DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Impozitul pe venit de 16%

MoneyTalks
post 14 Feb 2005, 00:33
Post #61

-

Group: Members
From: Ireland

QUOTE(bomicabomic @ 11 Feb 2005, 09:49)
Daca 51%, vor intrarea in UE, pai scuze, dar trebuie sa avem preturile ca la ei, accize ca la ei. Ca daca 1 l de benzina este la noi 0.75 euro si la ei 1.5,

Chestia asta cu benzina las-o moarta, ca deja a intrat in... putrefactie tongue.gif Si stii de ce? De aia: in Spania benzina e mai ieftina ca la noi... tongue.gif E Spania in UE? E! Deci? Cauta alte SCUZE actualei guvernari, ca astea nu tin... tongue.gif

Cind faci o afirmatie, mai si documenteaza-te inainte... Sau tu esti de parerea ca la noi trebuie sa fie cea mai scumpa benzina din TOATA UE??? mad.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MoneyTalks
post 14 Feb 2005, 00:46
Post #62

-

From: Ireland

QUOTE(bogdan3l @ 13 Feb 2005, 18:53)
1. bugetarii sigur nu vor mai avea parte de mariri de salarii prea curand

Cred ca ar fi mai corect fara "mariri de" blink.gif

Bomica >> Daca nu esti TU patronul firmei unde spui ca ai un salariu fabulos (desi ai numai Dacia la salariula asta??? blink.gif) nu uita ca miine poti fi in cautarea unui job... Deci las-o mai moale cu inversunarea asta impotriva impozitarii celor cu salarii mari. Legea a fost data pentru guvernanti si gindita cu picioarele. Degeaba ai impozit 16% pe salar, daca celelalte impozite cresc de 10 ori tongue.gif Ca vei plati de 3-4 ori mai mult decit plateai pina acum. Mai vorbim prin toamna... smile.gif

Mai intereseaza-te cum e cu impozitele prin UE si dupa aia vorbeste. Altfel voi crede ca esti un agent infiltrat al actualei guvernari... tongue.gif Celor din tara poti sa le spui ce vrei, ca te vor crede. Dar... mai sint unii care STIU realitatile pe care guvernarile din Ro din 95 incoace incearca sa le ascunda folosind tot felul de MINCIUNI pe care omul de rind le crede mad.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
bomicabomic
post 14 Feb 2005, 09:50
Post #63

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(MoneyTalks @ 14 Feb 2005, 00:33)
Cind faci o afirmatie, mai si documenteaza-te inainte... Sau tu esti de parerea ca la noi trebuie sa fie cea mai scumpa benzina din TOATA UE??? mad.gif
*

Money, eu ma documentez de felul meu.
Pretul benzinei ca si la tigari sau alcool este facut astfel :
1. Pret la poarta fabricii, cost + profit
2. Pret la pompa sau la magazin (cazul tigarilor), accize+ alte taxe
In capitolele de negociere cu UE sunt negociate nivelul accizelor si nimic mai mult, care trebuie sa fie ca in UE.
Asa le-a acceptat fie guvernul CDR, PSD, DA. Se mai pot renegocia? Nu. Asa ca....la capitolul asta mergem inainte.
3. So, la benzina se mareste acciza, adica ceea ce-i revine statului.

Ca pretul va fi mai mare, este si datorita neperformantei rafinariilor, regii mari, costuri mari si atunci rafinariile trebuie sa-si eficientizeze productia.
La tigari nu se pune problema.

Money, nu sunt patronul firmei, nu am un salariu fabulos, pentru Ro poate, insa am trecut prin toate fazele de angajat, de la cel cu salariu mic pina la cel cu salariu mare si numai la privat. Gindirea nu mi-am schimbat-o. Stiu cum sunt salariile si impozitele in UE si am explicat si de ce la noi nu e binevenita cota graduala.
Un strungar de la Republica are 5 mil salariu iar unul de la o multinationala are 15-20 mil. In UE, nu exista diferente de salarii de 4-5 ori, intre aceeasi categorie de muncintori.

Da, miine voi fi in cautarea unui job, no problem. Asta nu-mi va schimba parerea.
Da, am Dacie, pentru ca nu masina a fost o prioritate pentru mine. Masina este sa ma duca din A in B si retur. Altele au fost prioritatile mele.

Hehe, la faza cu agent guvernamental, m-ai facut sa rid. biggrin.gif biggrin.gif 1. ca nu sta in firea mea sa-mi caut job din 4 in 4 ani, 2. ca avind acest job, pierd legatura cu ceea ce sunt eu pregatit 3. la leafa care o am, ar trebui sa fiu I. Popescu, Videanu sau Tariceanu. Si daca eram Tariceanu, eram pe forumul Citroen. tongue.gif

This post has been edited by bomicabomic: 14 Feb 2005, 10:17

--------------------
x x - x
+
klaus
post 14 Feb 2005, 10:16
Post #64

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Va dau avertisment la amandoi de va mai certati in public pe aici! Rufe murdare se spala pe pm...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
adso
post 14 Feb 2005, 10:41
Post #65

Membru autentic

parerea mea este ca acest tip de "capitalism veros" a sucombat de mult si la cei mai capitalisti dintre toti - teoretic - SUA. Au astia un sistem de protectie sociala de ti se sparge basca. Eu am cunoscut personal un individ aciuiat pe langa o comunitate de romani, care avea indemnizatie de... betiv. fusese declarat betiv incurabil de medici si pe chestia asta incasa vreo 900 si ceva de dolari pe luna, tax free.

deci bomica, parerea mea e ca orice, dar absolut orice masura de genul asta trebuie adecvata social. la urma urmei, scopul ultim al tuturor guvernelor - asa vad eu lucrurile, simplist poate - este marirea nivelului de trai al cetatenilor sai.

deci, e in regula sa le dai cale libera alora 2-5% cu creier si balls mult peste medie si care ajung cineva. dar nu trebuie sa conduci doar pentru astia.

eu unul, recunosc, sunt mult mai putin curajos decat tine. m-as simti mult, da' mult mai bine daca as avea confortul psihic al unui sistem de protectie sociala care sa isi merite numele. si sunt pregatit sa platesc pentru el, in paralel cu pensia privata.

in plus, nu te supara, eu personal, cu urechile mele, l-am auzit pe videanu vorbind la o intrunire cu imm-urile, in care venise sa isi faca campanie, vorbind de, citez "relaxare fiscala tip soc". unde kooru' meu e asta, ca pana acum nu am vazut decat redistribuire fiscala.

ei s-au bazat pe teza ca oricum, nivelul de colectare nu depaseste 16%, pentru ca chiar eu l-am intrebat de unde vor veni banii pentru acoperirea gaurii din buget. ete, ca nu fu' asa, si nu tre' sa fii einstein sa vezi ca daca ai patru mere si mananci doua, nu ramai tot cu patru. asa ca acum dau din colt in colt si aplica taxe pe tot ce misca.

pentru ca, hai sa va mai spun ceva: nu stiu cum suna ordonanta cu impozitarea afacerilor imobiliare pentru persoane fizice, da' io, daca tre' sa dau statului 10% cand o sa imi vand apartamentu', ca sa ma chinui inca un an in casa neterminata, ca sa am bani sa o finisez, fii sigur ca devin al mai al dreq evazionist.

si uite asa, ma voi duce la unu' care are banu' cash, si nu face credit, si ne vom duce de manuta si vom declara la notar ca ii dau apartamentul pe doua lazi de bere si o intrare la film la mal, ca imi place de ochii luil. si asa un tanar parlit, care nu are banu' de apartament, dar care face credit, pentru ca i-a marit statu' salariu cu cota de 16% o sa bata marunt din buze, si o sa dea cu 10% in plus, pentru ca proprietaru' nu va accepta bani mai putini. si asa o sa iasa din credit, si o sa ia un apartament mai ieftin, sau mai asteapta pana strange restul de bani.

si nu o sa ma convinga nimeni ca preturile la case/apartamente vor scadea. cand numai in bucuresti exista un deficit de un milion de unitati locative, am fi naivi sa credem asa ceva.

ps. tot atunci l-am mai auzit pe videanu spunand o chestie care m-a umplut de bube: citez, foarte exact: "capitalul este important, munca nu conteaza". e adevarat, era o intrunire a imm-istilor, si tipu' era in campanie electorala.

This post has been edited by adso: 14 Feb 2005, 10:45

--------------------
Call me Ishmael...
+
bomicabomic
post 14 Feb 2005, 10:58
Post #66

Ex-membru DaciaClub

Adso, eu te intreb, sistemul de pina acum era bun? Ca aici e problema. Noi facem comparatii intre ce e azi si ce a fost anul trecut.
Si bine ca nu, ca era o protectie sociala nemaipomenita. Plateai ajutor de somaj procentual egal si daca erai somer luai suma fixa, plateai procent egal la asigurari si mamele luau suma fixa si exemplele pot continua.
Deci, de departe cei care aveau salarii mari, contribuiau hat-hat, mult si bine dar cind erau pusi intr-o situatie sau alta, luau la fel ca cei cu salarii mici.
Iar textele, de genul, o sa primiti la pensie corespunzator, nu-mi inspirau deloc incredere, vazind cam ce primesc pensionarii in ziua de azi.
Deci, care-i avantajul unui salariu mare? Mindria ca-l ai? Nu deloc.

--------------------
x x - x
+
klaus
post 14 Feb 2005, 10:59
Post #67

步步

Group: Moderatori

Eu am indoieli ca se va aplica impozit pe orice tranzactie imobiliara intre persoane fizice. Cred ca se va aplica impozit in cazul in care persoana respectiva face mai mult de x (unde x mai mare ca 2) tranzactii in unitatea de timp (unde unitatea de timp poate fi 1-3 ani)...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Liviu M
post 14 Feb 2005, 11:41
Post #68

Membru

From: Germania

QUOTE(bogdan3l @ 12 Feb 2005, 23:49)
stai asa ca nu e asa ....
nu e vorba ca sa moara capra vecinului , dar gaura din buget trebe' acoperita si tare mi-e frica de faptul ca tot cei cu venituri mici si medii o vor acoperi.

Eu te cred daca-mi explici cum.

QUOTE(MoneyTalks)
Mai intereseaza-te cum e cu impozitele prin UE si dupa aia vorbeste.

Pai te-am ruga sa ne luminezi si pe noi. Si in primul rand, as fi interesat de impozitul la salariul minim (procentual) si valoarea acelui salariu minim. De exemplu, la tine in Tirol.
Dupa ce o sa constati ca prin impozitul respectiv nu se dubleaza efortul financiar al angajatorului, o sa vezi cu alti ochi impozitarea cu 30-40% a unor salarii de cateva sute de dolari (considerate salarii "de lux" in Romania). Si ai sa intelegi de ce multi patroni se inteleg cu angajatii lor la plata unul salariu minim in acte + bani la negru pentru restul negociat.

QUOTE(adso)
si nu tre' sa fii einstein sa vezi ca daca ai patru mere si mananci doua, nu ramai tot cu patru. 

Da' daca ai 4 mere din care 2 putrede (de la care pot putrezi si celelalte) si le arunci pe cele doua putrede, e mai bine sau mai rau?
Pentru ca eu asa vad lucrurile - s-au inlocuit niste impozite care, teoretic, sustineau un buget, dar care practic nu se colectau, cu impozite mai mici si mai diversificate, cu sanse mai mari sa fie colectate si sa sustina mai bine acelasi buget.
Cum mie nu mi se pare ca cei loviti sunt cei cu venituri mici ci cei cu venituri gri/negre, nu vad care ar fi problema.

--------------------
Ford Mondeo
+
adso
post 14 Feb 2005, 12:11
Post #69

Membru autentic

QUOTE(Liviu M @ 14 Feb 2005, 11:41)
Cum mie nu mi se pare ca cei loviti sunt cei cu venituri mici ci cei cu venituri gri/negre, nu vad care ar fi problema.
*

pai explica... chiar nu inteleg. daca venitul e negru, oricum nu e impozitat.

--------------------
Call me Ishmael...
+
costi
post 14 Feb 2005, 12:24
Post #70

Membru autentic

"pai explica... chiar nu inteleg. daca venitul e negru, oricum nu e impozitat"
Voi aveti ceva cu negrii ? smile.gif

bomica lasa-i pe pensionari ca pot constitui un subiect aparte; si in domeniul ala se face o discriminare grosolana iar revizuirea pensiilor apa de ploaie;
Cei din politie au legea lor, cei din justitie au legea lor;
Ce puii mei aia au trei ****aie ?
A iesit Tudor Zaharia la pensie cu 45 mil si 1 miliard suma compensatorie; Compensatorie pt ce? ca a ramas fara spaga ?

--------------------
DSN/SLZ
+
bomicabomic
post 14 Feb 2005, 12:58
Post #71

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(costi @ 14 Feb 2005, 12:24)
bomica lasa-i pe pensionari ca pot constitui un subiect aparte; si in domeniul ala se face o discriminare grosolana iar revizuirea pensiilor apa de ploaie;
*

Costi, tocmai ca nu m-am luat de pensionari.
Cind se tot discuta plata concediului de crestere a copilului, onor dl. Sirbu, pe atunci ministru, spunea cam asa :
"Mamele cu salarii mari, nu pierd nimic, daca acum cotizeaza mai mult si li se da o cota fixa de 6.500.000. Pentru ca banii care-i cotizeaza la asigurari sociale, ii va primi corespunzator la pensie."
De parca noi nu vazusem in astia 14-15 ani cam ce se intimpla cu pensiile. excl.gif cum se calculeaza si cum unii, care tot prin niste legi speciale primeau pensie mult mai mare decit salariul avut. Iar altii, erau plafonati si condamnati la tot felul de indexari.
Adica o mama cu un salariu mare, la 30 ani, sa stea linistita, ca nu primeste 85% din salariu, ca va primi peste 30 ani la pensie. Ceva gen, vrabia din mina cu cioara vopsita de pe gard.Dar atunci, nu mai era dl Sirbu si poate ca ministrul ala, venea cu propria lui explicatie, care e valabila si acum.
"Nu putem da pensii mari, ca sunt mai multi pensionari decit angajati".

--------------------
x x - x
+
costi
post 14 Feb 2005, 13:17
Post #72

Membru autentic

E un cerc vicios aici; pensionari mai multi decit angajati iar economia...... si deci locurile de munca ........
Situatia se va agrava prin plecarea la munca in strainatate.
Daca oamenii aia nu mai cotizeaza la sigurari sociale/pensii s-a terminat.
Si ar putea-o face f bine daca sint destepti si-ai fac pensii private. Asa ca ... e de bine.
Eu cred ca toti ar trebui sa avem contributii la Fonduri de pensii private pt sistemul de stat e in colaps.

--------------------
DSN/SLZ
+
adso
post 14 Feb 2005, 13:20
Post #73

Membru autentic

QUOTE(costi @ 14 Feb 2005, 13:17)

Si ar putea-o face f bine daca sint destepti si-ai fac pensii private. Asa ca ... e de bine.
Eu cred ca toti ar trebui sa avem contributii la Fonduri de pensii private pt sistemul de stat e in colaps.
*

AMIN!

ma bucur enorm ca revolutia m-a prins in adolescenta si nu la 40 de ani. asta e unul dintre motive.

--------------------
Call me Ishmael...
+
Liviu M
post 14 Feb 2005, 13:31
Post #74

Membru

QUOTE(adso @ 14 Feb 2005, 12:11)
pai explica... chiar nu inteleg. daca venitul e negru, oricum nu e impozitat.
*

Asa cum vad eu lucrurile, prin ultimile actiuni se doreste albirea
- banilor negri din salarii - asta am tot zis-o - salarii mici in acte, diferenta pana la negociat la negru
- banilor gri obtinuti din speculatii bancare - in perioada dobanzilor mari era o adevarata frenezie in mutarea banilor dintr-un cont in altul si de la o banca la alta pentru a scoate o dobanda mai mare;
- banilor gri/negri din tranzactiile imobilare.

Dupa parerea mea, cei afectati de aceste masuri nu sunt cei care abia-si duc zilele de la un salariu la altul, ci cei care au ceva mai mult.

Tot dupa parerea mea, ar trebui facut ceva (gen scazut din impozit) pentru incurajarea oamenilor sa-si faca diversele reparatii/lucrari prin case cu acte (firme) nu cu meseriasi platiti la negru.

--------------------
Ford Mondeo
+
adso
post 14 Feb 2005, 16:01
Post #75

Membru autentic

QUOTE(Liviu M @ 14 Feb 2005, 13:31)
Asa cum vad eu lucrurile, prin ultimile actiuni se doreste albirea
- banilor negri din salarii - asta am tot zis-o - salarii mici in acte, diferenta pana la negociat la negru
- banilor gri obtinuti din speculatii bancare - in perioada dobanzilor mari era o adevarata frenezie in mutarea banilor dintr-un cont in altul si de la o banca la alta pentru a scoate o dobanda mai mare;
- banilor gri/negri din tranzactiile  imobilare.
*

pai liviu:

- cei care primesc 2 mil. pe cartea de munca, plus 700 dolari in mana: sa se lupte cu angajatorul, sa il faca sa plateasca oficial? spune ala: pasipusi, mai am vreo doi ca tine la usa. si tragic e, chiar ii are. aici guvernul ce face? plaseaza pisica propriei incompetente in curtea unor tipi care chiar stiu ce fac si muncesc de le sar capacele, si in plus, acum trebuie sa rezolve si problemele statului?

- ce e aia bani gri obtinuti din speculatii bancare? sunt bani foarte albi, si cred ca vorbesti de perioada din 93 in 97. acum, asa ceva nu e posibil, pentur ca diferentele de dobanzi intre banci sunt de max. 1-2%.

- daca tu zici ca eu obtin bani negri vanzandu-mi apartamentul pe care - nu exagerez - l-am luat greu - vin de te bat de-ti suna apa in cap - si o spun cu tot riscul de warn / ban. pentru ca am aflat intre timp ca impozitul pe tranzactii imobiliare e de 16 % si se aplica de la 1 aprilie mad.gif

http://neogen.ro/?1=1&neopz_p=detalii_anunt&ida=220104&nsd=1

This post has been edited by adso: 14 Feb 2005, 16:09

--------------------
Call me Ishmael...
+
bomicabomic
post 14 Feb 2005, 16:10
Post #76

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(adso @ 14 Feb 2005, 16:01)
- daca tu zici ca eu obtin bani negri vanzandu-mi apartamentul pe care - nu exagerez -
*

Stai calm, ca nu te impoziteaza pe tine, pe mine sau pe altul care ne vindem apartamentul 1 data la nu stiu citi ani si ne luam altul.
A si specificat I Popescu treaba asta.
Dar daca tu vinzi apartamentul si cumperi altul si miine iar il vinzi si tot asa....atunci scuze, trebuie sa platesti impozit. Tu practic, cu asta faci business, nu ca ai nevoie neaparata de o casa.

Adso, anuntul ala e dat pentru ca lumea nu mai vinde. Discutia e demult timp, dinainte de a aparea impozitul asta. Preturile au luat-o razna si lumea nu mai vinde ca asteapta sa le cumpere cei din UE.
Asa ca ala care a dat anuntul, scuza-ma e un speculator. Ce dracu.

This post has been edited by bomicabomic: 14 Feb 2005, 16:13

--------------------
x x - x
+
Valentine
post 14 Feb 2005, 16:19
Post #77

Old Timer

From: California

Stati un pic ca eu nu mai inteleg. Practic cat trebuie sa platesti ca sa treci un apartament de pe numele parintilor pe numele odraslei? (sa zicem un apartament de 100,000 euro - valoare reala).

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
bomicabomic
post 14 Feb 2005, 16:22
Post #78

Ex-membru DaciaClub

Pai te duci la notar si are grila. Dar care-i treaba? Cite poti trece? Aaa. Unul ca pe urma bate la ochi.
In plus , desi e foarte greu, parerea mea, notarii vor da publicitatii toate operatiunile de vinzare-cumparare facute, care vor fi completate intr-o baza de date. Si pe baza acesteia se va face impunerea.

This post has been edited by bomicabomic: 14 Feb 2005, 16:24

--------------------
x x - x
+
Liviu M
post 14 Feb 2005, 16:40
Post #79

Membru

1. M-am luptat. Eram singurul din firma care avea tot salariul trecut in cartea de munca. Nu era exagerat de mare, asa ca la un impozit normal ar fi mers treaba la toata lumea.
2. Sunt albi da' neimpozati smile.gif. OK, formularea a fost nefericita.
3. Hai! smile.gif. Nu ma refeream la cei in situatia ta, care cumpara/vand un apartament la cativa ani, ci la cei care, fara a avea firma si fara a plati un leu statului, se ocupa cu comertul cu case. Din cei cu anunturi de genul "cumpar apartament 2-3-4 camere indiferent zona, etaj...." - la rubrica cumparari imobiliare si anunturi gen "vand apartament 2-3-4 camere zona...." la rubrica vanzari imobiliare in acelasi numar al ziarului "Romania Libera/Anuntul telefonic/Piata de la a la z" si ce ziare or mai fi. Daca legea romana nu face diferentierea intre categoriile astea 2 de vanzatori (la nemti, de exemplu, exista diferentierea aia), atunci, da, e o lege proasta si-mi retrag "sustinerea" acordata legilor respective.
Pe de alta parte, pana la proba contrarie, eu as lua anuntul ala de la sfarsitul postului tau drept o tentativa a respectivului de a profita de confuzia starnita de noua lege pentru a-si vinde mai repede (si mai bine) apartamentul.

[edit] Iar mi-a luat-o bomicabomic inainte. [/edit]

This post has been edited by Liviu M: 14 Feb 2005, 16:42

--------------------
Ford Mondeo
+
costi
post 14 Feb 2005, 20:07
Post #80

Membru autentic

Hai ca s-a lamurit si cu impozitarea vinzarii imobiliare;
Daca (,) cumperi anul asta un apartament cu 100 de lei si anul viitor il vinzi cu 150 de lei, impozitul se aplica la "profitul" de 50 de lei din care s-ar putea sa se deduca imbunatatirile aduse locuintei. Daca insa vinzi acelasi apartament peste trei tranzactia nu se mai impoziteaza.
Sursa TV

--------------------
DSN/SLZ
+
bomicabomic
post 14 Feb 2005, 20:33
Post #81

Ex-membru DaciaClub

Deci nu-i afecteaza pe cei 23 mil de romani si nici pe cei care-si vind casa din alte motive decit cele de speculatii .
Ideea nu e rea, dar tare as fi curios cum o vor pune-o in aplicare.
Fiscul, trebuie sa lucreze si cu judecatoriile (intabulare) si cu notarii. Practic, o retea de PC intre astia si un soft pe masura. Deci prevad un alt scandal, ceva de genul, "legea impozitelor pe tranzactii, facuta pentru a cistiga bani firma X de soft."

--------------------
x x - x
+
Lolek
post 14 Feb 2005, 20:50
Post #82

Ignorog

Aha...deci nu se impoziteaza guma de mestecat, ci mestecatul in sine, daca are gust.

Si nu se impoziteaza in general mestecatul normal, de 2-3 lame pe zi (face bine la dantura), ci se impoziteaza facutul de baloane toata ziua...

Pai e bine...cu asta cred ca-i prind pe aia care freaca menta in spatele blocului.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
lauraflorea
post 30 Nov 2005, 21:04
Post #83

Cine poate sa-mi spuna ce taxe trebuie sa platesc pentru o casa(garsoniera) care amumparat-o acum un an?

--------------------
dacia logan - if01eea
+
madalina
post 30 Nov 2005, 23:44
Post #84

Membru autentic

Taxe de ce?

Impozit pe proprietate? O vinzi si nu stii ce taxe platesti? O inchiriezi? ....

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
vv
post 1 Dec 2005, 12:58
Post #85

dilbert.com

"eppur si muove"
Tipic romanesc, astept dezmintirea dezmintirii dezmintirii:
http://www.romanialibera.ro/editie/index.p...01122005&idx=83

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 00:43
Forum Renault