DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Fasia Gaza, razboi...

Serje
post 6 Jan 2009, 08:43
Post #61

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj-Napoca

QUOTE(radian @ 5 Jan 2009, 22:25)
Nu stiu ce motivatie or fi avand soldatii israelieni, dar populatia civila in proportie de peste 70% sprijina aceasta actiune militara.
*

Si de unde ai scos procentul asta? Tot de pe la Tv?
Populatia civila ii formata din arabi, evrei si "evrei" rusi + altii(cantitate neglijabila) in ordinea asta. "Evreii" rusi habar nu au limba, ei vorbesc numai rusa si nu ii intereseaza absolut nimic, inafara de ei, nu-i intereseaza de israel si de evrei sau de arabi. Cam cum ar iesi procentul ala de 70%?

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ady77
post 6 Jan 2009, 10:02
Post #62

راحتزیل یو

From: near Bacau

Tot de la tv e informatia cu 70% intrucat am auzit-o si eu. Cu siguranta nu a facut el vreun sondaj de opinie tongue.gif tongue.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is online!Galerie FotoPM
+
ATM
post 8 Jan 2009, 06:45
Post #63

1948 Tucker Torpedo

From: Bucuresti

Din punctul meu de vedere, de om care n-am calcat in viata mea pe acolo, si nici nu intentionez, n-au decat sa se omoare ca bezmeticii pana s-or nimici de tot. Numa' sa nu ajunga in Europa. Si apoi sa ma scuteasca cu interventia americana.. Bineinteles ca ea exista, da' nici popoarele din zona aia nu-s cu toata tigla pe casa , se bat ca chiorii de doua mii de ani pentru bani, petrol, pamant, pentru orasul sfant, sau pentru percepte abstracte si tot scot la inaintare religia. Nu ma intereseaza de care neam de religie este, pur si simplu este o idiotenie sa omori din cauza ei. Americanii existau acum 2000 de ani, sau acum 500, sau acum 150, ca intervenionism? si totusi zona aia in zona aia e cafteala mereu. Un razboi economic, cald sau rece (vezi cazul cu gazul rusesc) ,hai ca mai inteleg scopurile combatantilor. Nu-s de acord, dar are o logica. Dar daca exista popoare care inca mai arunca cu rachete pentru religie, si nu inteleg ca pacea, colaborarea, toleranta si negocierea sunt calea de viitor, nu conteaza ca popoarele alea isi zic Israel sau Gaza sau Iran sau Irak sau mai stiu eu ce... pai nu-i compatimesc cat de putin. Europa si-a invatat in mare parte lectia, si au pus conceptul religios si fanatismul oracolelor acolo unde le e locul, adica afara din politica. Si sub bastoanele politiei, daca e cazul. Ma rog, am invatat lectia cel putin comparativ cu alte secole, doar cand papa o sa isi piarda cu totul puterea politica o sa ma consider fericit (daca o sa prind eu vreodata momentul ala). Astia din Orientul Mijlociu mai au multe de bagat la cap - daca nu is in stare sa invete din trecut si din puterea exemplului, and they want to do it the hard way - bomb away then. Idioti.

This post has been edited by ATM: 8 Jan 2009, 07:00

--------------------
MITSUBISHI COLT Z30-2005
Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
+
radian
post 17 Jan 2009, 23:29
Post #64

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Israelul a anuntat incetarea unilaterala a focului dupa atingerea obiectivelro propuse. Interesant...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th June 2025 - 16:26
Forum Renault