Cielo, sfaturi va rog ...
![]() ![]() ![]() |
Cielo, sfaturi va rog ...
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Foarte sigur, e coreean "101%", fabricat in 1995 !
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
QUOTE(riderontornadoes @ 30 Dec 2008, 23:24) am un golf 4 tdi din 2003. nu are A/C. in rest e impecabil. e alb, variant. il am de dai ani jumate, fara probleme. vreau 5000 pe el...nediscutabil. am nevoie de bani ca sa-mi termin casa. daca vrei vb pe pm. Mai sus am scris ca bugetul maxim e de 3000 de euro ! Si vreau masina CU aer ! Legat de rugina ... TOATE masinile ruginesc mai devreme sau mai tarziu , depinde cat de bine sunt intretinute ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(SYL @ 30 Dec 2008, 22:18) Am un vecin cu Cielo corean, care e plin de rugina, dar plin, noroc ca e negru si de departe nu se vede asa de bine...Sincer nu cred am vazut Dacie care sa merga pe starda si sa fie ruginita in halul asta... ![]() Cat despre faza cu intretinerea f ieftina...hai sa fim seriosi si sa nu mai credeam in Mos Craciun. ![]() O masina mai trebuie si intretinuta cat decat, ca altfel ... poa sa fie mercedes, bmw, audi ... ca tot il manca rugina. Intretinerea ieftina compartiv cu alte masini, nu comparativ cu intretinerea unei biciclete, ca bani tot tre sa bagi. Daca tu nu sti unde sa cauti si cat .. aia nu inseamna ca nu exista. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Normal. Acu' daca o fi fost si lovita sau cine naibii stie ce facut la ea, revopsita aiurea si in cine stie ce conditii, se mai intampla, dar eu am ramas placut surprins si raman de fiecare data cand ajung pe sub Cielo-ul maica-mii. Nu gasesc nimic neinregula, nu gasesc un punct de rugina. Si pe ea e antifonu' original inca, nici nu pot sa zic ca in ultima perioada mai e o masina intretinuta cand vine vorba de tablarie. Maica-mea e femeie, logic nu, si o mai atinge, are zgarieturi minore peste tot, a mutat-o recent si un camion un pic, s-a indoit usor aripa dreapta spate, se simte la mana mai mult decat se vede, o rupe in doua pe la tara cu saci de graunte in ea, prin prafuri, n-o lustruieste saptamanal si tot n-are treaba cu tabla. Cred ca Dacia mea o sa se dezintegreze, raman doar piesele nemetalice de ea cand o sa rugineasca asta la modul cum descrie SYL masina aia.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Ar trebui sa cauti si Espero sau Leganza;sunt mult mai frumoase decat Cielo.Varul meu si-a adus o Leganza din Italia full options la 1100 euro,IMPECABILA ,1999,la 57.000km...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ete nah.. 1000 Euro
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
la motor de 2000 si taxa triplata mai dai 3000 de euro sa o inmatriculezi
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nu stiu cat e taxa ..Da,Exe, 1100 de euro in cap.masina super!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureºti ![]() |
Stiu ca astea-s preturile peste hotare ... dar ma consta inmatricularea cat 3 Cielo
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ia-ti Logan, bai samsarule, sprijina economia Romaniei!
(glumesc) |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Mi-as lua si Logan dar la banii astia nu gasesc Logan cu AC
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
avans pentru unu' nou nu mere?
![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Nici o sansa ... tinand cont ca tata facuse rate si pt DSN pe 10 ani ...
![]() Daca nu aveam nici o rata , cu siguranta ne cumparam alta si cu asta plateam avansul .. |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Merced |
![]()
|
Vezi ca le merge acum forumul. Arunca priviri si p-acolo inainte sa te decizi.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Desi nenea ala cu Cielo o tinea una si buna ca masina n-a fost lovita niciodata , azi am vazut masina pe "viu" ( nu numai in poze ) ... desi la prima impresie era impecabila , volanul era stramb ( el in sine , nu pozitionarea sa ) si lonjeronul pe stanga era sudat si ruginit ( nici macar vopsit ) ...
5 Jan 2009, 16:37: Am gasit sa cumpar o Nubira Break in 3000 de euro ... de astea ce stiti ? Imi cer iertare ca v-am stresat atat ... dar sunt DISPERAT ! ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 5 Jan 2009, 15:37 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Daca te impaci cu un consum de peste 10%, ia Nubira. Am avut una de prin 99, cutie automata si n-am avut nici o belea cu ea. Piesele aproape moca, reviziile la fel. Ca idee, scutul fata(format din mai multe bucati de plastic+suporti de prindere) m-a costat vreo 150k lei vechi.
![]() La Cielo a stat altfel treaba...cumparat de nou in `99, vandut anu trecut sau acu 2 ani(in jur de 100k km) cu urmatoarele:garnitura de chiulasa arsa, electrica praf, geamurile nu mai mergeau, luminile din bord stricate, inchiderea centralizata si incuietorele la usi praf, antigelul trebuia completat la 2 saptamani, ambreiaj praf etc. Daca-s fi in locul tau as lua asa ceva. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
1 ) consuma ( motor de 2l in Bucuresti e moft ... )
2 ) am spus ca am MAXIM 3000 euro ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
1) Nu consuma mai mult decat o Nubira/Leganza.
2) Pacat. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Am inteles ca Leganza ia 15 % in oras ... tu vrei sa ma arunce tata pe geam ?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Merced |
![]()
|
Ii pui GPL.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 5 Jan 2009, 20:00) Nu am idee cat consuma dar Leganza e masina nene. Daca vrei sa vezi masina adevarata de la Daewoo atunci mergi cu o Leganza. E adevaraciune ce sa mai. This post has been edited by ionutctn: 6 Jan 2009, 00:36 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Am mai scris si pe alt topic,dar cum tipul ce o vinde imi e coleg si prieten ,iti spun si tie poate te intereseaza ,el are un Espero alb cam 150 de mii de km este alba ,masina e ingrijita dar numai merge cu ea deoarece si-a luat Passat nou.Masina sta acum in garaj ,din cate stiu de la el,o vinde cu 2000 de euro.Daca te intereseaza imi poti spune ca sa iti dau nr lui de tel sa vb mai multe,poate sa o si vezi.Succes in searching si sa iti gasesti o masina pe gustul tau.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
alb ruginiu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si "taicasu e farmacist"
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
farmacist la crama ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Serje |
![]()
|
QUOTE(Miria @ 7 Jan 2009, 23:21) Salut am eu un prieten care vinde un Espero alb ,cred ca are cam 150 de mii de km,e o masina de familie ingrijita,o schimba pt ca a trecut la Passat .Este alba.Din cate stiu nu a avut nici un accident taicasu e farmacist.El mi-a spus ca o da in jur de 2000 de euro.Nu stiu daca te intereseaza imi poti spune si iti dau nr de tel al individului sa vb cu el,poate vezi si masina.Succes Nu stiu de care, dar el nu o avut accident pentru ca taicasu e farmacist ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
C@talin |
![]()
|
farmacisti sunt sfinti,nai invatata la religie asa ceva
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Serje |
![]()
|
Trebuia sa fac cateva ore deastea, da ... nu ajungeam la orele alea niciodata. Daca sor'mea ii farmacista se pune?
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 21:43 |