am dat cu spatele, si am indoit o usa:(:(:(
![]() ![]() ![]() |
am dat cu spatele, si am indoit o usa:(:(:(
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Mda. Ai toata stima mea. Astia care fac ca tine sunt pe cale de disparitie in Romania.
![]() Un prieten si-a gasit masina lovita in parcare chiar inainte de Craciun. A gasit si numarul de telefon al celui care l-a lovit. Daca nu te lamureste nimeni pana la ziua, o sa incerc sa aflu ce s-a intamplat in cazul lui. This post has been edited by Victoras2001: 4 Jan 2009, 03:41 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
(prima data am crezut ca ma luai la misto) cu totii putem gresi, nu am chef sa intram in divagatii. deci: 1.cate puncte?2.cata amenda?3.risc permis ? 4.cam cat e o usa de solenta dr fata cu totul? This post has been edited by horsewhisperer27: 4 Jan 2009, 04:37 |
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Amenda era 100 lei in 48 de oe si de permis nu se pune problema.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Scuze, am postat inainte sa-mi termin cafeaua, si nu mi-am dat seama de sensul intrebarii.
![]() This post has been edited by paul_damian: 4 Jan 2009, 08:48 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
am rca, dar intamplarea face ca il cam si cunosc, si ma intrebam ce ar fi daca ar trebui schimbata usa cu totul...
o idee exacta de puncte penalizare si amenda are cineva? |
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Iti iei 2 puncte de amenda si 2 de penalizare .. el isi face masina pe RCA-ul tau. Nu e nimic grav.
Bravo pentru atitudine! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
Problema se rezolva pe cale amiabila, fiind considerat accident usor...doar vinovatul, pagubitul si agentul de asigurare.
This post has been edited by Charlton: 4 Jan 2009, 10:15 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2005 /
- CS-05-FUB Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE puteam sa plec, e noapte, dar n am facut-o, i-am lasat numarul in geam! Ce fraier ai fost ! Nu puteai si tu sa pleci usor cu luminile stinse ? |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
mah, omu a fost corect. pe principiul poate daca ma pagubeste si altul pe mine procedeaza la fel.
ai coloana dreapta fata de tine, nu fata de ala. cu atat mai mult daca-l cunostea... poate ca va aprecia atitudinea... This post has been edited by tzepesch: 4 Jan 2009, 12:49 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Pleca usor cu luminile stinse si intra intr-un stalp
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
dani com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 3 January 09 ![]() |
Da-i RCA-ul tau, felicitari pt atitudine, sti cum e vorba, fapta recunoscuta e pe jumatate iertata
![]() |
--------------------
Dacia Logan
preference
2007
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
da felicitari pentru atitudine
cred ca toti am fi facut la fel(cum sa nu ![]() nu e grav mai ales ca ai RCA, poate o amenda... |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
asa e corect, dar de ce sa n-o dam si pe cealalta: de ce sa mai platesc si 100 de lei?
fuga e sanatoasa ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
...chestia cu RCA-ul a ajuns sa fie ca-n Italia... adica pentru avarii usoare preferi sa ii repari pagubitului masina pe banii tai NU sa arunci repede cu RCA-ul...
PS: raspunsul la intrebarea "DECE?" presupun ca-l stiti cu totii.. ![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.293 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
De ce ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Sa va ............ pe toti aia care fugiti Si peste masinile voastre sa dea trenu si dupa aia sa fuga! GAINILOR
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
loganfan2008 |
![]()
|
QUOTE(SiloS @ 4 Jan 2009, 16:07) pentru-ca e mai rentabil sa platesti avariile pagubitului (in ideea ca nu sunt prea costisitoare) din buzunaru' tau, decat sa intrii pe lista neagra a CSA si la anu' sa te trezesti ca platesti pentru un RCA o gramada de bani PS: valabil in ideea ca esti un sofer responsabil, nu un "vanator" astfel incat sa-i vezi pe ceilalti participanti la trafic ca niste concurenti din NFS... ![]() |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@loganfan2008:
Adica se dubleaza RCA pentru o portiera? Nici tu nu ai masina, asa-i? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 4 Jan 2009, 17:28) e, nici chiar asa.... dar cu siguranta nu vei mai platii aceeasi suma ca un sofer ce n-a avut incidente pe parcursul vechii polite RCA si apoi o sa te gandesti ca era mai bine daca-i reparai aluia masina pe banii tai si nu-i dadeai RCA-ul... ![]() PS: de unde si pana unde ai ajuns tu la concluzia ca eu n-am masina? ![]() LE: mai tineti minte articolele de genu': Incepand cu 2008, polita RCA va fi mai scumpa cu pana la 60% pentru soferii indisciplinati This post has been edited by loganfan2008: 4 Jan 2009, 17:45 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fiindca presupui lucruri fara legatura cu realitatea.
Un RCA pe 2009 la 1.6 este in jur de 320-380 lei. O portiera de Dacie face in jur de 600 lei, poate mai mult. LE Lasa vrajeala cu presa, facturile vorbesc ![]() This post has been edited by vijelie: 4 Jan 2009, 17:46 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Stimate DOMN ȘoptitorulCailor27,
Cu toata sinceritatea as dori sa va felicit atit pentru actul deosebit pe care l-ati facut, cit si pentru cinstea si corectitudinea dvs.! Dupa cum zicea cineva mai sus, OAMENII precum domnia dvs. sunt chiar mai rari decit tigrul tasmanian! Din pacate, nu va pot comunica detalii nici despre amenda, nici despre punctele de penalizare primite, tot ce va pot spune este ca in mod cert nu va va fi suspendat permisul NUMAI pentru asta! Toate cele bune! Si un mic post scriptum pentru distinsul nostru coleg, Adrian-Solenza: Vezi, ba, administrator de bloc la 15 ani, cum se procedeaza? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
MARCI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 29 October 05 From: Baia Mare ![]() |
Colega,o intamplare asemantoare am patit si eu acum 2 luni,mai exact sotia. Intr-o seara vroia sa mearga la supermarket si a dat cu spatele tocmai intr-o aripa de Peugeot 206, pe care a indoit-o serios.Doamna mea a lasat exact ca si tine un biletel cu nr. de tel si cu scuzele de rigoare si a doua zi am fost sunat de vecin. Referitor la amenda sau puncte nu a primit nimic,desi initial cand am vorbit eu cu nenea agentu, mi-a zis ca nu scapa fara amenda. Asa ca iti recomand sa o bagi la inaintare pe doamna ta(daca ai) si daca e de acord,poate scapi ieftin. Binenteles vecinu si-a schimbat aripa pe asigurarea noastra;masina noastra nu a avut nevoie de reparatii pt. ca a lovit-o pe cealalta cu coltul si nu s-a indoit nimic,nici macar vopseaua nu s-a dus( noroc mare).
|
--------------------
DACIA
SANDERO
STEPWAY 0.9 Tce
- MM XX GMT
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.608 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
in parcare se da avertisment de obicei
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
SiloS |
![]()
|
QUOTE ...a dat cu spatele tocmai intr-o aripa de Peugeot 206, pe care a indoit-o serios ... masina noastra nu a avut nevoie de reparatii pt. ca a lovit-o pe cealalta cu coltul si nu s-a indoit nimic,nici macar vopseaua nu s-a dus( noroc mare) ... Doamna mea a lasat exact ca si tine un biletel cu nr. de tel si cu scuzele de rigoare Ce oameni ciudati ! Voi parca nu sunteti romani ! ![]() This post has been edited by SiloS: 4 Jan 2009, 22:15 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Cei care pleaca parca sunt prea rromani..
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Miria |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 1 September 08 ![]() |
Silos sper sa iti gasesti masina facuta muci,tiru sa treaca peste ea .Si la rabla ta nu prea se mai face casco si asa vei vedea a car is dead.Ai o atitudine de gangster cocalar din buzau city.Felicitari pt initiatorul topicului esti un om de mare onoare.Asa oameni rar,poate cel ce i-ai indoit usa nu are casco si rca tau ii va fi numai bine venit.Asa oameni ca tine sa tot fie,nu ca gangsteri cantatori.
|
--------------------
Renault /Range Rover
xxx
2006/2011 http://medicaldiecast.weebly.com/index.html
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
problema rezolvata, am fost la politie si am declarat avaria.
3 puncte si 120 roni amenda. omu nu a venit in seara asta, a raspuns la telefon abia dupa ce am terminat la politie, dar se va duce maine sa isi ia hartiile. cele 3 puncte o sa imi cam stea in gat vreo 6 luni de zile, dar poate asa voi incerca sa merg ceva mai corect si mai atent decat pana acum. va doresc tuturor drumuri sigure si multa atentie in trafic! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:39 |