Cielo, sfaturi va rog ...
![]() ![]() ![]() |
Cielo, sfaturi va rog ...
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Cu abs si airbag nu exista, cel putin nu facut la noi
motorul sare de 300.000 lejer fa-ti cont pe daewooclub din ce an e si cat dai pe el ? This post has been edited by ArtVandelay: 28 Dec 2008, 18:31 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Motoarele facute-n Coreea duc 300 de mii ca popa. Alea asamblate la noi, daca-s intretinute calumea, duc cam 180 de mii.
Cielo cu A/bag si ABS s-au vindut numa' in Vest, dar aveau si alt motor (ala de 1.8, pus si pe Espero). Daca vrei, vorbesc cu un coleg care are un Cielo de vinzare. Stiu caa masina e destul de noua da-i ocupa spatiu-n fata casei de pomana (si-a luat Octavia), asa c-o da destul de ieftin. Garantez pentru seriozitatea omului! This post has been edited by Marty: 28 Dec 2008, 18:44 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
E din 2001 ... dar are 150.000 km ( mi se par cam multi
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
dai cam mult diferenta..la banii aia cred ca gasesti unul mai nou si cu mai putini km
|
--------------------
Ford
focus
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Tot ce am gasit s-a vandut ... restul erau doar vechituri ... sau prea scumpe ...
Si nu am cui sa dau dsn intreaga ( asta-mi da 40 de mil pe ea ) .. ca altfel aveam banii cash si cautam masina ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
O dsn clima face mai mult de 40 mil, mai cauta sa o vinzi, parerea mea..
|
--------------------
Ford
focus
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Masina mea arata asa .....
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ms Sudsemnatu ...
Ma gandesc daca-s multi km pt motorul ala sau nu ... Pers. respectiva zice ca are si ABS si airbag ... ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista cielo de romania cu abs si airbag. Doar daca e adus din afara.Cele aduse din afara in general sunt hatchback. Cele aduse din afara au in general motorul de 90cp, DOHC care e 16v, si care consuma EXTREM de mult in special in oras.
Cielo SOHC(cum sunt majoritatea) sunt 8v, au 75cp si au un consum maricel, dar decent ![]() Mi se pare destul de buna afacerea cu supernova aia plus 60 de milioane. Insa ai grija de la cine cumperi. Omul asta de ce accepta schimburi? e samsar? eu m-as feri de samsari. Si vezi si cielo ala sa nu fie la mana a 14a ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca are ABS si airbaguri inseamna ca este adusa de afara, caz in care, pentru o masina din 2001, s-ar putea sa aiba mult mai mult decat cei 150k km declarati.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
A fost pe firma ... are carte de service ( macar km sunt reali ) si are motor de 90 cp ... are abs , airbag , geamuri , servo si jante pe 15 ...
Consumul nu e o problema ( pun GPL in cel mai rau caz ) ... km ma ingrijoreaza daca sunt sau nu multi pt motor ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
eu zic sa vb cu marty
![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu dau de el ... a avut cielo ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Am vorbit ! A vandut-o colegul lui si era din 1995 ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Primul costa 4500 de euro , iar al 2-lea n-are nici macar aer
![]() Eu dau pe asta 2500 de euro ( adica 60 de mil si epava de la dsn ) ! Rectific : pe al 2-lea l-am sunat si nu mai are masina ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 28 Dec 2008, 20:55 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
La masinile care a fost pe firma poti sa le "dublezi"kilometrii la cum sant de"intretinute" si forjate!Si sa stii ca una din 95,96 fabricata in Coreea este mult mai buna decat una asamblata pe la noi...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Iti dai seama ca n-o cumpar daca motorul e obosit sau masina e ruginita .
Maine o vad cu un mecanic care e expert in cielo ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
O mica remarca daca imi permiti fac, incapi in Cielo? Eu unul stau foarte incomod in el.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Cred ca incap ... am 1.73 si 80 kg ... nu cred ca n-as incapea ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Verifica neaparat chestia( nu cred ca trebuia sa iti spun eu asta), nici eu nu-s cu mult mai mare, 1.80, 90 kg, dar mi se pare ca o cutie de chibrite inauntru. Iar daca tin scaunul sa stau cat de cat comod, nu mai iau pasager in spate pe partea mea.
This post has been edited by giany911: 28 Dec 2008, 21:39 |
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
In spate nu am pe nimeni niciodata ... asa ca nu prea ma intereseaza aspectul asta ... uite ca o sa ma uit maine special la chestia asta !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Omul a venit aici sa ceara ajutor, nu sa fie aburit. Incapi in cielo si daca ai 2m, daca tu ai 1.80 si ti se pare ca nu incapi in masina sau ca stai incomod, ai tu o problema si una mare, nu masina are pb.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Serje ... astea sunt mici detalii ce tin de gustul fiecaruia ! Eu ii multumesc frumos ca mi-a spus parerea lui si astept cu interes orice alta parere legata de acest model de masina !
This post has been edited by cosmin_2300: 28 Dec 2008, 22:01 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Doar ca nu-i o parere, ii o minciuna. Mie nu-mi place de nici o culoare Cielo, dar sa zici ca nu incapi sau ca stai incomod, mai ales la 1.80 ... poate doar daca il compari cu vreun A6, A8.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
giany911 |
![]()
|
Aoleu un capac sa imi dau, tacerea e de aur.
|
--------------------
Dacia
Berlina
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Calmi va rog .... Giany ... ce mai stii despre Cielo ? Dar tu Serje ? La ce sa fiu atent ? Unde rugineste de obicei ? Care-s problemele cele mai des intalnite ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:31 |