am dat cu spatele, si am indoit o usa:(:(:(
![]() ![]() ![]() |
am dat cu spatele, si am indoit o usa:(:(:(
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
theundertaker |
![]()
|
![]() welcome to hell Group: Members Posts: 80 Joined: 17 October 08 From: Death Valley ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 4 Jan 2009, 03:16) cam primul accident de care sunt vinovat... la plecarea din parcare am dat cu spatele si m-am oprit in usa unei solenze... puteam sa plec, e noapte, dar n am facut-o, i-am lasat numarul in geam! intrebarea este:cate puncte si ce amenda iau la politie, ca nu mai stiu? parca nu se lua permisul, nu? la ce suma evaluati, foarte estimativ paguba?e indoita fata de usa, dar destul de bine:(! multumesc! Si eu m-am trezit asta vara intr-o parcare cu solenza lovita destul de bine in partea dreapta la ambele usi. Usa fata dreapta noua m-a costat in jur de 250 lei, plus tot cam atat vopsitoria , manopera (montat-demontat+reglat). Tot cam atat m-a costat si usa spate. Daca vrei pot pune facturi sa te convingi. Mai mult de 500 de lei nu te costa, asta in cazul in care nu i-ai bulit si unele piese din interiorul usii (macara, etc). Bafta! This post has been edited by theundertaker: 7 Jan 2009, 14:54 |
--------------------
BMW
750i
2010 FERRARI F430/2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am belit si eu pe unu' in parcare, am fost la militie, nu am luat nici o amenda, doar avertisment. Am suflat amandoi in toate cele, i-am dat RCA-ul si la revedere. Eu mi-am miscat un far din prindere, el o aripa..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
aha, asta imi aduce aminte ca agentul m-a pus sa scriu in declaratie "am fost testat pasiv cu aparatul alcooltest, care a aratat 0".
n am fost testat. ce inseamna pasiv?dar activ? |
|
|
GYCONE |
![]()
|
![]() Membru fericit Group: Members Posts: 217 Joined: 3 November 04 From: Buzau ![]() |
QUOTE(horsewhisperer27 @ 11 Jan 2009, 03:08) aha, asta imi aduce aminte ca agentul m-a pus sa scriu in declaratie "am fost testat pasiv cu aparatul alcooltest, care a aratat 0". n am fost testat. ce inseamna pasiv?dar activ? Din moment ce zice de 0 era clar ca e de bine. Cand iti face testu stiu ca iti noteaza si seria la chestia aia de-o bagi in gura, el o fi pus din burta? |
--------------------
-
-
- Dacia Break '99
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
la cum astia ca ati fost filmat cu aparatu cu seria xzy care de multe ori e pusa din burta asa cred ca fac si la aparate acelea,si la o constestatie mica sa dus pe p... tot pv-ul politaiului
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
daca a zis o din burta, n avea alta varianta decat 0!
![]() |
|
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
bv pt initiatorul topiclui(tot respectul) am avut si eu neplacuta surpriza chiar ieri sa imi gasesc masina lovita in usa stanga spate si cel care ma a lovito nicaieri, asta e acum sunt bun de plata
![]() |
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
i cazul asta esti ne-bun de plata... bun daca i-o platesti tu... just kidin'
![]() |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
yon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 449 Joined: 2 February 08 From: slatina ![]() |
da tepesch stiu ca ar trebui sa avem casco, dar mai stiu si ca daca provoci o paguba unui om e bine sa o si suporti, nu sa dai bir cu fugiti. dar ce sa facem tipic pt cei cu bani care nu au atat curaj sa recunosca greselile sau sa si le asume. spun cu bani pt ca in stanga mea era parcat un jeep(nu stiu marca) care mai mult decat sigur este vinovatul.
|
--------------------
Dacia
1310/Supernova
1995/2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 16:13 |