solenza VS logan, nu stiu ce sa fac
![]() ![]() ![]() |
solenza VS logan, nu stiu ce sa fac
ArtVandelay |
![]()
|
||
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Vazut ieri logan dci 2006 alade65cp 5500 full cu40k km
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
de unde bani de logan nou?
ma multumesc si cu un sh pana la tomana si nu o vnd la toamna , nu asta e ideea,la toamna imi iau alta si o tin si pasta ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.098 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.732 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
nu-i sta nici un bmw in fata la cl
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
andrey explica si tu ca lumea ce vrei sa faci pana la urma, ca nu cred ca sunt singurul care n-a inteles exact.
deci vrei sa-ti iei o masina noua la toamna, si o sa ti si solenza, ca nu vrei s-o vinzi, pai parca vroiai pana acum cateva posturi?? sau cum?? sau dai solenza si iti iei altceva (logan ca la asta ai facut referire) si la toamna iti iei alta dar nu vinzi loganul. nu mai bine ti solenza pana la toamna, si o vinzi atunci si ce iei dupa ea adaugi la avansul pt masina noua, deci iti vin ratele ceva mai mici. sau daca iei masina cu banii jos, cu banii de pe solenza, mai pui ceva optionale pe ea. eu unul asa as face, mergand pe principiul ca nu ai nevoie de 2 masini. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Cx - coeficient aerodinamic de trena
Cy - coeficient aerodinamic de deriva Cz - coeficient aerodinamic de portanta Cl - coeficient aerodinamic de ruliu Cm - coeficient aerodinamic de tangaj Cm - coeficient aerodinamic de deviere. In jargonul automobilistic, prin coeficient aerodinamic se intelege, de regula, coeficientul aerodinamic de trena (Cx), care este cel mai relevant, in ce priveste aerodinamica automobilului, el fiind asociat rezistentei aerodinamice (componenta longitudinala, dupa axa X, a fortei aerodinamice). Cx se mai noteaza si cu Cd ontopic : 2009 ....frumos an . ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 5 Jan 2009, 16:15 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
IRONICK |
![]()
|
asa, baga gugle la greu
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pai sa stim si noi ca nu ne injurati .
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Reveniti la pleoape si la boxe, ca l-a luat somnu' pe initiator.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(slider2 @ 5 Jan 2009, 16:04) andrey explica si tu ca lumea ce vrei sa faci pana la urma, ca nu cred ca sunt singurul care n-a inteles exact. deci vrei sa-ti iei o masina noua la toamna, si o sa ti si solenza, ca nu vrei s-o vinzi, pai parca vroiai pana acum cateva posturi?? sau cum?? sau dai solenza si iti iei altceva (logan ca la asta ai facut referire) si la toamna iti iei alta dar nu vinzi loganul. nu mai bine ti solenza pana la toamna, si o vinzi atunci si ce iei dupa ea adaugi la avansul pt masina noua, deci iti vin ratele ceva mai mici. sau daca iei masina cu banii jos, cu banii de pe solenza, mai pui ceva optionale pe ea. eu unul asa as face, mergand pe principiul ca nu ai nevoie de 2 masini. da frate imiu iau alta si pastrez solenza sau daca e imi vand solenza si imi iau un logan loganu/solenza sa fie masina mea si sa ii fac ce vreau la ea viitoarea masina noua a lu taicameo |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
deci tu propriu zis nu-ti iei o masina, ci tatal tau. ca se va intampla ca si tu sa conduci noua masina a tatalui tau asta e altceva.
legat de faptul daca sa faci schimbarea, sau ma rog daca merita, daca iti iei un logan fara abs, e cam tot acelasi lucru, doar ca golanul e mai spatios, ceva mai sigur (3 stele la euroncap, nush daca solenza lua 2), ceva mai nou, si un pic mai "nervos" (daca iei de 1.6). daca ai banii sa faci schimbarea eu iti recomand s-o faci, dar sa iei cel putin 1.4 laureat plus (adica are abs), dar asta a aparut in 2006, asa ca nu-ti ramane decat 1.6 ambition. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 16:38 |