Real Arad - fara egal LA NESIMTIRE!, NU CUMPARATI DE ACOLO, MAI BINE DE LA SELGROS!!
![]() ![]() ![]() |
Real Arad - fara egal LA NESIMTIRE!, NU CUMPARATI DE ACOLO, MAI BINE DE LA SELGROS!!
eXtenSion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Am gasit la magazinul "virtual"DOMO,un dezumidificator Ceresit,mi s-a parut mie ca am ceva umezeala in casa,cu toate ca am statie meteo care imi spune ca am destul de constant 60%,dar asa sunt eu, imi place sa dau banii pe prostii...In fine lansez comanda,era Ceresitul vreo 30 de lei,o rezerva mai 30 de lei,mai scria _Taxa de livrare va fi comunicata telefonic.Ha,ce chestie,sa nu afle internautii de afacerile noastre,ce prostie!m-am gandit atunci.Peste cateva ore ma suna un baiat:
-Buna ziua,ati lansat o comanda la noi,bla bla bla? -Da! -Comanda s-a transferat la magazinul Domo din Bocsa,va fi trimisa de acolo ca e mai aproape,taxa de livrare e mrrrrrrrr... -Cat? -Mrrrrrrr...,cand zicea de taxa de livrare parca vorbea cu nasul in c.u.r la ma-sa.Sunteti de acord? -Daaa,zic eu plictisit. Trece o saptamana-nimic. Ieri suna iar un baiat: -Buna ziua,de la Domo va deranjam(si uitasem)in legatura cu comanda dumneavoastra,va anuntam ca magazinul din Bocsa s-a inchis asa ca...CU PARERE DE RAU trebuie sa vi-o trimitem din Timisoara. -De ce cu parere de rau,cat e taxa de livrare?intreb eu. -TREI LEI PE KILOMETRU!!! Am stat,cred ca un minut...a stat si ala..."100 de km,3 lei km,300 de lei transportul si 65 de lei aparatul.Buna afacere!!"ma gandeam. -Mi-o aduce Ciuhandu comanda?intreb.Ala: -Cine? -Ciuhandu,primarul vostru! -Cum sa aduca?Nu inteleg?bolborosea ala -Pai ,ce-i cu pretul asta de bataie de joc? -Sa inteleg ca renuntati la comanda?Eram stupefiat: -Nu,trimiteti-mi patru,si veniti prin Deva....S-a prins si ala: -Domnu'...va rog...fara misto...nu se poate... -Macar spuneti-mi cu ce aveati de gand sa-mi aduceti pachetelul de 300 de ron drumul. -Cu MASINA DOMO!!! -F.ut-o-n gura ,dar ce ii bagati in rezervor?CHANEL NO.5?s-a suparat ala,a inchis Si uite,asa am ramas eu fara dezumidificator... |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Interesanta discutie, da totusi ala nu-i produs de comandat online, se gaseste in toate magazinele de profil si nu numai, la acelasi pret.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
O fi!Dar in Caransebes nu am gasit.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
intreaba-l pe Fernando.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
soricel in hypermarket real pe raion la oferta saracutul de el ce speriat era.... ![]() seamana cu Jerry ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 23 Jan 2009, 14:35 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
argon |
![]()
|
speriat o laie, a consumat din produsele respective si era in coma saracu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
peugeot79 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 66 Joined: 7 January 09 ![]() |
am si eu ceva autentic
e drept a trecut ceva vreme de atunci dar cred ca e de actualitate nu mai stiu de unde l-am cumparat dar ceva hypermarket Attached thumbnail(s) S5000924.JPG ( Size: 242.69k ) Number of downloads: 626 |
--------------------
Volvo
340 DL
1989
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Deja patesc a doua oara sa mi se strice in 10-12 ore de tinut in frigider laptele luat de la porcii de Real. Luati aminte. Real din Bucuresti de linga Vitan.
|
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008 156
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu m-am invatat minte sa nu mai cumpar decat UHT, la cutie de carton. Costa mai mult, dar nu mai stiu ce inseamna lapte stricat. N-am sa uit odata cand, intr-o dimineata, mi l-am pus la incalzit, am vazut ca e stricat, am coborat la chiosc, sa-mi iau alta punga, iar punga aia era la fel de stricata ca ce aveam eu.
Eu cumparaturile le fac totusi la Carrefour, intr-adevar, bat 25 de km pana acolo, nu ma deranjeaza, o plimbare in week-end face bine atat mie cat si masinii, benzina nu-i mare sfaraiala, dar au preturile mai mici la multe articole, sunt mult mai diversificati, iar asta e forma mea de protest. ![]() La Real ma mai duc cand n-am timp sa ma reped pana la Braila. |
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si uite daia e plin de galateni la braila
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Eu unul prefer sa fac cumparaturile saptamanal din hypermarketuri....nu conteaza care....ma orientez dupa eventualele oferte din posta sau ma duc oriunde apuc....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cumparam lapte dulce zuzu si cu lamaie ii faceam branza celui mic si mai beam si eu... De cateva ori insa am constatat ca nu mai trebuie sa pun lamaie ca sa fac branza ca se prindea de cum il puneam pe foc ... Am renuntat la zuzu si am trecut pe UHT Fulga sau altele.... deh ce sa-i faci bibiloiu vrea in continuare sa "facem biza tati"...
Ahhh si de nenumarate ori mi s-a intamplat in diverse hypermaketuri ca pretul de pe raft sa fie unu iar la casa altul .... De asemenea tata a vazut la Real Vitan o oferta de peste ... cumpara omu vreo 3 kile si cand ajunge la casa vede ca pretul era dublu... L-a luat ... si se duce la biroul de reclamatii .... il asculta aia si ii spun sa se duca iar la raion sa mai verifice odata .... Surpriza .... intre timp schimbasera pretul ...... This post has been edited by nairam: 17 Apr 2009, 10:42 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Asta iarna de sarbatori, daca retin bine, parca au fost oaresce reduceri de preturi prin supermarketuri, dar acum de pasti, cel putin la Carefour si Spar, unde imi fac eu cumparaturile, au majorat nesimtitii preturile cu cel putin 10-15%.
This post has been edited by radian: 18 Apr 2009, 20:21 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
QUOTE(nairam @ 17 Apr 2009, 11:38) Ahhh si de nenumarate ori mi s-a intamplat in diverse hypermaketuri ca pretul de pe raft sa fie unu iar la casa altul .... De asemenea tata a vazut la Real Vitan o oferta de peste ... cumpara omu vreo 3 kile si cand ajunge la casa vede ca pretul era dublu... L-a luat ... si se duce la biroul de reclamatii .... il asculta aia si ii spun sa se duca iar la raion sa mai verifice odata .... Surpriza .... intre timp schimbasera pretul ...... Si eu am patit asa, doar ca in toata reteaua lor de calculatoare(Kaufland) era pus pretul mai mare, doar pe raft cel mai mic. Pretul era majorat cu aprox. 30% |
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Nici promotiile nu mai sunt ce au fost altadata. Azi era promotie la Pampers, reducerea era de la 53,49 care era scris cu negru si barat la 53,40 scis mare cu rosu in real brasov
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
cristian_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 23 April 07 ![]() |
La asa promotie parca nici sa te mai caci nu-ti vine.
|
--------------------
OPEL
Astra
2001
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
mergeti ma la Real Madrid
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
lasa ca am luat eu cartofi la 24 lei Kg , in loc de cartofi pe bon era cascaval si am vazut dupa ce aruncase-m bonurile la gunoi , sa vezi aventura
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
macar ai luat sac de 10 kile?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
asa am cumparat eu un odorizant de masina cu o aroma insuportabila
![]() dar revenind la obiectii, celor de la carrefour militari le-am facut reclamatie ca in toaleta putea mai rau ca o hazna si celr de la real din vitan ca locurile de parcare la handicapati erau ocupate si nu am avut unde parca. eu fac parte din categoria persoanelor cu dizabilitati |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.181 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
din pacate doar o punga de 4,5kg a fost la pretul ala
![]() This post has been edited by bygy007: 16 Jan 2010, 00:15 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 07:25 |