avertisment, pozitii bec albastru
![]() ![]() ![]() |
avertisment, pozitii bec albastru
sweetboy89 |
![]()
|
||
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
- IL-18-YFL Conduc Dacia Logan si sunt mai tare ca Van Damme !!!
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.332 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Exact... imbunatateste aspectul masinii...adica se duce catre papagal.... daca mai pui si niste stickere cu Nike sau altceva pe ea cred ca ar arata mai bine....aaa si sa nu uit... de eleron si sigla de M3.... poate, poate le da un impuls poneilor putere...sa traga mai bine si are si un frumos aspect de tuning....
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Inainte sa postezi trebuia sa pui mana sa citesti legislatia si pe urma iti raspundeai singur la intrebari.
|
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Poate pentru ca e un paragraf de lege care zice ceva de asta?
Poate pentru ca noi, astia "restul", suntem obisnuiti ca sa vedem doua luminite albe ca sa ne dam seama ce e pe drum, in intuneric, nu sa ne intrebam ce o fi chestia aia alba sau alea doo albastre? Cine stie... |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
eu nu am inteles de ce ai deschis topicul la legislatie?
nu stii daca e legal sau nu?sau te oftici ca nu ai voie sa ti pui pozitii albastre? |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ilegal este, dar am vazut masini de politie cu pozitii albastre.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
sweetboy89, am o curiozitate personala: tu ti-ai luat carnetul la Pitesti? La aia pe spaga? De nu erau nevoiti sa stie legislatia si nici sa conduca?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Cei de la Pitesti au fost remarcati prin preturile scazute, de acolo li s-a tras.
In realitate, permise nemeritate (ca sa nu zic altceva) s-au luat si se vor lua in toata tara. Dovada unele topicuri/postari. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Adica vrei sa spui ca omorasera concurenta?
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Trage-le instalatie separata si le folosesti in parcare cu patrutiuningaretzii tai.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sweetboy89 @ 25 Feb 2009, 09:02) oare chiar nu avem voie cu pozitii colorate? oare de ce? nu incomodeaza cu nimic si mai imbunatateste si estetica masinii cat de cat. ![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE(klaus @ 25 Feb 2009, 10:43) sweetboy89, am o curiozitate personala: tu ti-ai luat carnetul la Pitesti? La aia pe spaga? De nu erau nevoiti sa stie legislatia si nici sa conduca? asta e o intrebare sau o presupunere? |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(bendix @ 25 Feb 2009, 23:19) Sa vedeti ce va fi cand isi vor tuna baietii pozitiile din LED-uri unicolore in bicolore ! Plin de papagali pe drumuri ! ![]() sunt deja prin targ demult niste cozi de rechin care se aprind in multe culori ledurile,sa vezi ce fel se uda tuningareti cand vad o masina dotata cu asa ceva,uaaaaaa de unde a luat-o cat o fi ,vreau si EUU,mori de ei ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
sweetboy89 |
![]()
|
![]() Dacia Logan Driver Group: Members Posts: 166 Joined: 27 October 08 From: Slobozia ![]() |
heh. l-am luat la slobozia baieti dar sincer nu stiu nimic din parte sanctiuni si contraventii. si culmea la sala am avut 2 intrebari din aceasta categorie si pastea le-am gresit. din 26 am facut 24
![]() Ar mai fi ceva. Aseara m-a oprit politia si nu aveam extinctor. Amenda a fost in valoare de 240 RON. Nu este cam mare ? |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu. Ar trebui sa fie mai mare. Daca iti ia foc rasnita langa rasnita mea?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu te-ai saturat sa tot platesti amenzi?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
sweetboy89 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca aveai ITP-ul luat pe bune nu aveai becuri albastre dar aveai extinctor
![]() This post has been edited by tudor.: 26 Feb 2009, 08:49 |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
dar mi-a completat gresit amenda. in loc de articolol 100 alin. 13 a pus 1 care e cu totu alta mamaliga. oare mi-o anuleaza?
Art. 100 alin. 1. nerespectarea semnalelor politistilor de frontiera In punctele de trecere a frontierei de stat a Romaniei, ale Indrumatorilor de circulatie ai Ministerului Apararii, ale agentilor de cale ferata, ale persoanelor desemnate pentru dirijarea circulatiei, pe sectoarele de drum pe care se executa lucrari de reabilitare a acestora, precum si cele ale patrulelor scolare de circulatie si ale nevazatorilor; Art. 100 alin 13. conducerea unui autovehicul care nu este dotat cu trusa medicala, triunghiuri reflectorizante si stingator pentru incendii, omologate. This post has been edited by sweetboy89: 26 Feb 2009, 09:03 Attached thumbnail(s) AMENDA.jpg ( Size: 464.38k ) Number of downloads: 505 |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 26 Feb 2009, 08:26) Nu ii iau apararea contravenientului dar, ca martor la 2 masini in flacari, pot afirma ca utilizarea extinctoarelor din dotarea regulamentara a autoturismelor are numai 2 efecte certe: figuratie admirata de restul cetatenilor si cateva arsuri minore in zona capului. Treaba adevarata o fac pompierii. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
1. amenda aia e gresita daca e cum zici tu
![]() 2. am golit eu un stingator d-ala auto... e ca o frectie cu iaurt la un picior de lemn. poate e bun daca iti arde tigara in scrumiera dar la o instalatie electrica sau alt incendiu mai mare poti sa dai eventual cu el in parbriz si sa pleci ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
QUOTE(sorin1983 @ 26 Feb 2009, 09:19) 1. amenda aia e gresita daca e cum zici tu ![]() priveste imaginea atasata. acolo scrie ce a completat "domn politist" a mai facut cineva contestatie? ma poate ajuta cineva? This post has been edited by sweetboy89: 26 Feb 2009, 09:24 |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
www.amenda.ro
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
multumesc mult. am facut o contestatie acu urmeaza sa merg la politie pentru a o depune, + copie dupa proces verbal, ca nu sunt prost sa ii dau originalul sa modifice aia apoi ca mai e de pus o cifra (3)
This post has been edited by sweetboy89: 26 Feb 2009, 11:01 |
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Se poate face contestatie daca ai semnat?
![]() LE: Am cautat, da se poate contesta si daca a fost semnat PV ![]() This post has been edited by MuciX: 26 Feb 2009, 11:09 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
sweetboy89 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' tu sa nu iti iei stingator, da?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sweetboy89 |
![]()
|
o sa imi iau k sunt satul de "astia cu basca". sper sa ajung sambata prin vitan
|
--------------------
DACIA
Logan
2010 Berlina Laureat
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(sweetboy89 @ 26 Feb 2009, 11:00) multumesc mult. am facut o contestatie acu urmeaza sa merg la politie pentru a o depune, + copie dupa proces verbal, ca nu sunt prost sa ii dau originalul sa modifice aia apoi ca mai e de pus o cifra (3) Contestatia se depune la "judecatoria in a carei raza de competenta a fost constatata fapta" (art. 118 al. 1 OUG) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:59 |