Cielo, sfaturi va rog ...
![]() ![]() ![]() |
Cielo, sfaturi va rog ...
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 29 Dec 2008, 11:26) Asa am inteles ... ca statul are un fond care-i despagubeste pe cei care sunt vinovati de accidente rutiere si a caror RCA nu acopera toate costurile ... Daca-i adevarat ... habar n-am pentru ca nu eu sunt cel vinovat ![]() DA! Exista un asemenea fond care te despagubeste in cazul in care ai fost accidentat de catre un autovehicul fara RCA sau ti-ai gasit masina lovita in parcare (cazul meu, adica autor necunoscut). Acest fond se numeste: Fondul de Protectie a Victimelor Strazii, mai multe informatii gasesti pe www.fpvs.ro. Dar acest fond te despagubeste doar daca masina care a produs accidentul nu avea RCA. Tu zici ca cei de la asigurari ti-au oferit o anumita suma pt reparatii dar nu esti multumit de respectiva suma, deci in cazul asta fondul nu cred ca te poate ajuta, oricum cauta pe site-ul lor si te documentezi. Bafta!!!! |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Râdeți voi dar nu se știe niciodată 508296141_cd9a298b00_m.jpg
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Am cumparat un Cielo din 1999
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sal porti sanatos,si km fara incidente fara numar
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Tradu "full electric" ... are geamuri electrice , aer conditionat , servo ... si cam atat ...
Nu are GPL ... si nici nu vreau ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
maryus_83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.067 Joined: 14 April 05 From: Brasov ![]() |
Sa-l stapanesti sanatos! Asteptam pozele.
|
--------------------
Dacia/Reno
Logan Ambition 1.5 dci 70cp/ Kangoo 1.5dci
'08/'12 Don't forget kids... the more you post the bigger your penis is.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cosmin cat a fost jucaria? e totul ok? ceva rugina?
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
N-are rugina ... are mici defecte ... o sa fac un topic la "Jurnal de bord" si o sa prezint acolo tot !
Jucaria a fost sub pretul pietei ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Poate se muta in fasia Gaza...
![]() Cosmine e DOHC motoru' la el sau SOHC? Astept poze... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 8 Jan 2009, 22:55) Te muti in Israel? ![]() cosmin_2300 sa ai noroc de masina si sa o folosesti cu placere si fara prea multe probleme. Iti multumesc frumos ! QUOTE(Merced @ 8 Jan 2009, 23:22) E SOHC ... o sa fac maine poze si o sa pun poze cu masina cum e acum . Mai trebuie cosmetizata putin ... dar ma incanta f f mult ca NU a fost lovita ( am pus-o pe stand la ITP si i-a verificat tot .. inclusiv noxe ... la 143.000 km nu emana noxe peste limita normala ![]() In topicul pe care-l voi deschide la jurnalul de bord voi prezenta masina asa cum e ea si apoi cu imbunatatirile / reparatiile de rigoare ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Pretu',pretu'!!!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si iti doresc multi km fara probleme!
p.s....nu mai esti dsn-ist ![]() ![]() ![]() glumeam..of course! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 8 Jan 2009, 23:37) 2000 de euro ![]() QUOTE(titiDSN @ 8 Jan 2009, 23:50) Sa o stapanesti sanatos si iti doresc multi km fara probleme! p.s....nu mai esti dsn-ist ![]() ![]() ![]() glumeam..of course! Daca era dupa mine luam DSN sau SLZ ... dar asa ... ![]() P.S. : inca sunt daciot ca n-am vandut DSN ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pretu' mi se pare super bun... S-o stapanesti sanatos, ca uitasem sa-ti urez!
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Foarte bun pretul, foarte bine ca ai testat amsina inainte sa o cumperi si foarte bine ca nu ai luat decizia in functie doar de aspectul masinii!
![]() Sa o stapaniti sanatosi si sper sa fie la fel de fiabila ca supernova. ![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Erau doua limite la non-euro cand am fost eu du D[r]acia, la masini facute pana in '88 sau ceva de genu' si la masini non-euro mai noi.
Eu stiu la ce te-ai referit tu, la limite "autoimpuse" de motor, acesta fiind non-euro nu exista, dar limite la ITP sunt si e bine ca iese ok. Nu e la Dacie sa invarti de un surub si sa iasa ok. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
La cielo crezi ca n-ai ce invarti? sunt sigur ca stii ca are delco pe care il invarti ca sa reglezi avansul, cam ca la Dacie, doar ca asta are senzor gen 'gotronic' by default
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 9 Jan 2009, 00:12) Multumesc ! QUOTE(deconectat @ 9 Jan 2009, 00:42) Foarte bun pretul, foarte bine ca ai testat amsina inainte sa o cumperi si foarte bine ca nu ai luat decizia in functie doar de aspectul masinii! ![]() Sa o stapaniti sanatosi si sper sa fie la fel de fiabila ca supernova. ![]() Sa dea Dumnezeu ! Daca e la fel de fiabila ca DSN n-am probleme 5 ani ! QUOTE(argon @ 9 Jan 2009, 08:42) Ce ?! E euro 2 ... are catalizator ! QUOTE(argon @ 9 Jan 2009, 12:21) La cielo crezi ca n-ai ce invarti? sunt sigur ca stii ca are delco pe care il invarti ca sa reglezi avansul, cam ca la Dacie, doar ca asta are senzor gen 'gotronic' by default ![]() Nenea ... e pe injectie nu pe carburatie ! Nu stiu ce Cielo ai vazut tu cu delco ... asta scrie mare pe capac INJECTION si e euro 2 ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
argon |
![]()
|
am zis eu ceva de carburatie?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
You have got to be joking !
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
argon |
![]()
|
deloc, totusi nu umbla acolo, ca se regleaza cu stroboscopul, si spre deosebire de Dacie care are platina, nu se deregleaza nimic, ramane in parametrii pana la o viitoare interventie in motor.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Incepe sa-mi fie dor de DSN
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
argon |
![]()
|
stai bre linistit, ca nu umbli acolo doar daca schimbi distributia or something, in delco nu are platini, are senzori hall sau asa ceva.
E bine ca e E2, inseamna ca pana in 1998 au facut non euro. This post has been edited by argon: 9 Jan 2009, 19:32 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Eu asa stiu ca e euro 2 ... scrie undeva-n talon sau in cartea masinii ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ia talonul si vezi ce scrie la rubrica nr. 10. (Numar de omologare) Ma intereseaza ultimele doua caractere.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
08
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 22:29 |