Cielo, sfaturi va rog ...
![]() ![]() ![]() |
Cielo, sfaturi va rog ...
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cine te-a lovit? Statul?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Asa am inteles ... ca statul are un fond care-i despagubeste pe cei care sunt vinovati de accidente rutiere si a caror RCA nu acopera toate costurile ...
Daca-i adevarat ... habar n-am pentru ca nu eu sunt cel vinovat ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
You're dreaming. Stay focused.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Intreb si eu... Daca omul a acceptat despagubirea de la RCA mai poate el sa se indrepte (cu temei ca asa... pot sa dau si eu in judecata) in civil pentru recuperarea diferentei...
Mie mi se pare logic ca daca ai acceptat despagubirea de la RCA atunci pa pa... SAU te indrepti spre fondul ala special de care am mentionat cosmin... SAU RESPINGI de la bun inceput "oferta" RCA si te judeci direct cu proprietarul... Ca sa fiu ontopic... Am un prieten care a avut vreo 3 ani un Cielo productie 1996 cu GPL, coreean. Masina impecabila pic de rugina, singura problema e ca consuma f. mult (12-13 in oras) si nu ii convenea omului (nici nu avea ce face cu masina asa mare, si-a luat un 206 ![]() De asemenea daca vrei consum decent ti-as recomanda sa nu iei versiunea cu cutie automata ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pentru un Cielo SOHC 12-13l/100km in oras mi se pare mult. Ma rog, daca e vorba de Bucuresti, unde mai mult stai decat mergi in multe momente, s-ar putea sa fie echitabil. Si daca avea si cutie automata e clar de unde provine consumul. Daca nu-i dai in goarna nu consuma exagerat, eu rar am vazut peste 10l/100km, asta cand am venit de la Bucuresti dupa o nunta cu 160-170km/h.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 29 Dec 2008, 12:37) Probabil .. QUOTE(Executron @ 29 Dec 2008, 12:39) Intreb si eu... Daca omul a acceptat despagubirea de la RCA mai poate el sa se indrepte (cu temei ca asa... pot sa dau si eu in judecata) in civil pentru recuperarea diferentei... Mie mi se pare logic ca daca ai acceptat despagubirea de la RCA atunci pa pa... SAU te indrepti spre fondul ala special de care am mentionat cosmin... SAU RESPINGI de la bun inceput "oferta" RCA si te judeci direct cu proprietarul... Ca sa fiu ontopic... Am un prieten care a avut vreo 3 ani un Cielo productie 1996 cu GPL, coreean. Masina impecabila pic de rugina, singura problema e ca consuma f. mult (12-13 in oras) si nu ii convenea omului (nici nu avea ce face cu masina asa mare, si-a luat un 206 ![]() De asemenea daca vrei consum decent ti-as recomanda sa nu iei versiunea cu cutie automata ![]() ![]() Am semnat ca nu mai am voie sa dau in judecata Generali ... pot sa-l dau oricand in judecata pe proprietar ducandu-ma cu factura de la service in care arat ca m-a costat mai mult decat mi-a dat Generali ![]() Ca sa ma judec cu Generali insemna ca minim 1 an familia mea sa n-aiba masina ... L.E. : nici nu vreau sa aud de cutie automata ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 29 Dec 2008, 11:44 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 29 Dec 2008, 11:43) Probabil .. Am semnat ca nu mai am voie sa dau in judecata Generali ... pot sa-l dau oricand in judecata pe proprietar ducandu-ma cu factura de la service in care arat ca m-a costat mai mult decat mi-a dat Generali ![]() Ca poti sa dai un judecata nu e problema, ca castigi aia e alta problema. Nu e asa simplu ![]() Faptul ca tu ai acceptat despagubirea partii responsabile civilmente (adica RCA-ul, responsabilul pt proprietar) are unele consecinte in sensul ca nu merge sa iei "si de la ala si de la ala". S-a discutat la un moment dat pe forum la asigurari. In fine nu-i asta problema. Cielo-ul de ca care mentionam NU era automat. Unul cu automata consuma cam 14-15 iarna ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am avut un cielo clasic si la pielea goala(doar servo) la munca din 2004 luat nou cu gpl din fabrica... consuma cam 16 gaz in oras. avea robinet electric pt gaz, s-a schimbat si ala cu unul cu surub si tot degeaba:) la consum statea cam rau... in rest pe cric era ca dacia mea:)0 nu se mai inchideau usile, scartaia, dar mari probleme nu au fost cu el... un pivot era 50 ron.
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai daca era masina de firma, nu il forjati cu totii, deci nu e normal sa aibe un consum mare?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
TBird |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 22 August 07 From: Constanta ![]() |
Ce ai mai facut cu Cielo ? Eu mi-am vandut dacia si am luat unul, eu sunt foarteeeee multumit. Am luat un Executiv 2001 1.5 16v, consuma benzina in oras 10l/100km si gpl (pentru ca i-am pus)... 11-12l/100km. Sa te uiti de rugina la pasajele rotilor spate, si la usi jos... acolo unde se baga vasile in dacie
![]() ![]() |
--------------------
Cielo Executiv
DOHC 1.5 16V
2001
- CT-85-SFD
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Executron @ 29 Dec 2008, 13:14) Ca poti sa dai un judecata nu e problema, ca castigi aia e alta problema. Nu e asa simplu ![]() Primul lucru pe care l-am facut dupa accident a fost sa iau legatura cu un avocat ![]() QUOTE(TBird @ 29 Dec 2008, 13:25) Ce ai mai facut cu Cielo ? Eu mi-am vandut dacia si am luat unul, eu sunt foarteeeee multumit. Am luat un Executiv 2001 1.5 16v, consuma benzina in oras 10l/100km si gpl (pentru ca i-am pus)... 11-12l/100km. Sa te uiti de rugina la pasajele rotilor spate, si la usi jos... acolo unde se baga vasile in dacie ![]() ![]() Nu m-am mai intalnit cu nenea ala ... m-am gandit la ca 150.000 km e cam "obosit" si tipul vroia sa ne intalnim doar pe intuneric ( o masina NU se cumpara pe intuneric ! ) ! Motor de 16V vreau sa iau ... cel de 75 cp mi se pare cam puturos pt o masina de 1,1t ... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Executron @ 29 Dec 2008, 11:39) Am un prieten care a avut vreo 3 ani un Cielo productie 1996 cu GPL, coreean. Masina impecabila pic de rugina, singura problema e ca consuma f. mult (12-13 in oras) si nu ii convenea omului (nici nu avea ce face cu masina asa mare, si-a luat un 206 ![]() Eu zic ca e mai usor de suportat un consum de 12% si o rata f mica la banca decat un consum de 8-9 si o rata la banca cat jumatate din salariu. Daca nu as fi putut sa schimb catalizatorul pe casco la clio si nu as fi gasit o caseta de directie la dezmembrari (catalizatorul costand 2400 ron si caseta 3200), ii dadeam foc si cu banii de la casco fix un cielo SH luam. Cielo e cea mai ieftina si sigura alegere pentru o familie. Altceva mai ieftin si care sa-ti ofere un oarece confort si siguranta sa ajungi din A in B, nu exista. Loganul e mai scump, atat la achizitie, cat si la intretinere. Daca intrebi cat duce motorul, iti zic ca o segmentezi cu 500 ron. Daca ti se rupe distributia, iti zic ca supapele nu ajung niciodata sa loveasca pistoanele. Cel mult la 16V, unde costa cam 500 de euro reparatia. Daca gasesti, preferabil e sa o iei noneuro, maxim euro 2. Pentru standardele euro 3 deja sunt mai lenese, consuma mai mult, etc. Cielo club.... hmm, dupa cum arata prima pagina (ca mai departe mi-e lene sa imi fac cont), cred ca e un fel de logan club, cu topicuri lungi despre cum sa infrumusetezi haripioara de rechin.... This post has been edited by Laurentziu83: 29 Dec 2008, 21:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(Executron @ 29 Dec 2008, 12:14) Faptul ca tu ai acceptat despagubirea partii responsabile civilmente (adica RCA-ul, responsabilul pt proprietar) are unele consecinte in sensul ca nu merge sa iei "si de la ala si de la ala". S-a discutat la un moment dat pe forum la asigurari. In fine nu-i asta problema. daca ai ridicat banutii, pe foaia care ai semnat scria uneva mic si inghesuit ca nu mai ai nicio pretentie materiala de la asigurator sau de la beneficiarul politei in baza careia ai fost despagubit si ca reparatiile le faci in regie proprie. ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nu i-am ridicat inca ... stiu ca nu mai pot da Generali in judecata
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu ma tot uit pe pozele alea cu DSN-ul si nu mi se pare asa rau lovita incat sa n-o poti face cu 5500 lei. De curiozitate, asa in mare, ce ar trebui schimbat la ea, ca s-o faci ca la carte?
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Traversele fata , radiatoarele , ELV , aripile , capota , contraaripa stanga , cutia de relee , bateria , spoilerul , proiectoarele , grila fata , parbrizul ( are o mica fisura in coltul din stanga ... cand a deschis tata capota nu si-a dat seama ca o sa atinga acolo ) + "tras" masina ( are o mica , cuta pe plafon ) , torpedoul ( e spart ) , plasticul de sub volan + vopsit
![]() Mi-au cerut 25 de milioane pt vopsit aripile , capota si plafonul ... enorm ! Ca sa nu mai spun ca ora de manopera e 55 ron FARA TVA ! ![]() Trebuie sa mentionez ca nu este caroseria indoita ( sau pragul ) . In urma accidentului oala din stanga s-a ridicat un pic ... d-aia s-a format cuta pe plafon ! This post has been edited by cosmin_2300: 30 Dec 2008, 02:06 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Merced |
![]()
|
Nu stiu unde ai mers tu, dar preturi mai mari cred ca nu gaseai nici daca te chinuiai un pic. Parca ydaniel stie service-uri unde se lucreaza pe bani mai rezonabili, da-i un PM si poate te ajuta cu o informatie.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pentru o masina de familie merita cautat si in alte localitati,nu te limita la Bucuresti!
<span class='edit'>30 Dec 2008, 13:54:</span> QUOTE(cosmin_2300 @ 30 Dec 2008, 02:40) Traversele fata , radiatoarele , ELV , aripile , capota , contraaripa stanga , cutia de relee , bateria , spoilerul , proiectoarele , grila fata , parbrizul ( are o mica fisura in coltul din stanga ... cand a deschis tata capota nu si-a dat seama ca o sa atinga acolo ) + "tras" masina ( are o mica , cuta pe plafon ) , torpedoul ( e spart ) , plasticul de sub volan + vopsit ![]() Mi-au cerut 25 de milioane pt vopsit aripile , capota si plafonul ... enorm ! Ca sa nu mai spun ca ora de manopera e 55 ron FARA TVA ! ![]() Trebuie sa mentionez ca nu este caroseria indoita ( sau pragul ) . In urma accidentului oala din stanga s-a ridicat un pic ... d-aia s-a format cuta pe plafon ! Poate ai noroc si gasesti una rasturnata sau lovita rau in spate.De exemplu in Caransebes,baietii de la Dacia au cumparat o Supernova,fosta taxi,tabarata ce-i drept cu vreo 3000 ron pe care au dichisit-o putin si au revandut-o...Si in Publitim am gasit acum doua saptamani cand mi-am luat Dacia 1310 vreo doua DSN pe la 1200-1300 euro This post has been edited by daniM: 30 Dec 2008, 13:00 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Am fost la service autorizat Dacia ...
Cu siguranta n-am sa ma limitez cu cautarea doar pentru Bucuresti !!! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Cielo ala din 2001 nu cu nimic mai bun ca o Dacie, rugineste, troncane si se strica repede, daca gasesti unul mai vechi dar bun, sau unul din 2005-2006 Executive ca-s pe la 3500-4000 de euro, ala te mai tine de acum inainte si ai sanse sa fie mai neumblat. Dar repet, din 2001 spune pas.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Suma de care dispun e de 2500 euro ... cu (inca) o rata ... as ajunge la 3000 de euro ( suma MAXIMA posibila ! )
Am spus "pas" acelui Cielo ... acum caut altul ![]() Daca aveti propuneri de masini ( chiar si de pe net ) va rog frumos sa le postati aici ... Va multumesc mult ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Supernova Clima
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
prin Craiova sunt o gramada de Cielo (AC+servo+geamuri fata electrice+ GPL din fabrica) de vanzare
sunt ale unei foste companii de Taxi care n-a mai putut sa le achite si acestea au fost confiscate de catre firma de asigurare PS: sunt de culoare galbena, polisante, spalate interior+motor, aprox 100K km, verificate si remediate problemele recent (cu ocazia pregatirii de vanzare) intr-un service autorizat |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 30 Dec 2008, 21:28) Nu mai vrea tata ... ![]() QUOTE(loganfan2008 @ 30 Dec 2008, 21:36) prin Craiova sunt o gramada de Cielo (AC+servo+geamuri fata electrice+ GPL din fabrica) de vanzare sunt ale unei foste companii de Taxi care n-a mai putut sa le achite si acestea au fost confiscate de catre firma de asigurare PS: sunt de culoare galbena, polisante, spalate interior+motor, aprox 100K km, verificate si remediate problemele recent (cu ocazia pregatirii de vanzare) intr-un service autorizat Ai link ? Nr de tel ? Ceva ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
http://www.redexim.ro/
http://www.redac.ro/ - Departamentul Redac Ocazie (autovehicule de ocazie) This post has been edited by loganfan2008: 30 Dec 2008, 20:51 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Cielo ala are 180.000 km .... e prea "rupt" ... mai ales ca a fost taxi ! Sar din lac in put ?
![]() Si redexim ... ala-mi arata care erau preturile sau ce ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(Serje @ 28 Dec 2008, 22:24) Au intretinere foarte ieftina, daca te pricepi la mecanica sau cunosti un mecanic bun , poti rezolva aproape orice si in curte. Alea coreene daca au fost intretinute bine, nu au probleme cu rugina, astea romanesti ... vai de mama lor, ajunge sa te uiti doar la aripile spate. Am un vecin cu Cielo corean, care e plin de rugina, dar plin, noroc ca e negru si de departe nu se vede asa de bine...Sincer nu cred am vazut Dacie care sa merga pe starda si sa fie ruginita in halul asta... ![]() Cat despre faza cu intretinerea f ieftina...hai sa fim seriosi si sa nu mai credeam in Mos Craciun. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 30 Dec 2008, 20:58) Cielo ala are 180.000 km .... e prea "rupt" ... mai ales ca a fost taxi ! Sar din lac in put ? ![]() Si redexim ... ala-mi arata care erau preturile sau ce ? aceeia sunt dealeri de Daewoo respectiv Dacia-Renault-Nissan din Craiova PS: taxiurile le vand prin divizia autovehicule de ocazie (sh) iar link-urile sunt pentru a-ti putea recupera tu de acolo numerele telefonelor de contact ![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
riderontornadoes |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 347 Joined: 9 June 05 ![]() |
am un golf 4 tdi din 2003. nu are A/C. in rest e impecabil. e alb, variant. il am de dai ani jumate, fara probleme. vreau 5000 pe el...nediscutabil. am nevoie de bani ca sa-mi termin casa. daca vrei vb pe pm.
|
--------------------
dacia 1310
1310
- b21htf
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 18:15 |