstient) cu rectala pe linga cavernosu' erect, esti sigur c-ai citit tot topicul asta? This post has been edited by Marty: 11 Jul 2006, 11:32 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Ntz..eu zic ca tot pe la Moeciu ar merge.....
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
paulp |
![]()
|
MMM, Cheile Gradistei....
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
Am impresia ca va stringe basca!
![]() This post has been edited by Marty: 11 Jul 2006, 11:28 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
ne doare sinapsa
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
paulp |
![]()
|
Prietenii nu se uita
![]() Si iarta.... Dar deja deviem la filosofie patapieviciana, si riscam desuetudine... Toate cele bune, prietene! |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Marty |
![]()
|
Eu vorbeam de prietenii altora, nu de ai mei!
![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
da ce facura-ti fratilor? v-ati batut? v-ati furat nevestele intre voi? sau ce?
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
paulp |
![]()
|
Prietenii prietenilor mei sint prietenii mei.... sau e valabila doar la dusmani
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si totusi chiar asa de greu e de organizat o intalnire - pur si simplu se fixeaza o data si un loc si cine vrea si poate vine.
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
sity_boy84 |
![]()
|
eu am vrut doar sa vin cu o idee in ajutorul celor care nu se pot deplasa prea departe din cauza taxe etc.....ca am citit prin topic si am vazut ca multi ar veni dar nu au posibilitatea.si mi-a dat prin cap sa se organizeze intalniri pe judet.atat am vrut sa zic...
|
--------------------
Dacia/Hyundai
1300/Accent
1979/2008
- BZ 79 UAP/BZ 82 TSC
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi super draguta o intalnire la Balea Lac si de acolo o coborare pe partea argeseana , dupa baraj tunelul din dreapta, masa si distractia pe malul lacului vidraru tout la nuit
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
O intalnire de iarna a Loganistilor si nu numai ar fi bine de organizat,mai subscrie cineva? ceva pe la munte in perioada dintre Craciun si revelion.
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu as fi de acord.. in ianuarie
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:17 |