Bord Logan, toată "plasticăraia"
![]() ![]() ![]() |
Bord Logan, toată "plasticăraia"
musicall |
![]()
|
||
![]() musicall Group: Members Posts: 547 Joined: 6 February 05 From: Braila ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Punto Classic |
Blogu personal
- delfinul.com Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
|
|||
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
sal la toti.Am si eu o nelamurire .cu ce grasime vi se pateaza voua bordu adica de unde.referitor la silicon se poate folosi dar numai silicon pt bord mat care se gaseste in magayine sau daca aveti relatii la spalatorii va dau ei .Eu am dat pe masina mea cu silicon pt bord mat si arata super ok si nu a patit nimic
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
Hannddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 19 September 03 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(yonutz84 @ 6 Jul 2005, 18:47) Cauciucul pt suporul de pahare este pus de la Laureat in sus!! Este mai mult estetic pentru a masca suruburile de prindere a plasticului. nu prea e asa..eu am ambition...din oct2004 si nu a avut asa ceva din fabrica... am vazut la unele modele si am fost si io ca amu la dealer....nenea dealerul..vreaul si io cauciuc din ala pt suportul de pahale.... stiti care a fost raspunsul lor...nu avem asa ceva....exosta asa ceva..io am tot ambition si nu stiu sa aiba asa ceva.....si tot astfel de raspunsuri tampite..... l-am luat de manuta si l-am dus la masina din showroom si i-am arata asta are....apoi la mine asta n-are....vreau sa comand si eu...il platesc....raspunsul....asa ceva nu exista in catalogul loir de piese..deci nu il pot comanda.... s-a rezolvat cu un "nene" de la un service....si acum am si eu |
-------------------- Logan Ambition 1.6 Verde Cameleon
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Colegule, rogu-te, scrie si tu mai corect si mai coerent...
|
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Hannddy @ 10 Feb 2006, 10:04) nu prea e asa..eu am ambition...din oct2004 si nu a avut asa ceva din fabrica... am vazut la unele modele si am fost si io ca amu la dealer....nenea dealerul..vreaul si io cauciuc din ala pt suportul de pahale.... stiti care a fost raspunsul lor...nu avem asa ceva....exosta asa ceva..io am tot ambition si nu stiu sa aiba asa ceva.....si tot astfel de raspunsuri tampite..... l-am luat de manuta si l-am dus la masina din showroom si i-am arata asta are....apoi la mine asta n-are....vreau sa comand si eu...il platesc....raspunsul....asa ceva nu exista in catalogul loir de piese..deci nu il pot comanda.... s-a rezolvat cu un "nene" de la un service....si acum am si eu La ce service din Timisoara ai fost? Nu-mi faci si mie rost de unul? Te roooog ![]() ![]() This post has been edited by lau_swat: 16 Feb 2006, 22:22 |
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
tazzz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 26 August 04 From: Iasi - Romania ![]() |
cauciucul ala din suportul pentru pahare din cate stiu eu vine de la laureat in sus si in plus nu a venit de la inceput pe masini...abia in jur noiembrie 2004 au inceput sa-l puna...primele masini nu prea il aveau
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.6
- IS XX TAZ si aici ar fii semnatura nu? :)
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
nici a mea nu a avut..dar i-am facut eu dintr-un cauciuc special de birou
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
Cat costa masca cu butoane de Logan ?
Cea finisata in imitatie de Aluminiu ? Merci. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
ender644 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 14 September 05 From: Tecuci ![]() |
QUOTE Cauciucul pt suporul de pahare este pus de la Laureat in sus!! Este mai mult estetic pentru a masca suruburile de prindere a plasticului. pune cineva o poza? sunt curios tare, ca eu am ambiance si nu are asa ceva. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Ambiance
- gl xx xxx
|
|
liviu_canja |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 19 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am laureate (dintre primele) si nu am... de unde pot sa il iau?
|
--------------------
Dacia
Logan 2004
- B-46-MDY
|
|
adi_io1981 |
![]()
|
![]() membru stg si drept sau drept si stg vazut din fata Group: Members Posts: 80 Joined: 7 February 06 From: constanta ![]() |
am cautat si io prin forum dar nu am gasit... niste informatii despre cum pot demonta tabluol de bord? sau niste poze ar fi ideal........
|
--------------------
dacia
logan
preference
- ct..pis
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cum se scoate fata de la consola centrala, ca eu am incercat sa trag de el da mie frica sa trag mai tare sa nu se rupa ceva pe acolo.
PS trebuie să îl schimb că mi l-au stricat astia cind mi-au săltat radiocd-ul și nu mai am rabdare să aștept pâna se definitivează toate actele ca să o duc la service. Mai tirziu dupa ce am prins curaj: Am bagat mina pe gaura de la RCD si am simtit sus un mustiuc iesit in afara pe care daca apasam masca de la consola de desprindea de bord, am apasat pe el cu mana stinga si cu dreapta am tras pana a iesit din cleme de sus, restul a fost joaca. This post has been edited by zodrac: 14 Jul 2006, 13:08 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
B 45 GAO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 2 September 05 ![]() |
Deci....!Pana la urma se pot cumpara de undeva covorasele din suportul de pahare sau cele de la buzunarele laterale?
|
--------------------
DACIA Logan 1,4/
SEAT Leon 1,6 16V/
TOYOTA Aygo 68CP
- B 45 GAO Te tin franele sa ne tragem?
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Am un amic cu un DCi Preference fara Airbag Dreapta! El l-a luat pe leasing, dintr-ul lot pentru export, sau ma rog, asa i s-a spus. Acuma vrea sa isi astupe gaura cu plasticul ala dreptunghiular. Unde se gaseste si cat costa? Cu multumiri anticipate! |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu este. "Plasticul" ala face parte din airbag.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pai se poate lua un airbag cu totul... Din targ duminica, mai ieftinache
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Adica nu exista plasticul ala de vanzare separat? Nu imi vine sa cred... Pai si la cat il aduce daca e sa isi ia airbagul cu tot?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Si niste poze ar fi foarte edificatoare.
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar nu are nimeni covorase buzunare laterale???
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da dintr-o mocheta nu se poate face ? Ca oricum marginile taiate nu se vad.
This post has been edited by IRONICK: 16 Oct 2006, 13:38 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
M-am gandit si la asta, dar vroiam sa le vad pe cele originale.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu exista asa ceva.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
andrei_2006 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Amigos, te duci si tu pe la astia de vand mocheta si plangi sa-ti dea vreo marginuta de mocheta, de preferinta gri, ramasa de pe la croit si festonat. Iti trebuie vreo 1500 x 100mm..... pe care o aranjezi cu unealta intitulata cutter, asa incat sa ai mochetute in buzunarele de pe usi. Sunt practice, pentru ca le poti scoate si scutura sau aspira de multitudinea de resturi diferite....
Din experienta lu' mandea, dupa ce am croit din bucata de mocheta 4000 x 1000mm, covorasele "integrale" pentru habitaclu, talonete si captuseala capotei portbagajului, mi-au ramas sumedenie de margini si bucati de mocheta, pentru care imi storc inca, encefalul sa mai gasesc locusoare de "mochetat", prin masina, bineinteles, in limita esteticului si a bunului simt... This post has been edited by BAB: 25 Oct 2006, 01:34 |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
smart |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 29 September 06 From: Vaslui ![]() |
|
--------------------
logan
laureate plus 2006
gri platine
- vs xx dor
|
|
danchitu86 |
![]()
|
![]() Membru cu BRB Group: Members Posts: 199 Joined: 24 September 05 From: Bucharest ![]() |
Ceva noutati referitoare la compartimentul depozitare de sub consola centrala de la Prestige?
![]() |
--------------------
Logan 1.4 MPI
Albastru Marin
2005 Laureate People's problem is not that they are mortal, but that they are suddenly mortal...
|
|
13nov |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 7 June 04 From: Bucuresti ![]() |
A aflat cineva cat costa masca consolei centrale de Prestige sau macar de Laureate?
|
--------------------
OPEL
ASTRA GTC 1.9 CDTI
2008 Clio III 1.5 dci Privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 06:52 |