Cu cine v-ar placea sa "inscrieti"?
![]() ![]() ![]() |
Cu cine v-ar placea sa "inscrieti"?
daciaclub-Mihai |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 8 November 03 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
berlina I can't sleep...im afraid of clowns
|
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Am votat-o pe asistenta lui Dan Negru ca arata bine in totalitate nu numai la (-)(-).
Si are numai 20 de ani daca nu chiar 19, eu sincer am crezut cand am vazut-o ca are minim 25. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Cred ca printesa din Mario nu prea isi are locul aici
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() Ideea e misto, dar variantele.... ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Monica Birladeanu!
![]() Sper sa nu apara Prima Doamna pe aici ca maninc rece pina dupa Anu nou ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca o sa dormi si pe presh pana atunci ,
![]() oricum eu nu vreau pe altcineva inafara de prietena mea ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
vad ca avem si doi adrieni printre noi care il iubesc pe mircea radu
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
bre, noi nu avem nimic in comun , dar nici in potriva. asa ca ar putea si ei sa spuna care sunt
![]() ca putem verifica logurile daca nu ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
..... si daca vine unul si zice Kilie Minogue, sa nu-l bagati in seama.
|
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
GeorgeB |
![]()
|
dar cealalta domnisoara minogue ?
sau angelina jolie cand avea 22 de ani ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
sunt prea multe ... daca o dam in internationalisme
![]() pe iordanescu nu-l place nimeni?! ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Abramburica, de 3 ori pe zi!
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Valentine |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
|
Marius |
![]()
|
Daca o pastram pe plaiuri mioritice de ca sa nu alegem un duet ?!
de exemplu: Laguna (formatia nu renoul). ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
GeorgeB |
![]()
|
breeee.... ma dau astia afara de la servici daca mai rad ca prostu' singur. bine ca acum sunt singur intr-un birou de vreo 20m2
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marius |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 7 Dec 2004, 10:04) Ti-ai inchipuit-o vre-odata scotand sunete obscene cu vocea aia a ei pitigaiata?... Tu DA ? ![]() This post has been edited by Marius_MCA: 7 Dec 2004, 10:08 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
GeorgeB |
![]()
|
valentine , hai draga ... chiar asa
![]() daca ai ganduri ascunse ar trebui sa stim si noi ![]() macar aveai lumina stinsa ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
bine si cand termin cu tipa de la ciao Darwin nu pot sa votez din nou
![]() |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
paulp |
![]()
|
Si eu l-am votat pe MR, ca la ce optiuni ati dat acolo, doar la misto se putea vota
![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() /me bows before paulp |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Marius_MCA @ 7 Dec 2004, 11:07) Eu DA doar la politica. Restu NU ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Valentine: 7 Dec 2004, 10:21 |
--------------------
Ford
Focus
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
@paulp
sarut mana mare sef ... sarut mana ... pentru faza ca se va rupe in 3 (trei) bucati ... sper ca minim de 10 ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
GeorgeB |
![]()
|
de aici vine expresia cu : "mi se rupe" ?
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Marius |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 7 Dec 2004, 10:20) DA doar la politica. Restu NU Hai las-o moarta acum. Stim cu totii la ce te-ai referit. ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
GeorgeB |
![]()
|
@RIon ... pentru cine crede in asa ceva
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare, tipa de la meteo de pe ce post ?
sau ... in general, ca in cazul asta am mai multe variante, deci imi convine ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 19:30 |