Cielo, sfaturi va rog ...
![]() ![]() ![]() |
Cielo, sfaturi va rog ...
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Gresesti pt ca la DSN scrie X5
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai si e euro2?
Io asa stiam. Ultimele doua caractere indica ce fel de norma e. E2, E3... La mine scrie E3. Cand platesc rovigneta, dupa alea se ia. Hai sa asteptam o parere mai avizata. Pana atunci ziceai ca deschizi un topic la jurnal de bord. Nu te apuci? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 9 Jan 2009, 19:51 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
DSN e euro 2 si ultimele 2 cifre sunt X5
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
D-asta zic. Poate vine unu si ne lamureste exact cum stau lucrurile.
(vad ca-i coada) ![]() 9 Jan 2009, 20:01: EURO 2 X1, X2, X3, X4, X5, X6, Y1, Y2, Y3 EURO 3 D3, E3, R3 EURO 4 E4, R4 This post has been edited by Victoras2001: 9 Jan 2009, 20:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
E non-euro ?!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Asa se pare.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Am scapat de grija catalizatorului
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Poate vrei sa ramai fara catalizator ( il pun pe Cielo
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
hehe nu se potriveste
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Pun 2
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si la mine matizul era euro 2 si avea delcou. De la euro 3 s-a trecut la bobine separate.
Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente, ca intretinerea oricum e mocaciune (cel putin privita din ochii unuia cu Clio 1.4 din 2005). Te asteptam pe Daewooclub. This post has been edited by Laurentziu83: 9 Jan 2009, 22:49 |
--------------------
.
.
.
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
cosmin, sa nu uiti sa tii un capac de delocou mereu in portbagaj. Nu stii nicioadata cand crapa.
![]() |
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu nu stiu in 14 ani sa fi miscat cineva "delcoul" la Cielo-ul pe care-l am in familie. Iar miscandu-l la noxe nu cred ca mofici in bine rezultatul, doar daca avansul era reglat zob. Si la asta ma referam ca nu surubaresti.
In plus cum de nu ti-ai dat seama ca e non-euro, ca doar uitandu-te sub el vezi daca are catalizator sau nu. De exemplu al meu de Coreea are suportul de catalizator vizibil bine, dar in loc de asa ceva e o teava pana in finala. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io fi intrat ceva praf in ochi cand se uita sub ea. Asa se explica de ce nu a vazut ca nu are catalizator.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 9 Jan 2009, 21:20) si ce daca? trage mai bine, mai putine griji la ITP, asta daca nu pui botul la zvonurile cu non euro interzise din 2011 sau cat era ![]() Am zis bine initial ca e non euro, din anul 2000 masinile produse in Romania, adica Daewoo si Dacia au fost E2, datorita legislatiei intarziate, altii trecusera la Euro3. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
cosmin nu iti face griji, e un delco electro-magnetic comandat de calculator, nu e ca la dacie cu arculete si membrane, nu prea se strica ,atat doar ca trebuie reglat avansul cand schimbi distributia (cu stroboscopul)
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
invers, calculatorul e comandat de delco.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
zau ? si curbele de le avans cine le comanda?
din manualul de reparatii : DISTRIBUITORUL SI RUPTORUL ELECTRONIC Distrbuitorul este construit ºi funcþioneazã astfel: o bobinã indus fixatã în centrul unei piese polare cu 4 poli corespunzãtori celor 4 cilindri ai motorului. Concentricã ºi antrenatã de axul distribuitorului, se aflã o altã piesã polarã prevãzutã cu 4 poli echidistanþi ºi un magnet permanent. Rotindu-se odatã cu axul distribuitorului, rotorul cu magnet permanent induce impulsuri electrice în bobina indus la fiecare suprapunere a polilor celor 2 piese polare. Aceste impulsuri sunt prelucrate de modulul de aprindere electronicã EST ºi transmise bobinei de inducþie, rezultând impulsuri de înaltã tensiune, care sunt distribuite bujiilor de cãtre capacul ºi rotorul distribuitorului. Condensatorul montat pe distribuitor are rolul de antiparazitare radio. Controlul avansului la aprindere este realizat de catre modulul electronic de control ECM care, monitorizând informaþii de la diverºi senzori ai motorului, transmite comenzile modulului de aprindere electronicã EST. Un avans la aprindere prestabilit va intra în uz atunci când modulul ECM este afectat. Nu se foloseºte avans vacuumatic sau centrifugal This post has been edited by ArtVandelay: 10 Jan 2009, 08:58 |
--------------------
Ford
focus
|
argon |
![]()
|
si de unde crezi ca citeste calcutatorul turatia? ca senzor pe volanta ca la Dacia nu e.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
din delco, dar avansul calculatorul il dicteaza
This post has been edited by ArtVandelay: 10 Jan 2009, 08:59 |
--------------------
Ford
focus
|
argon |
![]()
|
ca sa stabileasca avansul, trebuie sa stie initial turatia
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Felicitari pentru masina . Eu am avut unul korean ( din primele loturi -1995) si am fost mai mult decat multumit de el . In afara de consumabile ( amortizoare , cauciucuri , filtre etc) nu am schimbat nimic la el . L-am dat in 2001 unei cunostinte si nici acum nu a aparut nici macar un punct de rugina si merge excelent in continuare . A , si alt avantaj , piesele foarte ieftine .
|
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 9 Jan 2009, 23:48) Si la mine matizul era euro 2 si avea delcou. De la euro 3 s-a trecut la bobine separate. Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente, ca intretinerea oricum e mocaciune (cel putin privita din ochii unuia cu Clio 1.4 din 2005). Te asteptam pe Daewooclub. Ms ms ! QUOTE(Merced @ 10 Jan 2009, 03:38) Eu nu stiu in 14 ani sa fi miscat cineva "delcoul" la Cielo-ul pe care-l am in familie. Iar miscandu-l la noxe nu cred ca mofici in bine rezultatul, doar daca avansul era reglat zob. Si la asta ma referam ca nu surubaresti. In plus cum de nu ti-ai dat seama ca e non-euro, ca doar uitandu-te sub el vezi daca are catalizator sau nu. De exemplu al meu de Coreea are suportul de catalizator vizibil bine, dar in loc de asa ceva e o teava pana in finala. ![]() Nu am intrat eu sub masina ... a intrat tata cu nenea ala de la ITP ... ![]() QUOTE(driverx @ 10 Jan 2009, 08:14) Io fi intrat ceva praf in ochi cand se uita sub ea. Asa se explica de ce nu a vazut ca nu are catalizator. Idem ca mai sus ![]() QUOTE(body @ 10 Jan 2009, 10:10) Felicitari pentru masina . Eu am avut unul korean ( din primele loturi -1995) si am fost mai mult decat multumit de el . In afara de consumabile ( amortizoare , cauciucuri , filtre etc) nu am schimbat nimic la el . L-am dat in 2001 unei cunostinte si nici acum nu a aparut nici macar un punct de rugina si merge excelent in continuare . A , si alt avantaj , piesele foarte ieftine . Multumesc ! Am auzit si eu de piese ieftine ... ramane de vazut ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
A propos de piese ieftine.
Acum 2 ani eram cu un matiz de la vechiul loc de munca, la o revizie, la service daewoo. Voiam sa schimb lichid frana, filtre, ma uit in bord si vad ca are 59000 de km, asa ca ma gandesc si de distributie. Intreb cat ma costa distributia la Matiz: "Paii, curea+intinzator, mai e cureaua de alternator, vad ca are si AC masina, plus manopera, cam 2 milioane ar fi in plus" "Bun, fa-o si p-asta". La sfarsit, ma duc sa platesc, imi zice aia:324 lei si apoi:"aveti bani la dvs?". In momentul ala m-a pufnit un ras de a crezut aia ca-s nebun. La Reno cand dadusem 500 ron la prima revizie pentru ulei si filtre nu ma intrebase nimeni daca am sau nu bani. ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 10 Jan 2009, 22:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
A schimbat un coleg la Matiz zilele astea distributia, model fara AC, 160 ron manopera+piese 'de origine'. Apropos, la Dacia din avatar am dat joi cu totul 180 ron pe schimbat distributia
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
C@talin |
![]()
|
pe mine la tico ma ajuns 300 ron cand a fost sa schimb distributia uleiu si cureaua de alternator si AC ,cu tot cu manopera
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Am fost azi si am intrebat de piese ... 40 ron un pivot , 45 capat de bara ( astea am intrebat de curiozitate ) , 65 ron blocul de lumini ( faza lunga merge doar cand vrea ea ... flash-ul merge mereu , dar daca imping maneta-n fata se sting luminile ... merge cand are chef ) .. si cam atat am intrebat
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
argon |
![]()
|
astea-s preturi de piese de Dacie, ce, ca un bloc de lumini de Dacie e 80 ron..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 01:48 |