Despre cauciucuri
![]() ![]() ![]() |
Despre cauciucuri
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
Danilk |
![]()
|
![]() Membru Symbolist Group: Members Posts: 60 Joined: 2 March 06 ![]() |
Jantele de aliaj sunt de 14" si merg cauciucuri de 165/65/R14, jantele de tabla de otel sunt de 13" si merg cauciucurile de 165/70/R13. In talon ar trebui sa ai trecute ambele tipuri de cauciucuri.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji 1.4 8V
2007
- BH-XX-DST MIO DIGIWALKER A 701
Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic. |
|
dungatu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 29 July 05 ![]() |
Nu spune nimeni nimic de durata de viata a unui cauciuc?
Din cate am inteles ar fi de circa 5 ani de zile chiar daca e nou si stat in raft sau prin alte parti si asta din cauza compozitiei materialului. Am gasit niste Vredestein de iarna care arata f. bine dar au 8 ani...asa zice baiatu' de la SH unde le-am gasit...a citit pe ele, saptamana 21 anul 1998. Sa le iau sau nu, avand in vedere ce am zis mai sus de care nu stiu decat din auzite si fara argumente solide? Voi ce ziceti? |
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Vrei sa fie neaparat Vredestein? sau poti gasi la pret identic ceva mai uman dar nou noutz: ce ai spune de Debica Navigator 2 (sau mai cunoscute de la alte masini drept GoodYear Vector 3). Am eu si dupa peste 10.000 km facuti in vara asta inca merg ceas. E drept pe fata si dupa autostrazile occidentale se vede uzura (inca uniforma).
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
dungatu |
![]()
|
QUOTE(eugeniuz2004 @ 12 Oct 2006, 08:30) Vrei sa fie neaparat Vredestein? sau poti gasi la pret identic ceva mai uman dar nou noutz: ce ai spune de Debica Navigator 2 (sau mai cunoscute de la alte masini drept GoodYear Vector 3). Am eu si dupa peste 10.000 km facuti in vara asta inca merg ceas. E drept pe fata si dupa autostrazile occidentale se vede uzura (inca uniforma). Nu vreau neaparat Vredestein...vreau de iarna si nu prea scumpe ca oricum eu merg cam 3000 pe iarna asa ca nu se merita unele scumpe. Alea de care zici tu sunt de iarna sau vara? |
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ieftine si bune: Lassa.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Navigator 2 sunt considerate all seasons (pe ele scrie M+S de la Mud+Snow adica noroi si zapada si au si simbolul aferent) dar daca vrei strict de iarna fie Debica Frigo directionale, fie nou iesitele Debica Frigo 2 un GoodYear Vector 5 cred mai recent socs de Good Year de sub marca lor (amortizat presupun) si bagat la produs ca marca ieftina.
Eu am o pereche pentru fata din alea Frigo 1. Si vor intra in curand la a 3-a iarna si au facut fata cu bine. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
eugeniuz2004... vara mergi tot cu alea de iarna "Frigo 1" ... sau le schimbi?!
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
Cupitza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei carora le trage masina dreapta sau stanga si au ciungi de Matadoare de 2 lei, le recomand cu caldura sa le schimbe. Imi tot tragea masina dreapta, inclusiv dupa ce am facut geometria si am zis sa ma duc la o vulcanizare sa-mi inverseze rotile fata. Dupa ce le-am echilibrat in prealabil, desi nu era nevoie (la una nu a fost nevoie de nicio echilibrare) le-am inversat. Rezultatul: acum trage dreapta. Concluzia: ciungi de 2 lei, cu defecte din fabrica. Bine ca saptamana viitoare imi vin Vredestein pe care le-am comandat!
![]() ![]() Corectez: trage stanga. Mama lor de ciungi de 2 lei, nici macar de atat |
--------------------
Dacia Solenza
Clima
2003
- B34HHZ
|
|
dungatu |
![]()
|
Promotie anvelope iarna la samaservice.ro, platesti una si ai una gratis.
O sa le dau telefon sa vad daca au preturile din site reale ca prea ar fi bine de noi toti sa fie asa. Scuze de off topic! |
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
tu ce crezi? merg cu cele de iarna? daca am 4 Navigator 2 pe ea?
|
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
virtualu |
![]()
|
![]() om_serios Group: Members Posts: 198 Joined: 6 June 06 ![]() |
Da... scuze, nu eram atent... pana la urma am inteles ca sunt bune Debica astea..
|
--------------------
dacia
supernova
2001 - clima
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar la Firestone ce va deranjeaza? Sunt bune si ca firma si ca pret. Stiu persoane foarte multumite de ele.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
kiddo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 13 March 06 ![]() |
in sfarsit au venit Vredestein-urile (quatrac 2)! acu ma roade altceva...e vreo problema daca pe fata voi avea all season, iar pe spate de vara? p.s. cei de la apco parca asigurau si montajul, aveti idee pe unde?
|
--------------------
dacia
solenza
- b-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sama sau Autozone.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kiddo |
![]()
|
multam fain!
|
--------------------
dacia
solenza
- b-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa traiesti!
Vezi ca nu toate anvelopele de la APCO au montaj gratuit. Iti vor da ei o fituica cu care sa te duci la Sama sau la Autozone, daca e cazu'. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Cupitza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 March 04 From: Bucuresti ![]() |
Uraaa. Mi-au venit si mie Vredesteinurile. S-a facut liniste in habitaclu, nu se mai aude zgomotul de rulare si nu mai trage nici stanga, nici dreapta. Pneuri nene, nu ciungi. La 150 ron sunt beton.
|
--------------------
Dacia Solenza
Clima
2003
- B34HHZ
|
|
dungatu |
![]()
|
|
--------------------
renault
clio symbol expresion
1.4 8V dec 2002
|
|
Cupitza |
![]()
|
all seasons. de la apco, importator. 150 ron bucata cu montaj inclus la sama sau la auto-nu-stiu-cum de pe barbu vacarascu. se comporta impecabil. aproape ca nu se mai aude zgomotul de rulare, iar cand rulezi pe piatra cubica parca se atenueaza aproape toate vibratiile. la fel si cand mergi pe un asfalt mai rugos.
am luat all seasons, de fapt modelul asta, quatrac 2, pt ca la York aveam pe octavia de servici tot asta si s-a comportat bine iarna. www.vredestein.com www.apco.ro |
--------------------
Dacia Solenza
Clima
2003
- B34HHZ
|
|
Cupitza |
![]() ![]()
|
si noi, desigur.
|
--------------------
Dacia Solenza
Clima
2003
- B34HHZ
|
|
kiddo |
![]()
|
Marty iti multumesc ptr precizare (cuponu' ptr montaj), nu de alta dar bateam drumul de pomana. Se pare ca magarii de la Apco au omis sa imi dea acel cupon. In fine...nu conteaza. Cert e ca am fost sa montez pneurile pe Calea Dudesti, la Auto-soft. M-am usurat de 300 de mii (spalat anvelope vechi vreo 30 de mii
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
- b-xx-xxx
|
|
kiddo |
![]()
|
p.s. Tre sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, Vredestein sunt cu 10 clase peste vechile Matadoare. Eu am Europa, si nu exagerez, dar de cand le-am inlocuit parca are servo, volanul se misca cu mult mai usor. Sunt curios cum 'or presta la iarna...
|
--------------------
dacia
solenza
- b-xx-xxx
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca trebuie sa -mi pun si eu cauciucurile de iarna. Poate cineva sa - mi recomande o vulcanizare in Sect. 4 unde se face echilibrarea cum trebuie (ca am mai vazut meseriasi....)? Multumesc. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
alex_axn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 639 Joined: 30 December 04 From: Bucuresti ![]() |
pe turnu magurele, aprope de intersectia cu bd brancoveanu, langa benzinaria lukoil, este o vulcanizare destul de ok. eu am trecut pe acolo de cateva ori si am fost multumit.
|
--------------------
vw
passat
2009
- B __ ___ "putine lucruri poti sa le faci cu vorba buna dar cu vorba rea nici atatea"
|
|
Merlucius |
![]()
|
![]() membru care incepe si nu mai termina odata Group: Members Posts: 105 Joined: 21 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Unde pot sa indrept o janta de aliaj de la SLZ Europa (a luat o groapa) si eventual sa imi monteze viitoarele Vredestein-uri ? As vrea sa se ocupe aceiasi oameni ca sa nu inceapa cu "ala nu a facut bine treaba", stii voi..
|
--------------------
Dacia 1300 '80;
Solenza Scala 2004/
2006 ombelico del mondo
|
|
Magua |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 121 Joined: 29 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
la Autosoft pe Sos.Fundeni, vreo 40 RON
|
--------------------
Toyota
Rav4
2011 2.0 VVT
- CJ XX XXX "Concentrati in metropole,condusi de GPS
Vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des" Parazitii |
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Va anunt ca vulcanizarea aia de pe Mihai Bravu X Vatra Luminoasa s-a desfiintat. Mare pacat. Indreptarea jentilor de aliaj era 20 sau 25 lei acolo.
Mi se pare enorm 40 lei la Autosoft.... Stie cineva o alta vulcanizare care roluieste jenti de aliaj la pret mai decent? |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
vulcanizarea aia Mihai Bravu X Vatra Luminoasa au mutat-o in alta parte. Ultima data cand am fost, baietii mi-au spus ca se muta, dar nu stiau unde. Ar fi o treaba sa aflam unde au plecat cu pravalia, ca faceau treaba ok si la putini bani.
This post has been edited by david79: 11 Dec 2006, 12:40 |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
smar2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 13 December 04 From: Germania ![]() |
La autosoft nu e 40 RON. E 50 RON.
am indreptat eu 2 bucati sambata seara. ( = 1 milion) si mi-am si montat +echilibrat + spalat 4 bucati Barum Polaris2. ( = 500 mii) In alta ordine de idei, stie cineva daca imi recuperez ecovaloarea daca duc cauciucurile vechi la metro? de acolo le-am luat pe cele noi. ecovaloarea e vreo 80.000 pe cauciuc. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
Laureate 1.6MPI
- HSK-.....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 00:39 |