Bord Logan, toată "plasticăraia"
![]() ![]() ![]() |
Bord Logan, toată "plasticăraia"
yonutz84 |
![]()
|
||
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Iar la mine se misca usor si are 5 luni.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
PLICI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 8 June 05 ![]() |
QUOTE(costel @ 26 Apr 2005, 15:57) din cate am vazut eu la golanelu' meu, cu regret recunosc,plasticul e cam de proasta calitate.ma intreb cum o trece vara cand s-o incincge atmosfera in interior pana la 70-80 grade.probabil ca are o compozitie care nu suporta siliconul.sper sa nu crape. eu am sters petele de grasime cu servetele umede pentru bebelusi ,au iesit foarte bine si nu s-a intamplat nimic |
--------------------
DACIA
LOGAN
- B-39-PLY IRINA LOGHIN E AICI !!!
|
|
modream |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
la mine aeratoarele cam vibreaza in lacasul lor cand merg mai ales pe piatra cubica. am rezolvat asa: am pus cate un zgarci de cauciuc de jur imprejur pe sub manseta lor (nu se vede nimic si a disparut si zgomotul)..
|
--------------------
Logan
Opel Astra H
1.9 cdti 190 CP
- B-94-MMT
|
|
GABI_ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 4 January 05 From: Bucuresti ![]() |
cum ai scos aeratoarele????
intreb si eu ca prostu' ![]() |
--------------------
Renault Megane
1,5 dci 100 CP
2006 CE
- B 71
|
|
modream |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
nu trebuie sa le scoti, ele au deja un mic joc max 2 mm.... intra cauciucul ala foarte frumos pe langa ele... nu ia mai mult de 15 min operatia pt toate 4
|
--------------------
Logan
Opel Astra H
1.9 cdti 190 CP
- B-94-MMT
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Daca insisti putin se scot fara problema. Mie mi-a iesit cand am pus odorizantul de masina (nu l-am pozitionat bine pe aerator si cand l-am tras a iesit).
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
aeratoarele se pot scoate astfel:
se pun clapetele in pozitia deschis, se introduc degetele in spatele lor si se trage.. |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
vin si eu c-o intrebare...
cine stie cum se poate desface plasticul din jurul schimbatorului si-a franei de mana? deoarece vreau sa-mi imbrac frana de mana cu o husa, ca e dita-mai spatiu pe langa ea, si arata super nasol (plus ca intra multa mizerie pe acolo)... si nu m-am prins cum se desface plasticul ce-o inconjoara, (dintre scaunele din fata) p.s. trebuie sa fiu atent la ceva anume?, ma gandesc ca de acolo pleaca si comenzile pt geamurile electrice (doar fata - pe spate nu am). mercic anticipat pt sugestii.. |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
Bafta.... sa auzim numai de bine... |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se desface cu torx t20 surubul din spate (dupa ce se declipseaza acoperitoarea)1.jpg ( Size: 54.15k )
Number of downloads: 1275
Se scoate butonul de reglat oglinzi si i se scoate mufa2.jpg ( Size: 46.9k ) Number of downloads: 1225 3.jpg ( Size: 52.2k ) Number of downloads: 1090 4.jpg ( Size: 55.08k ) Number of downloads: 1131 Se scoate plasticul din zona franei de mana (se trage frana de mana pentur a se putea scoate plasticul) Pentru a se scoate si plasticul de la schimbator: - se desurubeaza piulita de 10 care prnde plasticul 5.jpg ( Size: 53.85k ) Number of downloads: 1165 - se desfac holzsuruburile de sub suportii de scrumiera (dupa ce s-a indepartat cauciucul de pe fundul lor) cu un torx t206.jpg ( Size: 51.03k ) Number of downloads: 966 - se declpiseaza prin apasare laterala ornamentul de vinilin de la schimbator7.jpg ( Size: 49.59k ) Number of downloads: 849 - se scoate mufa brichetei8.jpg ( Size: 95.69k ) Number of downloads: 881 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
thesys |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 152 Joined: 27 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc mult pentru explicarea amanuntita...
![]() ![]() |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
klaus, ti-a iesit un porumbel pe gura: ce cauciuc e ala de pe suportul de pahare? io n-am asa ceva...
![]() |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La mine asa a venit.... Si ma chinuiam si nu stiam de ce nu iese... Pana am pus mana poe cauciucul ala si am observat ca iese... Si surpriza, ceva suruburi sub el...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RobinHood |
![]()
|
Membru tipic Group: Members Posts: 51 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Klaus, poti sa ne dai te rog o poza de detaliu cu cauciucul ala din suportul de pahar/scrumiera? (Eu am Ambition si nici vorba de asa ceva)... [sigur nu e pus de tine si ai uitat de el,
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambition
- B-xx-yyy
|
|
Dsign |
![]() ![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mersi klaus. am observat ca nu sunt singurul... daca desfac piulita de la carcasa schimbatorului, aceasta nu iese neam... mi-e frica sa trag mai tare ca sa nu-i rup urechea de plastic de sub piulita... mama ma-sii, m-am chinuit ca a trebuit sa trag neste cabluri pe acolo... are cineva idee care ar fi problema?
|
--------------------
D
Logan
|
|
klaus |
![]()
|
Sa nu fie sub tensiune.... Desfa intai suruburile de sub scrumiera, apoi piulita aia cu "fusta" si daca tot nu doreste ompinge-o si tu usurel cu o parghie bagata sub plastic (un briceag, o surubelnita etc) si dupa ce o scoti, largesti gaura sa nu mai ai probleme pe viitor
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Dsign |
![]()
|
mersi, dar am facut toate astea... mi se pare destul de fragila bucatica aia de plastic... data viitoare (cind ma apuc de lipit aluband-ul), am sa trag mai tare si daca o rup, fac eu cu poxipol si un papuc electric ceva de n-are moarte...
|
--------------------
D
Logan
|
|
osirus |
![]()
|
![]() Milionar de week-end Group: Banned Posts: 501 Joined: 17 November 04 From: Salajan ![]() |
Trebuie sa tragi un pic mai cu forta sa iasa de pe surub,asta dupa ce ai dat jos piulita!Nu mai are ce sa o tina,e virgina si de aceea nu vrea ![]() |
--------------------
Dacia/Skoda
Logan ambition
- Octavia L&K vreau o rabla de masina ca sa-i rup kilometraju s-o petarda buna rau sa-i dau jos ambalaju
................"Fac sport extrem cu dacia/Cu ochii inchisi o calc/I-mi place senzatia!"............... |
|
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
cauciucul de pe fundul suportilor de pahare este lipsa si la mine, pe ambiance; am observat ca cel putin pe laureate este pus..
foarte inestetic fara el dupa ce am vazut cum arata cu el.. mi se pare o prostie imensa lipsa acestuia pe anumite modele... in fine... no comment This post has been edited by bassfreak: 30 Jun 2005, 20:10 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
dragosmanea |
![]() ![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
M-ar interesa sa stiu daca se gaseste plasticul acela gri de la consola centrala de la bord. Cel unde este casetofonul si butoanele de ventilatie, caldura, geamuri... Si daca stiti ca se gaseste m-ar interesa si un pret aproximativ. Vreau sa il vopsesc negru (am vazut in niste poze) si nu as vrea sa il stric pe cel original al masinii. Poate nu imi place negru sau poate il vopsesc aiurea si pa urma plang dupa el...
|
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
excellence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 16 February 05 ![]() |
suna la vocea clientului si intreaba acolo
|
--------------------
Solenza
Rapsodie
- DJ-06-SUL De la Craiova multe salutari.....
|
|
yonutz84 |
![]()
|
![]() never stop thinking... Group: Members Posts: 160 Joined: 6 May 04 From: Iasi ![]() |
In tg. in Vitan (Bucuresti) se gaseste!!
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
@yonutz84 Un pret aproximativ stii? ma gandeam eu ca s-ar gasi in targ, dar e mult de mers pana acolo, doar ca sa am o surpriza neplacuta cu pretul.
|
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
thesys |
![]()
|
Revin cu o intrebare, ca tot despre "plasticaraie" e vorba...
caut si eu acele "nituri" de plastic cu "zimtisori", ce este prinsa mocheta... a vazut cineva asa ceva ? unde se pot gasi ? |
--------------------
DACIA LOGAN
LAUREATE 1,4MPI
2004
- B-xx-SOC --------
|
klaus |
![]()
|
In targ. Poti sa le zici de "braduti" de prindere, denumirea oficiala este "agrafa de prindere".
S-ar putea sa nu gasesti insa cu capul plat, ci cu niste "excrescente", care se pot insa taia. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
dexter1973 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 April 05 From: Suceava ![]() |
La mine nu exista nici un cauciuc... dar paharul are niste picioruse din cauciuc... care il fixeaza bine...
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Preference 1.4
- SV 99 DAR
|
|
yonutz84 |
![]()
|
Cauciucul pt suporul de pahare este pus de la Laureat in sus!! Este mai mult estetic pentru a masca suruburile de prindere a plasticului.
|
--------------------
Opel
Astra 1.6 twinport
2006
- IS-07-XXX
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Ak-47 |
![]()
|
![]() Soacra profesionista! Group: Members Posts: 103 Joined: 11 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Plasticul ala e 750 mii in targ la vitan , piesa de origine ce sa-i faci......
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference
- B 14 PVB
|
|
kurupt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 282 Joined: 29 May 05 ![]() |
QUOTE plasticul ala nu e mereu gri eu am vazut si maro...poate exista si Negru... Exista in negru, la cel mai ieftin model Logan ce se vinde in ungaria, piesa respectiva are culoarea neagra. Parerea mea personala este, ca arata mai bine culoarea originala, cel argintiu. This post has been edited by kurupt: 31 Aug 2005, 17:58 Attached thumbnail(s) mare_dacia_logan_volan_interior.jpg ( Size: 70.9k ) Number of downloads: 972 |
--------------------
Logan
Ambiance
- ##### --=-- The KING Of The Hill --=--
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:13 |