carton la radiator, nu la cele injectate....
![]() ![]() ![]() |
carton la radiator, nu la cele injectate....
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
bylexus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 2 January 09 From: Oradea ![]() |
Azi am pus carton la radiator. Sunt foarte foarte multumit de chestia ce am facut-o.Caldura in habitaclu se ridica mult mai repede si mult mai mult... cu vreo 5 6 grade in plus.
Acuma radiez de fericire ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Start 1.2 16v
- BH 90 DBA
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 5 Jan 2009, 18:41) Mai era o solutie se scotea cica senzorul de apa calda sau celalat care sunt prinse in chiuloasa langa baterie se insuruba un stut si pe acolo se baga apa in radiatorul din masina .... cica se incalzeste mult mai repede in 2 minute altfel se simte . Vara trebuie repus la loc fiindca mori de cald ![]() asa si mai circula apa prin calorifer? cine o mai impinge ca pompa de apa n-are cum? PS: de ce dracu' nu se gaseste la magazinele de piese auto antigel de Chimopar? cand ii intreb de Chimopar fac tot felu de fete... Chimopar, n-am auzit... ![]() ei nu stiu decat de Chimoprod Stefanesti... ![]() This post has been edited by Loganel_AG: 8 Jan 2009, 16:45 |
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
cagulaa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 24 September 08 From: Topoloveni ![]() |
saptamana trecuta am schimbta capacul la pompa de apa. Am cumparat antigel si apa distilata de la Direct auto rom( stefanesti)
am un termostat care deschide la 89 de grade, merg sa zic cam 2-3 km si am caldura in masina de nu am nici un geam aburit ( martorul de apa sta fix la jumatate , cateodata mai sare putin in sus ![]() cat despre cartonul in fata carburatorului, reglorul mi-a spus sa il dau jos cica pe unde vine caldura de la radiator? interesant....... |
--------------------
dacia, Renault
1310, Clio Estate Dynamique 1,5 dCi 85 CP
1997
- @%& Totul trece, dar nu totul se uita!!!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
pai na..chimoparu e scump=14lei si directu e 8.deci...na:)
dupa ce ca multi se chinuie sa calculeze la cat ingheata..sa bage mai multa apa..sa fie mai ieftin:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Minel @ 6 Jan 2009, 00:20) cum frate, e plin la Real de el..si antigel si lichid de parbriz, chimopar binenteles. Eu am luat de Vadova, d'ala verde fosforescent, ce-l faci 50/50 cu apa, sunt curios cum il catalogheaza ydaniel p'asta. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(argon @ 9 Jan 2009, 08:25) Eu ma refeream la "vanzatorii" astia din Resita , (au o mentalitate de iti vine sa le dai numai in gura ,prefer sa nu comentez mai mult ,ca ma enervez ... ![]() Cu proxima ocazie ,cand mai am drum la TM , ma bag in REAL si imi fac stocu' ![]() Apropo , acum vreo luna am cumparat din PRACTIKER ,lichid de parbriz la 5 litri cu 7 lei si la -14 grade nu a inghetat si la un coleg d-al meu care are Logan a cumparat de la PETROM , cu vreo 5 lei un litru gata facut ,cica de firma si ia inghetat bocna ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Minel: 9 Jan 2009, 08:54 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
RaduWra |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 477 Joined: 3 November 12 ![]() |
Eu pe fiecare iarna pun carton la radiator(am elice, si asta stiu de la tata, si el stie de la bunicu), si imediat ce scot masina din garaj si merg 1 km vine caldura instant, de curand am facut si o aerisire si vine muult mai bine ca inainte. Am vazut ca multi se vaita de caldura chiar si la bordurile CN, dar eu ce sa mai zic, am bord scoica si baga nu gluma.
![]() P.S: Termostatul este cel din fabrica. |
--------------------
Dacia
1310
1997
|
|
val2011 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 17 September 11 From: Buzau ![]() |
Pune doar jumate. Chiar si in mers o sa se ridice apa mult peste jumate.
|
--------------------
dacie
1310
1999
- bz..
|
|
ct_71_ccl |
![]()
|
![]() ct_71_ccl Group: Members Posts: 195 Joined: 3 February 07 From: constanta ![]() |
salut,
cartonul se pune cind temperatura e sub 0C-ptr masini cu termostate care deschid mai repede(75-82grd),ptr cele care au termostate de 89grd,nu prea e nevoie,depinde cit de frig e afara.se inchide si filtrul de aer(sa existe si cartonul grofat prin care vine aer cald de la galerie la carburator). toate bune! |
--------------------
dacia,renault
logan,clio
1,2 16 v - 2011;1,6 16 v - 2009
- ct 72 ccl,ct 71 ccl
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 10:56 |