Xenon...Made by China, cum se face instalatia de xenon
![]() ![]() ![]() ![]() |
Xenon...Made by China, cum se face instalatia de xenon
mihai_dorin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|||
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Si, voila, zenoanele americane de se vand la Bursa
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Ce ambalaj aveau chinezii
![]() Ce rost are sa le pui in cutia aia ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Dupa filumetul asta sigur imi pun si eu xenon, la cat le testau aia acolo
![]() |
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi interesant sa avem un cost total de productie la iesirea din "fabrica" (cu tot cu amortizarea echipamentelor). Sunt curios ce adaos isi pun nenumaratii intermediari pana ajung pe masinutele noastre, mai mult sau mai putin legal.
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Pacat ca nu se vede ce firma trec pe ele, banuiesc ca e una de top.
![]() |
--------------------
Renault
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
La cererea clientului se scrie Made in U.S. and A., Made in Taiwan, Made in China sau Made in Germany.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Partea a 2-a.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
Wolverine |
![]()
|
La cum aratau parca erau simmens, acceasi pozitionare in cutie, cam acceleasi accesorii in cutie.
Da la sf l-au prins pe ala ca filma ![]() ![]() This post has been edited by Wolverine: 3 Jan 2009, 23:06 |
--------------------
Renault
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Ventilatoarele alea din primul film (min. 5:35), de la bancul de probe sunt belea .
![]() ![]() ![]() Iar "translatoarea" cred ca nu stie nici un sfert din basic english (890 de cuvinte). Dar daca-i fraiereste pe toti, isi merita banii. ![]() L.E. Imi cer scuze de la translatoare: cuvantul shipping nu e in basic english (filmul 2, min 2: 35, aprox.) ![]() This post has been edited by Dodone: 3 Jan 2009, 23:39 |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
|
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Dupa ce gunoiul din cutie ajunge la fier vechi macar ramai cu o amintire: valiza
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
HDG |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 February 07 From: NavYork ![]() |
Uitati-va si la jumatatea plina a paharului .. sunt HAND MADE !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007/2.2 Sedan Lux Privilege 1.5 100hp
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Am vorbit cu cei de la fabrica, ambalajul este in functie de client. Chiar m-a interesat sa cumpar de la ei, dar a zis ca trebuie sa i-au un container.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
shi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 3 January 09 ![]() |
hahaha
|
--------------------
Dacia
1310
19xx Hai nu mai stiti de gluma.
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Unde sunt baieti care au logan si si-au montat asa ceva sau cei care au solenza
![]() ![]() Oricum chinezi ne-au acaparat peste tot la orice mai face ramani asa ceva ? sau ma rog mai fac echipamente eletronice ? S-a dus cu totul. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
Crezi ca aia care au pus xenon pe OPEL,BMW sau MERCEDES,folosesc alte ''cutiute'' sau ''convertizoare'' cum le spui tu ?Nu stiu dece te referi la cei cu Logan si Solenta in mod direct
![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
bre carcotasi mai sinteti. ce-au xenoanele alea? e doar oleaca de dezordine prin atelierul ala. o fi vreun fel de AF de-al lor.
da-n rest e totu' ok. le merge mana la montat. le si testeaza. cutiile in care le ambaleaza sint super. ce vreti mai mult? oricum, cei care aveti xenoane, nu va amagiti degeaba, ptr ca exista sanse foooooarte mari sa aveti exact ca astea. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
...Sau mai rau...
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ce e prost ca le dau astia asa de scump iar un convertor plus un bec xenon nu ar merita mai mult de 100 de lei. Partea prosta e ca nu se arde becul de tip xenon iar sansele sa se arda convertizorul sunt mult mai mari din cauza ca nu se racesc cum trebuie piesele care sunt de forta. Am desfacut si eu din curiozitate si sunt la fel ca cele din filmulet .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Pai si la becuri care-i tehnologia ? ca amaratele alea de drosere daca erau lucrate in Romania, aratau de 10 ori mai prost si se stricau de 15 ori mai repede.
Ia uite cine rade de chinezi... romanii care produc cele mai proaste lucruri de pe planeta. Nu ma refer la firmele straine care si-au facut fabrici in Romania si produc aici, ma refer exact la lucrurile 100% de conceptie si productie romaneasca. Eu nu stiu niciun exemplu de produs romanesc bun. Sau poate or fi... dar sigur le numeri pe degete... 2 ani cat am avut dacie am schimbat 3 relee de semnalizare, ba unu chiar mi s-a stricat dupa cateva zile... Deci hai sa nu mai radem noi de ce fac chinezii... This post has been edited by andu911: 6 Jan 2009, 17:05 |
--------------------
-
-
-
|
|
djasu82 |
![]()
|
test in oala cu apa
![]() andu911 nu rade ca multa tehnologie eletronica s-a loat de la noi daca nu sti nu mai vorbi a ca s-au inchis si distrus fabricile iar multi lucreaza la firme renumit asta e alta poveste fiindca asa e frumos sa te distruga economic . Noi suntem o tara de desfacere ! |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
"s-a loat" "sti" "vorbii" wtf?
Eu nu inteleg ce vreti voi... la cati bani fac astea, ce-ati fi vrut? Sa fie facute la neamt, in fabrica? |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
eu pe-asta nu o cred... ce tehnologie electronica s-a luat de la noi ?
![]() Cine a luat ? Irakul sau Palestina poate... |
--------------------
-
-
-
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Gandeste-te cine a inventat avionul cu reactie, ampiciline etc.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
andu911 |
![]()
|
Si laserul tot de romani a fost inventat, desi bazele le-a pus Einstein. Si inca vreo 2-3 inventii importante. In rest nimic. S-au copiat niste masini de la francezi, carora nu li s-a imbunatatit niciodata nimic, chiar daca s-au produs timp de 30 ani.
|
--------------------
-
-
-
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
Nu are rost sa facem dezbatere acum, ca suntem offtopic insa ai spus singur, inventii importante, fare da care inca am traii in epoca preistorica.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
|
|
dan.gutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 26 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(djasu82 @ 6 Jan 2009, 16:26) ce e prost ca le dau astia asa de scump iar un convertor plus un bec xenon nu ar merita mai mult de 100 de lei. Partea prosta e ca nu se arde becul de tip xenon iar sansele sa se arda convertizorul sunt mult mai mari din cauza ca nu se racesc cum trebuie piesele care sunt de forta. Am desfacut si eu din curiozitate si sunt la fel ca cele din filmulet . O cutie cu 15 kituri simple pleaca de la fabricuta din China la pretul de 200 dolari.Un importator le cumpara cu maxim 30 de dolari bucata.Deci comerciantii castiga mai mult decat aia care le fabrica.Oricum alea din filme sunt kituri vechi acum le-au mai imbunatatit,eu am facut proba cu un balast slim legat la o baterie cu un releu de semnalizare si a rezistat 1 ora,nu stiu cate flashuri a primit,dar dupa ce s-a racit a fost ca nou. ![]() |
--------------------
TOYOTA
COROLLA & AURIS HSD
2009 & 2012
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:33 |