se pune taxa pe A2?, aka Autostrada Soarelui(apune)
![]() ![]() ![]() |
se pune taxa pe A2?, aka Autostrada Soarelui(apune)
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O sa ma zgarcesc la cateva zeci de lei si am sa ma bucur de privelistea de neegalat oferita de satele sarace din Baragan: carute, biciclisti, betivani care n-au treaba, militieni din secolul trecut, mancare stricata la popasuri infecte etc.
This post has been edited by vijelie: 11 Feb 2009, 19:31 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Unde ai vazut ca monteaza case de plata?
|
--------------------
a
b
c
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
pai asta tot anuntau pe la tv pe la o emisiune pe tvr1
si sunt la intrarea din cta alea de taxare...de cand e autostrada....nu erau puse in functiune inca...dar nu-s puse degeaba...clar uite-le in poza....nu aratau oricum asa frumos.... This post has been edited by cristitranca: 11 Feb 2009, 19:38 |
--------------------
Dacia
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
va mai curge apa pe dambovita pana sa fie autostrazile in romania taxate,
Eu o sa ma uit la partea buna a lucrurilor .,.. scap de mitocanii care cred ca autostrada e loc de promenada |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
ca au si ce taxa... avem autostrazi fara numar, fara numar
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Din cate am auzit A2 este o autostrada grozava... ai toate sansele sa dai cu capul de plafon daca mergi pe autostrada in regim de ... autostrada
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
dar pe partea cealalta ce faci? nu platesti podul?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
razvan_3asy |
![]()
|
![]() membru cu permis :D Group: Members Posts: 569 Joined: 3 August 06 ![]() |
vroba unuia de mai sus, cand treci peste o viaducta cu viteza maxima legata dai cu capu in plafon plus ca risti sa pierzi stabilitatea masini, legat de taxa , daca o pune vom plati toti, pentru ca nici unu din noi nu are nici o putere sa se impuna acestei taxe(furt).
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Laureate 1.4 benzina :X B-50-HCR
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 11 Feb 2009, 21:00) O sa ma zgarcesc la cateva zeci de lei si am sa ma bucur de privelistea de neegalat oferita de satele sarace din Baragan: carute, biciclisti, betivani care n-au treaba, militieni din secolul trecut, mancare stricata la popasuri infecte etc. Bine zis, la fel o sa fac si eu. ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
pai mai ai mult pana indeplinesti conditia spusa de tine "in siguranta"
|
--------------------
Dacia
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
va zic eu ca nu o sa le merga,multi o sa aleaga drumu paralel cu autostrada si cu asta basta
![]() deci numai la romani se pot atatea taxe,rovigneta acuma taxa de autostrada,maine poimane maiapre si taxa de DN Parca rovigneta era doar ptr autostrazi si DN-uti,nus sanatosi astia ![]() Iubesc romania ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
sincer nu suport autostrazile... bine acum e impropriu sa numim A2 autostrada pt ca hai sa fim seriosi, aia NU e autostrada... e o bataie de joc... si cum nu sunt om de afaceri sa trebuiasca sa ajung din A in B intr-un timp "record" prefer din toata inima un DN sau o sosea laturalnica... de ce? simplu: urasc drumurile drepte care nu se mai termina, drumurile pe care gonesti ca tampu cu 180 km/h si nici nu simti, ai impresia ca te tarasti, o autostrada iti ia absolut toata placerea de a conduce, chiar transforma condusul intr-un chin, pentru mine in majoritatea cazurilor condusul nu inseamna transport din A in B, e o placere aparte, indiferent de ce masina te insoteste, e peisaju, e senzatia de libertate, inca o chestie de care autostrada te lipseste-libertate, mergi pe un drum ingradit de pe care iesi pe unde vor ei, te opresti unde vor ei, etc.
acum hai sariti cu caterinca ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 11 Feb 2009, 19:25) am vazut statiile de taxare pe A2....cand o sa le puna in functiune? cat o sa fie taxa? pt cine? M-am speriat cand am vazut titlul, acum crezut ca au dat drumul la paranghelie. Pai alea sunt asa de mult timp, circula si tu mai des.12 Feb 2009, 00:56: QUOTE(SSilent @ 12 Feb 2009, 00:51) urasc drumurile drepte care nu se mai termina, drumurile pe care gonesti ca tampu cu 180 km/h si nici nu simti, ai impresia ca te tarasti Pai si cine te opreste sa conduci serpuit pe autostrada la 180km/h?This post has been edited by IRONICK: 12 Feb 2009, 00:56 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Ar fi de risul curcilor sa taxeze DN-ul ala de 2 benzi pe sens, ridicat la rang de "autostrada"...
Astia ar trebui sa bage in nomenclator o noua denumire: asa cum din Vignette (care am vazut folosit mai peste tot prin Europa) au facut "Rovinieta", din autostrada sa faca "Roautostrada", pentru cain nici un caz nu se ridica la nivelul celei mai jegoase autostrazi din Ungaria macar, sa nu mai vorbim de restul tarilor din UE care chiar n-au nici o legatura cu noi... Noi in continuare mergem pe paruiala traditionala cu bulgarii si albanezii. L.E.: si ar fi tare, ca dupa ce platesti autostrada, sa stea tilica-n continuare cu radarul tras pe dreapta in prima parcare de cum intri pe sosea, aia de la km 20 dinspre Bucuresti... This post has been edited by MAS: 12 Feb 2009, 01:08 |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai si ce nu-i normal?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
imaginati-va cum ar fi aratat drumul vechi daca nu era autostrada, tot traficul greu, toate tirurile pe acolo. pai cand scap de portiunea constanta-cernavoda si intru pe autostrada sunt cel mai fericit. intr-adevar, e plictisitoare, si nici n-am masina rapida sa scap foarte repede de ea. sa tin loganul in 140-150 pe ceas ma rupe la consum. nici cu 110-120 nu prea-ti convine pentru ca ai senzatia ca nu se mai termina autostrada. de cele mai multe ori cand am folosit autostrada eram putin contratimp si recunosc ca e a nabii de folositoare. o prefer intotdeauna fata de drumul vechi. si cel mai mult o urasc cand ma intorc de la un drum mai lung (de ex. de la munte), e noapte si deja sunt obosit dupa 3 ore de condus pe dn1 si centura bucuresti. numai redbull imi mai da aripi. cum ies de pe autostrada la cernavoda parca imi mai revin simturile, ma mai trezesc.
o taxa rezonabila de 10-20 ron as putea sa o inteleg, dar in schimb sa am o benzinarie...sau macar o toaleta decenta. aa...si benzi reflectorizante pe toata lungimea autostrazii. mi se par de importanta majora . altfel..in conditiile actuale orice fel de taxa este furt pe fata. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Mai lasa consumul si calc-o, cu Logan-ul sub 150 pe ceas nu o lasam pe A2.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce vrei domle nare toti bani din copaci
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Copaci pe A2?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(MAS @ 12 Feb 2009, 01:07) Ca veni vorba, la unguri platesti vignieta (care de fapt este taxa de autorada, pe restul drumurilor poti sa circuli linistit fara ea) si atat. Noi, iar reusim sa fim mai catolici decat papa: si taxa de drum, si taxa de pod, si taxa de autostrada, si... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
io din moment ce prefer sa dau 25 roni sa traversez cu bacu', clar ca nu ma intereseaza ce fac aia cu autostrada lor!
sa si-o bage'n rect impreuna cu coada de 7km de masini care se formeaza la iesire |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
E vorba despre cabinele de la Cernavoda? Alea existau de la inceput. Sau au pus altele?
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, la intrarea in Mamaia.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
pai pana ajunge autostrada la mamaia...
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Deci nu mai trebuie autostrazi daca o sa fie cu taxa? Chiar credeti ca o sa scape astia oportunitatea de pune taxe peste taxe?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu gandesc ca A2-ul l-au platit romanii o data.
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vijelie |
![]()
|
De ISPA ai auzit?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ba, cred ca mi-a scapat.
(ba , aici=negatie) This post has been edited by logan1.5dci: 12 Feb 2009, 10:11 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 12 Feb 2009, 11:19) io din moment ce prefer sa dau 25 roni sa traversez cu bacu', clar ca nu ma intereseaza ce fac aia cu autostrada lor! sa si-o bage'n rect impreuna cu coada de 7km de masini care se formeaza la iesire Si eu fac la fel. Chiar imi place drumul ala prin sudul Dobrogei, desi nu e cel mai bun dpdv al calitatii asfaltului. Decat sa vad toti dobitocii depasind pe banda de urgenta si sa pierd ore bune blocat, trec cu bacul si merg relaxat. Sa termine mai repede autostrada aia si sa bage taxa pe ea! Asa n-o sa mai fie plina de harburi care nu pot tine un 70km/h! Tot ce vreau e sa ajung repede si la destinatie. Placerea condusului o ai pe serpentine, pe un drum de munte, nu spre mare... |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:38 |