Real Arad - fara egal LA NESIMTIRE!, NU CUMPARATI DE ACOLO, MAI BINE DE LA SELGROS!!
![]() ![]() ![]() |
Real Arad - fara egal LA NESIMTIRE!, NU CUMPARATI DE ACOLO, MAI BINE DE LA SELGROS!!
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
77sky |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 182 Joined: 22 March 08 ![]() |
In Buzau s-a deschis un complex, Aurora pre numele sau...in nov. (cuprinde Carrefour_4000m2, Altex_2000 m2 si alte pravalii)
Parcare subterana, cotata la vreo 400 de locuri (desi sunt celule intre stalpi de 3 masini, ce nu prea pot intra chiar 3, e fff inghesuit) Azi mi-a picat fata cand am vazut ca, de fapt, acea parcare este cu plata...1 RON/30 minute (in timpul sarbatorilor este promotie...Moca!) O...Doamne!!! Ce tampenie! Stiti,,,cand ma gandesc la cum dicteaza preturile de achizitie producatorilor, la salariile pe care le incaseaza majoritatea lucratorilor de acolo,,,de mizerie! si ti se zice,,,daca nu vrei,,,poti sa pleci! unde sa pleci intr-un oras de dimensiuni mici? Asadar...tinand cont de aspectele acestea...se incaseaza niste sume fabuloase de anumiti oameni din aceste lanturi de magazine... Si noi...PLATIM, ca avem magazine maaari, frumoaaaase si atragatoare... ![]() Bleah! |
--------------------
_
_
_______________ Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Comunistii cel putin au recunoscut ca:CONSTITUTIA este legea fundamentala intr-un stat prin care o clasa sociala isi impune vointa unei alte clase sociale.Asa ca clasa sociala numita cumparatori trebuie sa respecte constitutia si sa cumpere in ce conditii vrea clasa sociala numita si grupul de actionari.In afara de faptul ca am explodat in '89 nu mai stim nimic decat sa ne lamentam.Hai sa punem si noi cu botul pe labe pe cineva sau ceva in tara asta!Chiar nu putem fi la unison pentru o cauza oarecare in care sa aratam de ce suntem in stare.Lupte de strada exclus ca s-au pus la punct cei de la MI si ne pun cu botul pe dosare penale cat ai zice democratie.
|
--------------------
a
b
c
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
Cam asa ceva vroiam sa spun...
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(77sky @ 27 Dec 2008, 20:02) Stiti,,,cand ma gandesc la cum dicteaza preturile de achizitie producatorilor, la salariile pe care le incaseaza majoritatea lucratorilor de acolo,,,de mizerie! si ti se zice,,,daca nu vrei,,,poti sa pleci! unde sa pleci intr-un oras de dimensiuni mici? Si cine te opreste sa faci la fel ca si argon? QUOTE(argon @ 27 Dec 2008, 19:53) Eu daca vreau carne ma duc la magazinul de carne, paine de la brutarie, samd, e mai comod si mai lejer, si ies si mai ieftin. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(argon @ 27 Dec 2008, 19:53) Eu daca vreau carne ma duc la magazinul de carne, paine de la brutarie, samd, Daca la unii le place sa socializeze(calce in picioare) cu toti disperatii si nespalatii la Carefour sau Real, be my guest. La astea ma duc de obicei(destul de rar) duminica dimineata la ora 8-9...sau in timpul saptamanii de la servici la aceleasi ore, sunt doar eu cu ai lor. pai ciobanii se duc cand e aglomerat..eu ma duc la 8..la 9 deja sunt gata...hai 10..cand altii de abia se trezesc.....asta e altceva...tot timpul gasesc o casa libera |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 27 Dec 2008, 19:43) am luat si eu o singura data ceva de la real...si doar ca aveam drum pe acolo...un telefon cordless....(in cta).... la standu de probe angajatii mi s-au parut cam aerieni si fara tangenta in ceea ce fac..... telefonul oricum jumatate e bulit..nu se mai vede nimic pe ecran.... omu unde vede imbulzeala acolo se duce...asa e la noi....ma uitam la carefur..... cu metro nu am nimic..pana sa apara carefur de acolo luam cel mai des "in cantitati mari" Ne lasati cu povesti de genul. Parca in alte magazine nu sunt probleme de genul, doar la real samd. Voi sunteti culmea, adica toti stim ca merge lumea in numar mare, dar ne plangem ca e aglomeratie. Pai cine naiba va obliga sa mergeti? Daca e prea aglomerat stati acasa, e la mintea cocosului. Care e ideea acestui topic?! Ca se face aglomeratie unde merge multa lume fara sa nu o oblige nimeni?! Cine nu vrea nu cumpara si gata. Daca acelora care creaza aglomerarea le convine asta e. M-am scarbit sa aud si la tv ca vezi doamne ce aglomerat e drumul spre munte samd. Pai cine dracu va obliga sa mergeti? Si ce dracu ati vrea sa se faca, autostrada cu 50 de benzi, daca toti va imbulziti acolo.. Sau sa nu mearga altii sa aveti voi liber? Pf! This post has been edited by eXtenSion: 27 Dec 2008, 23:55 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
77sky |
![]()
|
![]() Membru ocazional Group: Members Posts: 182 Joined: 22 March 08 ![]() |
Pentru Serje...
Asa fac si eu ![]() INSA...mai sunt lucruri pe care nu le gasesti decat acolo... Intr-un oras de dimensiuni mici e o alta poveste decat in cele mari. Pana in toamna anului curent, doar prastia de XXL era (nici pe acolo nu treceam, decat atunci cand imi trebuiau anumite produse) Muuuulti plecau in orasele invecinate mai mari pentru cumparaturi. ![]() Asadar,,,eu subliniam mercantilismul acelora ![]() |
--------------------
_
_
_______________ Logan Ambâț 1.5 DCi, 70HP (dopat la 95), JR5 AH, vara lu' 2007 nasterea & "Taz" 1.6 dCi 160 CP, Ints EDC, tot vara, dar lu' 2016
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(77sky @ 27 Dec 2008, 20:02) Azi mi-a picat fata cand am vazut ca, de fapt, acea parcare este cu plata...1 RON/30 minute (in timpul sarbatorilor este promotie...Moca!) Unde n-as da eu si dublu acum, sa-mi bag masina intr-o parcare subterana sa-mi dezghet lichidul de parbriz.... ![]() QUOTE(eXtenSion @ 27 Dec 2008, 23:54) M-am scarbit sa aud si la tv ca vezi doamne ce aglomerat e drumul spre munte samd. Pai cine dracu va obliga sa mergeti? Sunt curios cati dintre cei care se duc la munte se duc sa se dea cu schiurile, pentru drumetii, plimbari, etc. Ca pe multi ii vad ca se opresc la vila si singurele plimbari sunt pana la chioscul de tigari. |
--------------------
.
.
.
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Relativa treaba asta. In Oradea sunt 2 magazine Real. La cel vechi nu am avut probleme niciodata, desi am stat la coada si 2 ore ( anul trecut, inainte de sarbatori ). Eu eram in Real, cu haleala, nevasta era in Jysk, cu decoratiunile de sezon. Nu prea ma bag in seama cu purdeii aia de pe raioane, oricum habar nu au pe ce lume traiesc, iar la casa, daca manifesti un minim de intelegere pentru acea femeie care are de-a face cu mii de oameni intr-o zi, nu o sa intampini nici o problema. Un zambet face minuni, crede-ma....
La magazinul nou, am constatat ca problema nu sunt angajatii, ci clientii. Am fost imbrancit, bruscat, impins, lovit cu carucioarele de ma dureau soldurile deja. Ca sa ajung la raft, trebuia sa mut carucioarele unor dobitoci care pana atunci isi facusera cumparaturile la magazinul satesc. Eram cu globuri si alte prostii de sezon in cos, asa ca faceam echilibristica printra mujici cu balega pe cizme...In fine, nu mai conteaza. La casa am dat peste o fetita care era in practica, se pare, ca trebuia sa ii arat eu cum se scaneaza produsele. Era toata rosie pana in varful urechilor, dar tot am scapat de ea in 5 minute. Ideea e ca si ei sunt oameni, si daca nu e vorba de nesimtire fatisa si crasa, inclin sa le acord circumstante atenuante... Dar poate ma insel ![]() |
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
solenza_scala |
![]()
|
QUOTE(eXtenSion @ 28 Dec 2008, 00:54) Care e ideea acestui topic?! Ca se face aglomeratie unde merge multa lume fara sa nu o oblige nimeni?! Cine nu vrea nu cumpara si gata. Daca acelora care creaza aglomerarea le convine asta e. Pf! Ca sa citez: ,,N-ai inteles nimic. 2!'' . Ideea nu e aglomeratia din hypermarketuri, e UN INDEMN SA NU MAI MERGEM IN MAGAZINE IN CARE ANGAJATII ISI BAT JOC DE NOI!!! POT SA STAU LA COADA 3 ORE DACA SE POARTA FRUMOS CU MINE! Dar asta e doar parerea mea. |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
extension se poate sa fi vorbit de partea cealalta a baricadei
![]() pentru cumparaturi lejere, recomand duminica seara, aproape de inchidere cu o ora inainte ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@solenza_scala
Daca inteleg bine, tu ai deschis topicul avand 2 nemultumiri: 1. Ai mers prea mult pe jos fiindca ai vrut sa cumperi o pizza (comercializata la raionul de carne); 2. Ai stat la coada 30 min ca sa o platesti fiindca nu erau toate casele deschise. De unde tragi tu concluzia ca angajatii si-au batut joc de tine? Eu as zice ca mai degraba felul in care functioneaza magazinul nu iti e pe plac. Gresesc? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
@vijelie,
pai trebuiau sa-i astearna petale de la raionul carne pana la casa une a platit lipia ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 28 Dec 2008, 11:56) In aeroport la o rerutare, poate. Ca mai sunt si alte trebi de facut in viata ( iconideact5.gif )... Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(solenza_scala @ 28 Dec 2008, 11:56) Ca sa citez: ,,N-ai inteles nimic. 2!'' . Ideea nu e aglomeratia din hypermarketuri, e UN INDEMN SA NU MAI MERGEM IN MAGAZINE IN CARE ANGAJATII ISI BAT JOC DE NOI!!! POT SA STAU LA COADA 3 ORE DACA SE POARTA FRUMOS CU MINE! Dar asta e doar parerea mea. ""N-ai inteles nimic. 2!"". Cine te obliga sa mergi?! Crezi ca daca se purtau angajatii rau cu toata lumea mai era atata lume? Crezi ca un angajat dupa ce vbeste cu sute de oameni pe zi, unul mai idiot ca altul, nu se intampla sa se poarte mai rau? Nu iti convine, du-te in alt loc. Iar despre femeia pe care ai intrebat-o de ce nu sunt si altele la casa.. Nu stiu, mie in viata mea nu mi s-a intamplat sa imi raspunda cineva urat. Depinde cum intrebi, ca am mai vazut destepti "De ce nu mai e nimeni la casa!!!? ![]() Nu sunt de partea cealalta a baricadei, dar ma enerveaza la culme cand se intampla unuia sa se poarte nu stiu cum vreun angajat cu el, iar acel cineva incepe sa dea cu noroi in toate magazinele, in toate hypermarketurile samd. Ca si nesimtitii astia de comercianti particulari mici, care inainte sa apara magazinele mari aveau niste preturi facute doar in interesul lor, iar acuma se plang ca nimeni nu mai merge la ei si ca vai Doamne, cat de nocive ar fi magazinele mari. Asa ca nu e nevoie sa ne spuna altii cat de prost se vor purta angajatii unui magazin cu noi. Ca stim destui care se trezesc sa faca reclama negativa pt ca au prea mult timp liber. Daca tie nu iti convine, nu mai mergi si gata. Cat timp vad ca e plin de oameni acolo, nu am niciun motiv sa cred ca ar fi cel mai "naspa" magazin din Arad. This post has been edited by eXtenSion: 28 Dec 2008, 16:17 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
bulan |
![]()
|
Pana la urma toti suntem o apa si un pamant.Daca pana acum cativa ani nu existau aceste supermarketuri asta nu inseamna ca daca azi sunt ar trebui sa si functioneze perfect.Asa cum ei invata meserie din mers asa si noi invatam sa facem cumparaturi din mers.Daca eu sunt la raionul pui proaspeti si atentionez pe cineva sa aibe grija ca puiul pe care l-a ales are eticheta uda si partial razuita si ca nu o sa poata sa scaneze pretul casiera acestia in mod invariabil imi raspund in doi peri.Daca sunt la raionul legume fructe unde este coada permanenta si rog pe cei din fata mea sa lege pungile la gura ca sa nu pierdem timp inutil toti se ofuscheaza si spun ca e treaba fetei de la cantar sa lege pungile si apoi sa le cantareasca.Pai daca e cu autoservire leaga-ti punga singur ca pierde timp ce care face cantaririle si sigur nu iti cad gradele de pe umar.Daca e cu autoservire nu e obligatoriu sa citesti termenele de valabilitate ale marfurilor dar trebuie sa te asigur ca ce ai ales are macar eticheta cu cod de bare.Daca ai ajuns la casa cu 1001 produse in cos si pentru un produs trebuie nu stiu ce interventie a cuiva de la raion lasa-l dracului acolo plateste ce e de platit si pleaca ca asteapta o gramada de lume in spate.Asa ca si noi trebuie sa stim sa facem cumparaturi!
|
--------------------
a
b
c
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
nesimtirea mi se pare din partea romanilor cat si din partea celor din coducere, am fost de am luat ceva de baut, 2 sticle de ceva, stiind ca sunt 2 case pentru femei gravide si mai putin de 10 produse, unde era coada numai cu nesimtiti care aveau carucioarele pline ochi, ma duc o intreb pe casiera de ce ii baga pe nesimtitii aia, imi zice sa vorbesc la conducere, ma duc si eu ca baiatul la cei de la conducere, care imi zic si citez " Pa si ce vrei sa le facem, sunt clienti" acum de ce balamuc au mai pus casele alea de mai putin de 10 produse ? de ce nu au facut ca in carrefour casele de genul asta cu balustrada sa nu poti intra cu un carucior ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
bulan |
![]()
|
Am vazut un filmulet facut in Germania intr-un supermarket.Dimineata cand au venit cumparatorii au gasit semne de circulatie prin tot magazinul si nimeni nu a parut mirat ba ma mult toata lumea respecta semnele.Sa vezi pe aleile cu rafturi semne:cedeaza trecerea,stop,obligatoriu la dreapa,sens unic si etc!
Mie ce nu-mi place este ca toti in magazine si chiar pe strada au niste fete de parca le-a murit toata familia intr-un incendiu.Unu nu-l vezi zambind dar daca raspunde vreunul la telefon imediat afiseaza o fata plina de bunatate si cum inchide telefonul devine pe loc moracanos. |
--------------------
a
b
c
|
|
solenza_scala |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 28 Dec 2008, 13:23) .... De unde tragi tu concluzia ca angajatii si-au batut joc de tine? Eu as zice ca mai degraba felul in care functioneaza magazinul nu iti e pe plac. Gresesc? Aproape si totusi departe... Da, am aceste doua nemultumiri, dar, cand am intrebat un angajat unde sunt restul casierilor și el și colegul lui mi-au întors spatele ca vezi Doamne ei sunt miniștrii ploilor, cu aerele alea. @extension: Eu am intrebat frumos, nici macar nu m-am incruntat sau n-am ridicat vocea. Ton normal. Si nu le prea gasesc scuze. Chiar am incercat. Ah, da... era sa uit... Daca tie sau celorlalti colegi va convine sa-si bata joc niste angajati la supermarket de voi pe banii vostri, ma bucur ca aveti nervi asa tari. This post has been edited by solenza_scala: 28 Dec 2008, 22:22 |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Azi la REAL timisoara,Calea Aradului,sotia si-a gasit la reducere o geaca dama la pretul 39,90,pretul initial fiind 69,90,si o bluzita penru bebe la 14,90-redus,pret initial 29,90.La casa bineinteles ca ne-au taxat la preturile initiale.Intrebati de ce, au spus ca lumea pune pancartele gresit,adica le muta cand cotrobaiesc dupa haine.Vrajeala!Geaca era pusa pe un manechin ,undeva sus,cu pancarta galbena"OFERTA,GEACA DAMA 39,90".Madama ne-a intors spatele si a plecat.Pur si simplu!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
m-am dus in real sa o achit pe "Ioana" stand doar cu un GPS in mana la o coada de 12 persoane care aveau carutele pline la casa de mai putin de 10 produse
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
@daniM
D-aia e bine sa verifici preturile, in cazul in care ai un mic dubiu, la scannerele alea de pe pereti! Bine..., daca exista in acel super, extra, hypermarket! Parerea mea... This post has been edited by koldun: 10 Jan 2009, 19:40 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
borkanel |
![]()
|
![]() XXX Group: Members Posts: 404 Joined: 11 January 07 ![]() |
asta tine de nivelul de civilizatie a poporului roman...
|
--------------------
BMW
E36 compact
1995 - in use BMW E30 316 1987 - sold
Mercedes W123 300D 1979 - sold Mercedes W123 200D 1978 - sold Mercedes W115 200D 1971 - sold Lada 1200 & 1500 1980 - sold |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Adica...
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Acum vreo doi ani la Selgros in Targu Mures, mi-au furat caruciorul, pentru fisa aia nenorocita de 50 de bani. Aveam in el o pereche de pantofi (ultima... port numar mic) si o fusta pentru care am asteptat dupa nevasta-mea vreo 25 de minute sa fac probe... Nu apucasem sa platesc produsele, dar frustrarea a constat in faptul ca nu am mai gasit inca o pereche de pantofi la fel, si apoi, mi-au furat si al doilea carucior cu aceeasi ocazie...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Io obisnuiesc sa bag produse in cosuri 'parasite', adica lasate in mijlocul culuarului si proprietarul umbland aiurea, cat mai mici si cat mai scumpe, amestecate printre cele deja existente
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Absolut genial si malefic
![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
argon |
![]()
|
pacat ca multi le lasa pe la casa la gume de mestecat, sau jos la plase
![]() dar ma consolez ca le si scapa multora si le pun pe banda fara sa observe ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:05 |